Cele mai bune 50 de site-uri de locuri de muncă independente pentru a găsi muncă și a câștiga bani în 2020

locuri de muncă independente


Dacă sunteți în căutarea de locuri de muncă freelancer online pentru a câștiga bani rapide și pentru a evita temutul naveta zilnică la serviciu, ați ajuns la locul potrivit! Freelancing-ul vă poate ajuta să formați relații de lungă durată cu clienții care chiar vă pot angaja pe termen lung pentru o muncă constantă continuă. Ca freelancer, vă puteți valorifica interesele și puteți prelua proiecte care vă plac.

Actualizați: Deoarece guvernele din întreaga lume încearcă să limiteze răspândirea COVID-19, munca de acasă nu mai este o opțiune, ci o necesitate în mai multe industrii și roluri de muncă. Multe companii sunt afectate, se confruntă cu încetiniri, cauzând complicații pentru angajații lor sau pur și simplu se opresc în bine până când întregul fiasco Coronavirus dă peste cap. A devenit din ce în ce mai dificil pentru mulți oameni să-și îndeplinească scopurile și să câștige în timp ce se află în carantină acasă. Din fericire, freelancingul oferă oportunități de muncă flexibile și la distanță, care pot ajuta lucrătorii din multe industrii care sunt afectate de Novel Coronavirus. Indiferent dacă v-ați concediat în funcție de aceste evoluții sau dacă v-au fost reduse orele, este posibil să faceți acest venit atunci când începeți să efectuați activitatea independentă.

Pentru a înflori ca freelancer și a-ți câștiga un trai decent, trebuie să faci conexiunile corecte, să creezi un portofoliu și să-ți scoți numele. Există o mulțime de locuri de muncă independente acolo unde știi unde să cauți. Cercetările arată că 59% dintre companiile din Statele Unite au o forță de muncă flexibilă, potrivit Forbes.

Dar cum puteți găsi aceste locuri de muncă freelancer online și să vă asigurați supraviețuirea financiară în aceste momente? Răspunsul: pe site-urile independente! În primul rând, trebuie să știți ce este freelancingul și tipul de proiecte pe care le puteți înscrie pe site-urile freelance.

Contents

Cele mai bune 3 site-uri de locuri de muncă independente – mai 2020

RECOMANDAT
logo-ul flexjobsFlexJobs consiliul de muncă găzduiește mai mult de 20.000 de posturi de locuri de muncă la distanță și independent.Vizita
FlexJobs
logo fiverrFiverr este probabil cel mai bun site independent pentru a-ți începe cariera de freelancer.Vizita
Fiverr
logo solidgigsSolidGigs este o platformă foarte plină de resurse pentru freelancing cu o bară de căutare ușoară.Vizita
SolidGigs

Cuprins

 • Lucruri de știut înainte de a începe ca freelancer
 • Site-uri generale de căutare a unui loc de muncă independent
 • Locuri de muncă independent de scriere
 • Locuri de muncă în design grafic independent
 • Locuri de muncă de marketing independent
 • Locuri de muncă dezvoltator independent
 • Locuri de munca fotograf de freelance
 • Locuri de muncă asistenți virtuali independenți
 • Locuri de muncă de editor video independent
 • Locuri de muncă de vânzări independente
 • Locuri de muncă independent de asistență pentru clienți
 • Concluzie

Lucruri de știut înainte de a începe ca freelancer

Ce este freelancing?

Freelancing-ul este atunci când un angajat independent oferă servicii mai multor clienți simultan. Promovează un stil de viață nomad digital, pe măsură ce freelancerii lucrează din confortul caselor lor. Acestea ajung să-și stabilească programul de lucru, să-și urmărească proiectele și să-și factureze clienții în funcție de prețurile stabilite.

Freelancerii găsesc muncă prin cele mai bune site-uri independente sau direct, fără a utiliza resurse terțe. Freelancerul câștigă bani pe un loc de muncă sau pe oră.

Ce sunt site-urile independente și cum funcționează?

Site-urile independente sunt piețe pentru concerte independente, în care întreprinderile și freelancerii se conectează și beneficiază reciproc. Aceste site-uri de căutare independentă de locuri de muncă permit angajatorilor să posteze listări de locuri de muncă pentru care freelanceri depun oferte sau solicitări. Ei sunt încurajați să își construiască profilurile pe aceste site-uri independente pentru a-și prezenta portofoliul, abilitățile și reputația. Ei pot câștiga bani prin asigurarea și completarea proiectelor adecvate postate pe aceste platforme în fiecare zi.

Unele dintre aceste platforme independente oferă abonamente gratuite, în timp ce altele percep o taxă de comision sau de membru. Aceste site-uri web sunt integrate cu opțiuni de plată sigure pentru a vă asigura că nu există obstacole pentru ambele părți.

Lucruri de care trebuie să ții cont înainte de a începe ca freelancer

Începeți ca freelancer poate fi ușor, deoarece tot ce trebuie să faceți este să vă înscrieți pe un site web independent și să începeți să licitați pentru proiecte. Apoi, va trebui să setați prețul pentru serviciile dvs. – astfel vă arătați valoarea lumii, așa că asigurați-vă că o faceți corect.

Am asamblat un singur ghid complet și complet pe cele mai bune site-uri independente pentru a vă ajuta să începeți. Aici vă prezentăm unele dintre cele mai bune platforme freelance din afaceri, vă spunem caracteristicile lor cheie și discutați prețurile printre alte caracteristici. Acest lucru ar trebui să vă ajute să începeți cariera de freelance de pe platforma potrivită, în funcție de nișa și preferințele dvs..

Următoarele sunt toate cele mai bune site-uri freelance din care puteți alege:

Site-uri generale de căutare a unui loc de muncă independent

Locuri de muncă independente în general

Aceste site-uri web independente prezintă o mare varietate de locuri de muncă freelancer în domeniile scrierii, proiectării, dezvoltării web, marketingului, vânzărilor, fotografiei și multe altele.

Așadar, dacă sunteți în căutarea mai multor locuri de muncă online independente care vă extind orizontul, aceasta este cea mai cuprinzătoare listă pentru dvs..

FlexJobs

flexjobs

Este o platformă care nu numai că oferă locuri de muncă independent pentru începători, dar este și un hub pentru alte locuri de muncă flexibile. Cu peste 50 de categorii de locuri de muncă, carierele la distanță variază de la poziții la nivel de intrare la locuri de muncă cu nivel înalt de plată la nivel executiv din întreaga lume. De asemenea, promite să ofere servicii de lucru fără scamă și flexibil pentru freelanceri îndepărtați în carieră. Consiliul de muncă al FlexJobs Corporation găzduiește în prezent mai mult de 20.000 de posturi de locuri de muncă la distanță și independente, care sunt analizate pentru legitimitate.

Caracteristici cheie:

 • Listările afișate într-o manieră bine proiectată
 • Disponibilitatea majorității descrierilor companiilor
 • Creează o bază de clienți independenți

Preț: FlexJobs percepe 14,95 USD pentru o lună, 29,95 USD pentru trei luni și 49,95 USD pentru un an

Fiverr

fiverr

Este probabil cel mai bun site independent pentru a-ți începe cariera de freelancer. Cu locuri de muncă începând de la 5 USD pe proiect, platforma oferă proiecte mici pe care le puteți completa și construi portofoliul pentru potențiali clienți. Oportunitățile independente online pe Fiverr vă pot ajuta să construiți un portofoliu pentru o nișă și să treceți la proiecte mai semnificative.

Caracteristici cheie:

 • Oferă cursuri gratuite pentru a vă extinde competența
 • Trimite clienți plătitori
 • Nu trebuie să licitați pentru clienți

Preț: Fiverr percepe freelanceri între 5,00 și 995,00 USD pe loc de muncă, în funcție de proiect

SolidGigs

SolidGigs

Este o platformă extrem de plină de resurse pentru lucrul independent și la distanță, cu o bară de căutare ușoară. Economisește timp – parcurgând înregistrări independente și selectând cele mai relevante – pe baza expertizei tale. Așadar, dacă sunteți o persoană ocupată, SolidGigs ar putea deveni site-ul dvs. personalizat pentru activități independente.

Caracteristici cheie:

 • Biblioteca de resurse online de cursuri, interviuri, șabloane
 • Trimite 2% din cele mai bune concerte independente disponibile

Preț: $ 19 / luna

Accesați SolidGigs pentru informații suplimentare >>

oDesk

oDesk

Upwork a fost creat ca urmare a fuziunii dintre cele două platforme de vârf pentru lucrări independente online: oDesk și Elance. Oferă oportunități freelance într-o mare varietate de nișe – pentru tot felul de lucrători independenți online. Pentru a atrage proiecte, freelancerii trebuie să-și construiască portofoliul de lucru, profilul, ratingurile și prețurile de ofertare. Upwork va găsi apoi potrivirea potrivită pentru dvs. prin motoarele sale de căutare puternice puse la dispoziție cu diverse filtre. Are ceva pentru toată lumea, de la proiecte pe termen scurt sau lung, până la joburi de bază sau de nivel expert.

Caracteristici cheie:

 • Căutare eficientă
 • Plăți sigure
 • Facturare precisă

Preț: Costurile superioare 20% pentru primii 500 de dolari câștigați printr-un client, 10% pentru facturările pe viață cuprinse între 500 și 10 000 USD, și 5% pentru facturările pe viață pentru proiecte în valoare de peste 10 000 USD

Toptal

toptal

Este cea mai competitivă platformă care promite să angajeze primii 3% din freelanceri din întreaga lume. Freelancerii trebuie să treacă printr-un test de screening și odată ce treceți testul, acesta oferă asigurarea cu privire la cele mai bune proiecte de la clienți nemaipomeniți. Companii notabile precum Zendesk și Airbnb angajează freelanceri de pe acest loc de muncă independent, ceea ce arată că concurența pe această platformă este foarte mare, dar se acordă și o compensație echitabilă. După ce veți face parte din comunitatea Toptal, veți realiza câteva conexiuni foarte importante care vă vor atribui anumite proiecte profitabile.

Caracteristici cheie:

 • Proces rapid de plasare
 • Politica de încercare gratuită de două săptămâni

Preț: Preț de pornire de 60 USD

CloudPeeps

cloudpeeps

Este o platformă all-in-one care conectează comunitatea independentă online cu piața și îi încurajează pe cei doi să desfășoare activități. Membrii își pot seta ratele și locurile de muncă online independente în funcție de categorie, tip de muncă sau prin gama de salarii. Dacă aveți un portofoliu impresionant și doriți să câștigați mai multă experiență, CloudPeeps este cea mai bună platformă pentru dvs. Datorită exclusivității lor, este dificil să vă alăturați, dar, odată ce vă înregistrați, este destul de ușor să vă asigurați oportunitățile de freelancing.

Caracteristici cheie:

 • Plată promptă
 • Procese fără defecte
 • Funcționare de la distanță, prietenos

Preț: CloudPeeps Standard pentru 9 $ / lună, în timp ce CloudPeeps Plus pentru 29 $ / lună

Intr-adevar

intr-adevar

Este site-ul de locuri de muncă numărul unu din lume, care distrează în fiecare lună peste 250 de milioane de vizitatori. Acesta acordă prioritate lucrătorilor de la distanță și freelancerilor, oferindu-le acces gratuit la căutările de locuri de muncă, le permite să posteze CV-uri și să efectueze cercetări asupra companiilor. Site-ul este foarte ușor de utilizat și puteți găsi numeroase înregistrări de locuri de muncă la distanță pe platformă. Cu o popularitate atât de mare a acestei platforme, orice freelancer sau lucrător la distanță este obligat să găsească ceva în funcție de setul de abilități al acestora.

Caracteristici cheie:

 • Constructor de reluare online încorporat
 • Angajare pe scară largă
 • E-mailuri de alertă la locul de muncă

Preț: 5 dolari / zi pentru posturi sponsorizate

Liber profesionist

liber profesionist

Este cea mai mare piață de locuri de muncă independente online cu peste 32 de milioane de utilizatori înregistrați – ceea ce înseamnă că multe companii folosesc site-ul pentru a-și externaliza munca. Oferă o varietate de locuri de muncă freelance, inclusiv dezvoltare software și aplicații, scriere, servicii de marketing digital etc.!

Caracteristici cheie:

 • Nenumărate proiecte pe o singură platformă
 • Cele mai ieftine tarife de comision

Preț: 10% pentru proiecte fixe pe oră, 20% pentru servicii și 15% taxa pentru proiect

Accesați Freelancer pentru informații suplimentare >>

Guru

guru

Guru te ajută să-ți creezi un profil care să reprezinte perfect experiența și abilitățile tale – pentru a-ți îmbunătăți șansele de a fi contactat de un angajator. Au o cantitate masivă de oferte independente de locuri de muncă care sunt actualizate în fiecare zi din diferite industrii.
Este cel mai simplu site web independent, cu o interfață interactivă care le permite freelancerilor să depășească lucrările fără probleme.

Caracteristici cheie:

 • Acordă tranzacții prin mai multe metode de plată
 • Gama extinsă de categorii de locuri de muncă
 • Procesul simplificat al proiectului

Preț: $ 29.95

Locuri de muncă independent de scriere

Locuri de muncă în scris independent

Începerea scrierii freelance de la zero poate fi o sarcină foarte descurajantă, mai ales dacă nu știi de unde să începi. Internetul este o piață majoră de scriere independentă, dar separarea unei oportunități legale de muncă de o înșelătorie cu click-momeală poate fi dificilă.

Prin urmare, pentru a vă ajuta să dețineți câteva concerte de scriere freelance de calitate online, am creat o listă cuprinzătoare a celor mai bune site-uri de scriere independentă..

Contena

contena

Este unul dintre cele mai bune site-uri de scriere independentă datorită cantității de joburi de scris disponibile editorilor, scriitorilor și creatorilor de conținut. Acestea oferă un amestec de oportunități independente de muncă și de la distanță. Mai mult, Contena îi ajută pe freelanceri să își găsească locuri de muncă în funcție de nișa lor, reducând rezultatele pentru a include cele mai profitabile categorii de scriere. Puteți pune la dispoziție locuri de muncă independente de scriere pe tehnologie, educație, wellness, finanțe, frumusețe și multe alte industrii.

Caracteristici cheie:

 • Cursuri de pregătire eficiente
 • Servicii de mediere
 • Relații Clienți

Preț: 500 dolari / an pentru calitatea de membru Gold și 800 USD / an pentru calitatea de membru Platinum

Blogging Pro

bloggingpro

Acest site web de scriere independentă oferă oportunități de muncă la distanță și pe diverse categorii, cum ar fi blogging, scriere de conținut, jurnalism, corectură sau scriere tehnică. Ei colectează toate cele mai bune locuri de muncă de scriere online și le fac ușor să caute freelanceri. Prin urmare, dacă doriți să câștigați bani de acasă folosind abilitățile dvs. de scriere, aveți câteva probe la îndemână atunci când solicitați locuri de muncă prin Blogging Pro.

Caracteristici cheie:

 • Oferiți sfaturi care să vă ajute să vă creșteți blogul
 • O mulțime de lucrări de scris la distanță

Preț: 30 USD pentru 30 de zile

Skyword

skyword

Este o platformă majoră de marketing de conținut cunoscută pentru furnizarea de oportunități constante de scriere freelance. Clienții folosesc această platformă pentru a se conecta, a posta conținutul lor pe site-ul web și pentru a gestiona relațiile cu freelancerii la care își externalizează activitatea. Oamenii din spatele Skyword scutesc prin joburile postate și se potrivesc cu nevoile clientului cu un scriitor. Scriitorul este apoi invitat să lucreze la proiectul clientului și li se permite chiar să lucreze la mai multe proiecte în timp. Consiliul de lucru independent al Skyword nu se rezumă doar la companii din SUA sau englezești, deoarece acceptă mai mult de 13 limbi și clienți din peste 27 de țări..

Caracteristici cheie:

 • Freelancerii se pot conecta cu clienți notabili
 • Varietatea lucrărilor de scriere
 • Prețuri mai bune decât alte site-uri de scriere independentă

Preț: Nu este furnizat de site-ul web

Scriere independentă

Scriere independentă

Este cea mai mare platformă pentru meserii de scriere freelance care constă în cel mai mare număr de concerte de scris – chiar mai mult decât într-adevăr sau Craigslist. Prin intermediul acestui site independent, veți avea ocazia să lucrați cu unele dintre cele mai mari nume de pe piață, cum ar fi Netflix, Facebook și Adobe. În afară de înregistrările de locuri de muncă, oferă freelancerilor o șansă de a participa la scrierea concursurilor și de a câștiga recompense.

Caracteristici cheie:

 • Potrivit pentru scriitori de toate nivelurile de experiență
 • Filtre de căutare ușoare
 • Ratele de plată competitive

Preț: Liber

Libertatea cu scrierea

freedomwithwriting

Cu un pitch bun, sunteți sigur că veți câștiga proiecte care plătesc foarte bine prin această platformă. Oferă un număr selectat de oportunități de scriere independentă, care sunt trimise în mod regulat printr-un e-mail. Pe această platformă veți găsi o mulțime de joburi de conținut despre jurnalism, eseuri, bloguri și scriere de ficțiune.

Caracteristici cheie:

 • Abonament gratuit
 • Soi de locuri de muncă

Preț: Liber

PubLoft

publoft

Este o platformă de scriere independentă care oferă clienților de încredere – fără a fi nevoie să interacționeze – cu aceștia. Acest site web de scriere garantează că freelancer-ul se poate concentra pe job-ul la îndemână și nu trebuie să vă faceți griji cu privire la gestionarea sau administrarea clienților. Pentru a intra în PubLoft, trebuie să completați un formular și să treceți câteva teste, după care veți putea accesa un număr mare de clienți notabili care vă vor plăti în mod corect în funcție de eforturile dvs..

Caracteristici cheie:

 • Concerte de scris fără probleme fără interacțiune cu clientul
 • Plăți bi-săptămânale

Preț: Începând de la $ 150 / post

contently

contently

Este cea mai mare platformă de marketing de conținut care funcționează cu companii mari precum Google, Walmart, Marriott și multe altele. Îi ajută în mod independent pe profesioniștii să noteze conținuturi și să își îmbunătățească portofoliul. Este o agenție de ultimă generație care te conectează direct cu clienții pentru oportunități de scriere freelance. Vi se cere doar să construiți și să postați o platformă marcantă care va fi selectată de echipa de management a contului pentru lucrările viitoare.

Caracteristici cheie:

 • Ușor de urmărit fluxul de lucru
 • Transparența plăților

Preț: 50.000 USD – 200.000 dolari pe trimestru

Locuri de muncă în design grafic independent

Locuri de muncă în domeniul proiectării independente

Dacă sunteți binecuvântat cu talentul de a continua o carieră de freelancing ca grafician – dar nu vă puteți da seama de unde să începeți, ați ajuns la locul potrivit.

Există tone de site-uri de locuri de muncă independente care oferă locuri de muncă de proiectare freelance, dar nu toate sunt potrivite pentru diferite tipuri de freelanceri. Am compilat o listă de site-uri web de design grafic independent și caracteristicile lor unice aici.

Behance

Behance

Este cea mai mare rețea de creație din lume pentru lucrări de proiectare, care oferă o platformă pentru designeri grafici pentru a-și expune talentele. Nu este strict un loc de muncă independent, dar permite proiectanților să își împărtășească munca – pentru a fi văzuți de potențialii clienți. Puteți trece prin portofoliile de imagine care sunt postate de designeri creativi și trimiteți mesaje designerului a cărui lucrare vă place cel mai mult. În calitate de freelancer, puteți, de asemenea, să postați portofoliul dvs. direct pe lista de lucru a site-ului web, ceea ce vă oferă acces la un număr mare de designeri creativi.

Caracteristici cheie:

 • Proiecte vizibile pentru un public numeros
 • Salvați lucrările designerului preferat
 • Servicii de personalizare

Preț: 399 USD / lună pentru un singur post de muncă

99 Proiecte

99Designs

Această platformă este cel mai bun site freelance pentru designeri grafici pentru a-și expune și vinde abilitățile. După cum sugerează și numele, 99 de designuri sunt destinate freelancerilor care pot ajuta clienții cu peste 90 de tipuri diferite de proiectare, cum ar fi cărți de vizită, pagini de destinație sau site-uri web etc. un concurs, iar proiectanții trebuie să depună lucrările care sunt selectate ulterior de către clienți.

Caracteristici cheie:

 • Consultare de proiectare gratuită din partea echipei de asistență pentru clienți
 • O experiență lină pentru ambele părți

Preț: Pachetele pornesc de la 399 USD

Accesați 99 de modele pentru informații suplimentare >>

Dribbble

Dribbble

Este cea mai importantă platformă mondială pentru designeri freelanceri și oferă oportunități de muncă la distanță și locuri de muncă de design web independent. Cel mai mare beneficiu al acestei platforme este faptul că permite altor designeri și potențiali clienți să vă ofere feedback cu privire la activitatea dumneavoastră.
Puteți găsi unele lucrări de înaltă calitate pe acest site web de la clienți cu profil înalt, inclusiv companii precum Buffer, Zendesk și Tinder. În afară de vânarea de locuri de muncă independente online pentru începători, veți avea, de asemenea, oportunitatea de a vă dezvolta portofoliul și de a adăuga lucrări de probă pentru potențialii clienți..

Caracteristici cheie:

 • Comunitate uriașă cu care să se angajeze
 • Design uimitor și ușor de utilizat al platformei
 • Obțineți feedback de la designeri

Preț: Dribbble Pro este de 12 dolari pe lună

Studioul Envato

Studioul Envato

Este un site web de design independent, care este popular pentru design-uri de logo și personalizări de teme WordPress. Este o platformă uriașă pentru designeri, care sunt aleși de companii. Envato Studio este un site web ușor de utilizat, în care freelancerii pot găsi oportunități bune și pot primi plăți frumoase.

Caracteristici cheie:

 • Platforma user-friendly
 • Plată bună
 • Comunicare lină între freelanceri și clienți

Preț: Începând de la 5 dolari

Crowd de proiectare

Crowd de proiectare

Este o piață de proiectare online care oferă mai multe servicii de proiectare grafică. Site-ul web are o bază de clienți mai mică decât 99 de modele. Fie proprietarii de afaceri organizează concursuri de proiectare pentru a permite proiectanților independenți să își prezinte munca și apoi să îi selecteze sau să contacteze un designer pe care îl preferă. Acest site de designeri independenți oferă o platformă unică în care freelancerii își pot afișa talentele, pot face contacte și construi portofolii..

Caracteristici cheie:

 • Servicii excelente pentru clienți
 • Timp scurt de transformare
 • Proiectanți experți

Preț: 99 USD – 1100 USD

Crowdspring

Crowdspring

Este o piață independentă online, unde puteți găsi proiecte de logo personalizate, design web, ilustrație și proiecte de design industrial. Freelancerii își arată capacitățile de proiectare prin participarea la concursuri organizate de profesioniști de afaceri. Puteți găsi, de asemenea, proiecte individuale pe platformă dacă nu sunteți sus la concursuri.

Caracteristici cheie:

 • Ușor de înscris
 • Înregistrare gratuită

Preț: 399 USD pentru pachetul de argint și așa mai departe

Locuri de muncă de marketing independent

Locuri de muncă de marketing independent

Dacă sunteți fanatic de social media sau vă place să creați conținut interesant, dar doriți să lucrați independent de la domiciliu – joburile de marketing independent sunt pentru dvs..

Mai multe companii preferă să angajeze oameni pentru munca la distanță prin intermediul site-urilor de căutare a unui loc de muncă independent. Tot ce ai nevoie este un PC și acces la internet.

Oameni pe oră

Oameni pe oră

Platforma de marketing freelance este destinată pasionaților de SEO, ingineri software și persoanelor creative care doresc să-și încerce norocul în lumea liberă. Freelancer face o ofertă pentru o sarcină și dacă este selectat, proiectul este asigurat de freelancer. Pentru a-i proteja pe freelanceri de clienții falși, site-ul web percepe o plată în avans pentru sarcini. Acest lucru reduce la minimum riscul unor dispute între client și freelancer.

Caracteristici cheie:

 • Clienți profesioniști cu care să lucreze
 • Stabiliți-vă propriile rate

Preț: Taxa de comision de la 3,5% la 5%

Remotive

Remotive

Este un buletin informativ bi-lunar pentru lucrătorii îndepărtați, precum și pentru persoanele care doresc să lucreze independent pe piață. În plus față de locuri de muncă, oferă sfaturi despre cum să te angajezi pentru locuri de muncă la distanță și să trăiești un stil de viață nomad digital. Listările de locuri de muncă sunt clasificate și vă ajută să găsiți jobul specific pe care îl căutați cu detaliile de socializare ale companiei și informațiile de contact ale companiei.

Caracteristici cheie:

 • Interfață ușor de utilizat
 • Îndrumări eficiente asupra lucrărilor la distanță

Preț: Liber

Aquent

Aquent

Este un site web premiat pentru freelancer, care este cunoscut pentru a oferi locuri de muncă cu plată mare la freelanceri de marketing. Cu toate acestea, Aquent preferă să angajeze freelanceri cu o experiență de peste doi ani. Însă absolvenții proaspeți sunt bineveniți și să exploreze locuri de muncă nelimitate pe platformă.

Caracteristici cheie:

 • Îndrumă freelancerul în stabilirea unui interval de preț
 • Serviciu personalizat
 • Recompense pentru talent

Preț: Taxa de conversie de 30% pentru fiecare freelancer

Locuri de muncă dezvoltator independent

Locuri de muncă pentru dezvoltatori independenți

Freelancing-ul pentru dezvoltatori poate fi o oportunitate de vis – dacă sunt obosiți de 9 – 5 grind. Ei pot alege liber locurile de muncă care le interesează cu ore flexibile care le potrivesc cel mai bine.

Dar problema apare atunci când nu știu unde să găsească de lucru. Pentru a vă ajuta să aflați ce este cel mai bine pentru dvs., am compilat o listă cu cele mai bune site-uri web pentru dezvoltatori independenți.

Lorem

asklorem

Găzduiește o rețea de dezvoltatori web și designeri calificați, cu recenzii notabile pe Facebook, ProductHunt și Opinii.io. Crește ca fiind una dintre cele mai mari platforme pentru dezvoltatorii de site-uri independente care vă pot ajuta, de asemenea, să construiți un magazin Shopify sau un nou site WordPress. Principalul punct de atracție al site-ului dezvoltatorilor independenți este faptul că nu există nicio taxă lunară pentru a se înscrie în locuri de muncă independenți și concertele sunt plătite frumos. Toți dezvoltatorii web independenți sunt analizați de site-ul web înainte de a putea lucra pe platformă.

Caracteristici cheie:

 • Comunicare rapidă
 • Experiență profesională de calitate
 • Suport excepțional pentru clienți

Preț: Fără taxe lunare, plățile încep de la 25 la 250 USD

Gun.io

Gun.io

Este un site de locuri de muncă independent creat special pentru dezvoltatorii web independenți. Dezvoltatorii web de la Gun.io lucrează cu giganti din industrie, cum ar fi Tesla, Cisco și multe altele. Site-ul dezvoltatorilor independenți este atât compania care angajează oameni care lucrează de acasă, cât și lucrătorii la distanță care fac o ofertă pentru acel loc de muncă. Verificarea se face pe baza expertizei tehnice și a nivelului de experiență al unei persoane. Freelancerii care se încadrează în criterii sunt verificați și pot lucra cu clienții pe o bază unu la unu.

Caracteristici cheie:

 • Are cele mai căutate talente listate pe site
 • Îndrumă freelancerul până la finalizarea unui proiect
 • Se asigură că întreprinderile au valoare pentru ceea ce plătesc

Preț: 75 – 150 USD / oră

Gigster

Gigster

Este un site web pentru dezvoltatori independenți, cu sediul în Silicon Valley, unde sunt proiectate și dezvoltate aplicații personalizate selectate. Multe companii tehnologice își folosesc activitatea prin intermediul platformei pentru a-și eficientiza operațiunile. Gigster este destinat persoanelor cu cunoștințe și experiență în domeniu. Ei angajează astfel de freelanceri printr-un proces de screening, în care utilizează AI pentru a potrivi freelanceri cu proiecte.

Caracteristici cheie:

 • Dezvoltatori de top
 • Proces rapid de proiect
 • Raportează clienții cu privire la progres

Preț: Aplicațiile pentru prețuri diferite pot costa aproximativ 52.000 USD

Dulap cu talente

Dulap cu talente

Site-ul pentru dezvoltatori freelance permite freelancerilor să lucreze pentru clienți cu profil înalt și le oferă locuri de muncă independente online de calitate. Freelancerul trebuie să creeze un profil și să mențină un portofoliu care arată nivelul lor de experiență, aria de expertiză și abilitățile lor. Există o serie de locuri de muncă disponibile pe acest site de locuri de muncă independent, în care clienții examinează profilul freelancerului. Site-urile web proiectate prin intermediul platformei au toate elementele esențiale ale unui site web modern și ajută companiile să transforme vizitatorii în clienți.

Caracteristici cheie:

 • Creează CV-ul dvs. digital
 • Se poate aplica orice freelancer

Preț: Gratuit pentru căutătorii de locuri de muncă independenți

Codeable

Codeable

Este unul dintre cele mai bune site-uri web pentru dezvoltatori independenți, dedicat în special dezvoltatorilor WordPress din întreaga lume. Clienții nu au nevoie să-i protejeze pe freelanceri, în schimb, algoritmul site-ului web face treaba pentru ei. În calitate de freelancer, tot ce trebuie să faceți este să creați un profil atractiv, să licitați pe proiecte și să oferiți design-uri web de calitate. Puteți seta un preț competitiv și puteți obține mai multe proiecte.

Caracteristici cheie:

 • Platforma exclusivă pentru dezvoltatori WordPress
 • Fără licitație pentru muncă

Preț: $ 70- $ 120 / oră

Locuri de munca fotograf de freelance

Locuri de muncă în fotograf freelance

Majoritatea fotografilor preferă locurile de muncă independente de la domiciliu sau contractual. Deși nu primesc salarii obișnuite, este prea plină de satisfacție să-ți faci viața prin fotografie.

Dacă doriți să intrați pe tărâmul fotografiei freelance și ați cumpărat deja toate echipamentele, ați petrecut ore de filmare și în cele din urmă ați creat un portofoliu impresionant – dar nu puteți găsi concerte pentru a începe?

Suntem aici pentru a vă ajuta să găsiți locuri de muncă fotografii independente online disponibile pe o serie de cele mai bune site-uri de locuri de muncă online.

Craigslist

Craigslist

Site-ul oferă concerte freelance, precum și lucrări la distanță pentru fotografii care doresc să-și construiască portofoliul într-un mod distractiv. Puteți găsi oferte naționale de locuri de muncă independente pentru lucrări pe termen lung sau temporare, la care puteți accesa site-ul de lucru al fotografiei site-ului web. Este absolut gratuit pentru toată lumea, dar trebuie să verificați înregistrările pe care le selectați. În afară de asta, puteți găsi o mulțime de locuri de muncă de la distanță și puteți câștiga bani în mod regulat.

Caracteristici cheie:

 • Perfect pentru freelanceri începători
 • Experiență personalizată

Preț: Gratuit pentru solicitanții de locuri de muncă

Airbnb

Airbnb

Site-ul angajează fotografi freelanceri în mod contractual, care necesită în special fotografii imobiliare pentru locațiile lor. Sunt extrem de particulare în ceea ce privește calitatea imaginilor pe care le postează pe site. Pentru a aplica, trebuie să aveți un portofoliu puternic pentru ca munca dvs. să fie luată în considerare. Airbnb se așteaptă, de asemenea, la procesarea imaginilor de înaltă calitate de la freelancer – astfel încât un fotograf ar trebui să aibă toate abilitățile necesare.

Caracteristici cheie:

 • Plăți frumoase
 • Șansă de a întâlni oameni și de a vedea locuri frumoase

Preț: $ 95- $ 125 pe listă

Central Jobs Jobs

Central Jobs Jobs

Prin intermediul forumurilor de fotografii de pe site-ul web, freelancerii pot viza unii dintre cei mai buni clienți. Funcționează ca o punte de legătură între angajatori și solicitanții de locuri de muncă independenți, unde se pot bucura de oferte nelimitate de locuri de muncă cu serviciul pentru clienți 24/7. În plus, promite locuri de muncă independente în domeniul dvs. și nu angajează persoane fără experiență, ceea ce facilitează profesioniștii calificați să asigure mai multe proiecte.

Caracteristici cheie:

 • Liber să vă alăturați
 • Locuri de muncă disponibile în zona dvs.

Preț: Liber

Locuri de muncă în jurnalism

Locuri de muncă în jurnalism

Acest site independent de căutare de locuri de muncă a fost lăudat în sute de publicații precum The New York Times și The Wall Street Journal. Acesta cuprinde mai ales locuri de muncă din industria media și oferă sfaturi în carieră și resurse media. Platforma oferă o bună oportunitate pentru toți fotografii independenți de a-și începe cariera. Găzduiește companii de presă importante precum ESPN, National Geographic, CNN și multe altele pe platforma sa.

Caracteristici cheie:

 • Reluați accesul la baza de date
 • Ofera toate tipurile de joburi media

Preț: 100 USD pentru o singură înregistrare de locuri de muncă

Fotografii Joburi online

Fotografii Joburi online

Este puțin diferit de alte site-uri web independente, deoarece vă permite să postați fotografiile în loc să licitați pentru un loc de muncă. Funcționează ca un constructor de portofoliu, mai degrabă decât ca un loc de muncă independent pentru care trebuie să plătiți o taxă lunară. În loc să selectați proiecte freelance, trebuie să puteți face fotografii de care sunteți cel mai confortabil și pasionat.

Caracteristici cheie:

 • Vă oferă o idee a pieței fotografiei
 • Puteți utiliza jurnalele foto

Preț: 27 dolari pe lună

Locuri de muncă asistenți virtuali independenți

Locuri de muncă asistenți virtuali independenți

Dacă doriți să lucrați ca asistent virtual din confortul de acasă, puteți ajuta persoanele cu sarcini de introducere de date, de social media sau servicii pentru clienți. Tot ce ai nevoie sunt abilități excepționale de organizare și comunicare pentru a începe să lucrezi.

Iată o listă completă a celor mai bune site-uri web independente care vă pot ajuta să găsiți asistențe bune ca asistent virtual.

Belay

Belay

Acesta este un site web exclusiv de la distanță, care angajează un asistent virtual pentru diferite sarcini ale clienților, care includ funcții de asistent executiv, specialiști web și contabili. Locurile de muncă de la distanță pot fi accesate prin intermediul site-ului web, precum și pe True și Glassdoor. Solicitanții trebuie să treacă printr-un proces de recrutare care să includă mai multe interviuri și întregul proces durează în jur de patru până la cinci săptămâni.

Caracteristici cheie:

 • Cultura de companie bună
 • Oportunități independente bazate pe expertiza ta

Preț: 25 $ / oră

Zirtual

Zirtual

Este un site de locuri de muncă de la distanță, care vă permite să lucrați cu normă întreagă, dar și angajează freelanceri pentru diverse proiecte. Site-ul web angajează asistenți virtuali și îi atribuie clienților respectați pentru sarcini specifice. Acest lucru permite clienților să aleagă asistenți de calitate și să își extindă afacerile cu ajutorul adăugat. Acesta include diferite categorii de lucrări asistente virtuale, cum ar fi introducerea datelor, marketingul, asistența de afaceri și întreținerea site-ului web.

Caracteristici cheie:

 • Accesibilitate eficientă
 • Potențial pentru profit mare

Preț: Începând de la 398 USD / lună

Time Etc.

Time Etc.

Timpul etc. este în industrie de peste 10 ani acum, ceea ce dovedește credibilitatea lor. Site-ul a fost prezentat, de asemenea, pe Forbes, Telegraph și The Guardian. Oferă o mulțime de locuri de muncă freelance online asistenților virtuali care trec printr-un proces dur de selecție. Freelancerii lucrează cu o echipă de experți din comunitatea Time Etc sub un manager de cont dedicat.

Caracteristici cheie:

 • Încercare gratuită
 • Acces la sute de clienți notabili

Preț: Începând de la 25 USD / oră

Amazon mecanic turc

Amazon mecanic turc

Este unul dintre cele mai bune site-uri independente pentru a găsi rapid locuri de muncă pentru asistenți virtuali. Unele dintre cele mai populare joburi de asistent virtual includ crearea de conținut, organizarea de liste, colectarea datelor și obținerea de feedback de la clienții companiei.

Caracteristici cheie:

 • Varietate de sarcini disponibile
 • Forumuri de sprijin ale terților

Preț: O comisie de 20% pentru toate serviciile freelance

VA Networking

VA Networking

Este un consilier virtual de asistență virtual care funcționează și ca instrument de rețea socială pentru ei. Nu trebuie să licitați pe site-ul web, în ​​schimb, sunteți asociat cu un client interesat în funcție de abilitățile și expertiza dvs. Mai mult de jumătate din postările de pe site-ul web sunt destinate posturilor de asistent virtual. Platforma oferă, de asemenea, îndrumări pentru freelanceri care caută un loc de muncă. Este un site web bun dacă sunteți în căutarea de muncă independentă de acasă.

Caracteristici cheie:

 • Calitatea de membru gratuit
 • Conectați-vă cu experți din industrie

Preț: $ 35 / oră

Mâini fanteziste

Mâini fanteziste

Acest site web independent angajează asistenți virtuali pentru o varietate de activități de zi cu zi, cum ar fi apeluri, întâlniri și intrare de date, etc. Pentru a intra în comunitate, trebuie să aveți o conexiune rapidă la internet și trebuie să fiți bine versați cu software diferit. Cel mai mare beneficiu al site-ului este că oferă chiar și posturi manageriale pentru un asistent virtual cu plăți frumoase.

Caracteristici cheie:

 • Cronometri flexibile de lucru
 • O varietate de locuri de muncă disponibile

Preț: 29,99 USD pentru 5 solicitări pe lună

Locuri de muncă de editor video independent

Locuri de muncă redactor video independent

Un editor video poate fi o carieră foarte plină de satisfacții, mai ales atunci când ajungeți la muncă de acasă. Freelancerii se bucură mai mult de locul de muncă cu ore flexibile și libertatea de a alege proiectul la care vor să lucreze.

Indiferent dacă sunteți un editor video cu experiență sau dacă tocmai începeți, trebuie să consultați aceste site-uri video independente.

Mandy

Mandy

Site-ul freelance Jobs este o platformă foarte cunoscută pentru producția și editarea de servicii video. Deși sună perfect, competiția este foarte mare și găzduiește mii de alți profesioniști video și film – așa că ar trebui să ai un portofoliu bun pentru a oferi oportunități de freelancing..

Caracteristici cheie:

 • Încercare gratuită
 • Disponibilitatea locurilor de muncă profesionale

Preț: taxa de abonare începe de la 19,39 USD pe lună

Hub de producție

Hub de producție

Este principalul site web independent și la distanță pentru producția video. A devenit destul de celebru, deoarece mulți profesioniști calificați și-au asigurat locuri de muncă la marile rețele de televiziune și studiouri prin intermediul platformei. Este un site web bun atât pentru companiile de producție, cât și pentru freelancerii de la distanță pentru a-și începe cariera cu joburi part-time sau cu normă întreagă..

Caracteristici cheie:

 • O bază de date extinsă de clienți
 • O multitudine de oportunități de stagiu

Preț: Calitatea de membru începe de la 4,99 USD / lună

Motionographer

Motionographer

Este site-ul de locuri de muncă independent și de la distanță care are cele mai bune locuri de muncă disponibile în realizarea de filme, animație și efecte vizuale. Unele dintre lucrări includ un generalist, grafician de mișcare și specialist în efecte vizuale.

Caracteristici cheie:

 • Lucrează împreună cu animatori, designeri și regizori de artă celebri
 • Ideal pentru persoane cu nivel de calificare și experiență variate

Preț: 129 USD pentru postare standard timp de 30 de zile

Vaca creativă

Vaca creativă

Este un forum care conține îndrumări și sfaturi despre soluționarea problemelor și educația. Comunitatea site-ului web include editori de experți care îi ajută pe freelancerii să dobândească mai multe abilități. Pentru a găsi lucrări independente pe site-ul web, trebuie doar să postați un tambur video pe profilul dvs. și să aplicați pentru locuri de muncă de editare video disponibile..

Caracteristici cheie:

 • Ghiduri privind utilizarea unor programe software complexe
 • Mentorat de la editori video experimentați

Preț: Variază pentru diferite niveluri de abilitate

Assemble.tv

Assemble.tv

Este o platformă organizată și sistematică, care permite persoanelor extrem de creative să lucreze cu mărci notabile și să se conecteze cu talentul cel mai ingenios. Grupul lor de talente cuprinde regizori, redactori, fotografi și editori video, etc. Pentru a deveni o parte a rețelei lor creative, freelancerii trebuie să treacă printr-un proces de ecranizare și să treacă standardele stabilite de aceștia. Trebuie să trimiteți un serviciu gratuit și, dacă sunt selectate și selectate, puteți deveni o parte a comunității site-ului.

Caracteristici cheie:

 • Conectați-vă cu persoane notabile din industrie
 • Lucrați la proiecte de care sunteți pasionați

Preț: Variază de la proiect la proiect

Locuri de muncă de vânzări independente

Locuri de muncă de vânzări independente

Site-urile de locuri de muncă pentru vânzări independente vă oferă o oportunitate unică de a obține concerte independente care altfel sunt greu de debarcat. Acestea angajează talentul de top pentru proiecte râvnite și vă pot ajuta să vă accelerați cariera. Tot ce trebuie să faceți este să construiți un portofoliu de vânzări și să vă înregistrați pe site-urile de vânzări independente care sunt enumerate mai jos.

Recrutor Zip

Recrutor Zip

Acesta este site-ul web de recrutare de top care găsește oameni cu experiența potrivită și le potrivește cu cel mai compatibil loc de muncă. Mulți giganți din industrie folosesc platforma pentru a angaja talente independenți. Freelancerii trebuie să solicite un loc de muncă completând un formular de profil, după care li se permite să vizualizeze listele de locuri de muncă independente și să aplice pentru orice li se pare interesant..

Caracteristici cheie:

 • Interfață ușor de utilizat
 • Noile notificări de locuri de muncă
 • Buletine

Preț: Proces gratuit de patru zile după care se aplică taxe lunare de abonament

palarie rosie

palarie rosie

Un alt site de recrutare care angajează freelanceri și oferă, de asemenea, unele dintre cele mai bune locuri de muncă la distanță – pentru a ajuta clienții să găsească candidați ideali pentru muncă, în principal pentru departamentul de vânzări. Dacă credeți că dețineți setul de competențe și experiența necesară pentru a lucra ca reprezentant de vânzări pentru o companie notabilă – Red Hat este platforma potrivită pentru dvs..

Caracteristici cheie:

 • Oportunități de avansare în carieră
 • Mediu colaborativ și flexibil

Preț: Variază în funcție de pachetul de abonament lunar pe care îl alegeți

Săriți unitatea

Săriți unitatea

Un site web de locuri de muncă care oferă unele dintre cele mai bune locuri de muncă de la distanță și concerte independente în vânzări. Platforma face căutarea de muncă foarte ușoară prin sistemul său avansat de verificare. Lucrările la distanță sunt clasificate și pot fi accesate după filtre de dată, relevanță sau locație. Site-ul web are, de asemenea, locuri de muncă la distanță de la alte site-uri de recrutare, ceea ce face ușor pentru solicitanți să aleagă dintre toate opțiunile disponibile.

Caracteristici cheie:

 • Simplifică procesul de găsire a celor mai bune locuri de muncă la distanță
 • Nu necesită înregistrare

Preț: Listările de locuri de muncă au un preț de 79 USD, în timp ce abonamentul este gratuit

Locuri de muncă independent de asistență pentru clienți

Locuri de muncă independent de asistență pentru clienți

Dacă sunteți un problem natural de rezolvare a problemelor și bine cu oamenii, dar urăști să conduci să lucrezi în fiecare zi, atunci poți începe cariera independentă ca reprezentant de asistență pentru clienți.

Pentru a porni la noua carieră, iată câteva site-uri web freelancer care oferă locuri de muncă în domeniul asistenței clienților.

Lucrăm de la distanță

Lucrăm de la distanță

Este un site de locuri de muncă de la distanță care postează joburi care nu necesită prezența ta. Este unul dintre primele comisii de locuri de muncă de la distanță care rămâne și astăzi drept cea mai vizitată platformă de locuri de muncă la distanță.

Caracteristici cheie:

 • Diversitate de locuri de muncă disponibile
 • Simplu de navigat

Preț: 299 USD pe listă de job timp de 30 de zile

Vocații virtuale

Vocații virtuale

Site-ul de locuri de muncă de la distanță oferă cea mai bună carte de lucru pentru lucrul de la distanță, cu mai mult de 10.000 de înregistrări corporative adecvate pentru telecomunicații. Dacă vă înregistrați la Vocații virtuale, site-ul de servicii de telecomunicație vă va trimite e-mailuri atunci când lucrările se aliniază expertizei dvs..

Caracteristici cheie:

 • Filtre de lucru bune
 • Locuri de muncă pentru toate nivelurile de experiență

Preț: O taxă de abonament lunară de 15,99 USD pentru utilizatori

Concluzie

A fi independent sau a lucra la distanță înseamnă că poți alege jobul care se potrivește cel mai bine nevoilor tale. Locurile de muncă independent vă permit să mențineți un program flexibil, astfel încât să puteți câștiga bani și să vă ocupați în același timp de responsabilitățile.

Acest ghid este încărcat cu informații despre unele dintre cele mai bune site-uri freelancer care vă pot ajuta să vă ocupați de următorul loc de muncă independent. Totul începe cu o oarecare introspecție pentru a-ți descoperi punctele forte – și pentru a decide dacă apelul tău este un freelancing sau un job la distanță!

Vă sugerăm să alegeți site-uri de căutare de locuri de muncă independente, care să răspundă nevoilor dvs. și vă permite să faceți ceva de care vă pasionează. Mult noroc!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map