Brug ikke FeedBurner – De 10 fantastiske RSS-alternativer til WordPress

Brug ikke FeedBurner - De 10 fantastiske RSS-alternativer til WordPress


Da du besluttede at starte en blog, ønskede du tydeligvis, at folk let kunne få adgang til dine indlæg. En gennemsnitlig bruger vil sandsynligvis snuble over dit websted gennem søgemaskiner eller sociale medier og bare kigge på en eller måske to sider. Men hvad sker der, hvis denne bruger beslutter at følge din blog regelmæssigt?

Hvad er RSS?

I de tidlige dage af onlinebloggerne skulle folk stoppe ved din startside og opdatere indholdet for at se, om du og dine forfattere har offentliggjort noget nyt. Selvom dette er helt normalt, hvis du vil følge bare et par sider, bliver tingene komplicerede og tidskrævende, så snart du udvider listen over foretrukne blogs.

RSS-feed

Heldigvis udviklede smarte mennesker en teknologi, der tillader automatisk underretninger om nyt indhold. RSS er en forkortelse, som du sandsynligvis har hørt om. Det står for Really Simple Syndication eller Rich Site Summary, men mange internetbrugere kender det lige som nyhedsfeeds eller feeds.

Selvom mange tænker på det som forældet, lever RSS stadig meget, og millioner bruger det stadig hver dag.

Ved at bruge RSS fik udgivere en chance for at syndikere deres indhold lettere og forberede blogindlæg til brugere overalt i verden. Ved at bruge teknologien kan dine loyale læsere få besked om nyt indhold på webstedet fra deres browsere, tredjepartsapplikationer og endda smartphones og tablets. Endnu bedre kan de læse hele indlæg fra en RSS-læser, hvis du tilladte sådan noget.

Undgå FeedBurner, og spar dig selv tid og nerver

FeedBurner er en populær udbyder af RSS-feedadministration. Selvom vi alle er vant til, at alt, hvad der kommer fra Google, er top, er denne service fuld af bugs, og brugerne har svært ved at implementere det til deres WordPress-blogs.

FeedBurner blev populært, fordi det tilbød detaljerede statistikker, lette e-mail-registreringer og sociale delingsfunktioner. Men de problemer, det forårsager, er blevet bare for meget at håndtere.

Google stoppede også udviklingen af ​​tjenesten, og vi venter alle bare på at se den helt lukket.

De 10 fantastiske RSS-alternativer til WordPress

Inden du spilder din tid på at konfigurere FeedBurner, skal du se på alle andre muligheder, der vil fungere meget bedre for dig. Heldigvis tilbyder de fleste af dem alt, hvad FeedBurner gør, men de får dig ikke til at banke dit hoved på tastaturet, når du støder på en fejl.

1. WordPress indbygget RSS-feed

PRIS: Gratis

WordPress RSS

Inden vi opsætter yderligere RSS-feeds og betaler for tredjeparts tjenester, vil vi gerne minde om den funktion, der følger med WordPress. Som standard forbereder WordPress automatisk en nyhedsfeed til din blog. Selvom det er ganske enkelt, har de fleste bloggere ikke brug for mere, end det har at tilbyde.

For at få adgang til dit RSS-feed skal du bare navigere til www.yourblog.com/feed, og alt vil blive serveret dig i løbet af millisekunder. Hvis du beslutter at bruge det oprindelige RSS-feed, får du fuld kontrol over det.

Mens du vil være i stand til at ændre feedet ved at kode funktioner i det eller udvide det med forskellige plugins, skal du vide, at det kommer med nogle begrænsninger. For det første vil du ikke være i stand til at vide, hvor mange mennesker der har set dit feed, og du får heller ikke detaljerede statistikker og e-mail-abonnementsmuligheder. Hvis det er noget, der vedrører dig, skal du bare gå videre til de næste alternativer på vores liste.

2. FeedPress

PRIS: Fra $ 4 pr. Måned

Hvis du allerede har brugt FeedBurner, vil du elske det faktum, at FeedPress tillader nem migrering fra tjenesten. Når du har migreret abonnenter, kan du stoppe med at bekymre dig om, hvad der vil ske, hvis den berygtede Googles tjeneste holder op med at fungere.

Det er ikke den eneste fordel, der registreres en FeedPress-konto. Tjenesten giver dig mulighed for lettere at spore feeds og abonnementer med deres analyse-værktøj. Du kan også tilpasse din konto og bruge et brugerdefineret domænenavn, når du offentliggør nye feeds.

Da det er hvidmærket, behøver du ikke at bekymre dig om, at dine læsere ved, at du bruger en tredjeparts-tjeneste. Brug bare dine egne logoer, billeder og navne og personaliser RSS-feedet til din blog. FeedPress gør det nemt at automatisk udgive feeds til Facebook, Twitter og Buffer. Og da vi taler om WordPress, skal du vide om gratis FeedPress-plugin det vil gøre alt meget lettere.

3. Fødevarer

PRIS: Fra $ 6 per måned

Denne fantastiske service udtrækker automatisk oplysningerne fra ethvert websted, du ønsker. I løbet af et sekund genererer det et feed fra webstedet og opretter abonnementer eller publicerbare underretninger fra det.

Med den grundlæggende plan kan du bruge op til 20 feeds. De opdateres hver sjette time. Du får også brug af feedanalyse, redigere titler og det tilføjelsesfrie miljø, men du kan udvide pakken og få meget flere muligheder med deres Plus-, Business- og Corporate-planer.

4. RapidFeeds

PRIS: Fra $ 4.49 pr. Måned 

RapidFeeds

Uanset om du bare vil generere feed og offentliggøre det til dine abonnenter eller bruge det internt med dit team, vil RapidFeeds hjælpe dig. Ved at bruge deres magtfulde FeedManager-app<, you get to see daily and monthly statistics, geo-distribution, click-through details, user-agent stats and much more. The service allows you to use your domain for the RSS feed so that you can work on the brand name. By setting up automated tweets, you can forget about manually updating the status on the popular social media site. Instead, every time that you publish a new post, RapidFeeds will also tweet it to your followers. You can also schedule RSS feed updates, protect them with a password if needed, and it is good to know that the support team is there for you 24/7.

5. FeedBlitz

PRIS: Fra $ 7 per måned

FeedBlitz leveres med integrerede kommentarsystemer, der kan hjælpe dig med at skabe et dynamisk og mere levende RSS-feed. Ved at tilvejebringe nem FeedBurner-migrering får du afslapning, hvis du har brugt den service, som ingen mere kan lide.

FeedBlitz giver dig mulighed for at bruge en tilpasset URL-struktur. Så for eksempel kan du servere nyhedsfeeds direkte fra feeds.yourblog.com og skræddersy hele miljøet til dit brand. Hvis du har en podcast, kan denne fantastiske service også håndtere det hele.

Det har også et RSS-feedvenligt annoncenetværk, så du endda kan tjene penge med FeedBlitz. Der er flere abonnementsplaner, så du skal finde den, der er bedst for det antal abonnenter, du får.

6. Enkle feedstatistikker

PRIS: Gratis

Enkle feedstatistikker

Simple Feed Stats er et gratis WordPress-plugin, der kan forbedre dit standard RSS-feed. Det kan automatisk spore feedet og give nyttige statistikker. Forskellige værktøjer og indstillinger hjælper dig med at konfigurere og administrere RSS-feed som en professionel.

Ved at bruge plugin kan du nemt se antallet af abonnenter via et skabelonmærke eller en simpel kortkode.

Da plugin er gratis, behøver du ikke vælge månedlige abonnementer eller bruge tredjeparts tjenester. Hvis du er en simpel bruger af RSS-feed, kan du prøve plugin, inden du går efter en betalt mulighed, fordi det muligvis bare er perfekt til dig.

7. Aweber

PRIS: Fra $ 19 per måned

Selvom Aweber ikke er helt dedikeret til RSS-feeds, er det stadig et godt alternativ til FeedBurner. For $ 19 pr. Måned kommer du på arbejde med op til 500 abonnenter. Du kan sende dem RSS-feeds dagligt, ugentligt eller månedligt og styre detaljerne om abonnementer. Vælg bestemte dage, hvor du vil underrette dine abonnenter om nye artikler.

Hvis du vil have endnu mere kontrol, er der en fin mulighed, der giver dig mulighed for at sende RSS-feed efter at have offentliggjort et specifikt antal artikler.

8. MailChimp

PRIS: Gratis

MailChimp er en af ​​de mest populære webbaserede e-mail-marketingtjenester. Blandt mange fantastiske funktioner, det tilbyder, er vi i dag interesseret i dens e-mail til RSS-funktion.

Opret brugerdefinerede RSS-skabeloner, og kontroller, hvor ofte MailChimp sender opdateringer til dine abonnenter. Når du har offentliggjort indholdet, behøver du ikke at bekymre dig om at sende opdateringerne – MailChimp vil gøre alt automatisk, så du kan fokusere på andre ting.

Da MailChimp er gratis, hvis du har mindre end 2.000 abonnenter, er alt hvad du skal gøre at tilmelde dig en gratis konto og teste tjenesten. Det er et godt alternativ for dem af jer, der stadig ikke har så mange RSS-abonnenter.

9. Mad Mimi

PRIS: Fra $ 10 pr. Måned

Mad Mimi er en anden udbyder af e-mail-marketing, der indeholder en RSS-til-e-mail-tjeneste.

Det er meget enkelt at importere RSS-feed. Derefter skal du bare vælge den stil, du kan lide, og det publikum, der vil modtage feedet. Som standard vil Mad Mimi inkludere hele indlæg i dit feed, men det er noget, du let kan redigere gennem indstillingssiden. Selvom det er en premium-service, kan du prøve den gratis og kontrollere, om den er god nok til din blog.

10. Specifikke feeds

PRIS: Gratis

Ved at introducere en ny abonnementsindstilling på dit websted kan du lade dine besøgende få artikler, der er leveret direkte til dem. Lad dine brugere bestemme, hvilken type opdateringer de vil modtage. For eksempel kan brugere let vælge at modtage meddelelser med specifikke tags, forfattere eller nøgleord. Dette forbedrer brugeroplevelsen, og det er mindre sandsynligt, at du får brugere, der afmelder sig efter nye opdateringer.

Brugere kan også vælge, om de bare vil have overskrifterne eller hele indholdet fra dit websted. Ved at specificere en leveringskanal kan brugere ændre den måde, de samler indholdet fra dit websted. Det vil få dem til at sætte pris på indholdet.

Specifikke feeds er helt gratis, så hvorfor ikke prøve det?

Konklusion

Selvom FeedBurner stadig er i gang, og du kommer til at bruge den, hvis du virkelig vil, er det tydeligt, at tjenesten er problematisk. Antallet af utilfredse brugere fortsætter med at vokse dagligt, og du kan aldrig vide, hvornår Google vil lukke FeedBurner helt ned.

Da der er så mange gode alternativer, der endda kan migrere abonnenter fra FeedBurner, mener vi, at alle skal skifte til en anden udbyder. Hvis du ikke ønsker at betale et par dollars pr. Måned for en premium-service, er der nogle fantastiske dem på listen, som du kan bruge gratis. I sidste ende, hvis du har en mindre blog med ikke så mange RSS-læsere, kan du altid forlade tingene som de er og bruge WordPress ‘oprindelige RSS-feedtjeneste.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Liked Liked