Ce este un blog? – Definiția Blogului, Bloggingului și Bloggerului

ce este o imagine de blog


Știți ce bloguri sunt? Dacă nu, ați ajuns la locul potrivit. La început, un blog a fost mai mult un jurnal personal pe care oamenii l-au împărtășit online și se întoarce până în 1994. În acest jurnal online, puteți vorbi despre viața de zi cu zi sau puteți împărtăși lucrurile pe care le faceți. Dar, oamenii au văzut o oportunitate de a comunica orice informație într-un mod nou. A început așa lumea frumoasă a bloggingului.

Astăzi, există mai mult de 600 de milioane de bloguri pe web.

Ce este un blog?

Definiția blog

Un blog (scurtarea „weblog”) este un jurnal online sau un site web informațional care afișează informații în ordine cronologică inversă, cu cele mai noi postări apărute în primul rând. Este o platformă în care un scriitor sau chiar un grup de scriitori își împărtășesc opiniile asupra unui subiect individual.

Care este scopul unui blog?

Există multe motive pentru a porni un blog pentru uz personal și doar o mână de altele puternice pentru bloggingul de afaceri. Blogging-urile pentru afaceri, proiecte sau orice altceva care v-ar putea aduce bani are un scop foarte simplu – să-și plaseze site-ul web mai sus în SERP-urile Google, de exemplu, să vă crească vizibilitatea.

Ca afacere, vă bazați pe consumatori pentru a continua să vă cumpere produsele și serviciile. Ca o afacere nouă, vă bazați pe bloguri pentru a vă ajuta să ajungeți la acești consumatori și să le atrageți atenția. Fără bloguri, site-ul dvs. web ar rămâne invizibil, în timp ce rularea unui blog te face căutător și competitiv.

Deci, scopul principal al unui blog este de a vă conecta la publicul relevant. Un altul este acela de a vă stimula traficul și de a trimite calități către site-ul dvs. web.

Cu cât sunt mai frecvente și mai bune postările dvs. de pe blog, cu atât sunt mai mari șansele ca site-ul dvs. să fie descoperit și vizitat de publicul țintă. Ceea ce înseamnă că un blog este un instrument eficient pentru generarea de plumb. Adăugați un apel extraordinar la acțiune (CTA), iar acesta va converti traficul site-ului dvs. web în produse de înaltă calitate. Dar un blog vă permite, de asemenea, să vă prezentați autoritatea și să vă construiți un brand.

Când utilizați cunoștințele de nișă pentru a crea postări informative și antrenante, creează încredere cu publicul tău. Blogging-ul excelent face ca afacerea dvs. să pară mai credibilă, ceea ce este important mai ales dacă marca dvs. este încă tânără și destul de necunoscută. Acesta asigură prezența și autoritatea în același timp.

Structura blogului

Apariția blogurilor s-a schimbat în timp, iar în zilele noastre blogurile includ diferite articole. Dar, majoritatea blogurilor includ unele caracteristici și structură standard. Iată caracteristici comune pe care un blog tipic le va include:

 • Antet cu meniul sau bara de navigare
 • Zona principală de conținut cu cele mai recente postări de blog
 • Bara laterală cu profiluri sociale, conținut preferat sau apeluri la acțiune
 • Subsol cu ​​link-uri relevante, precum o exonerare de răspundere, politica de confidențialitate, pagina de contact, etc.

Structura de bază a blogului

Nu ezitați să utilizați acest șablon pe site-ul dvs.

Exemplul de mai sus este structura de bază a blogului. Fiecare articol are propria sa importanță și îi ajută pe vizitatori să navigheze prin blogul tău.

Bloguri și site-uri web

Majoritatea oamenilor încă se întreabă dacă există vreo diferență între un blog și un site web. Ce este un blog și ce este un site web? Este și mai dificil să le diferențiezi pe cele două astăzi. Multe companii integrează bloguri în site-urile lor pentru a îndeplini aceeași funcție.

Ce diferențiază blogurile de site-uri web?

Blogurile au nevoie de actualizări frecvente. Exemple bune includ un blog de alimente care împărtășește rețete de masă sau o companie care scrie despre știri din industria lor.

Blogurile promovează implicarea perfectă a cititorilor. Cititorii au șansa să comenteze și să își exprime privirile cu privire la preocupările lor diferite. Pe de altă parte, site-urile statice constau în conținutul prezentat pe paginile statice. Proprietarii de site-uri statice își actualizează rareori paginile. Proprietarii de bloguri își actualizează site-ul cu noi postări pe blog în mod regulat.

Elementele cheie care identifică o postare pe blog dintr-o pagină statică includ o dată de publicare, referința autorului, categorii și etichete în cadrul unui byline. Cu toate că nu toate postările de pe blog au toate elementele de byline, paginile site-urilor statice nu au niciunul dintre aceste elemente. Din perspectiva vizitatorului, conținutul de pe un site static nu se va schimba de la o vizită la alta. Conținutul de pe un blog are, totuși, potențialul de a oferi ceva nou în fiecare zi, săptămână sau lună. În funcție de programul de publicare al proprietarului blogului.

Ce este blogging?

La începutul anilor 2000, blogurile au apărut în toate fazele diferite când s-au născut mai multe bloguri politice. De asemenea, au început să apară bloguri cu manuale de utilizare. Instituțiile consacrate au început să noteze diferența dintre jurnalism și blogging. Numărul bloggerilor din Statele Unite va fi de 31,7 milioane de utilizatori în 2020.

Definiția blogging

Blogging-ul este setul de multe abilități de care trebuie să rulați și să controlați un blog. Dotarea paginii web cu instrumente pentru a facilita procesul de scriere, postare, conectare și partajare a conținutului pe internet.

De ce este blogul atât de popular?

Este important să menționăm că bloggingul crește cu fiecare zi care trece! Prin urmare, pentru a răspunde la întrebarea „ce este blogging”, trebuie să analizăm factorii din spatele creșterii sale.

În primele etape, blogurile au devenit mainstream, deoarece serviciile de știri au început să le folosească ca instrumente de informare și formare a opiniei. A devenit o nouă sursă de informații.

De ce este blogul atât de popular

Întreprinderile au văzut o modalitate bună de a îmbunătăți nivelul de satisfacție al clientului. Prin blogging, companiile țin clienții și clienții la zi. Cu cât mai mulți oameni îți vizitează blogul, cu atât mai multă expunere și încredere are marca ta.

Bloggerii personali și de nișă au văzut potențialul de a ajunge la mai multe persoane interesate de subiecte specifice. Printr-un blog, vizitatorii pot să comenteze și să interacționeze cu dvs. sau cu marca dvs., care vă ajută să creați o rețea de urmăritori fideli.

Știați că puteți câștiga bani prin blogging? Odată ce blogul tău primește suficientă atenție și fani, poți analiza modalități de monetizare a blogului tău. Prin intermediul blogului, vă puteți oferi serviciile și vinde produse.

Cine este blogger?

În ultimele timpuri, bloggerii au devenit celebri din diverse motive. O carieră alternativă sau un loc de muncă pentru mulți, mai multe persoane aleg să se alăture rândurilor. Deci cine sunt bloggerii? Sunt persoane care adoră să împărtășească părți din viața lor cu tine. Ei postează diverse subiecte din arte, proiecte de case, tâmplărie și articole de finanțe. Bloggerii sunt mobili și nu trebuie să fie într-un singur loc. Ei trăiesc pe internet!

Definiția blogger

Un blogger este cineva care rulează și controlează un blog. El sau ea împărtășește opinia sa despre diferite subiecte pentru un public țintă.

De ce mulți oameni fac bloguri astăzi?

Vrei să ai un blog propriu? Da! Majoritatea oamenilor creează astăzi un blog din diverse motive. Fiecare ființă umană are povestea ei de spus. Prin urmare, prin internet, bloggerii pot comunica unui grup mai mare de oameni.

De ce este blogul atât de popular? Blogurile vă permit să vorbiți despre orice subiecte și să vă exprimați părerea. Veți găsi câțiva bloggeri care scriu la fiecare activitate care a avut loc în timpul zilei. Acestea pot varia de la mici probleme precum trezirea, până la probleme majore precum drepturile omului și schimbările climatice! Amintiți-vă că, în calitate de blogger care rulează propriul blog, trebuie să vă bazați pe subiectele care vă plac și să vă străduiți să deveniți unul dintre cele mai bune bloguri de pe web.

Bloggerii plătesc??

Bloggerii câștigă bani, dar acesta nu este un fel de profesie foarte bogat.

Înainte de a putea începe să vă monetizați blogul, trebuie să vă construiți atât clasamentul Google SERPs, cât și influența dvs. de nișă. Și asta necesită mult timp și conținut de calitate. Oportunitățile de a face bani nu se vor prezenta până nu veți obține o anumită credibilitate în domeniu. Deci, coborâți-vă la afaceri.

Iată cum puteți câștiga bani buni ca blogger de nișă de top:

 • Vânzarea spațiului publicitar pe blog în privat sau prin intermediul Google AdSense.
 • Devenind partener de afiliere în privat sau prin rețele de publicitate.
 • Vânzarea propriilor produse digitale, cum ar fi cărți electronice și tutoriale.
 • Vânzarea de membri pentru acces la conținut exclusiv sau sfaturi.
 • Utilizarea blogului dvs. ca instrument de marketing de conținut pentru afacerea dvs..

Dacă inițiați un blog ca o modalitate de a comercializa și de a vă stimula activitatea existentă, probabil că nu veți vinde spațiu publicitar sau membru. Dar puteți crea și începe să oferiți produse digitale exclusive, cum ar fi cărți electronice, ghiduri sau cursuri online, ca instrument de captare a plumbului în schimbul adreselor de e-mail ale vizitatorilor. În acest fel, îi vei arunca cu un pas mai departe în pâlnia de vânzări.

Doriți să începeți un blog pe cont propriu?

Crearea propriului blog personal face câțiva pași. În primul rând, trebuie să decideți un nume pentru blogul dvs. numit și nume de domeniu și să alegeți cea mai bună platformă de blogging. Vă recomandăm să mergeți cu platforma auto-găzduită. Există puține opțiuni atunci când vine vorba de platforme care sunt găzduite de sine, dar cea mai populară este WordPress.org.

Apoi, trebuie să alegeți un serviciu de găzduire web și pentru noi bloggeri, vă recomandăm cu tărie Bluehost, o companie care are peste 2 milioane de site-uri din întreaga lume. Vei primi un Numele de domeniu gratuit când vă înscrieți cu ei și dacă nu vă plac serviciile lor, acestea oferă Garanție de returnare de 30 de zile.

Primul pas

Faceți clic pe acest link și veți accesa pagina „Ofertă exclusivă” rezervată fanilor noștri. Odată ajuns acolo, faceți clic pe „Începeți acum”.

Primul pas

Pasul doi

Dacă acesta este primul tău cont de găzduire, ar trebui să începi cu planul de bază, deoarece vei avea nevoie de timp pentru a-ți determina nevoile și opțiunile. Planul de bază are tot ceea ce orice începător are nevoie pentru a configura un nou blog. Luați în considerare alte planuri mai târziu, atunci când blogul dvs. decolează și nevoile dvs. devin mai mari.
pasul doi

Pasul trei

Numele dvs. de domeniu va juca un rol vital în dezvoltarea viitoare a blogului dvs. și de aceea este important să vă ocupați timpul și să vă dați seama de un nume de domeniu bun. După ce ați făcut asta, introduceți numele în coloana „domeniu nou” și alegeți Domeniul dvs. de nivel superior.
pasul trei

Instrument recomandat:

Trebuie doar să tastați domeniul dorit în această casetă „domeniu nou” și BlueHost vă va arăta dacă este disponibil sau nu. În caz contrar, vă va oferi o listă de nume similare din care să alegeți.

Concluzie

Sperăm că ai învățat ceva important atunci când vine vorba de lumea blogurilor. Dacă ați reușit să porniți un blog, următorul pas este să lucrați la conținutul blogului dvs. pentru a vă menține viitorii cititori mulțumiți și implicați. Nu ezitați să consultați lista noastră extinsă de resurse de blog care vă vor ajuta să rulați și să creșteți noul dvs. blog.

Ce este-un-Blog infografic

Nu ezitați să utilizați această infografie pe site-ul dvs. web

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map