50 najboljših spletnih mest za samostojna delovna mesta za iskanje dela in zaslužka v letu 2020

samostojna delovna mesta glavna


Če iščete spletna samostojna delovna mesta, s katerimi lahko hitro zaslužite in se izognete strašnim dnevnim odhodom na delo, ste prišli na pravo mesto! Freelancing vam lahko pomaga vzpostaviti dolgotrajne odnose s strankami, ki vas lahko celo najamejo za dolgotrajno stalno delo. Kot svobodnjak lahko izkoristite svoje interese in se lotite projektov, ki so vam všeč.

Nadgradnja: Ker vlade po vsem svetu poskušajo omejiti širjenje COVID-19, delo na domu ni več možnost, ampak nuja v več panogah in delovnih vlogah. Številna podjetja so prizadeta, doživljajo upočasnitve, povzročajo zaplete svojim zaposlenim ali pa preprosto zaprejo za vedno, dokler se celoten koronavirusni fiasko ne raznese. Mnogim ljudem je vse težje postavljati konce in zaslužiti, ko so doma v karanteni. Na srečo ponuja prosta ponudba fleksibilne in oddaljene zaposlitvene možnosti, ki lahko pomagajo delavcem v številnih panogah, na katere vpliva Coronavirus. Ne glede na to, ali ste bili odpuščeni zaradi teh dogodkov ali pa so vam ure zmanjšane, je mogoče dohodek nadoknaditi, ko začnete s svobodnim financiranjem.

Če želite uspeti kot samostojni podjetnik in si zaslužiti dostojno življenje, morate vzpostaviti prave povezave, zgraditi portfelj in tam dobiti svoje ime. Zunaj je veliko prostih delovnih mest, dokler veste, kje iskati. Raziskave kažejo, da ima 59% podjetij v ZDA prožno delovno silo, po Forbesu.

Toda kako lahko najdete ta spletna dela samostojnih sodelavcev in si zagotovite finančno preživetje v teh časih? Odgovor: na samostojnih spletnih mestih! Najprej morate vedeti, kaj predstavlja freelancing in vrste projektov, ki jih lahko ocenite na samostojnih spletnih mestih.

3 najboljša spletna mesta za samostojna delovna mesta – maj 2020

PRIPOROČENO
flexjobs logotipFlexJobs zaposlitveni odbor gosti več kot 20.000 objav na daljavo in samostojnih delovnih mest.Obiščite
FlexJobs
logotip fiverrFiverr je verjetno najboljše spletno mesto, ki je začelo svojo kariero kot svobodnjak.Obiščite
Fiverr
logotip solidgigsSolidGigs je zelo iznajdljiva platforma za freelancing z enostavno iskalno vrstico.Obiščite
SolidGigs

Kazalo

 • Kaj morate vedeti, preden začnete kot svobodnjak
 • Splošna spletna mesta za iskanje zaposlitve
 • Zaposlitvena pisanja
 • Prosta delovna mesta v grafičnem oblikovanju
 • Prosta tržna dela
 • Delovna mesta samostojnih razvijalcev
 • Delovna mesta samostojnih fotografov
 • Delovna mesta za navidezne pomočnike
 • Naloge za urejevalce videov
 • Prosta prodajna opravila
 • Prosta delovna mesta za podporo strankam
 • Zaključek

Kaj morate vedeti, preden začnete kot svobodnjak

Kaj je freelancing?

Freelancing je takrat, ko samozaposlena oseba hkrati zagotavlja storitve več strankam. Spodbuja digitalni življenjski slog nomadov, ko svobodnjaki delajo iz udobja svojih domov. Določijo se, da določijo svoj delovni čas, spremljajo svoje projekte in zaračunavajo strankam v skladu z nastavljenimi cenami.

Samostojni strokovnjaki najdejo delo na najboljših spletnih mestih za freelancerje ali neposredno, brez uporabe drugih virov. Svobodni delavec zasluži vsak dan na uro ali na uro.

Kaj so samostojna spletna mesta in kako delujejo?

Spletna mesta za freelancing so tržnice za samostojne koncerte, kjer se podjetja in samostojni podjetniki medsebojno povezujejo in koristijo. Ta samostojna spletna mesta za iskanje zaposlitve omogočajo delodajalcem, da objavijo sezname delovnih mest, za katere samostojni ponudniki oddajo ponudbe ali zahteve. Spodbuja jih, da na teh brezplačnih spletnih straneh oblikujejo svoje profile in tako prikažejo svoj portfelj, veščine in ugled. Zaslužiti lahko z zagotavljanjem in dokončanjem ustreznih projektov, objavljenih na teh platformah vsak dan.

Nekatere od teh samostojnih platform ponujajo brezplačno naročnino, druge pa zaračunavajo provizijo ali članarino. Ta spletna mesta so integrirana z varnimi možnostmi plačila in tako preprečujejo ovire za obe strani.

Na kaj morate biti pozorni, preden začnete kot svobodnjak

Začeti kot samostojni delavec je lahko enostavno, saj se morate samo prijaviti na spletno mesto, ki je brezplačno, in začeti zbirati ponudbe za projekte. Nato boste morali določiti cene za svoje storitve – tako svojo vrednost predstavite svetu, zato se prepričajte, da to storite pravilno.

Sestavili smo edinstven, celovit vodnik na najboljših samostojnih spletnih mestih, ki vam bo pomagal začeti. Tukaj vam predstavimo nekaj najboljših samostojnih platform v poslu, vam povemo njihove ključne značilnosti in razpravljamo o njihovih cenah med drugimi značilnostmi. To bi vam moralo pomagati začeti svobodno kariero iz prave platforme glede na vašo nišo in želje.

Sledijo vsa najboljša samostojna spletna mesta med katerimi lahko izbirate:

Splošna spletna mesta za iskanje zaposlitve

Splošna prosta delovna mesta

Ta spletna mesta za freelancerje vključujejo veliko različnih samostojnih zaposlitev na področjih pisanja, oblikovanja, spletnega razvoja, trženja, prodaje, fotografije in mnogih drugih.

Če torej iščete več različnih samostojnih spletnih opravil, ki vam širijo obzorje, je to najbolj obsežen seznam za vas.

FlexJobs

fleksibilna dela

To je platforma, ki ne ponuja samo svobodnih delovnih mest za začetnike, ampak je tudi središče za druga prilagodljiva delovna mesta. Z več kot 50 kategorijami delovnih mest se oddaljene kariere gibljejo od začetnih delovnih mest do visoko plačanih delovnih mest po vsem svetu. Obljublja tudi, da bo za oddaljene karierno usmerjene samostojne člane zagotavljal prožne in prožne delovne ponudbe. Odbor za delo FlexJobs Corporation trenutno gosti več kot 20.000 objav na daljavo in samostojnih delovnih mest, ki so preverjeni za zakonitost.

Ključne funkcije:

 • Seznami so prikazani na dobro oblikovan način
 • Razpoložljivost opisov večine delodajalcev
 • Zgradi samostojno stranko

Cena: FlexJobs zaračuna 14,95 USD na mesec, 29,95 USD na tri mesece in 49,95 USD na leto

Fiverr

fiverr

Verjetno je najboljše spletno mesto, ki je začelo svojo kariero kot svobodnjak. Z delovnimi mesti, ki se začnejo pri 5 USD na projekt, platforma ponuja majhne projekte, ki jih lahko dopolnite in zgradite svoj portfelj za potencialne stranke. Proste priložnosti na spletu na Fiverrju vam lahko pomagajo sestaviti portfelj za nišo in se premakniti na pomembnejše projekte.

Ključne funkcije:

 • Ponuja brezplačne tečaje za razširitev nabora spretnosti
 • Pošilja kupcem, ki plačujejo
 • Strankam ni treba ponuditi ponudb

Cena: Fiverr zaračuna freelancerjem med 5,00 in 995,00 dolarjev na delovno mesto, odvisno od projekta

SolidGigs

SolidGigs

Gre za zelo iznajdljivo platformo za brezplačno in oddaljeno delo z enostavno iskalno vrstico. Prihranite čas – s pomočjo samostojnih objav in izbiro najprimernejših – na podlagi vašega strokovnega znanja. Če ste zaposlen posameznik, lahko SolidGigs postane vaše spletno mesto za samostojna dela.

Ključne funkcije:

 • Spletna knjižnica virov, tečajev, intervjujev, predlog
 • Pošlje 2% najboljših samostojnih skupin

Cena: 19 USD / mesec

Za dodatne informacije obiščite SolidGigs >>

Upwork

Upwork

Nadgradnja je nastala kot rezultat združitve dveh vodilnih platform za samostojno delo na spletu: oDesk in Elance. Ponuja prostočasne možnosti v najrazličnejših nišah – za vse vrste samostojnih delavcev na spletu. Za privabljanje projektov morajo samostojni podjetniki sestaviti svoj delovni portfelj, profil, ocene in ponudbene cene. Upwork bo nato z močnimi iskalniki, ki jih podpirajo različni filtri, našel pravo ujemanje. Za vsakogar ima nekaj, od kratkoročnih ali dolgoročnih projektov do osnovnih delovnih mest ali delovnih mest.

Ključne funkcije:

 • Učinkovito iskanje
 • Varna plačila
 • Natančno zaračunavanje

Cena: 20% pri prvih 500 $, pridobljenih s stranko, 10% za življenjske račune med 500 in 10.000 dolarjev in 5% za življenjske račune pri projektih, vrednih več kot 10.000 USD

Toptal

toptal

Gre za najbolj konkurenčno platformo, ki obljublja, da bo zaposlila najboljše 3% freelancerjev z vsega sveta. Samostojni strokovnjaki morajo opraviti presejalni test, in ko enkrat opravijo test, zagotavljajo najboljše projekte od odličnih strank. Znatna podjetja, kot sta Zendesk in Airbnb, najemajo samostojne strokovnjake s tega samostojnega delovnega mesta, kar kaže, da je konkurenca na tej platformi zelo velika, vendar je dodeljena tudi poštena odškodnina. Ko postanete del Toptalove skupnosti, vzpostavite nekaj zelo pomembnih povezav, ki vam bodo dodelile nekaj dobičkonosnih projektov.

Ključne funkcije:

 • Hiter postopek namestitve
 • Dvotedenska brezplačna preskusna politika

Cena: Izklicna cena 60 dolarjev

CloudPeeps

cloudpeeps

To je platforma “vse v enem”, ki spletno spletno freelancing skupnost povezuje s trgom in spodbuja oboje k poslovanju. Člani lahko določijo svoje stopnje in samostojna spletna delovna mesta glede na kategorijo, vrsto dela ali po plačnem razredu. Če imate impresiven portfelj in želite pridobiti več izkušenj, je CloudPeeps najboljša platforma za vas. Zaradi njihove ekskluzivnosti se je morda težko pridružiti, a ko se enkrat registrirate, si lahko preprosto zagotovite priložnosti za svobodno financiranje.

Ključne funkcije:

 • Takojšnje plačilo
 • Brezhibni procesi
 • Oddaljeno delo prijazno

Cena: CloudPeeps Standard za 9 USD / mesec, medtem ko CloudPeeps Plus za $ 29 / mesec

Vsekakor

vsekakor

Gre za spletno mesto številka ena na svetu, ki vsak mesec zabava več kot 250 milijonov obiskovalcev. Prednostnim delavcem in samostojnim zaposlenim daje prednost, saj jim daje prost dostop do iskanja zaposlitve, omogoča jim objavljanje življenjepisov in izvajanje raziskav o podjetjih. Spletno mesto je zelo enostavno za uporabo in na platformi najdete številne oddaljene sezname delovnih mest. Ob tako visoki priljubljenosti te platforme bo vsak samostojni delavec ali delavec na daljavo našel nekaj v skladu s svojim naborom spretnosti.

Ključne funkcije:

 • Vgrajena spletna gradnja življenjepisa
 • Najem velikega obsega
 • E-poštna sporočila o opozorilih za delo

Cena: 5 USD / dan za sponzorirana delovna mesta

Samostojni delavec

svobodnjak

To je največje spletno mesto za samostojna delovna mesta z več kot 32 milijoni registriranih uporabnikov – kar pomeni, da mnoga podjetja uporabljajo to spletno mesto za oddajo svojih del. Ponuja različne samostojne zaposlitve, vključno z razvojem programske opreme in aplikacij, pisanjem, digitalnim trženjskim storitvam itd. Vse kar morate storiti je, da ustvarite profil in začnete dajati ponudbe za delovna mesta, ki jih želite!

Ključne funkcije:

 • Nešteto projektov na eni platformi
 • Najcenejše stopnje provizij

Cena: 10% za določene urne projekte, 20% za storitve in 15% za projektno pristojbino

Za dodatne informacije obiščite Freelancer >>

Guru

guru

Guru vam pomaga narediti profil, ki popolnoma predstavlja vaše izkušnje in veščine – izboljšati vaše možnosti, da vas delodajalec kontaktira. Imajo ogromno število samostojnih objav, ki jih vsak dan posodabljajo iz različnih panog.
To je najbolj enostavno spletno mesto za freelancerje z interaktivnim vmesnikom, ki samostojnim podjetjem omogoča brezskrbno preiskovanje delovnih mest..

Ključne funkcije:

 • Podpira transakcije z več načini plačila
 • Obsežen izbor delovnih mest
 • Poenostavljen projektni postopek

Cena: 29,95 USD

Zaposlitvena pisanja

Zaposlitvena pisanja

Začeti samostojno pisanje iz nič je lahko zelo zastrašujoča naloga, še posebej, če ne veste, kje začeti. Internet je pomemben trg za samostojno pisanje, vendar je ločitev zakonite zaposlitvene možnosti od prevare s klikom na vabo lahko težka.

Zato smo vam pomagali pri iskanju nekaterih kakovostnih samostojnih pisalnih iger na spletu, zato smo ustvarili obsežen seznam najboljših spletnih strani za pisanje samostojnih spletnih strani.

Contena

contena

Je eno najboljših spletnih strani za samostojno pisanje zaradi količine delovnih mest za pisanje, ki so na voljo urednikom, piscem in ustvarjalcem vsebin. Zagotavljajo mešanico svobodnih in oddaljenih možnosti zaposlitve. Poleg tega Contena svobodnjakom pomaga najti zaposlitev v skladu s svojo nišo tako, da zoži rezultate, da vključijo najbolj donosne kategorije pisanja. Izdelke za tehnologijo, izobraževanje, wellness, finance, lepoto in številne druge panoge lahko pošljete samostojno.

Ključne funkcije:

 • Učinkoviti tečaji usposabljanja
 • Storitve posredovanja
 • Pomoč strankam

Cena: 500 USD / leto za Gold Članstvo in 800 $ / leto za Platinum Članstvo

Blogging Pro

bloggingpro

To spletno mesto za samostojno pisanje ponuja tudi zaposlitve na daljavo v različnih kategorijah, kot so bloganje, pisanje vsebin, novinarstvo, lektoriranje ali tehnično pisanje. Zbirajo vsa najboljša pisanja v spletu in olajšajo iskanje svobodnjakov. Če torej želite zaslužiti od doma z uporabo pisalnih spretnosti, imejte pripravljene nekaj vzorcev, ko se prijavljate za delovna mesta prek Blogging Pro.

Ključne funkcije:

 • Dajte nasvete, s katerimi boste lažje razvijali svoj spletni dnevnik
 • Veliko pisanja na daljavo

Cena: 30 dolarjev za 30 dni

Skyword

skyword

Gre za glavno platformo za vsebinsko trženje, ki je znana po zagotavljanju doslednih možnosti samostojnega pisanja. Stranke uporabljajo to platformo za povezovanje, objavljanje vsebine na spletnem mestu in upravljanje odnosov s svobodnjaki, na katere oddajajo svoje delo. Ljudje, ki stojijo za Skywordom, prelistajo objavljena opravila in se ujemajo s strankinimi potrebami. Pisatelja nato povabijo, da sodeluje pri naročnikovem projektu in mu celo dovoli, da pravočasno dela na več projektih. Svobodni svet Skyword ni samo za podjetja v ZDA ali angleščini, saj podpira več kot 13 jezikov in strank iz več kot 27 držav.

Ključne funkcije:

 • Samostojni se lahko povežejo z opaznimi strankami
 • Raznolikost pisalnih delovnih mest
 • Cene so boljše od drugih spletnih strani za samostojno pisanje

Cena: Ni na spletnem mestu

Samostojno pisanje

Samostojno pisanje

To je največja platforma za samostojna pisna opravila, ki jo sestavlja največje število pisalnih koncertov – celo več kot Dejansko ali Craigslist. Preko tega spletnega mesta boste dobili priložnost sodelovati z nekaterimi največjimi imeni na trgu, kot so Netflix, Facebook in Adobe. Razen zaposlitev na delovnih mestih, svobodnjaki omogočajo udeležbo pri pisanju natečajev in zaslužijo nagrade.

Ključne funkcije:

 • Primerno za pisce vseh ravni izkušenj
 • Enostavni filtri za iskanje
 • Konkurenčne plačne stopnje

Cena: prost

Svoboda s pisanjem

freewithwriting

Z dobro predstavo boste zagotovo osvojili projekte, ki se s to platformo zelo dobro izplačajo. Ponuja izbrano število možnosti samostojnega pisanja, ki se redno pošiljajo po e-pošti. Na tej platformi boste našli veliko vsebinskih delovnih mest o novinarstvu, esejih, blogih in leposlovju.

Ključne funkcije:

 • Brezplačna naročnina
 • Raznolikost delovnih mest

Cena: prost

PubLoft

publoft

To je samostojna pisalna platforma, ki zagotavlja zanesljive stranke – ne da bi bilo treba posegati – z njimi. To pisno spletno mesto zagotavlja, da se lahko samostojni izvajalec osredotoči na svoje delo in vam ni treba skrbeti za ravnanje s strankami ali upravljanje z njimi. Če želite vstopiti v PubLoft, morate izpolniti obrazec in opraviti nekaj testov, po katerih boste lahko pridobili dostop do velikega števila pomembnih strank, ki vam bodo plačale samo glede na vaša prizadevanja.

Ključne funkcije:

 • Skupine za pisanje brez težav brez interakcije s strankami
 • Plačila na dva tedna

Cena: Od 150 dolarjev / objavo

Vsebinsko

Vsebinsko

Je največja vsebinsko-marketinška platforma, ki sodeluje z velikimi podjetji, kot so Google, Walmart, Marriott in številnimi drugimi. Vsebinsko pomaga samostojnikom, da ocenijo vsebinska opravila in izboljšajo svoj portfelj. To je agencija visokega cenovnega razreda, ki vas neposredno poveže s strankami za prosto pisanje. Pravkar morate izdelati in objaviti presenetljivo platformo, ki jo bo za nadaljnje delo izbrala ekipa za upravljanje računa.

Ključne funkcije:

 • Enostaven za sledenje delovnemu toku
 • Preglednost plačil

Cena: 50.000 do 200.000 dolarjev na četrtino

Prosta delovna mesta v grafičnem oblikovanju

Zaposlitvena delovna mesta

Če ste blagoslovljeni nadarjenosti, da nadaljujete s samostojno kariero grafičnega oblikovalca – vendar ne morete ugotoviti, kje začeti – ste prišli na pravo mesto.

Obstaja na stotinah prostih delovnih mest, ki zagotavljajo samostojno oblikovanje delovnih mest, vendar niso vsa primerna za različne vrste samostojnih delavcev. Tukaj smo pripravili seznam spletnih strani za samostojno grafično oblikovanje in njihove edinstvene funkcije.

Behance

Behance

To je največja svetovna kreativna mreža za oblikovalska dela, ki grafični oblikovalci ponuja platformo, da pokažejo svoje talente. To ni izključno brezplačno mesto za zaposlitev, vendar omogoča oblikovalcem, da delijo svoje delo – da bi ga videli potencialne stranke. Lahko se pomikate po slikovnih portfeljih, ki jih objavijo kreativni oblikovalci, in sporočite oblikovalcu, katerega delo vam je najbolj všeč. Kot samostojni sodelavec lahko svoj portfelj objavite tudi neposredno na upravni deski spletnega mesta, kar vam omogoča dostop do velikega števila kreativnih oblikovalcev.

Ključne funkcije:

 • Projekti, vidni širokemu občinstvu
 • Shranite delo svojega najljubšega oblikovalca
 • Storitve prilagoditve

Cena: 399 USD na mesec za eno delovno mesto

99 Oblikovanja

99Dizajni

Ta platforma je najboljše spletno mesto za grafične oblikovalce, ki lahko predstavijo in prodajo svoje znanje. Kot že ime pove, je 99 modelov namenjenih samostojnim podjetnikom, ki lahko pomagajo strankam z več kot 90 različnimi vrstami oblikovanja, kot so vizitke, ciljne strani ali spletna mesta itd. Deluje drugače kot večina drugih samostojnih spletnih strani za oblikovanje natečaj in oblikovalci morajo oddati svoje delo, ki ga pozneje izberejo stranke.

Ključne funkcije:

 • Brezplačno posvetovanje o oblikovanju s strani ekipe za podporo strankam
 • Brezhibna izkušnja za obe strani

Cena: Paketi se začnejo od 399 dolarjev

Za dodatne informacije obiščite 99 modelov >>

Dribbleble

Dribbleble

To je vodilna svetovna platforma za samostojne oblikovalce in ponuja oddaljene možnosti dela in samostojna delovna mesta v spletnem oblikovanju. Največja prednost te platforme je, da drugim oblikovalcem in potencialnim strankam omogoča povratne informacije o vašem delu.
Na tej spletni strani lahko najdete nekaj zelo kakovostnih del odjemalcev, vključno s podjetji, kot so Buffer, Zendesk in Tinder. Poleg tega, da lovite samostojne zaposlitve na spletu za začetnike, imate priložnost razviti svoj portfelj in dodati vzorčna dela, ki jih bodo potencialne stranke lahko videle.

Ključne funkcije:

 • Ogromna skupnost za sodelovanje
 • Osupljiva in enostavna zasnova platforme
 • Pridobite povratne informacije od oblikovalcev

Cena: Dribbble Pro znaša 12 USD na mesec

Envato Studio

Envato Studio

Gre za samostojno oblikovalsko spletno mesto, ki je priljubljeno za oblikovanje logotipov in prilagajanja tem WordPress. To je velika platforma za oblikovalce, ki jih podjetja izbirajo. Envato Studio je spletno mesto, ki je preprosto za uporabo, kjer lahko samostojni podjetniki najdejo dobre priložnosti in prejmejo čedna plačila.

Ključne funkcije:

 • Uporabniku prijazna platforma
 • Dobro izplačilo
 • Nemotena komunikacija med svobodnjaki in strankami

Cena: Od 5 dolarjev

Oblikovna množica

Oblikovna množica

To je tržnica spletnega oblikovanja, ki ponuja več storitev grafičnega oblikovanja. Spletno mesto ima manjšo bazo kupcev kot 99 modelov. Lastniki podjetij imajo natečaje za oblikovanje, da samostojnim oblikovalcem dovolijo, da oddajo svoje delo in jih nato izberejo, ali pa se obrnejo na oblikovalca, ki ga imajo raje. To spletno mesto samostojnih oblikovalcev ponuja edinstveno platformo, na kateri lahko samostojni podjetniki prikažejo svoje talente, navežejo stike in ustvarijo portfelje.

Ključne funkcije:

 • Odlična storitev za stranke
 • Kratek čas preobrata
 • Strokovni oblikovalci

Cena: 99 dolarjev – 1100 dolarjev

Crowdspring

Crowdspring

Gre za spletno samostojno tržnico, kjer najdete oblikovanje logotipov po meri, oblikovanje spletnih strani, ilustracije in projekte industrijskega oblikovanja. Samostojni predstavniki svoje sposobnosti oblikovanja pokažejo s sodelovanjem na natečajih, ki jih organizirajo poslovni profesionalci. Na platformi najdete tudi posamezne projekte, če niste pripravljeni na tekmovanja.

Ključne funkcije:

 • Enostaven za prijavo
 • Brezplačna registracija

Cena: 399 dolarjev za paket srebra in tako naprej

Prosta tržna dela

Zaposlitve v trženju

Če ste fanatik družabnih medijev ali radi ustvarjate privlačno vsebino, vendar želite samostojno opravljati delo od doma – brezplačna marketinška delovna mesta so za vas.

Več podjetij zdaj raje najame ljudi za delo na daljavo prek samostojnih spletnih mest za iskanje zaposlitve. Vse, kar potrebujete, je dostop do računalnika in interneta.

Ljudje na uro

Ljudje na uro

Platforma za samostojni marketing je namenjena SEO-navdušencem, programskim inženirjem in ustvarjalnim osebam, ki želijo preizkusiti srečo v samostojnem svetu. Svobodni delavec odda ponudbo za opravilo in če ga izbere, projekt zavaruje samostojni delavec. Za zaščito svobodnjakov pred lažnimi strankami spletno mesto zaračuna vnaprej plačilo za naloge. To zmanjšuje tveganje za kakršne koli spore med stranko in samostojnikom.

Ključne funkcije:

 • Profesionalne stranke za delo
 • Nastavite svoje cene

Cena: 3,5% do 5% provizije

Odstranjevalec

Odstranjevalec

To je dvomesečno glasilo za oddaljene delavce in posameznike, ki iščejo samostojno trženje na spletu. Poleg delovnih mest ponuja nasvete, kako se zaposliti za oddaljena delovna mesta in živeti digitalni življenjski slog nomada. Seznami delovnih mest so kategorizirani in vam pomagajo najti točno določeno delovno mesto, ki ga iščete, s podatki o družbenih medijih in kontaktnimi podatki podjetja.

Ključne funkcije:

 • Uporabniku prijazen vmesnik
 • Učinkovita navodila za delo na daljavo

Cena: prost

Aquent

Aquent

Gre za večkrat nagrajeno spletno mesto samostojnih ponudnikov, ki znano zagotavljati visoko plačana delovna mesta za samostojne marketinške strokovnjake. Aquent pa raje najame samostojne strokovnjake z več kot dve leti izkušenj. Toda sveži diplomanti so dobrodošli tudi, da raziskujejo neomejena delovna mesta na platformi.

Ključne funkcije:

 • Vodje samostojnega vodje pri določanju cenovnega razreda
 • Prilagojena storitev
 • Talent nagrade

Cena: 30-odstotna pristojbina za pretvorbo za vsakega samostojnika

Delovna mesta samostojnih razvijalcev

Dela za samostojne razvijalce

Freelancing za razvijalce je lahko sanjska priložnost – če so utrujeni od 9 do 5 brusov. Svobodno lahko izberejo delovna mesta, ki jih zanimajo, s prilagodljivimi urami, ki jim najbolje ustrezajo.

Toda težava se pojavi, ko ne vedo, kje poiskati delo. Da bi lažje ugotovili, kaj je najbolje za vas, smo sestavili seznam najboljših spletnih mest za samostojne razvijalce.

Lorem

asklorem

Ima mrežo usposobljenih spletnih razvijalcev in oblikovalcev z opaznimi pregledi na Facebooku, ProductHuntu in Reviews.io. Razvija se kot ena največjih platform za samostojne razvijalce spletnih strani, ki vam lahko pomaga tudi pri izdelavi trgovine Shopify ali novega spletnega mesta WordPress. Glavna zanimivost spletnega mesta za samostojne razvijalce je, da se za prijavo na samostojna delovna mesta ne plačujejo mesečne pristojbine in koncerte lepo plačujejo. Vse samostojne spletne razvijalce pregleda spletno mesto, preden lahko delajo na platformi.

Ključne funkcije:

 • Hitra komunikacija
 • Kakovostne strokovne izkušnje
 • Izjemna podpora strankam

Cena: Brez mesečne pristojbine, plačila se začnejo od 25 do 250 dolarjev

Gun.io

Gun.io

To je samostojno delovno mesto, zasnovano posebej za samostojne razvijalce spletnih strani. Spletni razvijalci na Gun.io sodelujejo z velikanom industrije, kot so Tesla, Cisco in številnimi drugimi. Spletno mesto za samostojne razvijalce pregleda tako podjetje, ki zaposli ljudi, ki delajo od doma, kot oddaljene delavce, ki oddajo ponudbo za to delovno mesto. Preverjanje poteka na podlagi tehničnega strokovnega znanja in izkušenj osebe. Samostojni izvajalci, ki ustrezajo kriterijem, so preverjeni in lahko nato s strankami delajo samostojno.

Ključne funkcije:

 • Ima najbolj iskanih talentov, navedenih na spletni strani
 • Vodi samostojnega strokovnjaka do zaključka projekta
 • Zagotavlja, da podjetja dobijo vrednost za plačilo

Cena: 75 do 150 dolarjev na uro

Gigster

Gigster

To je samostojno spletno mesto za razvijalce s sedežem v Silicijevi dolini, kjer se oblikujejo in razvijajo izbrane aplikacije po meri. Številna tehnološka podjetja svoje delo prek platforme usmerjajo v poenostavitev svojega delovanja. Gigster je namenjen posameznikom z znanjem in izkušnjami na tem področju. Takšne svobodnjake najamejo s pomočjo presejalnega postopka, kjer uporabljajo AI, da se samostojni podjetniki povežejo s projekti.

Ključne funkcije:

 • Vrhunski razvijalci
 • Hiter postopek projekta
 • Stranke poročajo o napredku

Cena: Aplikacije za različne cene lahko stanejo približno 52.000 dolarjev

Talentna omara

Talentna omara

Spletno spletno mesto za razvijalce samostojnih podjetnikov omogoča, da delajo za odmevne stranke in jim ponuja kakovostna samostojna delovna mesta v spletu. Zastonj mora ustvariti profil in vzdrževati portfelj, ki prikazuje njihovo raven izkušenj, področje strokovnega znanja in spretnosti. Na tem spletnem mestu za samostojne zaposlitve je na voljo več delovnih mest, kjer stranke pregledajo profil neodvisnega sodelavca. Spletna mesta, zasnovana s platformo, vsebujejo bistve sodobnega spletnega mesta in podjetjem pomagajo pri pretvorbi obiskovalcev v kupce.

Ključne funkcije:

 • Zgradi svoj digitalni življenjepis
 • Prijavite se lahko vsak svobodnjak

Cena: Brezplačno za samostojne iskalce zaposlitve

Skodljiv

Skodljiv

Je eno najboljših spletnih strani za samostojne razvijalce, ki je posebej namenjeno razvijalcem WordPressa po vsem svetu. Strankam ni treba pregledati samostojnih strokovnjakov, temveč algoritem spletnega mesta opravi delo zanje. Kot samostojni delavec morate samo ustvariti privlačen profil, ponudbo za projekte in kakovostno oblikovanje spletnih strani. Lahko določite konkurenčno ceno in pridobite več projektov.

Ključne funkcije:

 • Ekskluzivna platforma za razvijalce WordPress
 • Brez ponudb za delo

Cena: 70 do 120 dolarjev na uro

Delovna mesta samostojnih fotografov

Zaposlitve fotografskih delovnih mest

Večina fotografov ima raje samostojna delovna mesta od doma ali na pogodbi. Čeprav ne prejemajo rednih plač, je zaradi fotografiranja le preveč nagrajevanje.

Če želite vstopiti v kraljestvo svobodnih fotografij in ste že kupili vso opremo, preživeli ure snemali in na koncu ustvarili impresiven portfelj – vendar ne morete najti koncertov za začetek?

Tu smo, da vam pomagamo poiskati samostojna delovna mesta s fotografijo na spletu, ki so na voljo na številnih najboljših spletnih mestih za zaposlitev.

Craigslist

Craigslist

Spletno mesto ponuja samostojne koncerte, pa tudi delo na daljavo za fotografe, ki želijo zgraditi svoj portfelj na zabaven način. Najdete lahko nacionalna delovna mesta za dolgoročno ali začasno delo, do katerih lahko dostopate prek oglasne deske za fotografiranje na spletnem mestu. Je popolnoma brezplačen za vse, vendar morate preveriti delovna mesta, ki jih izberete. Poleg tega lahko najdete veliko oddaljenih delovnih mest in redno zaslužite.

Ključne funkcije:

 • Kot nalašč za samostojne začetnike
 • Prilagojena izkušnja

Cena: Brezplačno za iskalce zaposlitve

Airbnb

Airbnb

Spletno mesto na pogodbeni osnovi najame samostojne fotografe, ki za svoje lokacije v glavnem zahtevajo fotografiranje nepremičnin. Izjemno posebni so glede kakovosti slik, ki jih objavijo na spletnem mestu. Če se želite prijaviti, morate imeti močan portfelj, da bo vaše delo upoštevano. Airbnb pričakuje tudi od kakovostne obdelave slik od samostojnega izvajalca – zato mora imeti fotograf vse potrebne spretnosti.

Ključne funkcije:

 • Zgodna plačila
 • Priložnost za srečanje z ljudmi in ogled lepih krajev

Cena: 95 do 125 USD na seznam

Fotografije delovnih mest osrednja

Fotografije delovnih mest osrednja

S pomočjo delovnih mest za fotografiranje na spletnem mestu lahko samostojni podjetniki ciljajo na nekatere najboljše stranke. Deluje kot most med delodajalci in samostojni iskalci zaposlitve, kjer lahko uživajo v neomejenih objavah delovnih mest s 24/7 storitvijo za stranke. Poleg tega obljublja samostojna delovna mesta na vašem področju in ne najame neizkušenih posameznikov, kar bo kvalificiranim strokovnjakom olajšalo zagotovitev več projektov.

Ključne funkcije:

 • Brezplačno se pridruži
 • Na voljo so vam delovna mesta v vaši bližini

Cena: prost

Novinarska delovna mesta

Novinarska delovna mesta

To spletno mesto za samostojno iskanje zaposlitve je dobilo pohvale v več sto publikacijah, kot sta The New York Times in The Wall Street Journal. Večinoma obsega delovna mesta iz medijske industrije ter ponuja karierne nasvete in medijske vire. Platforma nudi dobro priložnost vsem samostojnim fotografom, da začnejo svojo kariero. Na svoji platformi gosti velike medijske družbe, kot so ESPN, National Geographic, CNN in številne druge.

Ključne funkcije:

 • Nadaljuj dostop do baze podatkov
 • Ponuja vse vrste medijskih opravil

Cena: 100 ameriških dolarjev za posamezno delovno mesto

Fotografska delovna mesta na spletu

Fotografska delovna mesta na spletu

Nekoliko se razlikuje od drugih samostojnih spletnih strani, saj omogoča, da objavljate svoje fotografije, namesto da se prijavite za službo. Deluje kot ustvarjalec portfelja in ne kot samostojni odbor za delo, za kar morate plačevati mesečno nadomestilo. Namesto da bi izbirali samostojne projekte, morate imeti možnost fotografiranja, ki vam je najbolj prijetno in strastno.

Ključne funkcije:

 • Da vam predstavo o trgu fotografij
 • Lahko uporabite svoje foto dnevnike

Cena: 27 dolarjev na mesec

Delovna mesta za navidezne pomočnike

Zaposlitvena delovna mesta navideznega pomočnika

Če želite delati kot virtualni pomočnik pri udobju doma, lahko ljudem pomagate pri nalogah za vnos podatkov, upravljanju družbenih medijev ali službi za stranke. Vse, kar potrebujete, so izjemne organizacijske in komunikacijske veščine, da začnete delati.

Tu je popoln seznam najboljših samostojnih spletnih mest, ki vam lahko pomagajo najti dobre koncerte kot virtualni asistent.

Belay

Belay

To je izključno oddaljeno spletno mesto z delom, ki najame virtualnega pomočnika za različne naloge strank, ki vključujejo položaje izvršnega pomočnika, spletne strokovnjake in knjigovodje. Do oddaljenih delovnih mest lahko dostopate prek spletnega mesta, pa tudi na spletnih straneh Dejansko in Glassdoor. Kandidati morajo skozi postopek zaposlovanja, ki vključuje več razgovorov, celoten postopek pa traja približno štiri do pet tednov.

Ključne funkcije:

 • Dobra kultura podjetja
 • Prostostne možnosti, ki temeljijo na vašem strokovnem znanju

Cena: 25 USD / uro

Žirtualno

Žirtualno

To je oddaljeno delovno mesto, ki vam omogoča delo s polnim delovnim časom, hkrati pa najame tudi samostojne strokovnjake za različne projekte. Spletno mesto najame virtualne pomočnike in jih dodeli svojim cenjenim strankam za posebne naloge. To strankam omogoča, da izberejo kakovostne pomočnike in z dodatno pomočjo prilagodijo svoje poslovanje. Vključuje različne kategorije dela navideznih asistentov, kot so vnos podatkov, trženje, poslovna podpora in vzdrževanje spletnih strani.

Ključne funkcije:

 • Učinkovita dostopnost
 • Potencial za visok dobiček

Cena: Od 398 dolarjev na mesec

Čas itd.

Čas itd.

Čas itd. Je v industriji že več kot 10 let, kar dokazuje njihovo verodostojnost. Spletno mesto je predstavljeno tudi v Forbesu, Telegraphu in The Guardian. Omogoča obilo spletnih samostojnih delovnih mest virtualnim pomočnikom, ki so skozi zahteven postopek izbire. Svobodni delavci sodelujejo z ekipo strokovnjakov iz skupnosti Time Etc v okviru posebnega upravitelja računa.

Ključne funkcije:

 • Brezplačen preizkus
 • Dostop do sto pomembnih strank

Cena: Od 25 dolarjev na uro

Amazonski mehanski Turk

Amazonski mehanski Turk

To je eno najboljših samostojnih spletnih mest, ki hitro najde delovna mesta virtualnih asistentov. Nekatera priljubljena naloge virtualnega pomočnika vključujejo ustvarjanje vsebine, urejanje seznamov, zbiranje podatkov in pridobivanje povratnih informacij od poslovnih strank.

Ključne funkcije:

 • Različne naloge, ki so na voljo
 • Forumi za podporo drugih proizvajalcev

Cena: 20% provizija za vse samostojne storitve

VA Networking

VA Networking

Gre za delo za virtualne pomočnike navideznega pomočnika, ki zanje deluje tudi kot orodje za socialna omrežja. Na spletnem mestu vam ni treba ponuditi ponudb, namesto tega ste seznanjeni z zainteresirano stranko v skladu z vašimi znanji in izkušnjami. Več kot polovica objav na spletnem mestu je namenjena virtualnim opravilom. Platforma ponuja tudi smernice samostojnim podjetnikom, ki iščejo delo. To je dobro spletno mesto, če iščete samostojna dela od doma.

Ključne funkcije:

 • Brezplačno članstvo
 • Povežite se s strokovnjaki iz industrije

Cena: 35 USD / uro

Lepe roke

Lepe roke

To samostojno spletno mesto najema virtualne pomočnike za različne vsakodnevne poslovne naloge, kot so klici, sestanki in vnos podatkov itd. Če želite vstopiti v skupnost, morate imeti hitro internetno povezavo in biti dobro seznanjeni z različna programska oprema. Največja prednost spletnega mesta je, da ponuja celo vodstvene položaje za virtualnega pomočnika s čednimi izplačili.

Ključne funkcije:

 • Fleksibilni delovni časi
 • Različna delovna mesta, ki so na voljo

Cena: 29,99 USD za 5 prošenj na mesec

Naloge za urejevalce videov

Prosta delovna mesta za urejanje videov

Urejevalnik videoposnetkov je lahko zelo koristna kariera, še posebej, če pridete na delo od doma. Svobodni delavci bolj uživajo v poslu s prožnimi urami in svobodo izbire projekta, na katerem želijo delati.

Ne glede na to, ali ste izkušen urejevalnik videov ali ste šele začeli, morate preveriti ta spletna mesta za samostojne videoposnetke.

Mandy

Mandy

Spletno mesto za samostojna delovna mesta je zelo znana platforma za video produkcijo in storitve urejanja. Čeprav se sliši popolno, je konkurenca zelo velika in gosti na tisoče drugih video in filmskih strokovnjakov – zato bi morali imeti dober portfelj, s katerim boste lahko sprostili priložnosti.

Ključne funkcije:

 • Brezplačen preizkus
 • Razpoložljivost strokovnih delovnih mest

Cena: naročnina se začne pri 19,39 USD na mesec

Proizvodno vozlišče

Proizvodno vozlišče

Je vodilno samostojno in oddaljeno spletno mesto za produkcijo videov. Postal je precej znan, saj so številni usposobljeni strokovnjaki prek platforme zagotovili delovna mesta v večjih televizijskih mrežah in studiih. To je dobra spletna stran za proizvodna podjetja in za oddaljene samostojne strokovnjake, ki začnejo kariero s krajšim delovnim časom ali s polnim delovnim časom.

Ključne funkcije:

 • Obsežna baza podatkov strank
 • Veliko možnosti za pripravništvo

Cena: Članstvo se začne od 4,99 USD na mesec

Kinograf

Kinograf

To je samostojno in oddaljeno delovno mesto, ki ima najboljša delovna mesta v filmih, animacijah in vizualnih učinkih. Nekatera delovna mesta vključujejo splošnega strokovnjaka, oblikovalca grafične grafike in strokovnjaka za vizualne učinke.

Ključne funkcije:

 • Sodelujte z znanimi animatorji, oblikovalci in umetniki
 • Idealno za ljudi z različnimi stopnjami spretnosti in izkušnjami

Cena: 129 USD za običajno objavo v 30 dneh

Kreativna krava

Kreativna krava

To je forum, ki vsebuje napotke in nasvete za odpravljanje težav in izobraževanje s programsko opremo. Skupnost spletnega mesta vključuje strokovne urednike, ki svobodnjakom pomagajo pridobiti več znanja. Če želite najti samostojno delo na spletnem mestu, morate v svoj profil objaviti kolut z video posnetki in se prijaviti za razpoložljiva delovna mesta za urejanje videov.

Ključne funkcije:

 • Vodniki o uporabi zapletene programske opreme
 • Mentorstvo izkušenih video urednikov

Cena: Odvisno od različnih stopenj spretnosti

Zberite.tv

Zberite.tv

Gre za organizirano in sistematično platformo, ki zelo kreativnim posameznikom omogoča delo z opaznimi blagovnimi znamkami in se poveže z najbolj iznajdljivim talentom. Njihov bazen talentov sestavljajo režiserji, tekstopisci, fotografi in urejevalniki videov itd. Za to, da postanejo del svoje kreativne mreže, morajo samostojni strokovnjaki skozi postopek presejanja in prenesti standarde, ki so jim jih postavili. Predložiti morate brezplačno in če je v ožji izbor in izbran, lahko postane del skupnosti spletnega mesta.

Ključne funkcije:

 • Povežite se z opaznimi posamezniki iz panoge
 • Delajte na strastnih projektih

Cena: Od projekta do projekta

Prosta prodajna opravila

Prosta prodajna delovna mesta

Spletna mesta za samostojno prodajo vam predstavljajo edinstveno priložnost, da dobite samostojne koncerte, ki jih sicer težko pristanete. Najemajo vrhunske talente za zaželene projekte in vam lahko pomagajo pospešiti kariero. Vse, kar morate storiti, je sestaviti prodajni portfelj in se registrirati na zgornjih spletnih mestih za samostojno prodajo, ki so navedena spodaj.

Zip recruiter

Zip recruiter

To je vrhunsko spletno mesto za zaposlovanje, ki najde ljudi s pravimi izkušnjami in jih primerja z najbolj združljivim delovnim mestom. Številni velikani v panogi uporabljajo platformo za najemanje samostojnih talentov. Samostojni zaposleni se morajo prijaviti za zaposlitev tako, da izpolnijo profilni obrazec, na katerem si lahko ogledajo samostojne sezname delovnih mest in zaprosijo za vse, kar se jim zdi zanimivo.

Ključne funkcije:

 • Enostaven za uporabo vmesnik
 • Nova obvestila o zaposlitvi
 • Glasila

Cena: Brezplačna štiridnevna preizkusna različica, po kateri se obračunavajo mesečne naročnine

rdeč klobuk

rdeč klobuk

Drugo spletno mesto za zaposlovanje, ki zaposli samostojne zaposlene in ponuja tudi nekaj najboljših delovnih mest na daljavo – strankam pomaga najti idealne kandidate za delo, predvsem za prodajni oddelek. Če menite, da imate potrebne spretnosti in izkušnje za delo kot prodajni zastopnik za kakšno odmevno podjetje – Red Hat je prava platforma za vas.

Ključne funkcije:

 • Možnosti poklicnega napredovanja
 • Sodelovalno in prilagodljivo okolje

Cena: Odvisno od mesečnega naročniškega paketa, ki ga izberete

Preskočite pogon

Preskočite pogon

Spletno mesto za zaposlitev, ki ponuja nekaj najboljših delovnih mest na daljavo in samostojne koncerte v prodaji. Platforma omogoča zelo enostavno iskanje dela s svojim naprednim sistemom preverjanja. Oddaljena opravila so kategorizirana in do njih je mogoče dostopati po datumih, pomembnosti ali filtrih lokacije. Spletno mesto ima tudi oddaljena delovna mesta od drugih zaposlitvenih spletnih mest, kar prosilcem olajša izbiro med vsemi razpoložljivimi možnostmi.

Ključne funkcije:

 • Poenostavlja postopek iskanja najboljših oddaljenih opravil
 • Ne zahteva registracije

Cena: Seznami delovnih mest so ceno 79 evrov, naročnina pa je brezplačna

Prosta delovna mesta za podporo strankam

Delovna mesta za podporo strankam

Če ste naravni reševalec problemov in dober z ljudmi, a sovražite vožnjo v službo vsak dan, potem lahko začnete svojo samostojno kariero kot predstavnik za podporo strankam.

Za začetek nove kariere je tu nekaj samostojnih spletnih strani, ki zagotavljajo delovna mesta na področju podpore strankam.

Delamo na daljavo

Delamo na daljavo

To je oddaljeno delovno mesto, ki objavlja opravila, ki ne zahtevajo vaše prisotnosti. Je ena prvih oddajnih delovnih mest, ki še danes stoji kot najbolj obiskana platforma za oddaljena delovna mesta.

Ključne funkcije:

 • Raznolikost razpoložljivih delovnih mest
 • Preprosta navigacija

Cena: 299 dolarjev na seznam delovnih mest za 30 dni

Navidezna poklica

Navidezna poklica

Spletno mesto za oddaljene zaposlitve ponuja najboljšo delovno desko za delo na daljavo z več kot 10.000 seznami podjetij, ki so primerni za telekomunikacije. Če se prijavite na virtualne poklice, vam bo spletno mesto za telekomunikacije poslalo e-poštna sporočila, ko se opravila uskladijo z vašim strokovnim znanjem.

Ključne funkcije:

 • Dobri filtri za delo
 • Zaposlitve za vse ravni izkušenj

Cena: 15,99 USD mesečna naročnina za uporabnike

Zaključek

Če ste samostojni delavec ali delavec na daljavo, lahko izberete delovno mesto, ki najbolje ustreza vašim potrebam. Prosta delovna mesta vam omogočajo, da vzdržujete prožen urnik, tako da lahko hkrati zaslužite in skrbite za svoje odgovornosti.

Ta priročnik je napolnjen z informacijami o nekaterih najboljših samostojnih spletnih mestih, ki vam lahko pomagajo pri iskanju naslednjega samostojnega dela. Vse se začne z neko samopregledovanjem, da odkrijete svoje prednosti – in se odločite, ali je klicanje samostojno delo ali delo na daljavo!

Predlagamo, da izberete samostojna spletna mesta za iskanje zaposlitve, ki ustrezajo vašim potrebam in vam omogočajo, da počnete nekaj, kar vas zanima. Vso srečo!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map