Πώς να γίνετε Blogger Αρχής στη θέση σας

Μάθετε-Blogging_Authority-blogger


Υπάρχουν τόσα πολλά διαφορετικά bloggers εκεί έξω, κάποιοι που θέλουν να εκφραστούν και να δώσουν εμπνευσμένες συμβουλές σε όσους το χρειάζονται, άλλοι που θέλουν να μετατρέψουν τα blog τους σε κάτι περισσότερο, να γίνουν πραγματικοί blogger που θεωρούνται αξιόπιστοι στον κλάδο τους και να φτάνουν σε άγρια ​​επιτυχία.

Ωστόσο, ένας μεγάλος αριθμός απ ‘αυτούς δεν έχουν ιδέα πώς να μετατραπούν από ερασιτέχνες σε επαγγελματίες. Θέλουν να καθιερωθούν ως αρχή στη θέση τους, αλλά απλά δεν φαίνεται να υψώνουν τη φωνή τους και να ακούγονται.

Είναι ένας πολύ θορυβώδης κόσμος, οπότε, αν θέλετε να έχετε μια δυνατή φωνή, πρέπει να έχετε εξουσία. Χωρίς αυτό, καταλήγετε να ψιθυρίζετε και κανείς δεν μπορεί να ακούσει πραγματικά τι έχετε να πείτε. Όταν έχετε εξουσία, έχετε επίσης αξιοπιστία και προσελκύετε εύκολα την προσοχή, ξεχωρίζοντας από το πλήθος και εμπνέοντας πίστη.

Πώς μπορείτε να το πετύχετε; Πώς μπορείτε να γίνετε blogger εξουσίας στη θέση σας; Σίγουρα δεν υπάρχει μυστική φόρμουλα που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να επιτύχετε την επιτυχία που θέλετε μια μέρα στην άλλη, αλλά υπάρχουν αρκετές δοκιμασμένες και αληθινές τεχνικές που σίγουρα μπορούν να σας βοηθήσουν στο δρόμο σας για να γίνετε επαγγελματίας blogger, γι ‘αυτό διαβάστε για να τα δείτε.

8 βήματα για να γίνετε εξουσιοδοτημένος Blogger στη θέση σας

Δημιουργία εμπιστοσύνης

Για να αποκτήσετε περισσότερη προσοχή στο ιστολόγιό σας, πρέπει να το κάνετε χτίστε εμπιστοσύνη με τους αναγνώστες σας. Η οικοδόμηση εμπιστοσύνης εμπνέει πίστη και σας βοηθάει να ξεχωρίζετε πραγματικά από χιλιάδες bloggers εκεί έξω. Η δημιουργία εμπιστοσύνης σημαίνει ότι παρέχετε στο κοινό σας σχετικές και χρήσιμες πληροφορίες που τους δίνουν πραγματική αξία.

Το περιεχόμενο είναι βασικό, όπως ίσως έχετε ακούσει χίλιες φορές, γιατί αυτό ακριβώς βοηθά τους ανθρώπους να μάθουν περισσότερα για εσάς και για το τι έχετε να προσφέρετε. Εάν παρέχετε με συνέπεια περιεχόμενο υψηλής ποιότητας που βοηθά τους αναγνώστες σας να επιλύσουν τα προβλήματά τους, θα σας βλέπουν ως αξιόπιστη και αξιόπιστη πηγή πληροφοριών. Θα γίνετε πόροι μετάβασης σε όποτε χρειάζονται κάτι μόνο που μπορείτε να παρέχετε.

Ίσως πιστεύετε ότι αυτό είναι πιο εύκολο να το πείτε παρά να το κάνετε, αλλά, εάν ερευνήσετε το κοινό-στόχο σας και μάθετε περισσότερα σχετικά με τα ενδιαφέροντα και τις προτιμήσεις τους, θα γνωρίζετε ακριβώς ποια κατεύθυνση πρέπει να ακολουθήσετε κατά τη δημιουργία του περιεχομένου σας και θα μπορείτε να δημιουργήσετε συναρπαστικές αναρτήσεις ιστολογίου που θα ικανοποιήσει τις ανάγκες κάθε αναγνώστη. Η παροχή αξίας σε τακτική βάση είναι ακριβώς αυτό που θα σας βοηθήσει να δημιουργήσετε εμπιστοσύνη με τους αναγνώστες σας και να σας καθορίσουμε στο σωστό δρόμο για να γίνετε κύριος blogger.

Δικτύωση

δικτύωση

Η δικτύωση είναι ένα από τα απόλυτα κλειδιά για την επιτυχία στη μπλογκόσφαιρα. Υπάρχουν πολλοί blogger που έχουν την προσοχή εκατομμυρίων ανθρώπων και, αν συνδεθείτε μαζί τους και γίνετε μέρος του εσωτερικού τους κύκλου, θα έχετε την καταπληκτική ευκαιρία να ξεχωρίσετε στην απέραντη θάλασσα των bloggers.

Η δικτύωση με άλλους bloggers και η δημιουργία σχέσεων μαζί τους μπορεί να ανοίξει πολλές πόρτες για εσάς και να σας επιτρέψει να προσεγγίσετε σημαντικό αριθμό νέων αναγνωστών. Οι άνθρωποι που τους ακολουθούν τους εμπιστεύονται πραγματικά, οπότε, αν σας δώσουν μια καλή λέξη για εσάς και προτείνουν το ιστολόγιό σας, οι οπαδοί τους θα σας δουν επίσης ως αξιόπιστη πηγή. Δεν θα είστε πλέον μόνο ένας άλλος blogger που προσπαθεί να το κάνει εκεί έξω γιατί θα παίζετε με τα μεγάλα σκυλιά, και τελικά θα γίνετε ένα μόνοι σας.

Εάν παρευρεθείτε σε συνέδρια blogging, θα έχετε την ευκαιρία να γνωρίσετε μια σειρά από bloggers εξουσίας στη θέση σας. Μπορείτε να δημιουργήσετε συνδέσεις που μπορεί να οδηγήσουν σε χρόνια γόνιμες συνεργασίες και ακόμη και μακροχρόνιες συνεργασίες. Μπορείς ακόμη και να πάρεις συνέντευξη και να προσκληθείς να παρευρεθείς σε άλλα συνέδρια και εκδηλώσεις, ίσως ακόμη και να σου ζητηθεί να μιλήσεις σε μια εκδήλωση. Μπορούν να συμβούν πολλά συναρπαστικά πράγματα, γι ‘αυτό ακριβώς η δικτύωση είναι ένα από τα καλύτερα πράγματα που μπορεί να συμβεί σε έναν blogger.

Ένα από τα πιο σημαντικά πράγματα που πρέπει να κάνετε όταν πρόκειται για δικτύωση είναι να μπείτε στον κόσμο των επισκεπτών blogging. Θα σας βοηθήσει να δημιουργήσετε πολύτιμες συνδέσεις και να προσεγγίσετε πολύ περισσότερους αναγνώστες. Θα κερδίσετε μεγαλύτερη έκθεση και θα τοποθετήσετε τον εαυτό σας ως αρχή στον τομέα σας.

Επαγγελματικές μέθοδοι γραφής

μεθόδους γραφής

Είμαστε πίσω στο ζήτημα του περιεχομένου, αλλά η σημασία του δεν μπορεί να τονιστεί αρκετά. Εάν πρόκειται να γίνετε επιτυχημένος blogger, πρέπει να βάψετε το πορτρέτο ενός αληθινού επαγγελματία. Το στυλ γραφής σας πρέπει να δείξει ότι είστε κάποιος που γνωρίζει τη βιομηχανία μέσα και έξω, και που ξέρει ακριβώς τι χρειάζεται για την επίλυση των προβλημάτων των αναγνωστών σας..

Η προσθήκη προσωπικής πινελιάς και ένα χιουμοριστικό σχόλιο όταν ενδείκνυται δεν είναι σίγουρα αντιεπαγγελματική. Στην πραγματικότητα, το εξατομικευμένο περιεχόμενο είναι αυτό που οι άνθρωποι απολαμβάνουν και θέλουν να διαβάσουν. Επομένως, μη διστάσετε να χαλαρώσετε και να δείξετε σε άτομα που είστε πραγματικά. Είναι ακριβώς αυτό που θα σας βοηθήσει να συνδεθείτε καλύτερα μαζί τους και να τους εμπλέξετε στο ιστολόγιό σας.

Ωστόσο, αυτό που θα σας βοηθήσει να αποκτήσετε την εξουσία είναι η καλή έρευνα, καθώς και η αναγνώριση των πηγών που χρησιμοποιείτε, αντί να τις παρουσιάζετε μόνο ως δικές σας απόψεις. Ποτέ μην κλέβετε το περιεχόμενο άλλων ατόμων, αλλά μάλλον αναφέρετέ τους εάν θέλετε να χρησιμοποιήσετε τις αναρτήσεις τους για να επισημάνετε. Το πιο σημαντικό, βεβαιωθείτε ότι η γραμματική σας είναι άψογη, γιατί θα σας βοηθήσει να γίνετε πιο αξιόπιστοι.

Συνεργασία

Η συνεργασία με άλλους bloggers είναι πάντα μια καλή επιλογή. Ωστόσο, μην συγχέετε τη συνεργασία με τη δικτύωση. Ενώ η δικτύωση αφορά μόνο τη δημιουργία νέων συνδέσεων και τη δημιουργία σχέσεων με άλλους bloggers, η συνεργασία είναι το αποτέλεσμα της δικτύωσης.

Επομένως, μόλις δημιουργήσετε ισχυρές συνδέσεις, βεβαιωθείτε ότι εργάζεστε για τη συνεργασία με εξουσιοδοτημένους bloggers, καθώς αυτό θα σας βοηθήσει να ξεπεράσετε τις δυνατότητές σας. Όταν ενώνετε τις δυνάμεις σας με ομοειδή άτομα, μπορείτε να πετύχετε πολύ περισσότερα από ό, τι αν εργαζόσασταν μόνοι σας.

Εκτός από τη δημοσίευση επισκεπτών, μπορείτε να εργαστείτε μαζί σε διάφορα ομαδικά έργα, όπως η σύνταξη ενός eBook, για παράδειγμα, για τα οποία πολλοί μπλόγκερς θα κάνουν ίσες συνεισφορές. Η συνεχής συνεργασία με σημαντικούς μπλόγκερ μπορεί πραγματικά να προχωρήσει πολύ, οπότε θα πρέπει σίγουρα να το χρησιμοποιήσετε στο έπακρο.

Να έχετε τα λάθη σας και να διορθώνετε τη δουλειά σας

κατέχετε τα λάθη σας

Υπάρχουν πολλά λάθη στο blogging που πρέπει να αποφύγετε, αλλά, αν κάνετε κάποιο λάθος στο ταξίδι σας στο blog, σίγουρα δεν είναι το τέλος του κόσμου. Αν και, αν κάνετε συνεχώς λάθη, πρέπει να σταματήσετε και να σκεφτείτε τι μπορείτε να κάνετε για να βελτιώσετε το ιστολόγιό σας, μήπως κινδυνεύετε να πέσετε σε μια τρύπα κουνελιών από την οποία δεν μπορείτε να βρείτε το δρόμο σας.

Ωστόσο, εάν κάνετε κάποιο λάθος, πρέπει να το κάνετε. Είτε είναι κάτι δευτερεύον ως τυπογραφικό λάθος είτε τυχαία έχετε παράσχει ψευδείς πληροφορίες λόγω κακής έρευνας, πρέπει να παραδεχτείτε ότι κάνατε λάθος και να διορθώσετε την εργασία σας.

Εάν δεν κρύβετε πίσω από τα δικά σας λάθη ή ακόμη και τα κατηγορείτε σε κάποιον άλλο, θα δημιουργήσετε περισσότερη εμπιστοσύνη. Είστε τελικά ένας άνθρωπος και τα λάθη είναι στη φύση σας, αλλά το να τα αποκτήσετε χρειάζεται θάρρος και αυτογνωσία και αυτό ακριβώς που θα κάνει τους οπαδούς σας να σας σέβονται περισσότερο.

Βρίσκοντας ένα μοναδικό πλεονέκτημα

Η παροχή κάτι μοναδικού που οι αναγνώστες σας δεν μπορούν να βρουν πουθενά αλλού είναι ακριβώς αυτό που θα σας διαφοροποιήσει από άλλους bloggers στη θέση σας και θα σας βοηθήσει να ξεχωρίσετε. Η εύρεση ενός μοναδικού πλεονεκτήματος θα σας επιτρέψει να παρέχετε στους αναγνώστες σας κάτι νέο και φρέσκο ​​που θα κάνει πραγματικά τη διαφορά.

Πόσες φορές έχετε συναντήσει μια νέα ανάρτηση ιστολογίου που θα μπορούσατε να ορκιστείτε ότι έχετε ήδη διαβάσει; Ξέρετε ότι δεν είναι λογοκλοπή, αλλά δεν φαίνεται να παρέχει κάτι που δεν έχει ήδη ειπωθεί χίλιες φορές. Οι άνθρωποι δεν θέλουν να χάνουν χρόνο διαβάζοντας κάτι που ήδη γνωρίζουν. Θέλουν κάτι νέο που μπορεί να τους δώσει αξία και να ωφελήσει τη ζωή τους.

Μην πνιγείτε στη θάλασσα των bloggers που περιστρέφουν το ίδιο είδος περιεχομένου ξανά και ξανά, αλλά αντίθετα κάνετε τη δική σας συστροφή και ακολουθήστε μια διαφορετική προσέγγιση. Ρίξτε μια ματιά στα θέματα που αντιμετωπίζετε από μια εντελώς νέα προοπτική, και σίγουρα θα φωτίσετε τον δρόμο σας για να γίνετε πραγματικά blogger εξουσίας στη θέση σας.

Επικοινωνήστε σαν επαγγελματίας

Αν θέλετε εξουσία, πρέπει να επικοινωνείτε σαν επαγγελματίας. Αποφύγετε τα κλισέ και μείνετε μακριά από την ορολογία, αλλά βεβαιωθείτε ότι γράφετε καθώς μιλάτε. Χρησιμοποιήστε έναν φιλικό και συνομιλητικό τόνο φωνής, επειδή μιλάτε σε ένα κοινό και δεν γράφετε ένα σχολικό δοκίμιο.

Ωστόσο, είναι σημαντικό να βρείτε αυτό το γλυκό σημείο μεταξύ φιλικής επικοινωνίας και επαγγελματικής. Το πρώτο είναι ζωτικής σημασίας για την εμπλοκή και σύνδεση με τους αναγνώστες σας, αλλά το τελευταίο είναι κρίσιμο για την εδραίωση της εμπιστοσύνης και της αξιοπιστίας και, τελικά, της εξουσίας.

Ένα από τα καλύτερα κομμάτια συμβουλών που μπορείτε να πάρετε είναι να ενεργείτε σαν να έχετε την εξουσία, ακόμα κι αν δεν το έχετε ακόμη. Αυτό σημαίνει ότι πρέπει να επιδείξετε εμπιστοσύνη και να είστε σταθεροί πίσω από κάθε λέξη που γράφετε. Θα σας βοηθήσει να επικοινωνήσετε πραγματικά σαν επαγγελματίας και πριν το γνωρίζετε, οι αναγνώστες σας θα σας αναγνωρίσουν ως blogger εξουσίας που ξέρει πώς να κάνει τη ζωή τους καλύτερη.

Μην είσαι κολλώδης

Αυτό είναι ένα από τα χειρότερα λάθη που μπορείτε να κάνετε ως blogger. Εάν είστε κολλώδης, το μόνο πράγμα που θα επιτύχετε είναι να αφήσετε μια κακή γεύση στο στόμα των αναγνωστών σας, για να μην αναφέρουμε άλλους bloggers στη θέση σας. Αυτό είναι ακριβώς το ίδιο με το κολλώδες στην καθημερινή σας ζωή – κανείς δεν του αρέσει.

Για παράδειγμα, μην προωθείτε τον εαυτό σας στα ιστολόγια άλλων ατόμων χωρίς προηγούμενη συγκατάθεση ή μην κλέβετε το περιεχόμενο ή τις εικόνες που έχουν δημοσιεύσει. Αυτό είναι ένα μεγάλο λιπαρό ΟΧΙ, και σίγουρα δεν θα κερδίσετε κανένα σεβασμό. Είναι εξαιρετικά αντιεπαγγελματικό και κάθε είδους κόπωση είναι σίγουρος τρόπος για αποτυχία.

συμπέρασμα

Αν θέλετε να γίνετε blogger εξουσίας στη θέση σας, βεβαιωθείτε ότι ακολουθείτε αυτές τις συμβουλές, καθώς σίγουρα θα σας βοηθήσουν να ανοίξετε το δρόμο για γρήγορη μετάβαση από ερασιτέχνες σε επαγγελματίες. Πρέπει να επενδύσετε πολλή προσπάθεια για να χτίσετε το δρόμο σας προς την επιτυχία, αλλά αυτοί οι τρόποι δημιουργίας επιτυχίας είναι εξαιρετικές συντομεύσεις που πρέπει να ακολουθήσετε, καθώς σίγουρα θα σας βοηθήσουν να αυξήσετε τη φωνή σας και να ξεχωρίσετε στον κόσμο του blogging.

Ένας επιπλέον πόρος που σας προτείνουμε να διαβάσετε – αν θέλετε να αναγνωριστείτε στην επαγγελματική σας ζωή και να επηρεάσετε άλλους, είναι ένα βιβλίο με το όνομα “ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ” που γράφτηκε από τον Mark W. Schaefer, έναν ισχυρό επηρεαστή και έναν εξαιρετικό έμπορο. Μπορείτε να το δείτε εδώ.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map