50 beste frilansjobber nettsteder for å finne arbeid og tjene penger i 2020

frilansjobber hoved


Hvis du leter etter frilansjobber på nettet for å tjene raske penger og for å unngå den fryktede daglige pendlingen til jobb, er du kommet til rett sted! Freelancing kan hjelpe deg med å skape langvarige forhold til kunder som til og med kan ansette deg på lang sikt for kontinuerlig, stabilt arbeid. Som frilanser kan du utnytte interessene dine og ta opp prosjekter du liker.

Oppdater: Ettersom regjeringer over hele verden prøver å begrense spredningen av COVID-19, er ikke lenger hjemmearbeid et alternativ, men en nødvendighet på tvers av flere bransjer og stillinger. Mange selskaper blir berørt, opplever nedgangstider, forårsaker komplikasjoner for de ansatte, eller bare slår seg av for godt til hele Coronavirus-fiaskoen blåser over. Det har blitt stadig vanskeligere for mange mennesker å få endene til å møtes og tjene mens de er i karantene hjemme. Heldigvis tilbyr frilansering fleksible og eksterne arbeidsmuligheter som kan hjelpe arbeidere i mange bransjer som blir påvirket av Novel Coronavirus. Enten du er permittert i lys av denne utviklingen, eller timene dine er kuttet, er det mulig å utgjøre den inntekten når du starter freelancing.

For å blomstre som frilanser og tjene anstendig, må du ta de rette forbindelsene, bygge en portefølje og få navnet ditt der ute. Det er mange frilansjobber der ute så lenge du vet hvor du skal se. Forskning viser at 59% av selskapene i USA har en fleksibel arbeidsstyrke, ifølge Forbes.

Men hvordan kan man finne disse frilanserjobbene på nettet og sikre din økonomiske overlevelse i disse tider? Svaret: på frilans nettsteder! Men først må du vite hva freelancing er, og hva slags prosjekter du kan score på frilanssteder.

De 3 beste nettsteder for frilansjobber – Mai 2020

ANBEFALT
flexjobs logoFlexJobs jobbrett er vertskap for mer enn 20 000 eksterne og frilansjobber.Besøk
FlexJobs
fiverr-logoFiverr er sannsynligvis den beste frilansnettstedet for å starte din karriere som frilanser.Besøk
Fiverr
solidgigs logoSolidGigs er en veldig ressurssterk plattform for freelancing med en enkel søkefelt.Besøk
SolidGigs

Innholdsfortegnelse

 • Ting du må vite før du starter som frilanser
 • Generelle frilansjobbsøkingsider
 • Frilans skriverjobber
 • Frilans grafisk designjobber
 • Frilansmarkedsføringsjobber
 • Frilansutviklerjobber
 • Frilansfotograf jobber
 • Frilans virtuelle assistentjobber
 • Freelance video editor jobber
 • Frilans salgsjobber
 • Freelance kundestøttejobber
 • Konklusjon

Ting du må vite før du starter som frilanser

Hva er frilans?

Freelancing er når en selvstendig næringsdrivende leverer tjenester til flere kunder om gangen. Det fremmer en digital nomad-livsstil når frilansere jobber fra hjemmets bekvemmeligheter. De får stille inn arbeidstiden sin, spore prosjektene sine og fakturere kundene sine i henhold til de fastlagte prisene.

Frilansere finner arbeid gjennom de beste frilansingssidene eller direkte, uten bruk av tredjepartsressurser. Freelancer tjener penger per jobb eller timebasis.

Hva er freelance nettsteder og hvordan fungerer de?

Frilansingsnettsteder er markedsplasser for frilansjobber der virksomhetene og frilansere kobler seg sammen og drar nytte av hverandre. Disse frilans jobbsøk nettstedene lar arbeidsgivere legge ut stillingsannonser som frilansere legger inn bud eller forespørsler om. De oppfordres til å bygge sine profiler på disse frilansingsnettstedene for å vise frem deres portefølje, ferdigheter og omdømme. De kan tjene penger ved å sikre og fullføre passende prosjekter lagt ut på disse plattformene hver dag.

Noen av disse frilansplattformene tilbyr gratis abonnement, mens andre tar en provisjon eller medlemskontingent. Disse nettstedene er integrert med sikre betalingsalternativer for å sikre at det ikke er noen hindringer for begge parter.

Ting du må huske på før du starter som frilanser

Det kan være enkelt å komme i gang som frilanser siden alt du trenger å gjøre er å registrere deg på et frilansingsnettsted og begynne å by på prosjekter. Da må du stille prisene for tjenestene dine – det er slik du viser frem verdien din for verden, så sørg for at du gjør det riktig.

Vi har satt sammen en unik, omfattende guide på de beste frilansnettstedene for å hjelpe deg i gang. Det er her vi introduserer deg for noen av de beste frilansplattformene i virksomheten, forteller deg viktige funksjoner og diskuterer deres priser blant andre egenskaper. Dette skal hjelpe deg med å starte frilanskarrieren fra riktig plattform i henhold til din nisje og preferanse.

Følgende er alle de beste frilansnettstedene å velge mellom:

Generelle frilansjobbsøkingsider

Generelle frilansjobber

Disse frilansingsnettstedene har et bredt utvalg av frilanserjobber innen områdene skrift, design, webutvikling, markedsføring, salg, fotografering og mange flere.

Så hvis du er ute etter flere forskjellige frilansjobber på nettet som utvider horisonten, er dette den mest omfattende listen for deg.

FlexJobs

flexjobs

Det er en plattform som ikke bare tilbyr frilansjobber for nybegynnere, men som også er et knutepunkt for andre fleksible jobber. Med over 50 jobbkategorier, varierer de eksterne karrierer fra inngangsposisjoner til ledende jobber med høyt betalt fra hele verden. Den lover også å tilby svindelfri og fleksibel arbeidsledelse for eksterne karriereorienterte frilansere. FlexJobs Corporation sitt jobbrett er for tiden vertskap for mer enn 20 000 eksterne og freelance stillinger, som er verdsatt for legitimitet.

Nøkkelegenskaper:

 • Listene vises på en godt designet måte
 • Tilgjengeligheten av de fleste arbeidsgiveres virksomhetsbeskrivelser
 • Bygger en frilansklientbase

Pris: FlexJobs belaster $ 14,95 for en måned, $ 29,95 for tre måneder og $ 49,95 for et år

Fiverr

fiverr

Det er sannsynligvis den beste frilansnettstedet for å starte din karriere som frilanser. Med jobber som starter på $ 5 per prosjekt, tilbyr plattformen små prosjekter som du kan fullføre og bygge porteføljen din for potensielle kunder. Frilansmulighetene på nettet på Fiverr kan hjelpe deg med å bygge en portefølje for en nisje og gå videre til mer betydningsfulle prosjekter.

Nøkkelegenskaper:

 • Tilbyr gratis kurs for å utvide ferdighetssettet ditt
 • Sender betalende kunder
 • Du trenger ikke å by for kunder

Pris: Fiverr belaster frilansere mellom $ 5,00 og $ 995,00 per jobb, avhengig av prosjektet

SolidGigs

SolidGigs

Det er en veldig ressurssterk plattform for freelancing og fjernarbeid med en enkel søkefelt. Det sparer tid – ved å gå gjennom frilansjobber og velge det mest relevante – basert på kompetansen din. Så hvis du er en travel person, kan SolidGigs bli din go-to-webside for frilansarbeid.

Nøkkelegenskaper:

 • Online ressursbibliotek med kurs, intervjuer, maler
 • Sender 2% av de beste freelance konserter tilgjengelig

Pris: $ 19 / måned

Besøk SolidGigs for mer informasjon >>

Upwork

Upwork

Upwork ble dannet som et resultat av en fusjon mellom to ledende plattformer for frilansarbeid online: oDesk og Elance. Det tilbyr frilansmuligheter i en rekke nisjer – for alle slags frilansarbeidere på nettet. For å tiltrekke seg prosjekter, må frilansere bygge sin arbeidsportefølje, profil, rangeringer og anbudspriser. Upwork vil da finne riktig match for deg gjennom de kraftige søkemotorene som brukes med forskjellige filtre. Det har noe for enhver smak, alt fra korte eller langsiktige prosjekter til grunnleggende jobber eller ekspertnivå.

Nøkkelegenskaper:

 • Effektivt søk
 • Trygge betalinger
 • Nøyaktig fakturering

Pris: Upwork betaler 20% for de første 500 dollar som er opptjent gjennom en klient, 10% for livsfaktureringer mellom $ 500 og $ 10.000, og 5% for livsfaktureringer for prosjekter verdt over $ 10.000

Toptal

toptal

Det er den mest konkurransedyktige plattformen som lover å ansette topp 3% av frilansere fra hele verden. Frilanserne må gjennom en screeningtest, og når du først har bestått testen, gir den forsikring om de beste prosjektene fra fantastiske kunder. Kjente selskaper som Zendesk og Airbnb ansetter frilansere fra denne frilansjobbsiden, noe som viser at konkurransen på denne plattformen er veldig høy, men også rettferdig kompensasjon tildeles. Når du blir en del av Toptals samfunn, vil du lage noen veldig viktige forbindelser som vil gi deg noen lønnsomme prosjekter.

Nøkkelegenskaper:

 • Rask plasseringsprosess
 • To ukers gratis prøveversjon

Pris: Startpris på 60 dollar

CloudPeeps

cloudpeeps

Det er en alt-i-ett-plattform som kobler online freelancing-samfunnet med markedet og oppfordrer begge til å drive virksomhet. Medlemmer kan angi priser og freelance onlinejobber etter kategori, type arbeid eller gjennom lønnsområdet. Hvis du har en imponerende portefølje og ønsker å få mer erfaring, er CloudPeeps den beste plattformen for deg. På grunn av deres eksklusivitet kan det være vanskelig å være med, men når du først registrerer deg, er det ganske enkelt å sikre frilansingsmuligheter.

Nøkkelegenskaper:

 • Rask betaling
 • Feilfrie prosesser
 • Ekstern arbeidsvennlig

Pris: CloudPeeps Standard for $ 9 / måned, mens CloudPeeps Plus for $ 29 / måned

Faktisk

faktisk

Det er verdens største nettsted som jobber med over 250 millioner besøkende hver måned. Den prioriterer eksternt jobbansatte og frilansere ved å gi dem fri tilgang til jobbsøk, lar dem legge ut CV og utføre forskning på selskaper. Nettstedet er veldig enkelt å bruke, og du kan finne mange eksterne stillingsannonser på plattformen. Med en så høy popularitet på denne plattformen, er enhver frilanser eller ekstern jobbarbeider nødt til å finne noe i henhold til deres ferdighetssett.

Nøkkelegenskaper:

 • Innebygd online gjenoppbygger
 • Storskala ansettelser
 • E-postmeldinger om jobbvarsel

Pris: $ 5 / dag for sponsede stillingsinnstillinger

frilanser

frilanser

Det er den største frilansjobben på nettet med over 32 millioner registrerte brukere – noe som betyr at mange selskaper bruker nettstedet for å outsource arbeidet sitt. Det tilbyr en rekke frilansjobber, inkludert programvare- og applikasjonsutvikling, skriving, digitale markedsføringstjenester, etc. Alt du trenger å gjøre er å lage en profil og begynne å legge inn bud på jobbene du ønsker!

Nøkkelegenskaper:

 • Utallige prosjekter på en plattform
 • Billigste provisjonssatser

Pris: 10% for faste timeprosjekter, 20% for tjenester og 15% prosjektavgift

Besøk Freelancer for mer informasjon >>

Guru

guru

Guru hjelper deg med å lage en profil som perfekt representerer din erfaring og ferdigheter – for å forbedre sjansene dine for å bli kontaktet av en arbeidsgiver. De har en enorm mengde frilansjobber som oppdateres hver dag fra forskjellige bransjer.
Det er den mest enkle frilansingsnettstedet der ute med et interaktivt grensesnitt som gjør at frilanserne kan bla gjennom jobbene uten problemer..

Nøkkelegenskaper:

 • Støtter transaksjoner gjennom flere betalingsmetoder
 • Omfattende utvalg av jobbkategorier
 • Strømlinjeformet prosjektprosess

Pris: $ 29.95

Frilans skriverjobber

Freelance Writing Jobs

Å starte frilansskriving fra bunnen av kan være en veldig skremmende oppgave, spesielt hvis du ikke vet hvor du skal begynne. Internett er et stort marked for frilansskrivere, men det kan være vanskelig å skille en legitim jobbmulighet fra en svindel med klikk agn..

Derfor, for å hjelpe deg med å lande noen freelance-skrivejobber av høy kvalitet på nettet, har vi laget en omfattende liste over de beste nettsteder for freelancing-skriving..

Contena

contena

Det er et av de beste frilansskrivingsidene på grunn av mengden skrivejobber som er tilgjengelig for redaktører, forfattere og innholdsskapere. De gir en blanding av frilans og eksterne jobbmuligheter. Videre hjelper Contena frilansere med å finne jobber i henhold til sin nisje ved å begrense resultatene til å inkludere de mest lønnsomme skrivekategoriene. Du kan poste frilansskrivjobber innen teknologi, utdanning, velvære, finans, skjønnhet og mange andre bransjer.

Nøkkelegenskaper:

 • Effektive opplæringskurs
 • Meklingstjenester
 • Kundeservice

Pris: $ 500 / år for gullmedlemskap og $ 800 / år for platinemedlemskap

Blogging Pro

bloggingpro

Dette frilansskrivingsnettstedet gir eksterne jobbmuligheter også for forskjellige kategorier som blogging, innholdsskriving, journalistikk, korrekturlesing eller teknisk skriving. De samler alle de beste skrivejobbene på nettet og gjør dem enkle å søke etter frilansere. Derfor, hvis du vil tjene penger hjemmefra ved å bruke dine skriveferdigheter, har du noen prøver klare for hånden når du søker på jobber gjennom Blogging Pro.

Nøkkelegenskaper:

 • Gi tips for å hjelpe deg med å vokse bloggen din
 • Rikelig med ekstern skrivejobb

Pris: $ 30 for 30 dager

Skyword

skyword

Det er en viktig plattform for innholdsmarkedsføring kjent for å tilby konsistente muligheter for freelance-skriving. Klienter bruker denne plattformen for å koble til, legge ut innholdet sitt på nettstedet og administrere forhold til frilansere de outsource arbeidet til. Menneskene bak Skyword bla gjennom de utlagte jobbene og samsvarer med kundens behov med en forfatter. Forfatteren blir deretter invitert til å jobbe med klientens prosjekt, og de får til og med lov til å jobbe med flere prosjekter i tide. Frilansjobbstyret til Skyword er ikke bare begrenset til amerikanske eller engelske selskaper, da det støtter mer enn 13 språk og klienter fra over 27 land.

Nøkkelegenskaper:

 • Frilansere kan få kontakt med merkbare klienter
 • Ulike skrivjobber
 • Prisene er bedre enn andre frilansskrivende nettsteder

Pris: Ikke gitt av nettstedet

Frilansskriving

Frilansskriving

Det er den største plattformen for frilans skrivejobber som består av det største antallet skrivejobber – enda mer enn faktisk eller Craigslist. Gjennom dette frilansstedet vil du få muligheten til å jobbe med noen av de største navnene på markedet, for eksempel Netflix, Facebook og Adobe. Annet enn stillinger, gir det frilansere en sjanse til å delta i å skrive konkurranser og tjene belønning.

Nøkkelegenskaper:

 • Passer best for forfattere på alle erfaringsnivåer
 • Enkelt søkefiltre
 • Konkurransedyktige lønnsatser

Pris: Gratis

Frihet med skriving

freedomwithwriting

Med en god tonehøyde, er du sikker på å vinne prosjekter som betaler veldig bra gjennom denne plattformen. Det tilbyr et valgt antall frilansskrivemuligheter som sendes via en e-post regelmessig. Du vil finne mange innholdsjobber om journalistikk, essays, blogger og skjønnlitteraturskriving på denne plattformen.

Nøkkelegenskaper:

 • Gratis abonnement
 • Jobb variasjon

Pris: Gratis

PubLoft

publoft

Det er en freelance-skriverplattform som gir pålitelige kunder – uten behov for å måtte samhandle – med dem. Dette skrivende nettstedet sikrer at frilanseren kan fokusere på jobben for hånden, og ikke trenger å bekymre deg for å håndtere eller administrere klienter. For å komme inn i PubLoft, må du fylle ut et skjema og bestå noen tester, hvoretter du vil kunne få tilgang til et stort antall bemerkelsesverdige klienter som vil betale deg rettferdig i henhold til din innsats.

Nøkkelegenskaper:

 • Problemfri skrivejobber uten klientinteraksjon
 • Ukentlig betaling

Pris: Fra $ 150 / post

contently

contently

Det er den største plattformen for innholdsmarkedsføring som fungerer med store selskaper som Google, Walmart, Marriott og mange flere. Hjelper kontinuerlig frilansere med å score innholdsjobber og forbedre porteføljen. Det er et high-end byrå som forbinder deg direkte med klientene for frilans skrivemuligheter. Du er bare pålagt å bygge og legge ut en slående plattform som vil bli valgt av kontoadministrasjonsteamet for fremtidig arbeid.

Nøkkelegenskaper:

 • Lett å spore arbeidsflyt
 • Åpenhet i betalingene

Pris: 50 000 til 200 000 dollar per kvartal

Frilans grafisk designjobber

Frilansdesignjobber

Hvis du er velsignet med talentet for å satse på en frilansende karriere som grafisk designer – men ikke kan finne ut hvor du skal begynne – har du kommet til rett sted.

Det er mange frilansjobbsider som tilbyr frilansdesignende jobber, men ikke alle er egnet for forskjellige typer frilansere. Vi har samlet en liste over frilansende nettsteder for grafisk design og deres unike funksjoner her.

Behance

Behance

Det er verdens største kreative nettverk for designjobber, som gir en plattform for grafiske designere å vise frem talentene sine. Det er ikke strengt tatt et freelancing-jobbnettsted, men lar designerne dele arbeidet sitt – for å bli sett av potensielle kunder. Du kan sveipe gjennom bildeporteføljene som er lagt ut av kreative designere og gi beskjed til designeren hvis arbeid du liker best. Som frilanser kan du også legge ut porteføljen din direkte på nettstedets jobbtavle, som gir deg tilgang til et stort antall kreative designere.

Nøkkelegenskaper:

 • Prosjekter synlige for et stort publikum
 • Lagre favorittdesignerens arbeid
 • Tilpasningstjenester

Pris: 399 dollar / måned for en stillingsinnsats

99 design

99Designs

Denne plattformen er det beste frilansstedet for grafiske designere til å vise frem og selge sine ferdigheter. Som navnet antyder er 99 design for frilansere som kan hjelpe kunder med over 90 forskjellige designtyper som visittkort, destinasjonssider eller nettsteder osv. Det fungerer på en annen måte enn de fleste andre frilansdesignsider, slik kundene publiserer en konkurranse, og designerne må sende inn sitt arbeid som senere blir valgt av klienter.

Nøkkelegenskaper:

 • Gratis designkonsultasjon fra kundesupportteamet
 • En jevn opplevelse for begge parter

Pris: Pakker starter fra 399 dollar

Besøk 99 Designs for mer informasjon >>

Dribbble

Dribbble

Det er verdens ledende plattform for frilansdesignere og tilbyr eksterne arbeidsmuligheter og freelance webdesignjobber. Den største fordelen med denne plattformen er at den lar andre designere og potensielle kunder gi deg tilbakemelding om arbeidet ditt.
Du kan finne noen virkelig høykvalitetsarbeid på dette nettstedet fra høyprofilerte kunder, inkludert selskaper som Buffer, Zendesk og Tinder. Bortsett fra å bare jakte på frilansjobber på nettet for nybegynnere, får du også muligheten til å utvikle porteføljen din og legge til eksempler som potensielle kunder kan se.

Nøkkelegenskaper:

 • Stort samfunn å engasjere seg i
 • Fantastisk og brukervennlig plattformdesign
 • Få tilbakemeldinger fra designere

Pris: Dribbble Pro er $ 12 per måned

Envato Studio

Envato Studio

Det er en freelance designnettsted som er populær for logodesign og WordPress-tematilpasninger. Det er en enorm plattform for designere, som blir plukket ut av bedrifter. Envato Studio er et brukervennlig nettsted der frilansere kan finne gode muligheter og motta kjekke betalinger.

Nøkkelegenskaper:

 • Brukervennlig plattform
 • God utbetaling
 • Jevn kommunikasjon mellom frilansere og klienter

Pris: Fra $ 5

Design Crowd

Design Crowd

Det er en online designmarked som tilbyr flere grafiske designtjenester. Nettstedet har et mindre kundegrunnlag enn 99 design. Enten holder bedriftseiere designkonkurranser for å la frilansdesignere sende inn arbeidet sitt og deretter velge dem, eller så kontakter de en designer de foretrekker. Dette freelance designer nettstedet gir en unik plattform der frilansere kan vise talentene sine, lage kontakter og bygge porteføljer.

Nøkkelegenskaper:

 • Utmerket kundeservice
 • Kort behandlingstid
 • Ekspertdesignere

Pris: 99 dollar – 1100 dollar

Crowdspring

Crowdspring

Det er en online frilansmarked der du kan finne tilpasset logo-design, nettstedsdesign, illustrasjon og industridesignprosjekter. Frilansere viser frem designfunksjonene sine ved å delta i konkurranser organisert av forretningsfolk. Du kan også finne enkeltprosjekter på plattformen hvis du ikke er med på konkurranser.

Nøkkelegenskaper:

 • Lett å registrere deg
 • Gratis registrering

Pris: 399 dollar for sølvpakken og så videre

Frilansmarkedsføringsjobber

Frilansmarkedsføringsjobber

Hvis du er fanatiker på sosiale medier eller elsker å skape engasjerende innhold, men vil gjøre freelance-arbeid hjemmefra – frilansmarkedsføringsjobber er noe for deg.

Flere foretak foretrekker nå å ansette folk til eksternt arbeid gjennom frilansjobbsøkingsider. Alt du trenger er en PC og Internett-tilgang.

Mennesker per time

Mennesker per time

Freelance-markedsføringsplattformen er for SEO-entusiaster, programvareingeniører og kreative personer som vil prøve lykken i frilansverdenen. Frilanseren legger inn et bud på en oppgave, og hvis det blir valgt blir prosjektet sikret av frilanseren. For å beskytte frilansere fra falske klienter, krever nettstedet en forhåndsbetaling for oppgaver. Dette minimerer risikoen for tvister mellom klienten og frilanseren.

Nøkkelegenskaper:

 • Profesjonelle kunder å jobbe med
 • Angi dine egne priser

Pris: 3,5% til 5% provisjonsavgift

Remotive

Remotive

Det er et to-månedlig nyhetsbrev for eksterne arbeidere så vel som enkeltpersoner som søker markedsføring frilansarbeid online. I tillegg til jobber, gir det tips om hvordan du kan bli ansatt til eksterne jobber og leve en digital nomad-livsstil. Stillingsannonsene er kategorisert og hjelper deg å finne den spesifikke jobben du leter etter med selskapets sosiale mediedetaljer og kontaktinformasjon.

Nøkkelegenskaper:

 • Brukervennlig grensesnitt
 • Effektiv veiledning om fjernarbeid

Pris: Gratis

Aquent

Aquent

Det er et prisbelønt frilansernettsted som er kjent for å gi høyt betalte jobber til markedsføring av frilansere. Aquent foretrekker imidlertid å ansette frilansere med over to års erfaring. Men ferske nyutdannede er også velkomne til å utforske ubegrensede jobber på plattformen.

Nøkkelegenskaper:

 • Veileder frilanseren når det gjelder å sette en prisklasse
 • Personlig service
 • Talent belønner

Pris: 30% konverteringsgebyr for hver frilanser

Frilansutviklerjobber

Frilansutviklerjobber

Freelancing for utviklere kan være en drømmulighet – hvis de er lei av 9 – 5-slipingen. De kan fritt velge jobbene de er interessert i med fleksible timer som passer best for dem.

Men problemet oppstår når de ikke vet hvor de kan finne arbeid. For å hjelpe deg med å finne ut hva som er best for deg, har vi samlet en liste over de beste frilansutviklernettstedene.

Lorem

asklorem

Den rommer et nettverk av dyktige nettutviklere og designere med bemerkelsesverdige anmeldelser på Facebook, ProductHunt og Reviews.io. Det stiger som en av de største plattformene for frilans nettstedutviklere som også kan hjelpe deg med å bygge en Shopify-butikk eller et nytt WordPress-nettsted. Hovedattraksjonen til frilansutviklernettstedet er at det ikke er noen månedlig avgift å verve seg for frilansjobber og spillejobbene betaler pent. Alle frilans webutviklere blir kontrollert av nettstedet før de kan jobbe på plattformen.

Nøkkelegenskaper:

 • Rask kommunikasjon
 • Kvalitetsfaglig erfaring
 • Eksepsjonell kundesupport

Pris: Ingen månedlig avgift, betalingene starter fra $ 25 til $ 250

Gun.io

Gun.io

Det er en frilansjobbside designet spesielt for frilans webutviklere. Nettutviklerne på Gun.io jobber med industrigiganter som Tesla, Cisco og mange flere. Frilansutviklernettstedet bekjenner både selskapet som ansetter folk som jobber hjemmefra og eksterne arbeidere som legger inn et bud på den jobben. Veteringen gjøres på grunnlag av teknisk ekspertise, og erfaringsnivået til en person. Frilanserne som tilfredsstiller kriteriene, blir bekreftet og kan samarbeide med klienter på en-til-en-basis da.

Nøkkelegenskaper:

 • Har de mest etterspurte talentene som er oppført på nettstedet
 • Veileder frilanser frem til ferdigstillelse av et prosjekt
 • Sikrer at bedrifter får verdi for det de betaler

Pris: $ 75 til $ 150 / time

Gigster

Gigster

Det er et frilansutviklernettsted basert i Silicon Valley der utvalgte tilpassede apper er designet og utviklet. Mange teknologiselskaper ressursarbeid gjennom plattformen for å effektivisere driften. Gigster er for enkeltpersoner med kunnskap og erfaring på området. De ansetter slike frilansere gjennom en screeningsprosess, der de bruker AI for å matche frilansere med prosjekter.

Nøkkelegenskaper:

 • Topp lydutviklere
 • Rask prosjektprosess
 • Rapporterer klientene om fremdrift

Pris: Apper for forskjellige priser kan koste rundt 52 ​​000 dollar

Talentskap

Talentskap

Frilansutviklerens nettsted lar frilansere jobbe for høyprofilerte klienter og tilbyr dem kvalitetsfrilansjobber på nettet. Freelancer må lage en profil og vedlikeholde en portefølje som viser deres erfaringsnivå, kompetanseområde og ferdigheter. Det er en rekke jobber tilgjengelig på dette frilansjobbsiden der klientene gjennomgår frilanserprofilen. Nettstedene designet gjennom plattformen har alt det vesentlige av et moderne nettsted – og hjelper bedrifter med å konvertere besøkende til kunder.

Nøkkelegenskaper:

 • Bygger din digitale CV
 • Enhver frilanser kan søke

Pris: Gratis for freelance jobbsøkere

kodbare

kodbare

Det er en av de beste frilansutviklernettstedene som er spesielt dedikert til WordPress-utviklere over hele verden. Kundene trenger ikke å veterinere frilanserne, i stedet gjør nettstedets algoritme jobben for dem. Som frilanser er alt du trenger å gjøre å lage en attraktiv profil, by på prosjekter og levere kvalitet på webdesign. Du kan sette en konkurransedyktig pris og få flere prosjekter.

Nøkkelegenskaper:

 • Eksklusiv utviklerplattform for WordPress
 • Ingen bud på jobb

Pris: $ 70- $ 120 / time

Frilansfotograf jobber

Frilansfotografjobber

Flertallet av fotografer foretrekker frilansjobber hjemmefra eller på avtalebasis. Selv om de ikke mottar regelmessige lønnsjekker, er det bare for givende å tjene til livets opphold gjennom fotografering.

Hvis du vil gå inn i området frilansfotografering og du allerede har kjøpt alt utstyret, brukt timer på å skyte og til slutt opprettet en imponerende portefølje – men du kan ikke finne spillejobber å starte?

Vi er her for å hjelpe deg med å finne frilansfotograferingsjobber online tilgjengelig på en rekke av de beste online jobbsidene.

Craigslist

Craigslist

Nettstedet tilbyr frilansjobber i tillegg til fjernarbeid for fotografer som vil bygge porteføljen sin på en morsom måte. Du kan finne nasjonale frilansjobber for langtidsarbeid eller midlertidig arbeid, som du kan få tilgang til via nettstedets fotografiavdelingstavle. Det er helt gratis for alle, men du må bekrefte stillingen du velger. Annet enn det kan du finne mange eksterne jobber og tjene penger regelmessig.

Nøkkelegenskaper:

 • Perfekt for nybegynnere frilansere
 • Personlig opplevelse

Pris: Gratis for arbeidssøkere

airbnb

airbnb

Nettstedet ansetter frilansfotografer på kontraktsbasis, noe som hovedsakelig krever fotografering av eiendommer for sine lokasjoner. De er ekstremt spesielle når det gjelder kvaliteten på bilder som de legger ut på nettstedet. For å søke, må du ha en sterk portefølje for at arbeidet ditt skal vurderes. Airbnb forventer også bildebehandling av høy kvalitet fra frilanseren – så en fotograf skal ha alle nødvendige ferdigheter.

Nøkkelegenskaper:

 • Kjekk betaling
 • Sjanse til å møte mennesker og se fine steder

Pris: $ 95 – $ 125 per liste

Fotograferingsjobber sentralt

Fotograferingsjobber sentralt

Gjennom fotograferingsjobbtavlene på nettstedet kan frilansere målrette seg mot noen av de beste klientene. Det fungerer som en bro mellom arbeidsgivere og frilans jobbsøkere der de kan glede seg over ubegrensede stillinger med kundeservice 24/7. Videre lover det frilansjobber i ditt felt og ansetter ikke uerfarne personer, noe som gjør det enklere for dyktige fagfolk å sikre flere prosjekter.

Nøkkelegenskaper:

 • Gratis å delta
 • Ledige jobber i ditt område

Pris: Gratis

Journalistjobber

Journalistjobber

Denne freelance jobbsøkingsiden har blitt rost i hundrevis av publikasjoner som The New York Times og The Wall Street Journal. Det består stort sett jobber fra mediebransjen og tilbyr karriererådgivning og medieressurser. Plattformen gir en god mulighet for alle frilansfotografer til å starte karrieren. Det er vert for store medieselskaper som ESPN, National Geographic, CNN og mange flere på sin plattform.

Nøkkelegenskaper:

 • Fortsett databasetilgangen
 • Tilbyr alle typer mediejobber

Pris: $ 100 for en enkelt stillingsannonse

Fotograferingsjobber på nettet

Fotograferingsjobber på nettet

Det er litt forskjellig fra andre freelance nettsteder siden det lar deg legge ut bildene dine i stedet for å by på en jobb. Det fungerer som en porteføljebygger i stedet for som freelance jobbrett, som du må betale en månedlig avgift for. I stedet for å velge frilansprosjekter, må du kunne ta bilder du er mest komfortabel og lidenskapelig opptatt av.

Nøkkelegenskaper:

 • Gir deg en ide om markedet for fotografering
 • Du kan bruke fotologgene dine

Pris: $ 27 per måned

Frilans virtuelle assistentjobber

Frilans virtuelle assistentjobber

Hvis du vil jobbe som en virtuell assistent fra hjemmets bekvemmeligheter, kan du hjelpe mennesker med dataoppføringsoppgaver, sosiale mediestyring eller kundeservice. Alt du trenger er eksepsjonelle organisasjons- og kommunikasjonsevner for å begynne å jobbe.

Her er en komplett liste over de beste frilansnettstedene som kan hjelpe deg med å finne gode spillejobber som virtuell assistent.

Belay

Belay

Dette er et utelukkende arbeidsbasert nettsted som ansetter en virtuell assistent til forskjellige klienters oppgaver som inkluderer utøvende assistentstillinger, webspesialister og bokholdere. De eksterne jobbene kan nås via nettstedet så vel som på faktisk og Glassdoor. Søkere må gjennom en rekrutteringsprosess som inkluderer flere intervjuer og hele prosessen tar rundt fire til fem uker.

Nøkkelegenskaper:

 • God selskapskultur
 • Frilansmuligheter basert på din ekspertise

Pris: $ 25 / hour

Zirtual

Zirtual

Det er et eksternt jobbnettsted som lar deg jobbe heltid, men ansetter også frilansere til forskjellige prosjekter. Nettstedet ansetter virtuelle assistenter og tildeler dem til sine anerkjente klienter for spesifikke oppgaver. Dette gjør det mulig for kundene å velge kvalitetsassistenter og skalere sin virksomhet med den ekstra hjelpen. Det inkluderer forskjellige kategorier virtuelt assistentarbeid som dataregistrering, markedsføring, forretningsstøtte og vedlikehold av nettsteder.

Nøkkelegenskaper:

 • Effektiv tilgjengelighet
 • Potensial for høy fortjeneste

Pris: Fra $ 398 / måned

Tid osv.

Tid osv.

Tid osv. Har vært i bransjen i over 10 år nå, noe som viser deres troverdighet. Nettstedet har også blitt vist på Forbes, Telegraph og The Guardian. Det gir mange online frilansjobber til virtuelle assistenter som går gjennom en tøff utvalgsprosess. Frilanserne får jobbe med et team av eksperter fra Time Etcs samfunn under en dedikert kontosjef.

Nøkkelegenskaper:

 • Gratis prøveperiode
 • Tilgang til hundrevis av bemerkelsesverdige klienter

Pris: Fra $ 25 / time

Amazon Mechanical Turk

Amazon Mechanical Turk

Det er en av de beste frilansnettstedene for å finne virtuelle assistentjobber raskt. Noen av de populære virtuelle assistentjobbene inkluderer å lage innhold, organisere lister, samle inn data og få tilbakemeldinger fra virksomhetens kunder.

Nøkkelegenskaper:

 • Ulike oppgaver tilgjengelig
 • Tredjeparts støttefora

Pris: 20% provisjon på alle freelance tjenester

VA-nettverk

VA-nettverk

Det er et virtuelt assistent freelance jobbrett som også fungerer som et sosialt nettverksverktøy for dem. Du trenger ikke å by på nettstedet, i stedet er du sammenkoblet med en interessert klient i henhold til dine ferdigheter og kompetanse. Mer enn halvparten av innleggene på nettstedet er for virtuelle assistentjobber. Plattformen gir også veiledning til frilansere som leter etter arbeid. Det er et godt nettsted hvis du leter etter frilansarbeid hjemmefra.

Nøkkelegenskaper:

 • Gratis medlemskap
 • Kontakt med bransjeeksperter

Pris: $ 35 / hour

Fancy Hands

Fancy Hands

Dette freelance nettstedet ansetter virtuelle assistenter til en rekke daglige forretningsoppgaver, for eksempel å ringe, avtaler og dataregistrering, etc. For å komme inn i samfunnet må du ha en rask internettforbindelse og være godt kjent med annen programvare. Den største fordelen med nettstedet er at det til og med tilbyr lederstillinger for en virtuell assistent med kjekke utbetalinger.

Nøkkelegenskaper:

 • Fleksible arbeidstider
 • Ulike jobber tilgjengelige

Pris: $ 29.99 for 5 forespørsler i måneden

Freelance video editor jobber

Freelance Video Editor Jobber

En videoredigerer kan være en veldig givende karriere, spesielt når du kommer på jobb hjemmefra. Frilansere liker jobben mer med fleksible timer og friheten til å velge prosjektet de vil jobbe med.

Enten du er en erfaren videoredigerer eller om du bare er i gang, må du sjekke ut disse video-frilansnettstedene.

Mandy

Mandy

Nettstedet for frilansjobber er en veldig kjent plattform for videoproduksjon og redigeringstjenester. Selv om det høres perfekt ut, er konkurransen veldig høy og er vert for tusenvis av andre video- og filmfolk – så du bør ha en god portefølje for å pakke frilansingsmuligheter.

Nøkkelegenskaper:

 • Gratis prøveperiode
 • Tilgjengeligheten til profesjonelle jobber

Pris: abonnementsavgift starter på $ 19,39 per måned

Produksjon Hub

Produksjon Hub

Det er den ledende frilans og eksterne nettsted for videoproduksjon. Det har blitt ganske berømt da mange dyktige fagpersoner har sikret seg jobber i store TV-nettverk og studioer gjennom plattformen. Det er et godt nettsted for både produksjonsselskaper og for eksterne frilansere å starte karrieren med deltid eller heltidsjobb.

Nøkkelegenskaper:

 • En omfattende database over klienter
 • Massevis av internshipmuligheter

Pris: Medlemskap starter fra $ 4,99 / måned

Motionographer

Motionographer

Det er frilans og eksterne jobbside som har de beste tilgjengelige jobbene innen filmskaping, animasjon og visuelle effekter. Noen av jobbene inkluderer en generalist, bevegelsesgrafikkdesigner og spesialist i visuelle effekter.

Nøkkelegenskaper:

 • Arbeid sammen med kjente animatører, designere og kunstregissører
 • Ideell for mennesker med varierende ferdighetsnivå og erfaring

Pris: $ 129 for standardinnleggelse i 30 dager

Kreativ ku

Kreativ ku

Det er et forum som har veiledning og tips om feilsøking og utdanning av programvare. Nettstedets fellesskap inkluderer ekspertredaktører som hjelper frilansere å få mer ferdigheter. For å finne frilansarbeid på nettstedet, trenger du bare å legge ut en videorulle i profilen din og søke om tilgjengelige videoredigeringsjobber.

Nøkkelegenskaper:

 • Guider for bruk av kompleks programvare
 • Mentorskap fra erfarne videoredigerere

Pris: Varierer for forskjellig ferdighetsnivå

Assemble.tv

Assemble.tv

Det er en organisert og systematisk plattform som lar svært kreative individer jobbe med bemerkelsesverdige merker og få kontakt med det mest geniale talentet. Talentpoolen deres består av regissører, tekstforfattere, fotografer og videoredigerere, etc. For å bli en del av deres kreative nettverk, må frilansere gjennomgå en screeningsprosess og passere standardene som er satt av dem. Du må sende inn en gratis, og hvis den er på listen og velges, kan den bli en del av nettstedets fellesskap.

Nøkkelegenskaper:

 • Ta kontakt med bemerkelsesverdige personer fra bransjen
 • Arbeid med prosjekter du brenner for

Pris: Varierer fra prosjekt til prosjekt

Frilans salgsjobber

Frilans salgsjobber

Nettsteder for frilanssalgsjobber gir deg en unik mulighet til å få frilansjobber som ellers er vanskelige å lande. De ansetter topp talent for ettertraktede prosjekter og kan bidra til å fremskynde karrieren din. Alt du trenger å gjøre er å bygge en salgsportefølje og registrere deg på de beste frilans salgssidene som er oppført nedenfor.

Rekrutterer med glidelås

Rekrutterer med glidelås

Dette er den beste rekrutteringsnettstedet som finner personer med riktig erfaring og matcher dem med den mest kompatible jobben. Mange bransjegiganter bruker plattformen for å ansette frilans talent. Frilanserne må søke på en jobb ved å fylle ut et profilskjema, hvoretter de får lov til å se frilansjobboppføringer og søke på det de synes er interessant.

Nøkkelegenskaper:

 • Brukervennlig grensesnitt
 • Nye stillingsvarsler
 • nyhetsbrev

Pris: Gratis prøve på fire dager, hvoretter månedlige abonnementsavgifter påløper

Rød hatt

Rød hatt

Et annet rekrutteringsnettsted som ansetter frilansere og tilbyr også noen av de beste eksterne jobbene – for å hjelpe klienter med å finne ideelle kandidater for arbeid, hovedsakelig for salgsavdelingen. Hvis du tror at du har de nødvendige ferdighetene og erfaringene til å jobbe som salgsrepresentant for noe bemerkelsesverdig selskap – er Red Hat den rette plattformen for deg.

Nøkkelegenskaper:

 • Muligheter for karrierefremmelse
 • Samarbeid og fleksibelt miljø

Pris: Varierer i henhold til den månedlige abonnementspakken du velger

Hopp over stasjonen

Hopp over stasjonen

En jobbnettsted som tilbyr noen av de beste eksterne jobbene og frilansjobber i salg. Plattformen gjør søket etter arbeid veldig enkelt gjennom det avanserte vetting-systemet. De eksterne jobbene er kategorisert og kan nås etter dato, relevans eller lokasjonsfilter. Nettstedet har også eksterne jobber fra andre rekrutteringsnettsteder, noe som gjør det enkelt for søkere å velge mellom alle tilgjengelige alternativer.

Nøkkelegenskaper:

 • Forenkler prosessen med å finne de beste eksterne jobbene
 • Krever ingen registrering

Pris: Stillingsannonser er priset til $ 79 mens abonnementet er gratis

Freelance kundestøttejobber

Freelance kundesupportjobber

Hvis du er en naturlig problemløser og god med mennesker, men du hater å kjøre på jobb hver dag, kan du starte din frilans karriere som kundestøtte representant.

For å ta fatt på den nye karrieren, her er noen frilanser-nettsteder som tilbyr jobber innen domenet kundesupport.

Vi jobber eksternt

Vi jobber eksternt

Det er et eksternt jobbnettsted som poster jobber som ikke krever din tilstedeværelse. Det er et av de første eksterne jobbtavlene som fremdeles står i dag som den mest besøkte plattformen for eksterne jobber.

Nøkkelegenskaper:

 • Ulike tilgjengelige jobber
 • Enkelt å navigere

Pris: 299 dollar per stillingsoppføring i 30 dager

Virtuelle stemmer

Virtuelle stemmer

Nettstedet for ekstern jobb gir det beste jobbrettet for fjernarbeid med mer enn 10.000 bedriftsoppføringer som er passende for telekommunikere. Hvis du registrerer deg på Virtual Vocations, vil jobbrettstedet for telekommunikasjon sende deg e-postmeldinger når jobber stemmer overens med ekspertisen din.

Nøkkelegenskaper:

 • God jobb filtre
 • Jobber for alle erfaringsnivåer

Pris: En månedlig abonnementsavgift på $ 15.99 for brukere

Konklusjon

Å være frilanser eller ekstern arbeider betyr at du kan velge den jobben som best passer dine behov. Frilansjobber lar deg opprettholde en fleksibel timeplan, slik at du kan tjene penger og ta vare på ditt ansvar samtidig.

Denne guiden er fullpakket med informasjon om noen av de beste frilansersidene som kan hjelpe deg med å lande din neste frilansjobb. Det hele starter med litt introspeksjon for å oppdage styrkene dine – og bestemme om freelancing eller en ekstern jobb er ditt kall!

Vi foreslår at du velger frilans jobbsøkesider som tilfredsstiller dine behov og lar deg gjøre noe du brenner for. Lykke til!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map