Beste personlige og nisjeblogger (30+ virkelige eksempler)

eksempler-of-blogger


Vi elsker å lese kvalitetsblogger. Det er en fin måte å lære noe nytt, noe nyttig; eller å bli underholdt. Imidlertid er det mange som ønsker å bli innflytelsesrike bloggere, siden den posisjonen har mye potensiale for inntektsgenerering.

Hvis du tenker på å starte en blogg, kan du gjøre det ganske raskt.

Uansett grunn vil du opprette en blogg; kan du være sikker på at det er en av de beste beslutningene du kan ta. Fordi blogging kan gi deg mange fordeler, fra den kraftige følelsen av oppfyllelse fra å utdanne, inspirere og hjelpe andre til å bygge bevissthet, få innflytelse og danne forbindelser som til og med kan føre til et utmerket jobbtilbud. Blogging kan åpne mange mulighetsdører for deg og hjelpe deg med å gjøre en forskjell ikke bare i ditt personlige og profesjonelle liv, men også i leserne deres liv..

Å spre ordet om det og tiltrekke seg den rette typen lesere som vil finne innholdet ditt interessant og nyttig, krever selvfølgelig å ha gode og effektive strategier på plass.

Så hva har du tenkt til å gjøre? Vel, leksene dine, til å begynne med; må du kjenne tingene dine for å skille seg ut i denne mengden. Et godt sted å starte kan være denne artikkelen med listen over de beste bloggene på nettet. Finn menneskene som gjør det du vil gjøre, og gjør det godt. Ta deretter deres beste praksis, finn ditt eget spinn for å ta på konseptet, og skriv, skriv, skriv!

Hva er egentlig en blogg?

La oss raskt gå gjennom hva som er en blogg? En blogg (forkortet fra setningen “weblogg”) er en webside eller en webside som oppdateres regelmessig med innhold som leserne av bloggen kan finne inspirerende eller lærerike. En blogg kan ha forskjellige formål, som å bevisstgjøre en individuell sak eller merkevare, etablere seg selv som en ekspert på et bestemt felt, eller fremme en virksomhet og øke salget, for bare å nevne noen. Det kommer selvfølgelig an på bloggtypen.

Bloggen din kan for eksempel være din online journal, hvor du vil uttrykke tankene og følelsene dine og dele dem med verden. Det kan være hva du vil at det skal være, men nøkkelen til suksessen er å gi reell verdi til leserne dine ved å bruke en vennlig og samtale tone mens du forblir konsekvent.
Hva-er-en-blogg infografisk

Bruk gjerne denne infografien på nettstedet ditt

Hva beste blogger har til felles?

Det er millioner av blogger på nettet, men hvordan klarte de virkelig suksessrike bloggerne å kutte gjennom støyen fra konkurranse og presse bloggene til toppen? De ga innhold som ga virkelig verdi for leserne. De hadde en unik stemme som leserne deres ønsket å høre, og det var akkurat det som gjorde dem annerledes. Det sørger for hard konkurranse om nye aktører til blogosfæren som prøver å gi navnet sitt.

Selv om et tema du vil ta tak i inkluderer en idé som har blitt fortalt tusen ganger om, kan du fremdeles gjøre en vri og fortelle historien din. Du kan lage overbevisende innhold som vil ha en unik personlighet som leserne dine kan forholde seg til og virkelig bli forelsket i hvert eneste ord du skriver.

Kvalitetsinnhold er akkurat det alle favorittbloggene har til felles. Selvfølgelig er det antall følgere, men innholdet er det eneste elementet som tiltrekker dem i utgangspunktet og får dem til å komme tilbake for mer.

Hvis du vil gjøre bloggen din attraktiv, fokuser derfor alltid på kvaliteten på innholdet ditt.

Mest populære nisjer som driver trafikk og tjener penger

blogger driver penger

Når du ser etter en nisje å fokusere bloggen din på, må du tenke på de med et blomstrende marked. For å tjene penger på bloggen din, må du finne en nisje med stort potensial for å generere trafikk og inntekter.

Følgende nisjer er de mest populære, så de har stor trafikk og inntektskraft. De er litt brede, men du kan finne en tilstrekkelig mikro-nisje i dem når du finner din lidenskap og finner ut en måte å forbedre menneskers liv.

Reiseblogger

Reiseblogger har et enormt potensial for å drive mye trafikk og tjene penger. Folk elsker å reise, og de vil alltid se etter nye muligheter til å gå et sted de aldri har vært før og utforske nye kulturer.

Du kan ta mange veibeskrivelser med reisebloggen din. Du kan drive en regionspesifikk blogg, matreise-blogg eller en personlig reiseblogg fylt med dine egne spennende opplevelser og reiseguider.

Bloggen din kan også fokusere på hotell- eller restaurantanmeldelser, eller reiseutstyr, slik at du kan tjene penger på tilknyttede lenker. Nisjen er enorm, så det er mye du kan fokusere på her.

Helseblogger

Denne nisjen har også gode tilknytningsmuligheter, siden du kan skrive om mat, kosttilskudd, treningsprodukter og mye mer.

Du kan fokusere bloggen din på sunne oppskrifter, dietter, morgenrutiner, hjemme-trening, treningsstudioer, helsetips og råd – du heter det. Mange muligheter for massiv trafikk og inntekt her.

E-læringsblogger

E-læring vokser med lynets hastighet, ettersom Internett har gjort læring og kunnskap tilgjengelig for alle. Det vil alltid være mennesker som ønsker å få ny kunnskap og ferdigheter på nettet, fra hjemmets komfort.

Hvis du har spesiell kunnskap eller ferdigheter som du brenner for å skrive, hvorfor ikke hjelpe andre mennesker til å bli eksperter? Du kan gi gitartimer, kodingstimer, hundetreningstimer, veiledning om bruk av programvare, språktimer og stort sett alt annet du ønsker.

Tekniske og spillblogger

Spillere er interessert i teknologimarkedet, så å kombinere de to vil hjelpe deg å tjene et betydelig beløp. Dette er en av de mest lønnsomme nisjene du kan velge mellom, og igjen kommer den med mange undernisjer og tilknyttede muligheter.

Du kan skrive en app- og videospillanmeldelser, tech gadget-anmeldelser, tips om mobil- og PC-reparasjoner, videospillveiledninger eller annet relatert emne du er interessert i og har mye å si om.

Foreldreblogger

Dette er en av de nisjene som alltid kommer til å drive trafikk og penger. Mødre er overalt, så du vil alltid ha et stort publikum som er interessert i nyttige foreldretips og råd.

Det er hundrevis av temaer å velge mellom knyttet til å ta vare på babyer og barn og hjelpe nye mødre med å velge de beste matvarer, klær, trygge leker og morsomme aktiviteter for sine små, eller planlegge en perfekt barnebursdagsselskap.

Du kan også gi tips om graviditet, og bokstavelig talt alle andre nyttige råd for både mødre og pappaer. Den beste måten å tjene penger på foreldrebloggen din er å delta i tilknyttet markedsføring ved å markedsføre de beste produktene for barn og foreldre.

Vil du lansere en personlig blogg?

Hvis du vil starte din helt egen personlige blogg, kan du gjøre det ganske raskt på egen hånd. Du trenger et navn på bloggen din (domenenavn), en beste bloggplattform (vi anbefaler sterkt WordPress WordPress) og en leverandør av webhotell. Alle disse trinnene er veldig greie, og du kan få bloggen din i gang på kort tid.

Først må du velge din webhotellleverandør og for nye bloggere anbefaler vi Bluehost, et selskap som driver med over 2 millioner nettsteder over hele verden. Du vil få en gratis domenenavn når du registrerer deg hos dem, pluss at de tilbyr en 30-dagers pengene-tilbake-garanti.

Første skritt

Klikk her, så havner du på siden “Eksklusivt tilbud” som er reservert for leserne våre. Klikk deretter på “Komme i gang nå”.

Steg en

Andre trinn

Vi foreslår at du starter med den grunnleggende planen, fordi du trenger tid til å bestemme dine behov og alternativer. Den grunnleggende planen har alt enhver nybegynner trenger for å sette opp en ny blogg. Vurder andre planer senere når bloggen din tar av og behovene dine blir større.
trinn to

Tredje trinn

Domenenavnet ditt vil spille en viktig rolle i den fremtidige utviklingen av bloggen din, og det er derfor det er viktig å ta deg god tid og finne ut et godt domenenavn. Når du har gjort det, skriver du inn navnet i kolonnen “nytt domene” og velger ditt toppnivådomene.
trinn tre

Anbefalt verktøy:

Bare skriv inn ønsket domene i denne “nye domenet” -boksen, og BlueHost vil vise deg om det er tilgjengelig eller ikke. Hvis ikke, vil det gi deg en liste over lignende navn du kan velge mellom.

Husk at når du oppretter bloggen din og begynner å skrive bort innholdet ditt, må du alltid fokusere på målgruppen din og deres behov, slik at du kan gi dem virkelig verdi og kvalitet, fordi det er det som vil gjøre bloggen din vellykket. Forsikre deg om at du dykker dypere ned i bloggdelen vår og les alt, da du helt sikkert vil finne mange nyttige bloggtips.

Andre typer blogger

andre typer blogger

Bloggere er veldig kreative mennesker. Det er andre typer blogger foruten de mest populære.

Samfunnsblogger

Samfunnsblogger er designet for å bringe likesinnede mennesker sammen. Disse bloggene dekker vanligvis emnene som interesserer likesinnede og har en kommentarseksjon og sterk støtte for sosiale medier for å fremme kommunikasjon.

Non-profit blogger

Blogger for ideelle organisasjoner er designet for å hjelpe folk som driver og jobber i ideelle organisasjoner. De dekker alle slags temaer, for eksempel ideell kommunikasjon, nonprofit digital markedsføring, pengeinnsamling og andre ting.

Live webcam blogger

Det er en ting å skrive om verdensdestinasjoner på bloggen din, men det er en annen å vise dem i en sanntidsstrøm for publikum.

Live webcam-blogger inkluderer også de der innholdsskapere ikke skriver innholdet, men kommuniserer det muntlig til publikum. Kombinert med live chat er denne typen blogging veldig engasjerende og kan være lukrativ også.

Live game screencast blogger

Disse bloggene er rettet mot en demografisk interessert i sport og uten muligheten til å se på spillene de ønsker og hvordan de vil. Med streamingprogramvare og kringkastingsrettigheter er denne typen blogger veldig enkle å sette opp.

Enhetstypeblogger

Enhetstypeblogger er rettet mot teknisk kunnskapsrike mennesker. Disse bloggene inneholder den nyeste informasjonen om enhetene, deres funksjoner, funksjonalitet og så videre. Med den raske utviklingen av tech er det ikke noe problem i denne nisjen å finne inspirasjonen til emner.

Podcast-blogger

Podcast-blogger har blitt enormt populære i løpet av de siste par årene. De dekker en rekke emner, inkludert de mest populære. Podcasting er en trend, og beviset er veldig berømte blogger som la podcaster til standard tilbudet. Det er anslagsvis 104 millioner månedlige podcastlyttere i USA.

Anbefalt lesning: Hvordan starte en podcast – The Definitive Guide for Beginners 2020

Videoblogger

Selv med YouTube rundt, er det fremdeles vloggere der ute som foretrekker å laste opp og dele videoene sine på sin egen webside.

Blandinger av alle typer

Og til slutt har vi blogger som kan være blandinger av alle typer vi har diskutert ovenfor. Disse bloggene kan dekke forskjellige emner, målrette mot flere demografier og ha alle typer medieformater.

Sjekk ut denne listen over de beste nisjebloggene

Så her på FirstSiteGuide har vi bestemt oss for å gi deg en mulighet til å holde deg oppdatert med alle de nyeste trendene i en bestemt nisje.

Vi setter sammen en liste over de forskjellige bloggene på internett i dag. Se på hva de gjør riktig på bloggene sine, og se om du kan finne en måte å gjøre det bedre på! Du kan få verdifull innsikt og faktisk ha noe å jobbe med når du etablerer din nye tilnærming til blogging. Vi håper det vil inspirere deg til å lage en utmerket blogg som vil trekke inn et betydelig antall følgere som alltid vil se frem til å lese hvert nye blogginnlegg du publiserer.

Øko og grønne blogger
Mamma blogger
Copywriting og Writer Blogs
Blogger for næringsliv og entreprenørskap

Konklusjon

Det er absolutt mye mer vellykkede blogger som du kan ta for en modell. De som er nevnt over er noen av de beste bloggeksemplene som garantert vil inspirere deg og hjelpe deg å ta riktig retning som vil lede deg til suksessen du sikter til.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Liked Liked