Bloggstatistikk 2020: Hvor mange blogger er der ute?

blogging-statsoverskrift


Denne artikkelen vil gi deg svaret på det vanligste spørsmålet:

Hvor mange blogger er det?

Det er mer enn 600 millioner blogger på internett i 2020 og det tallet vokser hver dag.

Du vil også finne svar på følgende spørsmål:

Hvor mange mennesker blogger? Hvor mange leser blogger regelmessig? Hvor mye tid bruker de på å lese dem? Hvor kommer alle disse menneskene fra? Hvilken bloggplattform er den mest populære?

Interessant bloggstatistikk
 • Det er mer enn 600 millioner blogger på internett i 2020
 • 77% av folk leser blogger regelmessig på nettet
 • 67,5% av bloggerne startet karrieren fordi de ønsket å tjene penger
 • Suksessrike bloggere bruker i gjennomsnitt 4 timer på å skrive et innlegg
 • 67% av bloggerne som legger ut daglig sier at de lykkes
 • 1.890 ord gjennomsnittlig blogginnlegg lengde best for SEO
 • 97% av bloggerne bruker sosiale medier for å øke resultatene
 • 61% av online brukere i USA har kjøpt noe etter å ha lest en blogg

Hvis du ser alvorlig på blogging, bør du ta deg tid til å se på statistikken om blogging regelmessig. Uten å ha en klar innsikt i resultatene til blogginnleggene dine, kan du ikke vite om det er behov for noen justeringer.

Du bør imidlertid også sjekke den generelle bloggingsstatistikken som er tilgjengelig på nettet, og ikke bare de som er relatert til bloggen din. På den måten får du en bedre forståelse av hvordan du kan forbedre skrivingen din for å imøtekomme behovene til målleserne dine riktig.

Tross alt blir blogging ofte brukt som en forretningsstrategi eller som del av en bredere digital markedsføringsstrategi. For at enhver plan skal være vellykket, må du ha innsikt i gjeldende trender, leserpreferanser og konkurrenters ytelse.

Følgende bloggstatistikk og fakta om gjennomsnittlig blogginnleggslengde, antall blogger, mest leste blogger og mer vil gjøre det klart hva det er som gjør en blogg vellykket, og hva du kan gjøre for å øke leserskapet ditt.

Les videre for å utforske de 47 grunnleggende bloggingsstatistikkene som enhver blogger bør være klar over.

Contents

Et sniktitt på bloggenes verden

sniktopp ved blogging

Dette er alle viktige spørsmål som vil gi deg et bedre blikk på leserstatistikken og konkurransen.

Jo mer du lærer om de generelle trendene, desto bedre forståelse vil du ha for suksessen til din egen blogg. Avhengig av gjennomsnittlig antall vanlige blogglesere, kan du estimere størrelsen på publikum du bør forvente. Avhengig av hvor mye tid de bruker på å lese, kan du tilpasse lengden på bloggene. Hvis det er for mange bloggere i din nisje, kan du sikre at bloggen din skiller seg ut ved å være litt mer spesifikk eller ved å velge emner som ikke er så vanlige.

Les videre for å oppdage antall bloggere i USA, deres viktigste årsaker til blogging og annen bemerkelsesverdig bloggingsstatistikk.

1. Antatt blogger er over 600 millioner

(Kilde: Statista.com)

Det er vanskelig å bestemme nøyaktig antall blogger som finnes på internett. Selv om det er mange bloggspesifikke nettsteder, inneholder mange nettsteder ganske enkelt små bloggseksjoner og artikler. For ikke å nevne at nye bloggsider opprettes daglig, utallige blir slettet veldig ofte, og tusenvis flere blir inaktive. Med dette i bakhodet kan vi fremdeles lage en utdannet gjetning for å bestemme det omtrentlige antallet blogger på nettet. Vi trenger bare å gjøre matte.

Så la oss først se på antall nettsteder av alle slag som er online. I følge InternetLiveStats, 1,7 milliarder nettsteder finnes på internett. Rundt 36% drives av WordPress, verdens mest populære CMS for blogging. Men selvfølgelig er ikke alle WordPress-nettstedene blogger, og vi er for øyeblikket godt under 600 millioner.

Imidlertid er det andre ekstremt populære bloggsider og CMS-er. Tumblr-bruksstatistikk viser 463,5 millioner kontoer, Squarespace med sine 24,6 millioner nettsteder, Wix og 22,8 millioner nettsteder, Blogger og 15,5 millioner nettsteder osv. Selv om vi blir pessimistiske og antar at en veldig lav prosentandel av alle nettstedene nevnt ovenfor og CMS-er har aktive blogger, vi kan trekke fra at godt over 600 millioner av dem gjør.

2. Antallet bloggere i USA vil nå 31,7 millioner i 2020

(Kilde: Statista.com)

Antall bloggere i USA

Med 1,7 milliarder nettsteder og omtrent 600 millioner blogger, er det en logisk konklusjon at det må være millioner av bloggere også. Spesielt nå, når mange bedrifter begynner å fokusere mer og mer på organisk markedsføring og trenger blogger for koblingsbygging, spredning av merkevarebevissthet og for å drive organisk trafikk.

Dette er hovedårsakene til at antall bloggere har økt eksponentielt de siste årene. I følge Statista Research Department var antall bloggere i USA 27,4. Fremskrivningen fra 2016 viste at det i 2020 vil være 31,7 millioner bloggere, som er en økning på 14%. Forventningene er høye til at denne trenden vil fortsette, og at vi snart vil se en million flere bloggere.

3. Rundt 5 millioner blogginnlegg blir publisert per dag

(Kilde: Internetlivestats.com)

Med antall aktive blogger som svever rundt 600 millioner, er det ikke overraskende å finne ut at over 5 millioner blogginnlegg publiseres daglig. Dette er usedvanlig høyt når du vurderer det faktum at mange bloggsider faktisk ikke legger ut hver eneste dag. Mange av dem legger ut bare noen ganger i uken, noen ganger i måneden til og med.

4. 36% av nettsteder er bygget på WordPress

(Kilde: WordPress.com, W3techs.com)

36% av alle de 1,7 milliarder nettstedene som finnes på nettet, drives av et enkelt Content Management System, WordPress. Det er over 635 millioner WordPress-nettsteder totalt, noe som gjør det tydelig at det er en endelig markedsleder.

Et annet bevis på at de fleste blogger drives av WordPress er det faktum at 20 milliarder bloggsider blir sett på hver måned av 409 millioner brukere.

Selv om WordPress holder 63,2% av CMS markedsandel, det er mange andre lignende plattformer. Joomla, Shopify, Drupa og Squarespace er bare noen av eksemplene. De har henholdsvis 4,2%, 3,9%, 2,8% og 2,5% av markedsandelen, og selv om ingen av dem foreløpig kan konkurrere med WordPress, vokser de raskt og skaffer hundrevis av nye brukere daglig..

mest populære cms

5. 24,2% av folk starter blogger fordi de ønsker å være selvstendig næringsdrivende

(Kilde: Convertkit.com)

Den største motivasjonen for å starte en blogg er selvstendig næringsdrivende (24,2%), mens 17% ønsket å uttrykke seg på en kreativ måte, og 16% ønsket å bygge et eget publikum.

6. 77% av internettbrukere leser blogger regelmessig

(Kilde: Quoracreative.com)

Rundt 43% av menneskene bare bla gjennom blogginnlegg, men 36% av leserne synes blogger er troverdige hvis de inkluderer casestudier.

Bloggs innholdsstatistikk

skrive et blogginnlegg

Enten du er gjesteskribent, ghostwriter eller har en egen blogg, det største spørsmålet i tankene dine er sannsynligvis hvor mange ord som innleggene skal inneholde.
Hvor lenge bør du lage innholdet ditt for å gi leserne virkelig verdi, men holde dem engasjert hele veien gjennom? Kan du få meldingen din over i løpet av en kort periode som folk bruker på å lese et blogginnlegg? Hvor lang tid skal overskriftene være for å generere høyere klikkfrekvens? Disse spørsmålene er viktige for at blogginnsatsen skal lønne seg.

Men husk at selv om det er mange bloggstatistikker som viser visse innleggslengder gir bedre resultater enn andre, og selv om dette kan peke deg i riktig retning, bør du likevel være forsiktig. Suksessen til bloggene dine avhenger av den delikate balansen mellom kvalitet og mengde, og du bør ikke overse dette. Med dette i bakhodet, la oss dele ut i spørsmålene som er nevnt over og se hva den ideelle innleggslengden er (i det minste på papir).

Følgende bloggstatistikk vil hjelpe deg med å forstå hvordan du kan skrive overbevisende blogginnlegg og tiltrekke og beholde lesere.

7. Blogginnlegg som i gjennomsnitt er 1.890 ord, gir best resultater for SEO

(Kilde: Neilpatel.com)

beste blogglengde for seo

Dette betyr ikke at dette er det magiske tallet for SEO-ytelse. Imidlertid indikerer det at lengre innlegg generelt har bedre SEO-ytelse.

8. 2400 ord lange blogginnlegg gir topp resultater for vellykkede bloggere

(Kilde: Growthbadger.com)

Growthbadger spurte totalt 1.117 bloggere om hvilke av innleggene deres som best presterte. Gjennomsnittlig lengde på blogginnlegg var 2.424 ord (83% lengre enn toppresultater fra mindre vellykkede bloggere).

9. 55% av bloggerne rapporterer gode resultater for blogginnlegg som er minst 2000 ord lange

(Kilde: Orbitmedia.com)

Trender viser at vellykkede blogginnlegg blir lengre for hvert år, med antall innlegg over 2000 ord som øker hvert år

10. Lengre (3.000 til 10.000 ord) innlegg får flest andeler

(Kilde: Quoracreative.com)

Gitt det faktum at lengre innlegg er bedre for nøkkelord med lang hale, har de bedre SEO-ytelse, noe som fører til en direkte økning i aksjer.

11. Lange blogginnlegg har 77,2% flere inngående lenker sammenlignet med kortere innlegg

(Kilde: Backlinko.com)

Lengre blogginnlegg har rett og slett mer informasjon i seg, og har derfor en større sjanse for at noen finner dem og lenker til dem.

Blogg skrivevaner statistikk

I tillegg til å undersøke og undersøke bloggestatistikker, bør seriøse forfattere også undersøke bloggerstatistikken. Disse kan vise deg om du bruker for mye (eller for lite) tid på å skrive innleggene dine, om du bør tilpasse måten du kommer på titler og overskrifter, eller om du bør oppdatere og republisere det gamle blogginnlegget som var veldig vellykket.

Å studere vanene til andre bloggere kan hjelpe deg med å forbedre skriveprosessen din og vise deg hvordan du kan øke innleggene dine. Så la oss sjekke ut noen av de viktigste bloggstatistikkene og bloggfakta.

12. 23% av bloggerne rapporterte at de trenger 2-3 timer på å skrive et blogginnlegg

(Kilde: Sidegains.com)

Denne undersøkelsen viste også at bloggere trenger et gjennomsnitt på 3,5 timer for et enkelt blogginnlegg. På toppen av det viser det også at bloggere som bruker 6 timer eller mer på å skrive innholdet sitt, har høyere suksess.

13. 38% av bloggerne som bruker minst 6 timer på å skrive et innlegg, rapporterer gode resultater

(Kilde: Orbitmedia.com)

på tide å skrive godt blogginnlegg

I gjennomsnitt 30% av bloggerne rapporterer suksess, mens 38% er godt over referansen.

14. Suksessrike bloggere trenger nesten 4 timer på å skrive et blogginnlegg

(Kilde: Orbitmedia.com)

Sammenlignet med 2014, trenger bloggere i gjennomsnitt 65% mer tid på å skrive en blogg. Imidlertid er blogginnlegg nå også 56% lengre i gjennomsnitt enn de var i 2014.

15. 38% av bloggerne sier at de oppdaterer sine gamle blogginnlegg

(Kilde: Optinmonster.com)

Selv om et blogginnlegg har blitt publisert en stund, kan det fremdeles drive organisk trafikk og få andeler. Dette er grunnen til at det er viktig å oppdatere disse innleggene med fersk informasjon.

16. Bloggtitler med min 8 ord har en 21% bedre gjennomgang

(Kilde: Seotribunal.com)

Denne statistikken viser hvor viktig tittelen på en blogg er. Med riktig kombinasjon av nøkkelord og fengende tittelinnhold kan skapere øke deres klikkfrekvens drastisk.

17. Bloggoverskrifter med kolon eller bindestrek har 9% høyere klikk

(Kilde: Socialmediaexaminer.com)

Selv om bindestrek eller kolon øker ikke klikk på egenhånd, er de verdifulle verktøy som gjør det mulig for bloggere å legge til søkeordene og klikkebiten mens de holder titlene logiske.

18. 58% av bloggerne skriver 2-3 overskrifter før de bestemmer seg for en

(Kilde: Orbitmedia.com)

Bare 1% av bloggerne prøver ut 11 til over 20 overskrifter for bloggene sine før de tar en beslutning. Antall overskrifter er imidlertid direkte relatert til suksessen til blogginnlegg.

19. 54% av bloggerne jobber med redaktører, mens 46% redigerer sine egne innlegg

(Kilde: Optinmonster.com)

Denne statistikken viser at det ikke har noen betydning om noen redigerer innleggene sine på egen hånd eller med andres hjelp. Det hele kommer til å gjøre innholdet ditt plettfritt.

20. 71% av blogginnleggene på WordPress er skrevet på engelsk

(Kilde: WordPress.com)

WordPress bloggstatistikk viser at de fleste av dem er på engelsk (71%), med spansk som tar andreplassen (4,7%). De har global verdi siden de fleste i dag snakker engelsk som andrespråk.

Statistikk for blogginnleggingsvaner

Siden vi har undersøkt skrivestatistikken, la oss se posteringsstatistikken. Som du kan forvente, hvor ofte du legger ut nye blogger, kan ha stor innvirkning på hvor mye målgruppen din vil ta hensyn til deg.

Hvis du ikke legger ut ofte nok, kan leserne glemme deg og finne andre blogger i din nisje for å underholde og utdanne seg. Hvis du legger ut et veldig høyt antall blogger på daglig basis, kan du lett overvelde publikum og få rykte på deg å være spammy. Ingen av disse alternativene er bra for en seriøs blogger.

Så la oss se på følgende bloggingsstatistikk for å se hvor ofte noen av de mest vellykkede bloggerne publiserer innleggene sine, og du kan avgjøre om du skal forsterke skrivingen din eller ta den ned på et hakk.

21. Bloggere som legger ut noen ganger per uke, har 250% bedre resultater

(Kilde: Neilpatel.com)

183 blogger rapporterte at de publiserer 22,8 innlegg i gjennomsnitt per måned. Konsistens er viktig for å oppnå bedre resultater.

22. 60% av bloggerne som legger ut daglig rapporterer gode resultater

(Kilde: Quoracreative.com)

15% av bloggerne produserer og publiserer innhold daglig, mens flertallet av de som legger ut hver dag rapporterer om gode resultater.

23. 67% av bloggerne som legger ut en gang per dag, rapporterer gode resultater

(Kilde: Orbitmedia.com)

Flertallet av bloggere som legger ut daglig, sier at frekvensen deres gir dem resultater. Imidlertid er det bare 46% av bloggerne som legger ut flere ganger per dag, og sier at de har ønskelig ytelse.

Blogg lesevaner statistikk

Å vite blogglesevanene til målgruppen din er den beste måten å sikre at bloggene dine blir lagt merke til.

Hvis du vet på hvilket tidspunkt på dagen publikum liker å lese, kan du planlegge innleggene dine slik at de passer leserne dine. Hvis du vet hvor mye tid de liker å bruke på å lese, kan du justere lengden på blogginnleggene.

Bare husk at det vil være avgjørende for deg å gjøre din egen research på publikum. Det er generell bloggstatistikk som kan peke deg i riktig retning når du begynner, men når du først har samlet et stort nok lesergrunnlag, kan du se at ditt eget publikum har noe forskjellige lesevaner.

24. De fleste foretrekker å lese blogger fra 07.00 til 10.00

(Kilde: Hubspot.com)

Ved å ta prøver av 170 000 blogginnlegg har HubSpot konkludert med at de fleste leser blogger fra 07.00 til 10.00, spesielt i helgene.

25. 7 minutter er en foretrukket lesetid for blogger

(Kilde: Buffer.com)

Medium undersøkte resultatene av blogginnlegg, med tanke på lengden og hvor mange som faktisk leser dem. Med en grundig analyse konkluderte de med at 1600 ord eller 7-minutters blogginnlegg presterte best.

Innholdstyper for blogg

blogginnhold

Det kan noen ganger være overveldende å bestemme hvilken type innhold du vil bruke når du oppretter et blogginnlegg. For eksempel kan du foretrekke å skrive lister over veiledningsveiledninger, men hva med roundup-innlegg og infografikk? Skulle du gran opp ting litt med andre innholdstyper en gang i blant?

Det avhenger av dine personlige preferanser og leserne dine. Men du bør utforske hvilke typer innhold som gir de mest positive resultatene med tanke på trafikk, slik at du konsekvent kan øke den.

Det er likevel viktig å velge et emne du er spent og kunnskapsrik om. Du må gi leserne dine verdifullt innhold, og du vil ikke kunne gjøre dette hvis du synes emnet er irriterende eller hvis du ikke har tilstrekkelig kompetanse om det..

Og tro det eller ei, de fleste lesere er svært synlige og vil legge merke til om blogginnleggene dine er skrevet halvhjertet. Fokuser på kvalitet, og finn temaene som passer dine interesser og kompetanse.

Følgende bloggingsstatistikk vil gi deg et inntrykk av hvilke typer blogger som generelt gir gode resultater. Bruk dem som en inspirasjon, ikke nødvendigvis som strenge retningslinjer.

26. Kvalitetsinnhold kan øke bloggtrafikken med 2000%

(Kilde: Omnicoreagency.com)

Google setter regler for organisk trafikk og bestemmer hvilket innhold som er synlig. De legger mye vekt på innholdskvalitet, og det er derfor gode artikler får mer trafikk.

27. 17% av titlene på blogginnlegg er “Hvordan gjør jeg” overskrifter

(Kilde: Optinmonster.com)

Hvordan blogg titler

Hvordan overskrifter er en spesiell kategori som er veldig populær og gjenkjennelig av leserne. Det er en klar melding om hva leserne kan forvente.

28. Blogginnlegg med høy emosjonell verdi har 1000 ganger større sjanse for å bli delt

(Kilde: Okdork.com)

Jo høyere emosjonell verdi poengsum for en overskrift, desto mer vil innlegget bli delt. Med en poengsum på 40 er det en god sjanse for å få 1000 aksjer for hvert innlegg.

29. Over 60% av markedsførere omgir det samme innholdet på sosiale medier

(Kilde: Neilpatel.com)

Duplisert innhold på sosiale medier blir ikke straffet. Det er grunnen til at mange bloggere publiserer artiklene sine flere dager etter publisering på bloggene. Mange av dem omposter også det samme innholdet på sosiale medier som Facebook, Medium, Tumblr …

30. 80% av markedsførerne er avhengige av visuelt innhold

(Kilde: Hubspot.com)

Visuelt innhold har overgått blogging, da bare 60% av markedsførere bruker blogging, mens 80% bruker visuelt innhold. Dette hindrer imidlertid ikke bloggere fra å legge til visuelt innhold i innleggene sine.

31. 47% av bloggerne legger til 2-3 bilder i innleggene sine

(Kilde: Orbitmedia.com)

Bilder henger direkte sammen med suksessen til blogginnlegg. Bare 30% av bloggerne som legger til 2-3 bilder rapporterer suksess, mens 75% av bloggere som legger til 10 eller flere bilder, sier at de oppnådde solide resultater.

32. Bilder av virkelige mennesker har 35% høyere konverteringer enn lagerbilder

(Kilde: Optinmonster.com)

Det handler ikke bare om å legge til så mange bilder som mulig. Det er viktig å legge til unike bilder som er troverdige og relevante. Videre kan nye bilder gi mer SEO-verdi.

33. Lydinnhold i blogginnlegg hjalp 45% av bloggerne med å oppnå bedre resultater

(Kilde: Optinmonster.com)

Størstedelen av lydinnholdet som er inkludert i innlegg, innebærer podcaster. Når du gjør det riktig, kan lyd legge til mer dybde til innholdet ditt og krydre det.

Bloggstrafikkstatistikk

seo og promotering av innhold

Optimalisering av bloggen din for søkemotorer er et av de mest kritiske trinnene du må ta for å øke din organiske søketrafikk og SEO-rangering. Dette starter med søkeordundersøkelser, og strekker seg til å implementere engasjerende bilder og videoer, og oppdatere eldre blogginnlegg for å forbedre ytelsen.

Men for å få mer trafikk til bloggen din, må du markedsføre innholdet ditt regelmessig. Sosiale medier er det beste alternativet i dag, men det er også betalte annonser, e-postmarkedsføring, SEO-kampanjer, gjesteblogging og influencer-markedsføring..

Husk imidlertid at å drive organisk trafikk er en prosess, og det vil ta litt tid å legge merke til resultatene. Det som er viktig, er å være konsekvent og bestemt, og nå ut til målgruppene så mye du kan. Hvis du bruker sosiale medier for å markedsføre bloggene dine, kan du prøve å starte en diskusjon med dine følgere. Still spørsmål, svar på kommentarene, svar på tweetsene deres, og prøv bare å holde dem engasjert.

Så med dette i bakhodet, la oss se på hvordan andre bloggere driver trafikken på nettstedet deres, og se hva som kan læres av dem.

34. Videoinnhold driver 50 ganger mer organisk trafikk

(Kilde: Hubspot)

Videoinnhold som driver trafikk

Omnicores forskning fra 2018 viser at videoinnhold har 50 større sjanse for å drive organisk trafikk. Samtidig foretrekker 51% av online brukere videoinnhold fremfor noe annet.

35. I 2019 brukte 97% av bloggerne sosiale medier for å føre trafikk til innleggene sine

(Kilde: Orbitmedia.com)

Selv om i utgangspunktet alle bloggere bruker sosiale medier, er det bare 29% av dem som føler at de får gode resultater fra trafikken på sosiale medier. Det er en kombinert innsats, og sosiale medier er der for å legge til mer drivstoff til brannen. 69% av bloggerne bruker SEO, og 66% bruker markedsføring via e-post også.

36. 97% av bloggerne rapporterer at sosiale medier hjelper dem med å øke trafikken

(Kilde: Socialmediaexaminer.com)

For en gratis kanal kan sosiale medier øke bloggtrafikken din. 93% av markedsførerne er enige om at sosiale medier gir dem mer eksponering, og 88% av dem sier at de har mer trafikk på grunn av det.

Bloggvekststatistikk

Når du har nådd en viss milepæl når det gjelder størrelsen på publikum, er det lett å føle seg innhold og vellykket, og slutte å prøve å utvide bloggen din ytterligere.

Hvis du virkelig ser alvorlig på bloggkarrieren din, bør du alltid gjøre det du kan for å utvide rekkevidden og fokusere på bloggvekst. Følgende er bare noen bloggingsstatistikker som illustrerer hvordan andre vokser publikum og utvider nettstedets rekkevidde.

37. 83% av bloggerne forsker på søkeord, mens 26% av dem gjør det for hvert innlegg

(Kilde: Orbitmedia.com)

17% prosent av bloggerne forsker aldri på søkeord, og bare 17% av dem har vellykkede resultater. 53% av bloggere som alltid forsker på søkeord rapporterer sterke resultater.

38. 80% av betalte annonser brukes til å bygge et publikum

(Kilde: Searchenginewatch.com)

Forskning fra Search Engine Watch har konkludert med at 80% av markedene bruker betalte metoder for å bygge publikum, 65% for å drive trafikk og 52% for nisjepublikum. Bare 42% ser for å fremme lanseringen av nye tjenester eller produkter.

39. Nesten 60% av bloggerne innimellom gjestepost

(Kilde: Webinfotech.co)

Gjestepost er en flott måte å koble tilbake til bloggen din og få mer eksponering. Samtidig kan bloggere bygge nettverk som de kan dra nytte av i fremtiden.

40. Blogging er den beste inbound marketing-strategien for 55% av markedsførere

(Kilde: Hubspot.com)

De fleste markedsførere (61%) er enige om at deres topp inngående prioritering er SEO, mens 55% av dem først og fremst fokuserer på blogging. Imidlertid er disse to dypt knyttet til hverandre.

41. Bedrifter som blogger aktivt, får 97% flere inngående lenker

(Kilde: Hubspot.com)

Kvalitetsinnhold belønnes ikke bare av antall lesere og andeler. Andre nettsteder vil også lenke til bloggene dine som pålitelige informasjonskilder.

Blogging forretningsstatistikk

bloggfordeler

Hvorfor begynte du å blogge? Hva er det som motiverer deg til å lage innhold for likesinnede som er interessert i de samme emnene du dekker? Er den viktigste årsaken til monetær karakter, eller finner du glede ved å hjelpe folk med å lære noe nytt eller løse sine viktigste smertepunkter? Blogger du kanskje for virksomhet og vil etablere deg som en ekspert på ditt felt?

Det er mange grunner til at enkeltpersoner og bedrifter begynner å blogge, men mange bedrifter bruker nå blogger for å øke fortjenesten. Og tro det eller ei, en enkel blogg av høy kvalitet kan virkelig utføre underverker for å drive fortjeneste. Mange bruker den for å forbedre blygenerasjonen, øke salget og skyve virksomheten videre. Så langt har denne taktikken vist seg å være ganske vellykket for de fleste.

Så la oss se på fordelene som motiverer folk flest til å blogge og hvordan de tjener penger på bloggene deres

42. 67,5% av bloggerne blogger for å tjene penger

(Kilde: Growthbadger.com)

Å tjene penger er hovedgrunnen til å blogge

Dette er den største motivasjonen for en bloggkarriere. Både lavtlønnende (64%) og høytinntektsbloggere sier at dette er grunnen til at de begynte å gjøre det.

43. Bedrifter som blogger aktivt har 126% bedre blyvekst

(Kilde: Yourblogworks.com)

Forskning fra Orbit media har konkludert med at små selskaper med blogger de jobber aktivt med har 126% høyere vekst når det gjelder potensielle kunder.

44. 61% av online-shoppere i USA sier at de har kjøpt seg etter å ha fått en anbefaling fra et blogginnlegg

(Kilde: Contentmarketinginstitute.com)

Bloggmarkedsføring har makten til å bygge tillit bedre enn noen annen markedsføringsmetode. Det får virkelig oppmerksomhet fra forbrukere og kan være ganske overbevisende

45. 80% av bloggerne sier at de ser positive forretningsresultater fra bloggarbeidet

(Kilde: Growthbadger.com)

Dette indikerer hvor god blogging kan være også i dag når det er så mange forskjellige markedsføringsalternativer.

46. ​​Blogger påvirker kundenes kjøpsbeslutninger ettersom 47% av dem går gjennom 3 til 5 blogginnlegg før kjøpsprosessen

(Kilde: Demandgenreport.com)

Blogger er fremdeles et av de viktigste forskningsalternativene når det gjelder shopping for produkter eller tjenester. De har troverdighet med forbrukerne og kan gi dem grundig informasjon

47. Blogger med høy inntjening har 5,6 ganger stor sjanse for å selge tjenester eller produkter enn bloggere med lavt inntjening

(Kilde: Growthbadger.com)

Bloggere som tjener mer, har ganske enkelt funnet bedre måter å tjene penger på arbeidet sitt. Hele 45% av bloggere med høy inntekt selger egne produkter eller tjenester, mens bare 8% av bloggerne med lavt inntjening gjør det.

Topp 20 bloggsider trafikkstatistikk

Langt de fleste av gjennomsnittlige blogger har et lesertall i tusenvis, men det er utvalgte få som kan skryte av millioner på millioner av unike lesere hver måned. Det som skiller disse bloggene er at de har en veldig høy Domain Authority. De er pålitelige, informative og gir verdifullt innhold som publikum liker. Dette forbedrer rangeringen av SERP-er og gir tillit hos leserne.

Naturligvis, jo høyere nettstedstrafikk, desto høyere er fortjenesten, og mange av nettstedene som har millioner av unike månedlige lesere, mottar også millioner av dollar fra dem.

Så la oss ta en titt på noen av bloggsidene som tiltrekker seg flest lesere, og se hva deres estimerte fortjeneste er.

Estimert månedlig trafikk fra søk og verdi av organisk trafikk fra og med april 2020 (Kilde: Ahrefs.com)

RangNavn på nettstedetEstimert månedlig søketrafikkAntatt organisk trafikkverdi
1.https://www.techradar.com/54.7M$ 46.5M
2.www.cnet.com/33.0M$ 29.5m
3.https://www.digitaltrends.com/21.6M$ 20.1M
4.https://www.huffpost.com/21.2M$ 13.4M
5.https://www.tomsguide.com/14.2M$ 13.9M
6.https://www.nerdwallet.com/13.9M$ 79.2M
7.https://www.howtogeek.com/13.1M$ 13.3M
8.https://www.pcmag.com/13.1M$ 21.1M
8.https://www.pcmag.com/13.1M$ 21.1M
9.https://techcrunch.com/10.2M$ 7.4m
10.https://www.consumerreports.org/9,2 m$ 14.6
11.https://mashable.com/8.4m$ 5.8M
12.https://thenextweb.com/7.6m$ 2,9 M
1. 3.https://nymag.com/5.8M$ 5.2m
14.https://www.tmz.com/5.2m$ 5,4M
15.https://thewirecutter.com/5.1m$ 6.1m
16.https://lifehacker.com/4,1m$ 4,0 M
17.https://www.t3.com/4,0 M$ 2.8M
18.https://www.engadget.com/3.4M$ 2.4M
19.https://www.zdnet.com/3.1M$ 4.9M
20.https://gizmodo.com/2.5M$ 852K

Bloggspådommer

I løpet av de siste årene har bloggingens verden gjennomgått enorme forandringer. Bare å se tilbake og sammenligne antall bloggere fra 2014 til det fra 2020 viser hvor mye blogging som har vokst.

Det er for øyeblikket millioner blogging nettsteder, millioner dedikerte fans og lesere, og dette er ikke i ferd med å endre seg snart.
Det eneste som kan endre seg er trendene. Blogger vil fortsette å være populære i mange år fremover, men formen, formen og innholdet deres forventes å utvikle seg.

Så la oss se på noen få bloggspådommer og se hvilke trender vi kan forvente oss i blogosfæren:

 • Videre fokus på visuelt innhold
 • Tilpasning til trenden med stemmesøk
 • Skift til visuelle søk
 • Fokuser på innhold av høy kvalitet
 • Flere forekomster av tilknyttet markedsføring
 • Mer langformet innhold
 • Skift til datadrevet blogging
 • Større SaaS-adopsjon

Konklusjon

Blogging kan være en av de mest givende bestrebelsene, både følelsesmessig og økonomisk. Imidlertid må du gjøre det riktig hvis du skal oppleve alle fordelene og gjøre alt for å lønne seg. Denne bloggstatistikken vil hjelpe deg å få et større bilde av det hele og sette seil for et vellykket bloggeeventyr.

kilder:

https://www.internetlivestats.com/
https://www.statista.com/statistics/187267/number-of-bloggers-in-usa/
https://convertkit.com/reports/blogging/motivation/
https://wordpress.com/activity/
https://optinmonster.com/blogging-statistics/
https://quoracreative.com/article/blogging-statistics-and-trends
https://optinmonster.com/blogging-statistics/
https://wordpress.com/activity/
https://blog.hubspot.com/blog/tabid/6307/bid/7345/When-is-the-Best-Time-to-Publish-Blog-Posts-Infographic.aspx
https://neilpatel.com/blog/content-marketing-future/
https://buffer.com/library/the-ideal-length-of-everything-online-according-to-science
https://growthbadger.com/blog-statistics/
https://quoracreative.com/article/blogging-statistics-and-trends
https://www.orbitmedia.com/blog/blogging-statistics/
https://seotribunal.com/blog/blogging-statistics/
https://www.socialmediaexaminer.com/6-tips-for-writing-headlines-that-drive-traffic/
https://sidegains.com/content/how-long-to-write-post/
https://backlinko.com/content-study
https://neilpatel.com/blog/content-marketing-future/
https://quoracreative.com/article/blogging-statistics-and-trends
https://blog.hubspot.com/marketing/blogging-frequency-benchmarks
https://optinmonster.com/blogging-statistics/
https://www.omnicoreagency.com/digital-marketing-statistics/
https://okdork.com/we-analyzed-nearly-1-million-headlines-heres-what-we-learned/
https://blog.hubspot.com/marketing/visual-content-marketing-strategy
https://optinmonster.com/google-analytics-wordpress/
https://www.hubspot.com/marketing-statistics
https://www.wordstream.com/long-tail-keywords
https://www.newmediacampaigns.com/page/seo-vs-ppc-which-provides-you-the-better-value
https://www.socialmediaexaminer.com/report/
https://searchenginewatch.com/2018/11/21/7-content-marketing-stats-2019/
https://webinfotech.co/2020/02/26/blogging-statistics-facts-and-trends-2020/
https://blog.hubspot.com/marketing/business-blogging-in-2015
https://cdn2.hubspot.net/hubfs/3476323/State%20of%20Inbound%202018%20Global%20Results.pdf
https://growthbadger.com/blog-stats/
https://www.demandgenreport.com/resources/research/2016-demand-generation-benchmark-report

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map