Bedste personlige og nicheblogs (30+ virkelige eksempler)

eksempler-of-blogs


Vi elsker alle at læse blogs af høj kvalitet. Det er en fantastisk måde at lære noget nyt, noget nyttigt; eller blive underholdt. Imidlertid ønsker mange mennesker at blive indflydelsesrige bloggere, da denne position har et stort potentiale for indtægtsgenerering.

Hvis du overvejer at starte en blog, kan du gøre det temmelig hurtigt.

Uanset hvad du ønsker, vil du oprette en blog; du kan være sikker på, at det er en af ​​de bedste beslutninger, du kan tage. Fordi blogging kan give dig adskillige fordele fra den kraftfulde følelse af opfyldelse fra at uddanne, inspirere og hjælpe andre med at opbygge opmærksomhed, få indflydelse og danne forbindelser, der muligvis endda fører til et fremragende jobtilbud. Blogging kan åbne mange mulighedsdøre for dig og hjælpe dig med at gøre en forskel ikke kun i dit personlige og professionelle liv, men også i dine læsers liv..

At sprede ordet om det og tiltrække den rigtige type læsere, der finder dit indhold interessant og nyttigt, kræver naturligvis at have gode og effektive strategier på plads.

Så hvad skal du gøre? Nå, dit hjemmearbejde, til at begynde med; skal du kende dine ting for at skille sig ud i denne mængde. Et godt sted at starte kan være denne artikel med listen over de bedste blogs på nettet. Find de mennesker, der gør, hvad du vil gøre, og gør det godt. Derefter tage deres bedste praksis, find din egen spin til at tage på konceptet, og skrive, skrive, skrive!

Hvad der præcist er en blog?

Lad os hurtigt gå over hvad der er en blog? En blog (forkortet fra udtrykket “weblog”) er et websted eller en webside, der opdateres regelmæssigt med indhold, som læserne af bloggen kan finde inspirerende eller pædagogiske. En blog kan have forskellige formål, såsom at øge bevidstheden om en individuel sag eller et brand, etablere sig selv som en ekspert på et bestemt felt eller promovere en virksomhed og øge salget for blot at nævne nogle få. Det afhænger selvfølgelig af typen blog.

Din blog kan f.eks. Være din online dagbog, hvor du vil udtrykke dine tanker og følelser og dele dem med verden. Det kan være alt, hvad du ønsker, det skal være, men nøglen til dens succes er at give reelle værdier til dine læsere ved hjælp af en venlig og samtale tone, mens du forbliver konsekvent.
Hvad-er-en-blog infografisk

Brug denne infographic på din hjemmeside

Hvad bedste blogs har til fælles?

Der er millioner af blogs på nettet, men hvordan har de virkelig succesrige bloggere formået at skære igennem støjen fra konkurrence og skubbe deres blogs til toppen? De leverede indhold, der gav reel værdi for deres læsere. De havde en unik stemme, som deres læsere ønskede at høre, og det var præcis, hvad der gjorde dem anderledes. Det giver en hård konkurrence om nye deltagere i blogosfæren, der prøver at give deres navn.

Selv hvis et emne, du vil tackle, inkluderer en idé, der er blevet fortalt tusind gange, kan du stadig gøre et twist og fortælle din historie. Du kan oprette overbevisende indhold, der har en unik personlighed, som dine læsere kan forholde sig til og virkelig forelske sig i hvert eneste ord, du skriver.

Kvalitetsindhold er nøjagtigt hvad alle favoritbloggerne har til fælles. Der er selvfølgelig antallet af følgere, men indholdet er det eneste element, der tiltrækker dem i første omgang og holder dem tilbage igen for mere.

Derfor, hvis du vil gøre din blog attraktiv, skal du altid fokusere på kvaliteten af ​​dit indhold.

Mest populære nicher, der driver trafik og tjener penge

blogs kører penge

Når du leder efter en niche at fokusere din blog på, skal du tænke over dem med et blomstrende marked. For at tjene penge på din blog skal du finde en niche med stort potentiale til at generere trafik og indkomst.

Følgende nicher er de mest populære, så de har stor trafik og indkomststyrke. De er lidt brede, men du kan finde en passende mikroniche inden i dem, når du finder din lidenskab og finder ud af en måde at forbedre menneskers liv på.

Rejseblogs

Rejseblogger har et enormt potentiale for at køre meget trafik og tjene penge. Folk elsker at rejse, og de vil altid se efter nye muligheder for at gå et sted, som de aldrig har været før, og udforske nye kulturer.

Du kan tage en masse retninger med din rejseblog. Du kan køre en regionsspecifik blog, madrejse blog eller en personlig rejseblog fyldt med dine egne spændende eventyr og rejseguider.

Din blog kan også fokusere på hotel- eller restaurantanmeldelser, eller rejseudstyr, så du kan tjene penge på tilknyttede links. Nichen er enorm, så der er en masse ting, du kan fokusere på her.

Sundhedsblogger

Denne niche har også store tilknyttede muligheder, da du kan skrive om mad, kosttilskud, træningsprodukter og meget mere.

Du kan fokusere din blog på sunde opskrifter, diæter, morgenrutiner, træning i hjemmet, træning i gymnastiksalen, tips til sundhedspleje og råd – du nævner det. Masser af muligheder for massiv trafik og indkomst her.

E-learning-blogs

E-læring vokser med lynets hastighed, da Internettet har gjort læring og viden tilgængelig for alle. Der vil altid være mennesker, der søger at få ny viden og færdigheder online fra komforten i deres hjem.

Hvis du har særlig viden eller færdigheder, som du brænder for at skrive, hvorfor ikke hjælpe andre mennesker med at blive eksperter? Du kan give gitartimer, kodetimer, hundeundervisning, tutorials om anvendelse af enhver form for software, sprogundervisning og stort set alt andet, du ønsker.

Tekniske og gaming-blogs

Spillere er interesseret i tech-markedet, så at kombinere de to vil hjælpe dig med at tjene et betydeligt beløb. Dette er en af ​​de mest rentable nicher, du kan vælge imellem, og igen kommer det med masser af undernicher og tilknyttede muligheder.

Du kan skrive en app- og videospilsanmeldelser, tech gadget-anmeldelser, tip om reparation af mobil og pc, tutorials til videospil eller andet relateret emne, du er interesseret i og har meget at sige om.

Forældre-blogs

Dette er en af ​​de nicher, der altid vil føre trafik og penge. Mødre er overalt, så du vil altid have et stort publikum interesseret i nyttige råd og råd om forældre.

Der er hundreder af emner at vælge imellem relateret til at passe babyer og børn og hjælpe nye mødre med at vælge de bedste fødevarer, tøj, sikkert legetøj og sjove aktiviteter til deres små, eller planlæg en perfekt barns fødselsdagsfest.

Du kan også give graviditetstip og bogstaveligt talt ethvert andet nyttigt råd til både mødre og far. Den bedste måde at tjene penge på din forældreblog er at engagere sig i tilknyttet marketing ved at promovere de bedste produkter til børn og forældre.

Vil du starte en personlig blog?

Hvis du vil starte din helt egen personlige blog, kan du gøre det temmelig hurtigt på din egen. Du har brug for et navn til din blog (domænenavn), en bedste blogplatform (vi anbefaler kraftigt WordPress-vært) og en webhostingudbyder. Alle disse trin er meget ligetil, og du kan få din blog i gang på kort tid.

Først skal du vælge din webhostingudbyder og for nye bloggere anbefaler vi Bluehost, et firma, der driver over 2 millioner websteder over hele verden. Du får en gratis domænenavn når du tilmelder dig dem, plus de tilbyder en 30-dages pengene-tilbage-garanti.

Første skridt

Klik her, så havner du siden “Eksklusivt tilbud”, der er forbeholdt vores læsere. Klik derefter på “Kom i gang nu”.

Trin et

Andet trin

Vi foreslår, at du starter med den grundlæggende plan, fordi du har brug for tid til at bestemme dine behov og muligheder. Den grundlæggende plan har alt, hvad enhver nybegynder har brug for for at oprette en ny blog. Overvej andre planer senere, når din blog starter, og dine behov bliver større.
trin to

Tredje trin

Dit domænenavn vil spille en vigtig rolle i den fremtidige udvikling af din blog, og det er derfor, det er vigtigt at tage din tid og finde ud af et godt domænenavn. Når du har gjort det, skal du indtaste navnet i kolonnen “nyt domæne” og vælge dit topniveau-domæne.
trin tre

Anbefalet værktøj:

Bare skriv det ønskede domæne i dette “nye domæne” -felt, og BlueHost viser dig, om det er tilgængeligt eller ej. Hvis ikke, vil det give dig en liste over lignende navne, som du kan vælge imellem.

Husk, når du har oprettet din blog og begynder at skrive dit indhold væk, skal du altid fokusere på din målgruppe og deres behov, så du kan give dem reel værdi og kvalitet, fordi det er det, der vil gøre din blog vellykket. Sørg for, at du dykker dybere ned i vores blogsektion og læser det hele, da du helt sikkert vil finde en masse nyttige blogtips.

Andre typer blogs

andre typer blogs

Bloggere er meget kreative mennesker. Der er andre typer blogs udover de mest populære.

Fællesskabets blogs

Fællesskabets blogs er designet til at samle ligesindede mennesker. Disse blogs dækker normalt de emner, der interesserer ligesindede og har en kommentarsektion og stærk social medieunderstøttelse til at fremme kommunikation.

Nonprofit-blogs

Nonprofit-blogs er designet til at hjælpe folk, der kører og arbejder i almennyttige organisationer. De dækker alle mulige emner, såsom nonprofit-kommunikation, nonprofit digital marketing, fundraising og andre ting.

Live webcam-blogs

At skrive om verdensdestinationer på din blog er en ting, men at vise dem i en real-time strøm til dit publikum er en anden.

Live webcam-blogs inkluderer også dem, hvor indholdsskabere ikke skriver indholdet, men kommunikerer det verbalt til publikum. Kombineret med live chat er denne type blogging meget spændende og kan også være lukrativ.

Live-spil screencast-blogs

Disse blogs er rettet mod en demografisk interesseret i sport og uden mulighed for nemt at se de spil, de ønsker, og hvordan de vil. Med streaming-software og tv-rettigheder er disse typer blogs meget lette at opsætte.

Enhedstypeblogs

Enhedstypeblogger er målrettet mod teknisk kyndige mennesker. Disse blogs indeholder de nyeste oplysninger om enhederne, deres funktioner, funktionalitet og så videre. Med den hurtige udvikling af tech er det ikke et problem i denne niche at finde inspiration til emner.

Podcast-blogs

Podcast-blogs er blevet enormt populære i løbet af de sidste par år. De dækker en række emner, inklusive de mest populære emner. Podcasting er en trend, og beviset er meget berømte blogs, der tilføjede podcasts til deres standardtilbud. Der er anslået 104 millioner månedlige podcastlyttere i USA.

Anbefalet læsning: Sådan starter du en podcast – Den definitive guide til begyndere 2020

Video blogs

Selv med YouTube omkring er der stadig vloggere derude, der foretrækker at uploade og dele deres videoer på deres eget websted.

Blandinger af alle typer

Og endelig har vi blogs, der står som blandinger af alle typer, vi har diskuteret ovenfor. Disse blogs kan dække forskellige emner, målrette mod flere demografier og have alle typer medieformater.

Tjek denne liste over de bedste nicheblogs

Så her på FirstSiteGuide har vi besluttet at give dig en mulighed for at holde dig ajour med alle de nyeste trends inden for en bestemt niche.

Vi sammensætter en liste over de forskellige blogs på Internettet i dag. Se på, hvad de laver rigtigt på deres blogs, og se om du kan finde en måde at gøre det bedre på! Du kan få værdifuld indsigt og faktisk have noget at arbejde med, når du etablerer din nye tilgang til blogging. Vi håber, at det vil inspirere dig til at oprette en fremragende blog, der trækker et betydeligt antal følgere, der altid ser frem til at læse hvert nye blogindlæg, du offentliggør.

Copywriting og Writer Blogs
Forretnings- og iværksætterblogs

Konklusion

Der er bestemt meget mere succesrige blogs, som du kan tage til en model. Ovennævnte er nogle af de bedste blogeksempler, der helt sikkert inspirerer dig og hjælper dig med at tage den rigtige retning, der fører dig til den succes, du sigter mod.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Liked Liked