Bloggingstatistik 2020: Hvor mange blogs er derude?

blogging-stats overskrift


Denne artikel giver dig svaret på det mest almindelige spørgsmål:

Hvor mange blogs der er?

Der er mere end 600 millioner blogs på internettet i 2020, og dette antal vokser hver dag.

Du finder også svar på følgende spørgsmål:

Hvor mange mennesker blogger? Hvor mange mennesker læser blogs regelmæssigt? Hvor meget tid bruger de på at læse dem? Hvor kommer alle disse mennesker fra? Hvilken blogplatform er den mest populære?

Interessant blogstatistik
 • Der er mere end 600 millioner blogs på internettet i 2020
 • 77% af folk læser regelmæssigt blogs online
 • 67,5% af bloggerne startede deres karriere, fordi de ville tjene penge
 • Succesrige bloggere bruger gennemsnitligt 4 timer på at skrive et indlæg
 • 67% af bloggerne, der poster dagligt, siger, at de har succes
 • 1.890 ord gennemsnitlige blogindlægslængde bedst til SEO
 • 97% af bloggerne bruger sociale medier for at øge deres resultater
 • 61% af online-brugere i USA har købt noget efter at have læst en blog

Hvis du er seriøs med blogging, skal du tage dig tid til at se statistikkerne om blogging regelmæssigt. Uden at have en klar indsigt i resultaterne af dine blogindlæg, kan du ikke vide, om der er behov for nogle justeringer.

Du bør dog også kontrollere de generelle bloggestatistikker, der er tilgængelige online, og ikke kun dem, der er relateret til din blog. På den måde får du en bedre forståelse af, hvordan du kan forbedre din skrivning for at imødekomme dine mållæsers behov korrekt.

Når alt kommer til alt bruges blogging ofte som en forretningsstrategi eller som en del af en bredere digital markedsføringsstrategi. For at enhver plan skal lykkes, skal du have indsigt i de aktuelle tendenser, læserpræferencer og konkurrenters præstation.

Følgende bloggestatistikker og fakta om gennemsnitlig blogindlægslængde, antal blogs, mest læste blogs og mere vil gøre det klart, hvad det er, der gør en blog vellykket, og hvad du kan gøre for at øge dit læserskare.

Læs videre for at udforske de 47 grundlæggende bloggestatistikker, som enhver blogger skal være opmærksom på.

Contents

Et smugkig på bloggingens verden

sneak peak ved blogging

Dette er alle væsentlige spørgsmål, der giver dig et bedre kig på bloglæserskabsstatistikken og din konkurrence.

Jo mere du lærer om de generelle tendenser, desto bedre forståelse får du for succes med din egen blog. Afhængig af det gennemsnitlige antal regelmæssige bloglæsere, kan du estimere størrelsen på det publikum, du skulle forvente. Afhængig af hvor meget tid de bruger på at læse, kan du tilpasse dine blogs længde. Hvis der er for mange bloggere i din niche, kan du sikre, at din blog skiller sig ud ved at være lidt mere specifik eller ved at vælge emner, der ikke er så almindelige.

Læs videre for at finde ud af antallet af bloggere i USA, deres primære årsager til blogging og andre bemærkelsesværdige bloggingstatistikker.

1. Det anslåede antal blogs er over 600 millioner

(Kilde: Statista.com)

Det er vanskeligt at bestemme det nøjagtige antal blogs, der findes på internettet. Selvom der er adskillige blogspecifikke websteder, indeholder mange websteder simpelthen små blogsektioner og artikler. For ikke at nævne, at nye blogsider oprettes dagligt, utallige slettes meget ofte, og tusinder mere bliver inaktive. Med dette i tankerne kan vi stadig foretage en uddannet gæt til at bestemme det omtrentlige antal online-blogs. Vi bliver bare nødt til at lave noget matematik.

Så lad os først se på antallet af websteder af enhver art, der er online. Ifølge InternetLiveStats, 1,7 milliarder websteder findes på internettet. Cirka 36% drives af WordPress, verdens mest populære blogging CMS. Men selvfølgelig er ikke alle disse WordPress-websteder blogs, og vi er i øjeblikket godt under mærket på 600 millioner.

Der er dog andre ekstremt populære blogsider og CMS’er. Tumblr-brugsstatistikker vises 463,5 millioner konti, Squarespace med sine 24,6 millioner websteder, Wix og dens 22,8 millioner websteder, Blogger og dens 15,5 millioner websteder osv. Selv hvis vi bliver pessimistiske og antager, at en meget lav procentdel af alle de nævnte sider og CMS’er har aktive blogs, vi kan trække det godt over 600 millioner af dem ud.

2. Antallet af bloggere i USA vil nå op på 31,7 millioner i 2020

(Kilde: Statista.com)

Antal bloggere i USA

Med 1,7 milliarder websteder og cirka 600 millioner blogs er det en logisk konklusion, at der også må være millioner af bloggere. Især nu, når mange virksomheder begynder at fokusere mere og mere på organisk markedsføring og har brug for blogs til linkopbygning, spredning af brandmærke og til at føre organisk trafik.

Dette er de vigtigste grunde til, at antallet af bloggere er steget eksponentielt i de sidste par år. Ifølge Statista Research Department var antallet af bloggere i USA i 2014 27,4. Fremskrivningen fra 2016 viste, at der i 2020 vil være 31,7 millioner bloggere, hvilket er en stigning på 14%. Forventningerne er store til, at denne tendens fortsætter, og at vi snart ser en million flere bloggere.

3. Cirka 5 millioner blogindlæg offentliggøres om dagen

(Kilde: Internetlivestats.com)

Med antallet af aktive blogs, der svæver omkring 600 millioner, er det ikke overraskende at finde ud af, at over 5 millioner blogindlæg offentliggøres dagligt. Dette er usædvanligt højt, når du overvejer det faktum, at mange blogsider faktisk ikke poster hver eneste dag. Mange af dem poster bare et par gange om ugen, et par gange om måneden.

4. 36% af webstederne er bygget på WordPress

(Kilde: WordPress.com, W3techs.com)

36% af alle de 1,7 milliarder websteder, der findes online, drives af et enkelt Content Management System, WordPress. Det er over 635 millioner WordPress-websteder i alt, hvilket gør det indlysende, at det er en endelig markedsleder.

Et andet bevis på, at de fleste blogs drives af WordPress, er det faktum, at 20 milliarder blogsider ses hver måned af 409 millioner brugere.

Selvom WordPress holder 63,2% af CMS-markedsandelen, der er masser af andre lignende platforme. Joomla, Shopify, Drupa og Squarespace er blot nogle af eksemplerne. De besidder henholdsvis 4,2%, 3,9%, 2,8% og 2,5% af markedsandelen, og selv om ingen af ​​dem i øjeblikket kan konkurrere med WordPress, vokser de hurtigt og tilegner sig hundreder af nye brugere dagligt.

mest populære cms

5. 24,2% af folk starter blogs, fordi de ønsker at være selvstændige

(Kilde: Convertkit.com)

Den største motivation for at starte en blog er selvstændig erhverv (24,2%), mens 17% ønskede at udtrykke sig på en kreativ måde, og 16% ønskede at opbygge et eget publikum.

6. 77% af internetbrugere læser regelmæssigt blogs

(Kilde: Quoracreative.com)

Cirka 43% af mennesker søger kun gennem blogindlæg, men 36% af læserne finder blogs troværdige, hvis de inkluderer casestudier.

Blog indhold længde statistikker

skriver et blogindlæg

Uanset om du er gæsteskribent, ghostwriter eller har din egen blog, er det største spørgsmål i dit sind sandsynligvis, hvor mange ord skal dine indlæg indeholde.
Hvor længe skal du lave dit indhold for at give dine læsere en reel værdi, men holde dem engagerede hele vejen igennem? Kan du få din besked over i en kort periode, som folk bruger på at læse et blogindlæg? Hvor længe skal dine overskrifter være for at generere højere klikfrekvens? Disse spørgsmål er afgørende for, at dine blogbestræbelser kan betale sig.

Men husk, at selv om der er masser af blogstatistikker, der viser bestemte postlængder, giver bedre resultater end andre, og selvom dette kan pege dig i den rigtige retning, skal du stadig være forsigtig. Succesen for dine blogs afhænger af den delikate balance mellem kvalitet og kvantitet, og du bør ikke overse dette. Med dette i tankerne, lad os fortælle de spørgsmål, der er nævnt ovenfor, og se, hvad den ideelle postlængde er (i det mindste på papir).

Følgende blogstatistikker hjælper dig med bedre at forstå, hvordan du kan skrive overbevisende blogindlæg og tiltrække og bevare læsere.

7. Blogindlæg, der i gennemsnit er 1.890 ord, fungerer bedst for SEO

(Kilde: Neilpatel.com)

bedste bloglængde til SEO

Dette betyder ikke, at dette er det magiske nummer for SEO-ydeevne. Det indikerer dog, at længere poster generelt har bedre SEO-ydeevne.

8. 2.400 lange lange blogindlæg er de bedste for succesrige bloggere

(Kilde: Growthbadger.com)

Growthbadger spurgte i alt 1.117 bloggere om, hvilket af deres indlæg der bedst presterede. Den gennemsnitlige længde på blogindlæg var 2.424 ord (83% længere end de mest udførte indlæg fra mindre succesrige bloggere).

9. 55% af bloggerne rapporterer gode resultater for blogindlæg, der er mindst 2000 ord lange

(Kilde: Orbitmedia.com)

Tendenser viser, at succesrige blogindlæg bliver længere for hvert år, hvor antallet af indlæg over 2000 ord stiger hvert år

10. Længere (3.000 til 10.000 ord) indlæg får flest aktier

(Kilde: Quoracreative.com)

I betragtning af det faktum, at længere indlæg er bedre til nøgleord med lang hale, har de bedre SEO-præstation, hvilket fører til en direkte stigning i aktier.

11. Lange blogindlæg har 77,2% flere indgående links sammenlignet med kortere indlæg

(Kilde: Backlinko.com)

Længere blogindlæg har simpelthen mere information i dem og har derfor en større chance for, at nogen finder dem og linker til dem.

Blogs skrivvaner statistik

Udover at undersøge og undersøge blogstatistikker, bør seriøse forfattere også undersøge bloggerstatistikker. Disse kan vise dig, om du bruger for meget (eller for lidt) tid på at skrive dine indlæg, om du skal tilpasse den måde, du kommer på titler og overskrifter på, eller om du skulle opdatere og genudgive det gamle blogindlæg, der var meget vellykket.

At studere andre bloggers vaner kan hjælpe dig med at forbedre din skriveproces og vise dig, hvordan du kan styrke dine indlæg. Så lad os tjekke nogle af de vigtigste bloggestatistikker og blogfakta.

12. 23% af bloggerne rapporterede, at de har brug for 2-3 timer på at skrive et blogindlæg

(Kilde: Sidegains.com)

Denne undersøgelse viste også, at bloggere i gennemsnit har brug for 3,5 timer for et enkelt blogindlæg. Oven på det viser det også, at bloggere, der bruger 6 timer eller mere på at skrive deres indhold, har større succes.

13. 38% af bloggerne, der bruger mindst 6 timer på at skrive et indlæg, rapporterer gode resultater

(Kilde: Orbitmedia.com)

tid til at skrive et godt blogindlæg

Et gennemsnit på 30% af bloggerne rapporterer succes, mens 38% er godt over benchmarken.

14. Succesfulde bloggere har brug for næsten 4 timer på at skrive et blogindlæg

(Kilde: Orbitmedia.com)

Sammenlignet med 2014 har bloggere brug for 65% mere tid til at skrive en blog i gennemsnit. Dog er blogindlæg nu også i gennemsnit 56% længere end i 2014.

15. 38% af bloggerne siger, at de opdaterer deres gamle blogindlæg

(Kilde: Optinmonster.com)

Selv hvis et blogindlæg er blevet offentliggjort i et stykke tid, kan det stadig føre til organisk trafik og få delinger. Derfor er det vigtigt at opdatere disse indlæg med frisk information.

16. Blogtitler med mindst 8 ord har 21% bedre klik

(Kilde: Seotribunal.com)

Denne statistik viser, hvor vigtigt titlen på en blog er. Med den rigtige kombination af nøgleord og iørefaldende titelindhold kan skabere øge deres klikfrekvens drastisk.

17. Blogoverskrifter med kolonier eller bindestreger har 9% højere klik

(Kilde: Socialmediaexaminer.com)

Selvom bindestreger eller kolonier ikke øger klikken på egen hånd, er de værdifulde værktøjer, der giver bloggere mulighed for at tilføje deres søgeord og clickbait, mens de holder deres titler logiske.

18. 58% af bloggerne skriver 2-3 overskrifter, inden de beslutter sig for en

(Kilde: Orbitmedia.com)

Kun 1% af bloggerne prøver 11 til over 20 overskrifter for deres blogs, inden de træffer en beslutning. Antallet af overskrifter er dog direkte relateret til succes med blogindlæg.

19. 54% af bloggerne arbejder med redaktører, mens 46% redigerer deres egne indlæg

(Kilde: Optinmonster.com)

Denne statistik viser, at det ikke betyder noget, om nogen redigerer deres indlæg på egen hånd eller med andres hjælp. Det hele kommer til at gøre dit indhold uplettede.

20. 71% af blogindlæg på WordPress er skrevet på engelsk

(Kilde: WordPress.com)

WordPress-blogstatistikker viser, at de fleste af dem er på engelsk (71%), hvor spansk indtager andenpladsen (4,7%). De har global værdi, da de fleste i dag taler engelsk som deres andet sprog.

Blogpositionsvaner statistik

Da vi har undersøgt skrivestatistikkerne, skal vi se statistik over udstationering. Som du kan forvente, hvor ofte du sender nye blogs, kan have en stor indflydelse på, hvor meget din målgruppe vil være opmærksom på dig.

Hvis du ikke poster ofte nok, kan dine læsere glemme dig og finde andre blogs i din niche til at underholde og uddanne sig selv. Hvis du lægger et meget stort antal blogs dagligt, kan du nemt overvælde dit publikum og få ry for at være spammy. Ingen af ​​disse muligheder er gode for en seriøs blogger.

Så lad os se på de følgende bloggestatistikker for at se, hvor ofte nogle af de mest succesrige bloggere offentliggør deres indlæg, og du kan bestemme, om du skal forstærke dit forfatterskab eller fjerne det et hak.

21. Bloggere, der poster et par gange om ugen, har et 250% bedre resultat

(Kilde: Neilpatel.com)

183 blogs rapporterede, at de gennemsnitligt offentliggør 22,8 indlæg pr. Måned. Konsistens er vigtig for at opnå bedre resultater.

22. 60% af bloggerne, der poster dagligt, rapporterer gode resultater

(Kilde: Quoracreative.com)

15% af bloggerne producerer og udgiver indhold dagligt, mens flertallet af dem, der poster hver dag, rapporterer gode resultater.

23. 67% af bloggerne, der poster en gang om dagen, rapporterer fremragende resultater

(Kilde: Orbitmedia.com)

De fleste bloggere, der poster dagligt, siger, at deres hyppighed giver dem resultater. Imidlertid siger kun 46% af bloggerne, der poster flere gange om dagen, at de har ønskelig ydelse.

Blogs læsevaner statistik

At kende bloglæsevanerne hos din målgruppe er den bedste måde at sikre, at dine blogs bliver bemærket.

Hvis du ved, på hvilket tidspunkt på dagen dit publikum kan lide at læse, kan du planlægge dine indlæg, så de passer til dine læsere. Hvis du ved, hvor meget tid de kan lide at bruge på at læse, kan du justere dit blogindlægslængde.

Bare husk, at det vil være vigtigt for dig at lave din egen research på dit publikum. Der er generelle blogstatistikker, der kan pege dig i den rigtige retning, når du begynder, men når du først har samlet en stor nok læserbase, kan du måske se, at dit eget publikum har noget anderledes læsevaner.

24. De fleste mennesker foretrækker at læse blogs fra 7 til 10

(Kilde: Hubspot.com)

Ved at prøveeksempler på 170.000 blogindlæg har HubSpot konkluderet, at de fleste læser blogs fra 07.00 til 10.00, især i weekenderne.

25. 7 minutter er en foretrukken læsetid for blogs

(Kilde: Buffer.com)

Medium undersøgte resultaterne af blogindlæg under hensyntagen til deres længde og hvor mange mennesker der faktisk læser dem. Med en grundig analyse konkluderede de, at 1.600 ord eller 7-minutters blogindlæg fungerede bedst.

Statistikker for blogindholdstyper

blogindhold

Beslutning om, hvilken type indhold du vil bruge, når du opretter et blogindlæg, kan undertiden være overvældende. For eksempel foretrækker du at skrive lister over vejledninger, men hvad med roundup-stillinger og infografik? Skulle du granse ting op med andre indholdstyper hver gang imellem?

Det hele afhænger af dine personlige præferencer og dine læsere. Men du skal undersøge, hvilke typer indhold der giver de mest positive resultater med hensyn til trafik, så du konsekvent kan øge det.

Det er dog stadig vigtigt at vælge et emne, som du er begejstret og kyndig til. Du bliver nødt til at give dine læsere værdifuldt indhold, og du kan ikke gøre dette, hvis du finder emnet irriterende, eller hvis du ikke har tilstrækkelig ekspertise i det..

Og tro det eller ej, de fleste læsere er meget synlige og vil bemærke, om dine blogindlæg er skrevet halvhjertet. Fokuser på kvalitet, og find de emner, der passer til dine interesser og ekspertise.

Følgende bloggestatistikker giver dig en idé om, hvilke typer blogs der generelt fungerer godt. Brug dem som inspiration, ikke nødvendigvis som strenge retningslinjer.

26. Kvalitetsindhold kan øge blogtrafikken med 2.000%

(Kilde: Omnicoreagency.com)

Google sætter reglerne for organisk trafik og beslutter, hvilket indhold der er synligt. De lægger meget vægt på indholdskvalitet, og det er derfor, gode artikler får mere trafik.

27. 17% af titlerne på blogindlæg er “Sådan gøres” overskrifter

(Kilde: Optinmonster.com)

Sådan blog-titler

How-to-overskrifter er en speciel kategori, der er meget populær og genkendelig af læserne. Det er en klar besked om, hvad læserne kan forvente.

28. Blogindlæg med høj følelsesmæssig værdi har 1000 gange større chance for at blive delt

(Kilde: Okdork.com)

Jo højere den følelsesmæssige værdi score for en overskrift, desto mere vil dette indlæg blive delt. Med en score på 40 er der en god chance for at få 1000 aktier for hvert indlæg.

29. Over 60% af marketingfolk omlægger det samme indhold på sociale medier

(Kilde: Neilpatel.com)

Dupliseret indhold på sociale medier er ikke straffet. Derfor udsender mange bloggere deres artikler flere dage efter offentliggørelsen på deres blogs. Mange af dem udsender også det samme indhold på sociale medier som Facebook, Medium, Tumblr …

30. 80% af marketingfolk er afhængige af visuelt indhold

(Kilde: Hubspot.com)

Visuelt indhold har overgået blogging, da kun 60% af marketingfolk bruger blogging, mens 80% bruger visuelt indhold. Dette forhindrer imidlertid ikke bloggere fra at tilføje grafik til deres indlæg.

31. 47% af bloggerne tilføjer 2 til 3 billeder i deres indlæg

(Kilde: Orbitmedia.com)

Billeder hænger direkte sammen med succes med blogindlæg. Kun 30% af bloggere, der tilføjer 2-3 billeder, rapporterer succes, mens 75% af bloggere, der tilføjer 10 eller flere billeder, siger, at de opnåede solide resultater.

32. Fotos af rigtige mennesker har 35% højere konverteringer end stock-fotos

(Kilde: Optinmonster.com)

Det handler ikke kun om at tilføje så mange billeder som muligt. Det er vigtigt at tilføje unikke billeder, der er troværdige og relevante. Desuden kan nye billeder give mere SEO-værdi.

33. Lydindhold i blogindlæg hjalp 45% af bloggerne med at opnå bedre resultater

(Kilde: Optinmonster.com)

Størstedelen af ​​lydindhold, der er inkluderet i indlæg, involverer podcasts. Når det gøres korrekt, kan lyd tilføje mere dybde til dit indhold og krydre det.

Blogtrafikstatistikker

seo og promovering af indhold

Optimering af din blog til søgemaskiner er et af de mest kritiske trin, du skal tage for at øge din organiske søgetrafik og SEO-placering. Dette starter med nøgleordsundersøgelse og strækker sig til at implementere engagerende billeder og videoer og opdatering af ældre blogindlæg for at forbedre deres ydelse.

Men for at få mere trafik til din blog skal du regelmæssigt reklamere for dit indhold. Sociale medier er dit bedste valg i dag, men der er også betalte annoncer, e-mail-marketing, SEO-promoveringer, gæsteblogging og influencer-marketing.

Husk dog, at det at køre organisk trafik er en proces, og det vil tage nogen tid at bemærke resultaterne. Det, der er vigtigt, er at være konsistent og bestemt og nå ud til dine målgrupper så meget som du kan. Hvis du bruger sociale medier til at markedsføre dine blogs, kan du prøve at starte en diskussion med dine tilhængere. Stil spørgsmål, besvar deres kommentarer, svar på deres tweets, og prøv bare at holde dem engagerede.

Så med dette i tankerne, lad os se på, hvordan andre bloggere driver deres webstedstrafik, og se hvad der kan læres af dem.

34. Videoindhold driver 50 gange mere organisk trafik

(Kilde: Hubspot)

Videoindhold der fører trafik

Omnicores forskning fra 2018 viser, at videoindhold har en 50 større chance for at køre organisk trafik. Samtidig foretrækker 51% af online-brugere videoindhold frem for andet.

35. I 2019 brugte 97% af bloggerne sociale medier til at føre trafik til deres indlæg

(Kilde: Orbitmedia.com)

Selvom stort set alle bloggere bruger sociale medier, er det kun 29% af dem, der føler, at de får gode resultater fra trafikken på sociale medier. Det er en kombineret indsats, og sociale medier er der for at tilføje mere brændstof til ilden. 69% af bloggerne bruger SEO, og 66% bruger også marketing via e-mail.

36. 97% af bloggerne rapporterer, at sociale medier hjælper dem med at øge trafikken

(Kilde: Socialmediaexaminer.com)

For en gratis kanal kan sociale medier øge din blogtrafik. 93% af marketingfolk er enige om, at sociale medier giver dem mere eksponering, og 88% af dem siger, at de har mere trafik på grund af det.

Blogs vækststatistikker

Når du først har nået en bestemt milepæl, når det gælder størrelsen på dit publikum, er det let at føle sig indhold og succes og stoppe med at forsøge at udvide din blog yderligere.

Hvis du virkelig ser alvorligt på din bloggingkarriere, skal du altid gøre hvad du kan for at udvide din rækkevidde og fokusere på blogvækst. Følgende er blot nogle bloggingstatistikker, der illustrerer, hvordan andre vokser deres målgrupper og udvider deres websteds rækkevidde.

37. 83% af bloggerne foretager nøgleordsundersøgelser, mens 26% af dem gør det for hvert indlæg

(Kilde: Orbitmedia.com)

17% procent af bloggerne udfører aldrig søgeordsundersøgelser, og kun 17% af dem har succesrige resultater. 53% af bloggere, der altid laver søgeordsundersøgelser, rapporterer stærke resultater.

38. 80% af de betalte reklamer bruges til at opbygge et publikum

(Kilde: Searchenginewatch.com)

Forskning fra Search Engine Watch har konkluderet, at 80% af markederne bruger betalte metoder til at opbygge målgrupper, 65% for at drive trafik og 52% for nichepublikum. Kun 42% ser for at fremme lanceringen af ​​nye tjenester eller produkter.

39. Næsten 60% af bloggerne lejlighedsvis gæstepost

(Kilde: Webinfotech.co)

Gæstepost er en fantastisk måde at linke tilbage til din blog og få mere eksponering. På samme tid kan bloggere bygge netværk, som de kan drage fordel af i fremtiden.

40. Blogging er den øverste indgående marketingstrategi for 55% af marketingfolk

(Kilde: Hubspot.com)

De fleste marketingfolk (61%) er enige om, at deres højeste indgående prioritering er SEO, mens 55% af dem primært fokuserer på blogging. Imidlertid er disse to dybt forbundet med hinanden.

41. Virksomheder, der blogger aktivt, får 97% flere indgående links

(Kilde: Hubspot.com)

Kvalitetsindhold belønnes ikke kun med antallet af læsere og delinger. Andre sider vil også gerne linke til dine blogs som troværdige informationskilder.

Blogging forretningsstatistikker

blogging fordele

Hvorfor begyndte du at blogge? Hvad er det der motiverer dig til at skabe indhold til ligesindede, der er interesseret i de samme emner, du dækker? Er hovedårsagen monetær, eller finder du glæde ved at hjælpe folk med at lære noget nyt eller løse deres vigtigste smertepunkter? Blogger du måske for erhvervslivet og vil etablere dig selv som en ekspert inden for dit felt?

Der er mange grunde til, at enkeltpersoner og virksomheder får blogging, men mange virksomheder bruger nu blogs til at øge overskuddet. Og tro det eller ej, en enkel blog i høj kvalitet kan virkelig udføre vidundere for at skabe overskud. Mange bruger det til at forbedre deres lead generation, øge salget og skubbe deres forretning fremad. Indtil videre har denne taktik vist sig at være ganske vellykket for de fleste.

Så lad os se på fordelene, der motiverer de fleste til at blogge, og hvordan de tjener penge på deres blogs

42. 67,5% af bloggerne blogger for at tjene penge

(Kilde: Growthbadger.com)

At tjene penge er hovedårsagen til at blogge

Dette er den største motivation for en bloggingkarriere. Både lavtydende (64%) og højtydende (71%) bloggere siger, at dette er grunden til, at de begyndte at gøre det.

43. Virksomheder, der blogger aktivt, har en 126% bedre blyvækst

(Kilde: Yourblogworks.com)

Forskning fra Orbit media har konkluderet, at små virksomheder med blogs, de aktivt arbejder på, har 126% højere vækst med hensyn til kundeemner.

44. 61% af online-shoppere i USA siger, at de har foretaget et køb efter at have modtaget en anbefaling fra et blogindlæg

(Kilde: Contentmarketinginstitute.com)

Blogmarketing har magten til at opbygge tillid bedre end nogen anden markedsføringsmetode. Det får virkelig forbrugernes opmærksomhed og kan være ganske overbevisende

45. 80% af bloggerne siger, at de ser positive forretningsresultater fra deres blogbestræbelser

(Kilde: Growthbadger.com)

Dette indikerer, hvor god blogging kan være, selv i dag, når der er så mange forskellige marketingmuligheder.

46. ​​Blogs påvirker kundernes købsbeslutninger, da 47% af dem gennemgår 3 til 5 blogindlæg før købsprocessen

(Kilde: Demandgenreport.com)

Blogs er stadig en af ​​de vigtigste forskningsmuligheder, når det kommer til shopping for produkter eller tjenester. De har troværdighed over for forbrugerne og kan give dem detaljeret information

47. Højtydende bloggere har 5,6 gange en chance for at sælge service eller produkter end lavtydende bloggere

(Kilde: Growthbadger.com)

Bloggere, der tjener mere, har simpelthen fundet bedre måder at tjene penge på deres arbejde. Cirka 45% af bloggere med høj indkomst sælger deres egne produkter eller tjenester, mens kun 8% af lavtydende bloggere gør det.

Top 20 blogs websteder trafikstatistik

Et stort flertal af gennemsnitlige blogs har et læsertal i tusinder, men der er nogle få, der kan prale af millioner på millioner af unikke læsere hver måned. Hvad der adskiller disse blogs er, at de har en meget høj domænemyndighed. De er pålidelige, informative og leverer værdifuldt indhold, som deres målgrupper nyder. Dette forbedrer deres placering på SERP’er og skaber tillid hos læserne.

Naturligvis, jo højere webstedstrafik, desto højere er overskuddet, og mange af de websteder, der har millioner af unikke månedlige læsere, modtager også millioner af dollars fra dem.

Så lad os se på nogle af de blogsider, der tiltrækker det største antal læsere, og se, hvad deres estimerede fortjeneste er.

Estimeret månedlig trafik fra søgning og værdi af organisk trafik fra april 2020 (Kilde: Ahrefs.com)

RangWebstedets navnEstimeret månedlig søgetrafikAnslået organisk trafikværdi
1.https://www.techradar.com/54.7M$ 46,5
2.www.cnet.com/33,0$ 29.5M
3.https://www.digitaltrends.com/21,6 mio$ 20,1 mio
4.https://www.huffpost.com/21,2$ 13,4 mio
5.https://www.tomsguide.com/14.2M$ 13,9 mio
6.https://www.nerdwallet.com/13,9 mio$ 79.2M
7.https://www.howtogeek.com/13,1$ 13.3M
8.https://www.pcmag.com/13,1$ 21,1
8.https://www.pcmag.com/13,1$ 21,1
9.https://techcrunch.com/10,2$ 7,4 mio
10.https://www.consumerreports.org/9,2$ 14,6
11.https://mashable.com/8,4$ 5,8
12.https://thenextweb.com/7,6 mio$ 2,9M
13.https://nymag.com/5,8$ 5.2M
14.https://www.tmz.com/5.2M$ 5,4M
15.https://thewirecutter.com/5,1$ 6,1 mio
16.https://lifehacker.com/4,1$ 4.0M
17.https://www.t3.com/4.0M$ 2.8M
18.https://www.engadget.com/3.4 M$ 2.4M
19.https://www.zdnet.com/3.1M$ 4.9M
20.https://gizmodo.com/2.5M$ 852K

Blogging forudsigelser

I de sidste par år har bloggenes verden gennemgået enorme ændringer. Bare at se tilbage og sammenligne antallet af bloggere fra 2014 med det fra 2020 viser hvor meget blogging der er vokset.

Der er i øjeblikket millioner af bloggingwebsteder, millioner af dedikerede fans og læsere, og dette er ikke ved at ændre sig snart.
De eneste ting, der kan ændres, er tendenser. Blogs vil fortsat være populære i mange år fremover, men deres form, form og indhold forventes at udvikle sig.

Så lad os se på et par bloggingsforudsigelser og se, hvilke tendenser vi kan forvente i blogosfæren:

 • Yderligere fokus på visuelt indhold
 • Tilpasning til trenden med stemmesøgninger
 • Skift til visuelle søgninger
 • Fokus på indhold af høj kvalitet
 • Flere tilfælde af affiliate marketing
 • Mere langtidsindhold
 • Skift til datadrevet blogging
 • Større SaaS-vedtagelse

Konklusion

Blogging kan være en af ​​de mest givende bestræbelser, både følelsesmæssigt og økonomisk. Du skal dog gøre det rigtigt, hvis du skal opleve alle dets fordele og få din indsats til at betale sig. Disse bloggingstatistikker hjælper dig med at få et større billede af det hele og sæt sejl til et vellykket bloggingeventyr.

Kilder:

https://www.internetlivestats.com/
https://www.statista.com/statistics/187267/number-of-bloggers-in-usa/
https://convertkit.com/reports/blogging/motivation/
https://wordpress.com/activity/
https://optinmonster.com/blogging-statistics/
https://quoracreative.com/article/blogging-statistics-and-trends
https://optinmonster.com/blogging-statistics/
https://wordpress.com/activity/
https://blog.hubspot.com/blog/tabid/6307/bid/7345/When-is-the-Best-Time-to-Publish-Blog-Posts-Infographic.aspx
https://neilpatel.com/blog/content-marketing-future/
https://buffer.com/library/the-ideal-length-of-everything-online-according-to-science
https://growthbadger.com/blog-statistics/
https://quoracreative.com/article/blogging-statistics-and-trends
https://www.orbitmedia.com/blog/blogging-statistics/
https://seotribunal.com/blog/blogging-statistics/
https://www.socialmediaexaminer.com/6-tips-for-writing-headlines-that-drive-traffic/
https://sidegains.com/content/how-long-to-write-post/
https://backlinko.com/content-study
https://neilpatel.com/blog/content-marketing-future/
https://quoracreative.com/article/blogging-statistics-and-trends
https://blog.hubspot.com/marketing/blogging-frequency-benchmarks
https://optinmonster.com/blogging-statistics/
https://www.omnicoreagency.com/digital-marketing-statistics/
https://okdork.com/we-analyzed-nearly-1-million-headlines-heres-what-we-learned/
https://blog.hubspot.com/marketing/visual-content-marketing-strategy
https://optinmonster.com/google-analytics-wordpress/
https://www.hubspot.com/marketing-statistics
https://www.wordstream.com/long-tail-keywords
https://www.newmediacampaigns.com/page/seo-vs-ppc-which-provides-you-the-better-value
https://www.socialmediaexaminer.com/report/
https://searchenginewatch.com/2018/11/21/7-content-marketing-stats-2019/
https://webinfotech.co/2020/02/26/blogging-statistics-facts-and-trends-2020/
https://blog.hubspot.com/marketing/business-blogging-in-2015
https://cdn2.hubspot.net/hubfs/3476323/State%20of%20Inbound%202018%20Global%20Results.pdf
https://growthbadger.com/blog-stats/
https://www.demandgenreport.com/resources/research/2016-demand-generation-benchmark-report

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map