50 най-добри уебсайтове за свободна работа, за да намерите работа и да спечелите пари през 2020 г.

свободна работа основна


Ако търсите онлайн работа на свободна практика, за да спечелите бързи пари и да избегнете ужасното ежедневно пътуване до работа, вие сте попаднали на правилното място! Фрийлансирането може да ви помогне да установите дълготрайни взаимоотношения с клиенти, които дори могат да ви наемат за дългосрочна постоянна постоянна работа. Като фрийлансър можете да извлечете печалба от вашите интереси и да предприемете проекти, които харесвате.

Update: Тъй като правителствата по целия свят се опитват да ограничат разпространението на COVID-19, работата в домашни условия вече не е възможност, а необходимост в няколко индустрии и работни роли. Много компании са засегнати, изпитват забавяния, причиняват усложнения на служителите си или просто затварят завинаги, докато цялото фиаско на Коронавирус не избухне. За много хора става все по-трудно да свържат краищата си и да печелят, докато са под карантина у дома. За щастие, freelancing предлага гъвкави и отдалечени възможности за работа, които могат да помогнат на работниците в много отрасли, които са засегнати от новия коронавирус. Независимо дали сте уволнени в светлината на тези развития или часовете ви са съкратени, е възможно да попълните този доход, когато започнете на свободна практика.

За да процъфтявате като фрийлансър и да си осигурите приличен живот, трябва да направите правилните връзки, да изградите портфолио и да получите името си там. Има много свободни работни места, стига да знаете къде да търсите. Изследванията показват, че 59% от компаниите в Съединените щати разполагат с гъвкава работна сила, според Forbes.

Но как може да се намери тези онлайн работни места на свободна практика и да се гарантира финансовото ви оцеляване в тези времена? Отговорът: на уебсайтове на свободна практика! Но първо, трябва да знаете какво е фрийланс и вида проекти, които можете да оценявате на сайтове на свободна практика.

Contents

Трите най-добри уебсайтове за работа на свободна практика – май 2020 г.

ПРЕПОРЪЧИТЕЛНО
flexjobs логоFlexJobs борда за работа е домакин на повече от 20 000 дистанционни и свободни обяви за работа.посещение
FlexJobs
fiverr логоFiverr е може би най-добрият уебсайт на свободна практика, за да започнете кариерата си като фрийлансър.посещение
Fiverr
лого на solidgigsSolidGigs е много находчива платформа за фрийлансиране с лесна лента за търсене.посещение
SolidGigs

Съдържание

 • Неща, които трябва да знаете, преди да започнете като фрийлансър
 • Общи сайтове за търсене на работа на свободна практика
 • Работи по писане на свободна практика
 • Свободни задачи за графичен дизайн
 • Работи в свободен маркетинг
 • Работи за разработчици на свободна практика
 • Работи на фотографи на свободна практика
 • Работи на свободен виртуален асистент
 • Работи в свободен редактор на видео
 • Работи на свободна практика
 • Работи по поддръжка на клиенти на свободна практика
 • заключение

Неща, които трябва да знаете, преди да започнете като фрийлансър

Какво е фрийланс?

Фрийлансирането е, когато самостоятелно заето лице предоставя услуги на няколко клиента едновременно. Той популяризира дигиталния начин на живот на номадите, тъй като на свободна практика работят от удобствата на домовете си. Те могат да определят работното си време, да проследяват своите проекти и да таксуват клиентите си според зададените ценови цени.

Фрилансерите намират работа чрез най-добрите сайтове за фрийлансиране или директно, без да използват ресурси на трети страни. Фрилансерът печели пари на работа или почасово.

Какво представляват уебсайтовете на свободна практика и как работят?

Уебсайтовете за фриланс са пазари за концерти на свободна практика, където бизнеса и фрийлансърите се свързват и извличат полза взаимно. Тези сайтове за търсене на работа на свободна практика позволяват на работодателите да публикуват обяви за работа, за които на свободна практика подават оферти или заявки. Те се насърчават да изграждат своите профили на тези уебсайтове за свободна практика, за да покажат своето портфолио, умения и репутация. Те могат да печелят пари, като осигуряват и изпълняват подходящи проекти, публикувани на тези платформи всеки ден.

Някои от тези платформи на свободна практика предлагат безплатни абонаменти, докато други таксуват комисионна или членски внос. Тези уебсайтове са интегрирани със сигурни опции за плащане, за да се гарантира, че няма пречки за двете страни.

Неща, които трябва да имате предвид, преди да започнете като фрийлансър

Започването на работа като фрийлансър може да бъде лесно, тъй като всичко, което трябва да направите, е да се регистрирате на уебсайт за свободна практика и да започнете да наддавате оферти за проекти. Тогава ще трябва да зададете цените за вашите услуги – така показвате стойността си на света, така че се уверете, че го правите правилно.

Събрахме уникално и изчерпателно ръководство на най-добрите уебсайтове на свободна практика, за да ви помогнем да започнете. Това е мястото, където ви представяме някои от най-добрите платформи на свободна практика в бизнеса, казваме ви техните ключови характеристики и обсъждаме техните цени сред другите характеристики. Това трябва да ви помогне да започнете кариерата си на свободна практика от правилната платформа според вашата ниша и предпочитания.

Следват всички най-добрите сайтове на свободна практика, от които можете да избирате:

Общи сайтове за търсене на работа на свободна практика

Общи фрийланс работни места

Тези уебсайтове за свободна практика разполагат с голямо разнообразие от работни места на свободна практика в областта на писане, проектиране, уеб разработка, маркетинг, продажби, фотография и много други.

Така че, ако търсите множество различни безплатни онлайн задачи, които разширяват хоризонта ви, това е най-изчерпателният списък за вас.

FlexJobs

flexjobs

Това е платформа, която не само предлага свободни работни места за начинаещи, но е и център за други гъвкави работни места. С над 50 категории работни места, отдалечените кариери варират от позиции на входно ниво до високоплатени работни места на изпълнително ниво от цял ​​свят. Той също така обещава да предостави безработни и гъвкави работни места за отдалечени кариерно ориентирани фрийлансъри. Понастоящем бордът за работа на FlexJobs Corporation е домакин на повече от 20 000 отдалечени и свободни публикации, които са проверени за легитимност.

Основни функции:

 • Офертите се показват по добре проектиран начин
 • Наличие на описания на повечето работодатели
 • Изгражда клиентска база на свободна практика

Цена: FlexJobs таксува 14,95 долара за месец, 29,95 долара за три месеца и 49,95 долара за година

Fiverr

Fiverr

Вероятно е най-добрият уебсайт на свободна практика, за да започнете кариерата си на свободна практика. С работни места, започващи от $ 5 на проект, платформата предлага малки проекти, които можете да завършите и да изградите портфолиото си за потенциални клиенти. Възможностите за свободна практика онлайн във Fiverr могат да ви помогнат да изградите портфолио за ниша и да преминете към по-значими проекти.

Основни функции:

 • Предлага безплатни курсове за разширяване на вашия набор от умения
 • Изпраща разплащащи се клиенти
 • Не е необходимо да наддавате за клиенти

Цена: Fiverr таксува на свободна практика между 5,00 и 995,00 долара на работа, в зависимост от проекта

SolidGigs

SolidGigs

Това е много находчива платформа за работа на свободна практика и отдалечена работа с лесна лента за търсене. Спестява време – като прегледате обяви за работа на свободна практика и изберете най-подходящите – въз основа на вашия опит. Така че, ако сте зает човек, SolidGigs може да се превърне във вашия уебсайт за работа на свободна практика.

Основни функции:

 • Онлайн ресурсна библиотека от курсове, интервюта, шаблони
 • Изпраща 2% от най-добрите налични концерти на свободна практика

Цена: $ 19 / месец

Посетете SolidGigs за допълнителна информация >>

Upwork

Upwork

Обновяването се формира в резултат на сливане между две водещи платформи за работа на свободна практика онлайн: oDesk и Elance. Той предлага възможности на свободна практика в голямо разнообразие от ниши – за всички видове работници на свободна практика онлайн. За да привлекат проекти, фрилансерите трябва да създадат своето работно портфолио, профил, рейтинги и ценови оферти. След това ъпдейтите ще намерят подходящото за вас съответствие чрез мощните му търсачки, използващи различни филтри. Той има нещо за всеки, като се започне от краткосрочни или дългосрочни проекти до основни или на експертно ниво.

Основни функции:

 • Ефективно търсене
 • Сигурни плащания
 • Точно фактуриране

Цена: Обновяването таксува 20% за първите 500 долара, спечелени чрез клиент, 10% за сметките през целия живот между 500 и 10 000 долара, и 5% за сметките за целия живот за проекти на стойност над 10 000 долара

Toptal

toptal

Това е най-конкурентната платформа, която обещава да наеме най-добрите 3% от фрийлансъри от цял ​​свят. Фрилансерите трябва да преминат през скринингов тест и след като преминете теста, той дава сигурност за най-добрите проекти от страхотни клиенти. Забележителни компании като Zendesk и Airbnb наемат фрийлансъри от този сайт за работа на свободна практика, което показва, че конкуренцията в тази платформа е много голяма, но също така се присъжда справедлива компенсация. След като станете част от общността на Toptal, ще направите някои много важни връзки, които ще ви присвоят някои печеливши проекти.

Основни функции:

 • Бърз процес на поставяне
 • Двуседмична безплатна пробна политика

Цена: Начална цена от 60 долара

CloudPeeps

cloudpeeps

Това е платформа „всичко в едно“, която свързва онлайн фрийланс общността с пазара и насърчава и двете да извършват бизнес. Членовете могат да определят тарифите си и да работят на свободна практика онлайн по категории, вид работа или чрез диапазона на заплатите. Ако имате впечатляващо портфолио и искате да придобиете повече опит, тогава CloudPeeps е най-добрата платформа за вас. Поради тяхната изключителност може да е трудно да се присъедините, но след като се регистрирате, е доста лесно да осигурите възможности за свободна практика.

Основни функции:

 • Бързо плащане
 • Безупречни процеси
 • Отдалечена работа

Цена: CloudPeeps Standard за $ 9 / месец, докато CloudPeeps Plus за $ 29 / месец

Наистина

наистина

Това е уебсайт номер едно за работа в света, който забавлява над 250 милиона посетители всеки месец. Той дава приоритет на отдалечените работници и на свободна практика, като им предоставя безплатен достъп до търсенето на работа, позволява им да публикуват автобиографии и да провеждат изследвания на компании. Уебсайтът е много лесен за използване и можете да намерите много отдалечени списъци за работа в платформата. При толкова висока популярност на тази платформа всеки свободен служител или отдалечен служител на работа е длъжен да намери нещо според своя набор от умения.

Основни функции:

 • Вграден онлайн резюме строител
 • Наемане на големи мащаби
 • Имейли за предупреждение за работа

Цена: $ 5 на ден за спонсорирани работни места

На свободна практика

на свободна практика

Това е най-големият онлайн пазар на свободни работни места с над 32 милиона регистрирани потребители – което означава, че много компании използват уебсайта, за да възлагат на работа своята работа. Той предлага разнообразни работни места на свободна практика, включително разработване на софтуер и приложения, писане, услуги за дигитален маркетинг и т.н. Всичко, което трябва да направите, е да направите профил и да започнете да пускате оферти за желаните от вас работни места!

Основни функции:

 • Безброй проекти в една платформа
 • Най-евтини комисионни

Цена: 10% за фиксирани часови проекти, 20% за услуги и 15% такса за проекти

Посетете Freelancer за допълнителна информация >>

гуру

гуру

Гуру ви помага да направите профил, който перфектно представя вашия опит и умения – да подобрите шансовете си да се свържете с работодател. Те имат огромно количество обяви за работа на свободна практика, които се актуализират всеки ден от различни индустрии.
Това е най-лесният уебсайт за фрийланс с интерактивен интерфейс, който позволява на фрийлансърите да се прехвърлят през задачите без никакви излишни.

Основни функции:

 • Поддържа транзакции чрез множество методи за плащане
 • Обширен набор от категории работни места
 • Рационализиран процес на проекти

Цена: $ 29.95

Работи по писане на свободна практика

Работи по писане на свободна практика

Започването на писане на свободна практика от нулата може да бъде много обезсърчаваща задача, особено ако не знаете откъде да започнете. Интернет е основен пазар за писане на свободна практика, но отделянето на законна възможност за работа от измама със стръв за кликване може да бъде трудно.

Ето защо, за да ви помогнем да направите качествени концерти за писане на свободна практика онлайн, ние създадохме изчерпателен списък на най-добрите уебсайтове за писане на свободна практика.

Contena

contena

Това е един от най-добрите сайтове за писане на свободна практика поради количеството задания за писане, достъпно за редактори, писатели и създатели на съдържание. Те предоставят смесица от възможности за свободна работа и отдалечени работни места. Освен това Contena помага на свободна практика да намерят работа според своята ниша, като стеснява резултатите, за да включи най-печелившите категории за писане. Можете да работите със задачи за писане на свободна практика в областта на технологиите, образованието, уелнес, финансите, красотата и много други индустрии.

Основни функции:

 • Ефективни курсове за обучение
 • Услуги за посредничество
 • Поддръжка на клиенти

Цена: $ 500 / годишно за златно членство и $ 800 / година за платинено членство

Blogging Pro

BloggingPro

Този уебсайт за писане на свободна практика предлага и възможности за отдалечена работа в различни категории като блог, писане на съдържание, журналистика, коректура или техническо писане. Те събират всички най-добри задачи за писане онлайн и ги улесняват да търсят на свободна практика. Следователно, ако искате да печелите пари от дома си, използвайки уменията си за писане, имайте готови мостри, когато кандидатствате за работа чрез Blogging Pro.

Основни функции:

 • Предоставете съвети, които да ви помогнат да развиете своя блог
 • Изобилие от работа за писане от разстояние

Цена: $ 30 за 30 дни

Skyword

skyword

Това е основна платформа за маркетинг на съдържание, известна с предоставянето на постоянни възможности за писане на свободна практика. Клиентите използват тази платформа за свързване, публикуване на тяхното съдържание на уебсайта и управление на взаимоотношенията с фрийлансъри, на които възлагат работата си. Хората, стоящи зад Skyword, прескачат публикуваните задания и отговарят на нуждите на клиента с писател. След това писателят е поканен да работи по проекта на клиента и дори им е позволено да работят по множество проекти във времето. Съветът за работа на свободна практика на Skyword не е ограничен само до американски или английски компании, тъй като поддържа повече от 13 езика и клиенти от над 27 държави.

Основни функции:

 • Фрилансерите могат да се свързват с забележими клиенти
 • Разнообразие от писмени работи
 • Ценови цени по-добри от други уебсайтове за писане на свободна практика

Цена: Не се предоставя от уебсайта

Писане на свободна практика

Писане на свободна практика

Това е най-голямата платформа за работа на писане на свободна практика, която се състои от най-голям брой концерти за писане – дори повече от наистина или Craigslist. Чрез този сайт на свободна практика ще получите възможността да работите с някои от най-големите имена на пазара като Netflix, Facebook и Adobe. Освен публикациите за работа, той дава шанс на фрийлансъри да участват в конкурси за писане и да печелят награди.

Основни функции:

 • Подходящо за писатели от всички нива на опит
 • Лесни филтри за търсене
 • Конкурентни ставки на заплащане

Цена: Безплатно

Свобода с писане

freedomwithwriting

С добър терен, вие със сигурност печелите проекти, които плащат много добре чрез тази платформа. Той предлага избран брой възможности за писане на свободна практика, които се изпращат редовно чрез имейл. На тази платформа ще намерите много работни места в областта на журналистиката, есета, блогове и писане на белетристика.

Основни функции:

 • Безплатен абонамент
 • Разнообразие от работа

Цена: Безплатно

PubLoft

publoft

Това е платформа за писане на свободна практика, която предоставя надеждни клиенти – без да е необходимо да взаимодействат – с тях. Този уебсайт за писане гарантира, че фрийлансърът може да се съсредоточи върху работата, която работи, и не е нужно да се притеснявате от работата с клиентите. За да влезете в PubLoft, трябва да попълните формуляр и да преминете някои тестове, след което ще можете да получите достъп до голям брой забележителни клиенти, които ще ви плащат справедливо според вашите усилия.

Основни функции:

 • Безпроблемно писане на концерти без взаимодействие с клиенти
 • Двуседмични плащания

Цена: Започвайки от $ 150 / публикуване

Contently

Contently

Това е най-голямата платформа за маркетинг на съдържание, която работи с големи компании като Google, Walmart, Marriott и много други. Съдържателно помага на фрийлансъри да оценяват задачи за съдържание и да подобрят своето портфолио. Това е агенция от висок клас, която ви свързва директно с клиентите за възможности за писане на свободна практика. Просто се изисква да изградите и публикувате поразителна платформа, която ще бъде избрана от екипа за управление на акаунта за бъдеща работа.

Основни функции:

 • Лесен за проследяване на работния процес
 • Прозрачност на плащанията

Цена: $ 50 000 до $ 200 000 на тримесечие

Свободни задачи за графичен дизайн

Работи в свободен дизайн

Ако сте благословени с таланта да продължите кариера на свободна практика като графичен дизайнер – но не можете да разберете откъде да започнете – вие сте попаднали на правилното място.

Има много сайтове за работа на свободна практика, които предлагат проекти за работа на свободна практика, но не всички те са подходящи за различни видове фрийлансъри. Тук сме съставили списък на уебсайтове за графичен дизайн на свободна практика и техните уникални функции.

Behance

Behance

Това е най-голямата в света креативна мрежа за работа в областта на дизайна, която предоставя платформа за графичните дизайнери да покажат своите таланти. Това не е строго свободен сайт за работа, но позволява на дизайнерите да споделят работата си – да се вижда от потенциални клиенти. Можете да прекарате пръст през портфолиото на изображения, които са публикувани от креативни дизайнери и да съобщите на дизайнера, чиято работа ви харесва най-много. Като фрийлансър можете да публикувате портфолиото си директно в борда за работа на уебсайта, което ви дава достъп до голям брой творчески дизайнери.

Основни функции:

 • Проекти, видими за голяма аудитория
 • Запазете работата на любимия си дизайнер
 • Услуги за персонализиране

Цена: $ 399 / месец за едно публикуване на работа

99 дизайни

99Designs

Тази платформа е най-добрият сайт на свободна практика за графични дизайнери, които да демонстрират и продават своите умения. Както подсказва името, 99 дизайна са за фрийлансъри, които могат да помогнат на клиенти с над 90 различни видове дизайн, като визитни картички, целеви страници или уебсайтове и др. конкурс и дизайнерите трябва да представят своята работа, която по-късно е избрана от клиенти.

Основни функции:

 • Безплатна консултация за дизайн от екипа за поддръжка на клиенти
 • Плавно изживяване и за двете страни

Цена: Пакетите започват от $ 399

Посетете 99 дизайни за допълнителна информация >>

Dribbble

Dribbble

Това е водещата в света платформа за дизайнери на свободна практика и предлага възможности за отдалечена работа и работа на уеб дизайн на свободна практика. Най-голямото предимство на тази платформа е, че тя позволява на други дизайнери и потенциални клиенти да ви дават обратна информация за вашата работа.
Можете да намерите наистина висококачествена работа на този уебсайт от клиенти с висок профил, включително компании като Buffer, Zendesk и Tinder. Освен само да търсите свободни работни места онлайн за начинаещи, вие също получавате възможност да развиете портфолиото си и да добавите примерни работи, които потенциалните клиенти могат да видят.

Основни функции:

 • Огромна общност, с която да се ангажираме
 • Зашеметяващ и лесен за използване дизайн на платформата
 • Получете обратна връзка от дизайнерите

Цена: Dribbble Pro е $ 12 на месец

Envato Studio

Envato Studio

Това е уебсайт за дизайн на свободна практика, който е популярен за дизайна на лого и персонализирането на темите на WordPress. Това е огромна платформа за дизайнери, които са подбрани от бизнеса. Envato Studio е лесен за използване уебсайт, където фрилансерите могат да намерят добри възможности и да получат красиви плащания.

Основни функции:

 • Лесна за ползване платформа
 • Добро изплащане
 • Плавна комуникация между фрийлансъри и клиенти

Цена: Започвайки от $ 5

Дизайнерска тълпа

Дизайнерска тълпа

Това е пазар за онлайн проектиране, който предлага множество услуги за графично проектиране. Уебсайтът има по-малка клиентска база от 99 дизайни. Или собствениците на фирми провеждат конкурси за проектиране, за да позволят на дизайнерите на свободна практика да представят работата си и след това да ги изберат, или да се свържат с дизайнер, който предпочитат. Този сайт на дизайнери на свободна практика предлага уникална платформа, където фрийлансъри могат да показват своите таланти, да осъществяват контакти и да създават портфейли.

Основни функции:

 • Отлично обслужване на клиенти
 • Кратко време за изпълнение
 • Експертни дизайнери

Цена: 99 долара – 1100 долара

Crowdspring

Crowdspring

Това е онлайн пазар на свободна практика, където можете да намерите дизайн на лого по избор, дизайн на уебсайтове, илюстрации и проекти за индустриален дизайн. Фрилансерите показват своите дизайнерски възможности, като участват в конкурси, организирани от бизнес професионалисти. Можете също така да намерите индивидуални проекти в платформата, ако не сте готови за състезания.

Основни функции:

 • Лесно се регистрирате
 • Безплатна регистрация

Цена: 399 долара за сребърния пакет и т.н.

Работи в свободен маркетинг

Работи в свободен маркетинг

Ако сте фанатик на социални медии или обичате да създавате увлекателно съдържание, но искате да вършите работа на свободна практика от вкъщи – свободните маркетингови работни места са за вас.

Сега повече компании предпочитат да наемат хора за работа от разстояние чрез сайтове за търсене на работа на свободна практика. Всичко, от което се нуждаете, е достъп до компютър и интернет.

Хора на час

Хора на час

Платформата за търговия на свободна практика е за SEO ентусиасти, софтуерни инженери и креативни личности, които искат да опитат късмета си в света на свободна практика. Фрилансерът поставя оферта за задача и ако бъде избран, проектът е обезпечен от фрийлансър. За да защити фрийлансъри от фалшиви клиенти, уебсайтът заплаща авансово плащане за задачи. Това свежда до минимум риска от възникване на спорове между клиента и на свободна практика.

Основни функции:

 • Професионални клиенти, с които да работите
 • Задайте свои собствени тарифи

Цена: 3,5% до 5% комисионна

Remotive

Remotive

Това е двумесечен бюлетин за отдалечени работници, както и за хора, които търсят маркетингова работа на свободна практика онлайн. В допълнение към работните места, той предлага съвети как да се наемете за отдалечени работни места и да живеете дигитален начин на живот на номада. Обявите за работа са категоризирани и ви помагат да намерите конкретната работа, която търсите, с данните на компанията в социалните медии и информацията за контакт.

Основни функции:

 • Лесен за употреба интерфейс
 • Ефективни насоки за работа от разстояние

Цена: Безплатно

Aquent

Aquent

Това е награден уебсайт на свободна практика, който е известен с това, че осигурява високоплатени работни места на маркетинг фрийлансъри. Aquent обаче предпочита да наеме фрийлансъри с над две години опит. Но свежите висшисти също са добре дошли да изследват неограничени работни места в платформата.

Основни функции:

 • Насочва фрийлансъра за определяне на ценови диапазон
 • Персонализирано обслужване
 • Награди за таланти

Цена: 30% такса за преобразуване за всеки фрийлансър

Работи за разработчици на свободна практика

Работа на свободен програмист

Фрийлансирането за разработчиците може да бъде мечтана възможност – ако са уморени от 9 – 5 смилането. Те могат свободно да избират работните места, които ги интересуват, с гъвкави часове, които най-добре им подхождат.

Но проблемът възниква, когато те не знаят къде да намерят работа. За да ви помогнем да разберете какво е най-доброто за вас, съставихме списък на най-добрите уебсайтове за програмисти на свободна практика.

Lorem

asklorem

Той разполага с мрежа от квалифицирани уеб разработчици и дизайнери с забележителни отзиви във Facebook, ProductHunt и Reviews.io. Той се издига като една от най-големите платформи за разработчици на уебсайтове на свободна практика, която също може да ви помогне да изградите магазин Shopify или нов сайт на WordPress. Основната атракция на уебсайта за разработчици на свободна практика е, че няма месечна такса за записване на работа на свободна практика и концертите плащат красиво. Всички разработчици на свободна практика се проверяват от уебсайта, преди да могат да работят в платформата.

Основни функции:

 • Бърза комуникация
 • Качествен професионален опит
 • Изключителна поддръжка на клиенти

Цена: Без месечна такса, плащанията започват от 25 до 250 долара

Gun.io

Gun.io

Това е сайт за работа на свободна практика, създаден специално за уеб разработчици на свободна практика. Уеб разработчиците на Gun.io работят с индустриални гиганти като Tesla, Cisco и много други. Уебсайтът на разработчиците на свободна практика проверява както компанията, която наема хора, които работят от дома, така и отдалечените работници, които подават оферта за тази работа. Проверката се извършва въз основа на техническата експертиза и нивото на опит на човек. Фрилансерите, които отговарят на критериите, са проверени и след това могат да работят с клиенти едно към едно.

Основни функции:

 • Има най-търсените таланти, изброени на уебсайта
 • Води фрилансера до завършване на проект
 • Гарантира бизнеса да получи стойност за това, което плаща

Цена: $ 75 до $ 150 / час

Gigster

Gigster

Това е уебсайт за разработчици на свободна практика, базиран в Силиконовата долина, където се проектират и разработват избрани потребителски приложения. Много технологични компании предоставят ресурси чрез своята платформа, за да оптимизират своите дейности. Gigster е за хора с познания и опит в тази област. Те наемат такива фрийлансъри чрез процес на скрининг, където използват AI, за да съпоставят фрийлансъри с проекти.

Основни функции:

 • Най-добрите разработчици
 • Бърз процес на проекти
 • Отчита клиентите за напредъка

Цена: Приложенията за различни цени могат да струват около 52 000 долара

Талант за талант

Талант за талант

Уебсайтът за програмисти на свободна практика позволява на фрийлансъри да работят за клиенти с висок профил и им предлага качествени работни места на свободна практика онлайн. Фрилансерът трябва да създаде профил и да поддържа портфолио, което да показва нивото на техния опит, областта на знанията и уменията. На този сайт за работа на свободна практика има редица работни места, където клиентите преглеждат профила на фрийлансъра. Уебсайтовете, проектирани чрез платформата, съдържат всички основни положения на модерен уебсайт – и помага на бизнеса да превърне посетителите в клиенти.

Основни функции:

 • Изгражда вашето цифрово резюме
 • Всеки фрийлансър може да кандидатства

Цена: Безплатно за търсещи работа на свободна практика

Codeable

Codeable

Това е един от най-добрите уебсайтове за програмисти на свободна практика, който е специално посветен на разработчиците на WordPress по целия свят. Клиентите не трябва да проверяват фрилансерите, вместо това алгоритъмът на уебсайта върши работа за тях. Като фрийлансър, всичко, което трябва да направите, е да създадете атрактивен профил, да наддавате проекти и да доставяте качествени дизайни на уебсайтове. Можете да зададете конкурентна цена и да получите повече проекти.

Основни функции:

 • Изключителна платформа за разработчици на WordPress
 • Без наддаване за работа

Цена: $ 70- $ 120 / час

Работи на фотографи на свободна практика

Работи със свободен фотограф

По-голямата част от фотографите предпочитат работа на свободна практика от дома или на договорна основа. Въпреки че те не получават редовни заплати, това е просто твърде възнаграждение, за да си изкарват прехраната чрез фотография.

Ако искате да влезете в сферата на фотографията на свободна практика и вече сте закупили цялата екипировка, прекарали сте часове в снимане и накрая създадохте впечатляващо портфолио – но не можете да намерите концерти, за да започнете?

Ние сме тук, за да ви помогнем да намерите свободни работни места за фотография онлайн, достъпни в редица най-добрите онлайн сайтове за работа.

Craigslist

Craigslist

Уебсайтът предоставя концерти на свободна практика, както и отдалечена работа за фотографи, които искат да създадат портфолиото си по забавен начин. Можете да намерите национални обяви за работа на свободна практика за дългосрочна или временна работа, до които можете да получите достъп чрез таблото за работа на уебсайта. Той е абсолютно безплатен за всички, но трябва да потвърдите избраните от вас обяви за работа. Освен това можете да намерите много отдалечени работни места и редовно да печелите пари.

Основни функции:

 • Перфектен за начинаещи фрийлансъри
 • Персонализирано преживяване

Цена: Безплатно за търсещи работа

Airbnb

Airbnb

Уебсайтът наема фотографи на свободна практика на договорна основа, което изисква основно снимки на недвижими имоти за техните местоположения. Те са изключително специфични за качеството на изображенията, които публикуват на уебсайта. За да кандидатствате, трябва да имате голямо портфолио, за да може вашата работа да бъде разгледана. Airbnb също очаква висококачествена обработка на изображения от фрийлансър, така че фотографът трябва да притежава всички необходими умения.

Основни функции:

 • Красиви плащания
 • Шанс да се срещнеш с хората и да видиш хубави места

Цена: $ 95 – $ 125 за обява

Работа по фотография

Работа по фотография

Чрез бордовете за работа с фотографии на уебсайта, фрийлансърите могат да се насочат към някои от най-добрите клиенти. Той работи като мост между работодателите и търсещите работа на свободна практика, където те могат да се насладят на неограничени обяви за работа с 24/7 обслужване на клиенти. Освен това той обещава работни места на свободна практика във вашата област и не наема неопитни лица, което улеснява квалифицираните специалисти да осигурят повече проекти.

Основни функции:

 • Безплатно да се присъедините
 • Работни места, налични във вашия район

Цена: Безплатно

Журналистика Джобс

Журналистика Джобс

Този сайт за търсене на работа на свободна практика получи висока оценка в стотици публикации като The New York Times и The Wall Street Journal. Тя включва предимно работни места от медийната индустрия и предлага кариерни съвети и медийни ресурси. Платформата предоставя добра възможност за всички фотографи на свободна практика да започнат своята кариера. Той е домакин на големи медийни компании като ESPN, National Geographic, CNN и много други в своята платформа.

Основни функции:

 • Възобновете достъпа до база данни
 • Предлага всички видове работни места в медиите

Цена: 100 долара за едно публикуване на работа

Работа по фотография онлайн

Работа по фотография онлайн

Той е малко по-различен от другите уебсайтове на свободна практика, тъй като ви позволява да публикувате вашите снимки, вместо да оферирате за работа. Той работи като строител на портфейли, а не като борда за работа на свободна практика, за което трябва да плащате месечна такса. Вместо да избирате проекти на свободна практика, трябва да можете да правите снимки, за които сте най-удобни и страстни.

Основни функции:

 • Дава ви представа за пазара на фотографии
 • Можете да използвате снимките си

Цена: $ 27 на месец

Работи на свободен виртуален асистент

Работи за свободен виртуален асистент

Ако искате да работите като виртуален асистент от удобствата на дома, можете да помогнете на хората със задачи за въвеждане на данни, управление на социални медии или обслужване на клиенти. Всичко, от което се нуждаете, са изключителни умения за организация и комуникация, за да започнете да работите.

Ето пълен списък на най-добрите уебсайтове на свободна практика, които могат да ви помогнат да намерите добри концерти като виртуален асистент.

Отпускането на въже

Отпускането на въже

Това е единствено отдалечен уебсайт, работещ на работа, който наема виртуален асистент за различни задачи на клиенти, включващи длъжности изпълнителни асистенти, уеб специалисти и букмейкъри. Достъпът до отдалечените работни места може да бъде достъпен чрез уебсайта, както и в наистина и Glassdoor. Кандидатите трябва да преминат през процес на подбор, който включва множество интервюта и целият процес отнема около четири до пет седмици.

Основни функции:

 • Добра фирмена култура
 • Възможности на свободна база въз основа на вашия опит

Цена: $ 25 / час

Zirtual

Zirtual

Това е отдалечен сайт за работа, който ви позволява да работите на пълно работно време, но също така наема фрилансери за различни проекти. Уебсайтът наема виртуални асистенти и ги възлага на своите уважавани клиенти за конкретни задачи. Това позволява на клиентите да избират качествени асистенти и да мащабират бизнеса си с добавената помощ. Тя включва различни категории работа с виртуални асистенти като въвеждане на данни, маркетинг, бизнес поддръжка и поддръжка на уебсайтове.

Основни функции:

 • Ефективна достъпност
 • Потенциал за висока печалба

Цена: Започвайки от $ 398 / месец

Време и т.н..

Време и т.н.

Времето и др. Е в индустрията вече повече от 10 години, което доказва тяхната достоверност. Уебсайтът също е представен на Forbes, Telegraph и The Guardian. Той предоставя много онлайн работни места на свободна практика на виртуални асистенти, които преминават през труден процес на подбор. Фрилансерите работят с екип от експерти от общността на Time Etc под специален мениджър на акаунти.

Основни функции:

 • Безплатен пробен период
 • Достъп до стотици забележителни клиенти

Цена: Започвайки от $ 25 / час

Амазонски механичен турчин

Амазонски механичен турчин

Това е един от най-добрите уебсайтове на свободна практика за бързо намиране на виртуални асистентски работни места. Някои от популярните работни места за виртуални асистенти включват създаване на съдържание, организиране на списъци, събиране на данни и получаване на обратна информация от клиентите на бизнеса.

Основни функции:

 • Разнообразие от налични задачи
 • Форуми за поддръжка на трети страни

Цена: 20% комисионна за всички услуги на свободна практика

VA мрежа

VA мрежа

Това е виртуален асистент на борда за работа на свободна практика, който също работи като инструмент за социални мрежи за тях. Не е необходимо да наддавате на уебсайта, вместо това сте сдвоен с заинтересован клиент според вашите умения и опит. Повече от половината публикации в уебсайта са за работа с виртуални асистенти. Платформата също така дава насоки на фрийлансъри, които търсят работа. Това е добър уебсайт, ако търсите работа на свободна практика от вкъщи.

Основни функции:

 • Безплатно членство
 • Свържете се с експерти от индустрията

Цена: $ 35 / час

Фантастични ръце

Фантастични ръце

Този уебсайт на свободна практика наема виртуални асистенти за различни ежедневни бизнес задачи, като провеждане на обаждания, срещи и въвеждане на данни и др. За да влезете в общността, трябва да имате бърза интернет връзка и да сте добре запознати с различен софтуер. Най-голямото предимство на уебсайта е, че той дори предлага управленски позиции за виртуален асистент с красиви изплащания.

Основни функции:

 • Гъвкави работни времена
 • Разнообразие от налични работни места

Цена: $ 29,99 за 5 заявки на месец

Работи в свободен редактор на видео

Работи в свободен редактор на видео

Видеоредакторът може да бъде много полезна кариера, особено когато се захващате за работа у дома. Фрилансерите се наслаждават повече на работата с гъвкави часове и свободата да избират проекта, върху който искат да работят.

Независимо дали сте опитен видео редактор или просто започвате, трябва да разгледате тези уебсайтове за видео на свободна практика.

Манди

Манди

Уебсайтът за работа на свободна практика е много известна платформа за услуги за производство и редактиране на видео. Въпреки че звучи перфектно, конкуренцията е много голяма и е домакин на хиляди други професионалисти във видео и филми – така че трябва да имате добро портфолио, за да торбаете възможностите за фрийлансиране.

Основни функции:

 • Безплатен пробен период
 • Наличие на професионални работни места

Цена: абонаментната такса започва от 19,39 долара на месец

Производствен център

Производствен център

Това е водещият уебсайт на свободна практика и отдалечен за видео продукция. Той стана доста известен, тъй като много квалифицирани специалисти си осигуриха работни места в големите телевизионни мрежи и студиа чрез платформата. Това е добър уебсайт както за производствените компании, така и за отдалечените фрийлансъри, които започват кариерата си с работа на непълно работно време или на пълен работен ден..

Основни функции:

 • Обширна база данни от клиенти
 • Много възможности за стаж

Цена: Членството започва от $ 4,99 / месец

Motionographer

Motionographer

Това е уебсайтът на свободна практика и отдалечена работа, който има най-добрите налични работни места в създаването на филми, анимацията и визуалните ефекти. Някои от работните места включват генералист, дизайнер на графични движения и специалист по визуални ефекти.

Основни функции:

 • Работете заедно с известни аниматори, дизайнери и арт директори
 • Идеален за хора с различно ниво на умения и опит

Цена: 129 долара за стандартно публикуване за 30 дни

Креативна крава

Креативна крава

Това е форум, който има насоки и съвети за отстраняване на проблеми и образование на софтуера. Общността на уебсайта включва експертни редактори, които помагат на фрийлансъри да придобият повече умения. За да намерите работа на свободна практика в уебсайта, просто трябва да публикувате видео барабан в своя профил и да кандидатствате за налични работни места за редактиране на видео.

Основни функции:

 • Ръководства за използването на сложен софтуер
 • Менторство от опитни видео редактори

Цена: Зависи от различно ниво на умения

Assemble.tv

Assemble.tv

Това е организирана и систематизирана платформа, която позволява на високо творческите личности да работят с известни марки и да се свързват с най-гениалния талант. Талантът им се състои от режисьори, копирайтъри, фотографи и видео редактори и др. За да станат част от тяхната креативна мрежа, фрийлансърите трябва да преминат през скринингов процес и да преминат поставените от тях стандарти. Трябва да изпратите безплатно и ако е в списъка с избрани и избран, той може да стане част от общността на уебсайта.

Основни функции:

 • Свържете се с забележителни лица от бранша
 • Работете по проекти, които сте страстни

Цена: Зависи от проект до проект

Работи на свободна практика

Работи на свободна практика

Уебсайтовете за работа на свободна практика ви предлагат уникална възможност да получите концерти на свободна практика, които иначе трудно се приземяват. Те наемат най-добрите таланти за желани проекти и могат да помогнат да ускорите кариерата си. Всичко, което трябва да направите, е да създадете портфолио за продажби и да се регистрирате в най-добрите сайтове за продажби на свободна практика, изброени по-долу.

Цип рекрутер

Цип рекрутер

Това е най-добрият уебсайт за набиране на персонал, който намира хора с подходящ опит и ги съпоставя с най-съвместимата работа. Много гиганти от индустрията използват платформата, за да наемат талант на свободна практика. Фрилансерите трябва да кандидатстват за работа, като попълнят формуляр за профил, след което им е разрешено да преглеждат списъците за работа на свободна практика и да кандидатстват за всичко, което им се стори интересно.

Основни функции:

 • Лесен за използване интерфейс
 • Нови известия за работа
 • Бюлетини

Цена: Безплатна четиридневна пробна версия, след която се прилага месечна такса за абонамент

червена шапка

червена шапка

Друг уебсайт за наемане на персонал, който наема на свободна практика и също предлага едни от най-добрите отдалечени работни места – да помогне на клиентите да намерят идеални кандидати за работа, главно за отдела по продажбите. Ако смятате, че притежавате необходимия набор от умения и опит, за да работите като търговски представител за известна компания – Red Hat е подходящата платформа за вас.

Основни функции:

 • Възможности за кариерно развитие
 • Сътрудническа и гъвкава среда

Цена: В зависимост от избрания от вас месечен абонаментен пакет

Пропуснете устройството

Пропуснете устройството

Уебсайт за работа, който предлага едни от най-добрите отдалечени работни места и концерти на свободна практика в продажбите. Платформата прави търсенето на работа много лесно чрез усъвършенстваната система за проверка. Отдалечените задания са категоризирани и могат да бъдат достъпни по филтри за дата, релевантност или местоположение. Уебсайтът също има отдалечени работни места от други уебсайтове за набиране на персонал, което улеснява кандидатите да избират от всички налични опции.

Основни функции:

 • Опростява процеса на намиране на най-добрите отдалечени работни места
 • Не изисква регистрация

Цена: Обявите за работа са на цена от $ 79, докато абонаментът е безплатен

Работи по поддръжка на клиенти на свободна практика

Работа за поддръжка на клиенти на свободна практика

Ако сте естествен проблем за решаване на проблеми и сте добър с хората, но мразите да шофирате до работа всеки ден, тогава можете да започнете кариерата си на свободна практика като представител за поддръжка на клиенти.

За да започнете новата кариера, ето няколко уебсайтове на свободна практика, които осигуряват работни места в областта на поддръжката на клиенти.

Работим отдалечено

Работим отдалечено

Това е отдалечен сайт за работа, който публикува работни места, които не изискват вашето присъствие. Това е един от първите табла за отдалечени работни места, който и до днес стои като най-посещаваната платформа за отдалечени работни места.

Основни функции:

 • Разнообразие от налични работни места
 • Лесна за навигация

Цена: $ 299 на обява за работа за 30 дни

Виртуални призвания

Виртуални призвания

Уебсайтът за отдалечени работни места предлага най-доброто табло за работа за отдалечена работа с повече от 10 000 корпоративни листи, подходящи за телекомуникатори. Ако се регистрирате във Виртуални професии, сайтът за работа с комуникации ще ви изпраща имейли, когато заданията се приведат в съответствие с вашия опит.

Основни функции:

 • Добри филтри за работа
 • Работни места за всички нива на опит

Цена: Месечен абонамент за абонамент 15,99 долара за потребителите

заключение

Това, че сте на свободна практика или отдалечен работник, означава, че можете да изберете работата, която най-добре отговаря на вашите нужди. Работите на свободна практика ви позволяват да поддържате гъвкав график, за да можете да печелите пари и да се грижите за отговорностите си едновременно.

Това ръководство е пълно с информация за някои от най-добрите сайтове на свободна практика, които могат да ви помогнат да направите следващата си работа на свободна практика. Всичко започва с някаква интроспекция, за да откриете силните си страни – и да решите дали свободната работа или отдалечената работа е вашето призвание!

Предлагаме ви да изберете сайтове за търсене на работа на свободна практика, които се погрижат за вашите нужди и ви позволяват да правите нещо, за което сте страстни. Късмет!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map