50 bedste freelance job-websteder til at finde arbejde og tjene penge i 2020

freelance job vigtigste


Hvis du leder efter freelance-job online for at tjene hurtige penge og for at undgå den frygtede daglige pendling til arbejde, er du kommet til det rigtige sted! Freelancing kan hjælpe dig med at skabe langvarige forhold til klienter, som endda kan ansætte dig på lang sigt til kontinuerligt stabilt arbejde. Som freelancer kan du drage fordel af dine interesser og tage projekter, du kan lide.

Opdatering: Idet regeringer over hele verden prøver at begrænse spredningen af ​​COVID-19, er arbejde hjemmefra ikke længere en mulighed, men en nødvendighed på tværs af flere brancher og jobroller. Mange virksomheder bliver berørt, oplever afmatninger, forårsager komplikationer for deres ansatte eller blot lukker for godt, indtil hele Coronavirus-fiaskoen sprænger. Det er blevet sværere for mange mennesker at få ender til at mødes og tjene, mens de sættes i karantæne derhjemme. Heldigvis tilbyder freelancing fleksible og fjerntliggende arbejdsmuligheder, der kan hjælpe arbejdstagere i mange brancher, der er påvirket af den nye Coronavirus. Uanset om du er blevet afskediget i lyset af denne udvikling, eller dine timer er blevet afskåret, er det muligt at sammensætte den indkomst, når du starter freelancing.

For at blomstre som freelancer og tjene en anstændig levevis, skal du skabe de rigtige forbindelser, opbygge en portefølje og få dit navn derude. Der er masser af freelancing job derude, så længe du ved, hvor du skal kigge. Forskning viser, at 59% af virksomhederne i USA har en fleksibel arbejdsstyrke, ifølge Forbes.

Men hvordan kan man finde disse online freelancer job og sikre din økonomiske overlevelse i disse tider? Svaret: på freelance-websteder! Men først skal du vide, hvad freelancing er, og hvilken type projekter du kan score på freelance-websteder.

De 3 bedste freelance-jobwebsteder – maj 2020

ANBEFALES
flexjobs logo fleksjob jobbræt er vært for mere end 20.000 fjern- og freelance jobopslag. Besøg
fleksjob
fiverr logo Fiverr er sandsynligvis det bedste freelance-websted, der starter din karriere som freelancer. Besøg
Fiverr
solidgigs logo SolidGigs er en meget kreativ platform til freelancing med en let søgefelt. Besøg
SolidGigs

Indholdsfortegnelse

 • Ting at vide, før du starter som freelancer
 • Generelle freelance jobsøgningssider
 • Freelance skrivning job
 • Freelance grafisk designjob
 • Freelance marketing job
 • Freelance udviklerjob
 • Freelance fotograf job
 • Freelance virtuelle assistentjob
 • Freelance video editor job
 • Freelance salg job
 • Freelance kundesupportjob
 • Konklusion

Ting at vide, før du starter som freelancer

Hvad er freelancing?

Freelancing er, når en selvstændig erhvervsdrivende leverer tjenester til flere klienter ad gangen. Det fremmer en digital nomad-livsstil, når freelancere arbejder ud fra deres hjemlige komfort. De får til at indstille deres arbejdstid, spore deres projekter og fakturere deres klienter i henhold til de fastlagte kurser.

Freelancere finder arbejde gennem de bedste freelancing-websteder eller direkte uden brug af tredjepartsressourcer. Freelancer tjener penge pr. Job eller timebasis.

Hvad er freelance-websteder, og hvordan fungerer de?

Freelancing-websteder er markedspladser for freelance-optrædener, hvor virksomhederne og freelancere forbinder hinanden og drager fordel af hinanden. Disse freelance jobsøgningssider giver arbejdsgivere mulighed for at indsende joboversigter, som freelancere afgiver bud eller anmodninger om. De opfordres til at opbygge deres profiler på disse freelancing-websteder for at vise deres portefølje, færdigheder og omdømme. De kan tjene penge ved at sikre og afslutte passende projekter, der er lagt ud på disse platforme hver dag.

Nogle af disse freelance platforme tilbyder gratis abonnement, mens andre opkræver et provision eller et medlemsgebyr. Disse websteder er integreret med sikre betalingsmuligheder for at sikre, at der ikke er nogen hindringer for begge parter.

Ting at huske på, før du starter som freelancer

At komme i gang som freelancer kan være let, da alt hvad du skal gøre er at tilmelde dig et freelancing-websted og begynde at byde på projekter. Så bliver du nødt til at indstille prisfastsættelsen for dine tjenester – sådan viser du din værdi for verden, så sørg for at du gør det korrekt.

Vi har samlet en unik, omfattende guide til de bedste freelance-websteder for at hjælpe dig med at komme i gang. Det er her vi introducerer dig til nogle af de bedste freelance platforme i virksomheden, fortæller dig om deres nøglefunktioner og diskuterer deres priser blandt andre egenskaber. Dette skal hjælpe dig med at starte din freelance-karriere fra den rigtige platform i henhold til din respektive niche og præference.

Følgende er alle de bedste freelance sider at vælge imellem:

Generelle freelance jobsøgningssider

Generelle freelancing job

Disse freelancing-websteder indeholder en bred vifte af freelancer-job inden for områderne skrivning, design, webudvikling, marketing, salg, fotografering og mange flere.

Så hvis du er på udkig efter flere forskellige freelance online-job, der udvider din horisont, er dette den mest omfattende liste for dig.

fleksjob

fleksjob

Det er en platform, der ikke kun tilbyder freelancing-job for begyndere, men også er et knudepunkt for andre fleksible job. Med over 50 jobkategorier spænder fjernkarrieren fra positioner på entry-level til high-betalende job på ledende niveau fra hele verden. Det lover også at give fidusfrie og fleksible arbejdsledere til fjern karriereorienterede freelancere. FlexJobs Corporation’s jobbestyrelse er i øjeblikket vært for mere end 20.000 fjern- og freelance jobannoncer, der er overvåget for legitimitet.

Nøglefunktioner:

 • Liste vises på en veludviklet måde
 • Tilgængeligheden af ​​de fleste arbejdsgiveres virksomhedsbeskrivelser
 • Bygger en freelance klientbase

Pris: FlexJobs opkræver $ 14,95 for en måned, $ 29,95 i tre måneder og $ 49,95 for et år

Fiverr

Fiverr

Det er sandsynligvis det bedste freelance-websted, der starter din karriere som freelancer. Med job, der starter på $ 5 pr. Projekt, tilbyder platformen små projekter, som du kan gennemføre og opbygge din portefølje til potentielle kunder. Freelance mulighederne online på Fiverr kan hjælpe dig med at opbygge en portefølje til en niche og gå videre til mere betydningsfulde projekter.

Nøglefunktioner:

 • Tilbyder gratis kurser for at udvide dit skillset
 • Sender betalende kunder
 • Behøver ikke at byde på klienter

Pris: Fiverr opkræver freelancere mellem $ 5,00 og $ 995,00 per job, afhængigt af projektet

SolidGigs

SolidGigs

Det er en meget ressourcestædig platform til freelancing og fjernarbejde med en let søgefelt. Det sparer tid – ved at gå gennem freelance jobannoncer og vælge det mest relevante – baseret på din ekspertise. Så hvis du er en travl person, kan SolidGigs muligvis blive din go-website for freelance-arbejde.

Nøglefunktioner:

 • Online ressourcebibliotek med kurser, interviews, skabeloner
 • Sender 2% af de bedste freelance optræden

Pris: $ 19 / måned

Besøg SolidGigs for yderligere information >>

oDesk

oDesk

Upwork blev dannet som et resultat af en fusion mellem to førende platforme til freelance-arbejde online: oDesk og Elance. Det tilbyder freelance muligheder i en bred vifte af nicher – for alle slags freelance arbejdstagere online. For at tiltrække projekter skal freelancere opbygge deres arbejdsportefølje, profil, ratings og budpriser. Upwork finder derefter det rigtige match til dig gennem dets kraftfulde søgemaskiner gearet med forskellige filtre. Det har noget for enhver smag, lige fra korte eller langsigtede projekter til grundlæggende job eller ekspertniveau.

Nøglefunktioner:

 • Effektiv søgning
 • Sikker betaling
 • Præcis fakturering

Pris: Upwork opkræver 20% for de første $ 500, der tjenes gennem en klient, 10% for livsfaktureringer mellem $ 500 og $ 10.000, og 5% for livsfaktureringer for projekter til en værdi af over $ 10.000

Toptal

toptal

Det er den mest konkurrencedygtige platform, der lover at ansætte de øverste 3% af freelancere fra hele verden. Freelancerne skal gennem en screeningtest, og når du først har bestået testen, giver det sikkerhed for de bedste projekter fra fantastiske klienter. Bemærkelsesværdige virksomheder som Zendesk og Airbnb ansætter freelancere fra dette freelance jobsite, hvilket viser, at konkurrencen på denne platform er meget høj, men at der også tildeles fair kompensation. Når du bliver en del af Toptals samfund, opretter du nogle meget vigtige forbindelser, der giver dig nogle rentable projekter.

Nøglefunktioner:

 • Hurtig placeringsproces
 • To-ugers gratis prøveversion

Pris: Startpris på $ 60

CloudPeeps

cloudpeeps

Det er en alt-i-én-platform, der forbinder online freelancing-samfundet med markedet og opmuntrer begge til at drive forretning. Medlemmer kan indstille deres satser og freelance online job efter kategori, type arbejde eller gennem lønområdet. Hvis du har en imponerende portefølje og ønsker at få mere erfaring, er CloudPeeps den bedste platform for dig. På grund af deres eksklusivitet kan det være svært at tilslutte sig, men når du først har registreret dig selv, er det ganske let at sikre freelancing muligheder.

Nøglefunktioner:

 • Hurtig betaling
 • Fejlfri processer
 • Fjernbetjening-venlig

Pris: CloudPeeps Standard for $ 9 / måned, mens CloudPeeps Plus for $ 29 / måned

Ja

Ja

Det er verdens største jobwebsted, der underholder over 250 millioner besøgende hver måned. Det prioriterer eksterne jobarbejdere og freelancere ved at give dem fri adgang til jobsøgninger, giver dem mulighed for at placere CV og udføre forskning på virksomheder. Hjemmesiden er meget nem at bruge, og du kan finde mange eksterne jobfortegnelser på platformen. Med en så høj popularitet af denne platform er enhver freelancer eller ekstern jobmedarbejder nødt til at finde noget i henhold til deres kvalifikationssæt.

Nøglefunktioner:

 • Indbygget online genoptagerværktøj
 • Ansættelse i stor skala
 • E-mails om jobvarsler

Pris: $ 5 / dag for sponsorerede stillinger

freelancer

freelancer

Det er det største marked for freelance-job med over 32 millioner registrerede brugere – hvilket betyder, at mange virksomheder bruger hjemmesiden til at outsource deres arbejde. Det tilbyder en række freelance-job, herunder software- og applikationsudvikling, skrivning, digitale marketingtjenester osv. Alt, hvad du skal gøre er at oprette en profil og begynde at placere bud på de job, du ønsker!

Nøglefunktioner:

 • Utallige projekter på en platform
 • Billigste provision

Pris: 10% for faste timeprojekter, 20% for tjenester og 15% projektgebyr

Besøg Freelancer for yderligere information >>

Guru

guru

Guru hjælper dig med at oprette en profil, der perfekt repræsenterer din oplevelse og færdigheder – for at forbedre dine chancer for at blive kontaktet af en arbejdsgiver. De har en enorm mængde freelance jobannoncer, der opdateres hver dag fra forskellige brancher.
Det er det mest ligefremme freelancing-websted derude med en interaktiv grænseflade, der giver freelancerne mulighed for at skumme igennem jobbet uden besvær..

Nøglefunktioner:

 • Understøtter transaktioner gennem flere betalingsmetoder
 • Omfattende række jobkategorier
 • Strømlinet projektproces

Pris: $ 29,95

Freelance skrivning job

Freelance Writing Jobs

At starte freelance-skrivning fra bunden af ​​kan være en meget skræmmende opgave, især hvis du ikke ved, hvor du skal starte. Internettet er en stor freelance-markedsplads, men at adskille en legitim jobmulighed fra en klik-agn-svindel kan være svært.

Derfor, for at hjælpe dig med at lande nogle freelance-skrivningsprogrammer online, har vi oprettet en omfattende liste over de bedste websteder til freelancing-skrivning.

Contena

contena

Det er et af de bedste freelance-skrivningssider på grund af mængden af ​​skrivejob, der er tilgængelig for redaktører, forfattere og indholdsskabere. De giver en blanding af freelance og eksterne jobmuligheder. Desuden hjælper Contena freelancere med at finde job i henhold til deres niche ved at indsnævre resultaterne til at omfatte de mest rentable skrivekategorier. Du kan poske freelanceskrivningsjob inden for teknologi, uddannelse, wellness, finans, skønhed og mange andre brancher.

Nøglefunktioner:

 • Effektive uddannelseskurser
 • Mæglingstjenester
 • Kunde support

Pris: $ 500 / år for guldmedlemskab og $ 800 / år for platinemedlemskab

Blogging Pro

bloggingpro

Dette freelance-skrivende websted giver også eksterne jobmuligheder i forskellige kategorier såsom blogging, indholdsskrivning, journalistik, korrekturlæsning eller teknisk skrivning. De samler alle de bedste online-jobjob og gør dem nemme at søge efter freelancere. Derfor, hvis du vil tjene penge hjemmefra ved hjælp af dine skrivefærdigheder, skal du have nogle prøver klar til rådighed, når du ansøger om job gennem Blogging Pro.

Nøglefunktioner:

 • Giv tip, der hjælper dig med at vokse din blog
 • Masser af fjernskrivningsjob

Pris: $ 30 i 30 dage

Skyword

skyword

Det er en vigtig platform for indholdsmarkedsføring, der er kendt for at give ensartede freelanceskrivningsmuligheder. Kunder bruger denne platform til at oprette forbindelse, placere deres indhold på hjemmesiden og styre forhold til freelancerne, de outsource deres arbejde til. Menneskerne bag Skyword søger gennem de udstationerede job og matcher klientens behov med en forfatter. Forfatteren bliver derefter opfordret til at arbejde på klientens projekt, og de har endda lov til at arbejde på flere projekter i tide. Freelance jobbrættet i Skyword er ikke kun begrænset til amerikanske eller engelske virksomheder, da det understøtter mere end 13 sprog og klienter fra over 27 lande.

Nøglefunktioner:

 • Freelancere kan oprette forbindelse til mærkbare klienter
 • Forskellige skrivearbejder
 • Priserne bedre end andre freelance-skrivende websteder

Pris: Ikke leveret af hjemmesiden

Freelance Writing

Freelance Writing

Det er den største platform for freelanceskrivningsjobber, der består af det største antal skriftkonkurrencer – endnu mere end faktisk eller Craigslist. Gennem dette freelance-websted får du muligheden for at arbejde med nogle af de største navne på markedet, såsom Netflix, Facebook og Adobe. Bortset fra stillinger, giver det freelancere en chance for at deltage i at skrive konkurrencer og tjene belønninger.

Nøglefunktioner:

 • Passer til forfattere på alle erfaringsniveauer
 • Nem søgefiltre
 • Konkurrencedygtige lønsatser

Pris: Gratis

Frihed med skrivning

freedomwithwriting

Med en god tonehøjde er du sikker på at vinde projekter, der betaler rigtig godt gennem denne platform. Det tilbyder et udvalgt antal freelance skrivemuligheder, der regelmæssigt sendes via en e-mail. Du vil finde en masse indholdsopgaver om journalistik, essays, blogs og fiktionskrivning på denne platform.

Nøglefunktioner:

 • Gratis abonnement
 • Job variation

Pris: Gratis

PubLoft

publoft

Det er en freelance-skriveplatform, der giver pålidelige klienter – uden behov for at have interaktion – med dem. Dette skrivende websted sikrer, at freelancer kan fokusere på det aktuelle job og ikke behøver at bekymre sig om at håndtere eller styre klienter. For at komme ind i PubLoft skal du udfylde en formular og bestå nogle test, hvorefter du vil kunne få adgang til et stort antal bemærkelsesværdige klienter, som betaler dig retfærdigt i henhold til din indsats.

Nøglefunktioner:

 • Problemfri skrivningsprojekter uden klientinteraktion
 • Betalinger hver uge

Pris: Fra $ 150 / post

contently

contently

Det er den største platform for indholds-marketing, der fungerer med store virksomheder som Google, Walmart, Marriott og mange flere. Hjælper konstant freelancere med at score indholdsopgaver og forbedre deres portefølje. Det er et avanceret bureau, der forbinder dig direkte med klienterne til freelance-skrivemuligheder. Du skal bare oprette og sende en markant platform, der vil blive valgt af kontoadministrationsteamet til fremtidig arbejde.

Nøglefunktioner:

 • Let at spore arbejdsgang
 • Gennemsigtighed i betalinger

Pris: $ 50.000 til $ 200.000 pr. Kvartal

Freelance grafisk designjob

Freelance Design Jobs

Hvis du er velsignet med talentet til at forfølge en freelancing-karriere som grafisk designer – men ikke kan finde ud af, hvor du skal starte – er du kommet til det rigtige sted.

Der er masser af freelance-jobwebsteder, der giver freelance-designjob, men ikke alle er velegnede til forskellige typer freelancere. Vi har samlet en liste over freelance grafiske designwebsteder og deres unikke funktioner her.

Behance

Behance

Det er verdens største kreative netværk til designjob, som giver en platform for grafiske designere at vise deres talenter. Det er ikke strengt et freelancing jobsite, men tillader designerne at dele deres arbejde – for at blive set af potentielle kunder. Du kan stryge igennem de billedporteføljer, der er indsendt af kreative designere og sende besked til den designer, hvis arbejde du bedst kan lide. Som freelancer kan du også placere din portefølje direkte på webstedets jobbræt, som giver dig adgang til et stort antal kreative designere.

Nøglefunktioner:

 • Projekter synlige for et stort publikum
 • Gem din yndlingsdesigner
 • Tilpasningstjenester

Pris: $ 399 / måned for et jobopslag

99 design

99Designs

Denne platform er det bedste freelance-site for grafiske designere til at fremvise og sælge deres færdigheder. Som navnet antyder, er 99 designs beregnet til freelancere, der kan hjælpe klienter med over 90 forskellige designtyper såsom visitkort, landingssider eller websteder osv. Det fungerer på en anden måde end de fleste andre freelance designwebsteder, som klienterne offentliggør en konkurrence, og designerne skal indsende deres arbejde, som senere er valgt af klienter.

Nøglefunktioner:

 • Gratis designkonsultation fra kundesupportteamet
 • En glat oplevelse for begge parter

Pris: Pakker starter fra $ 399

Besøg 99 Designs for yderligere information >>

Dribbble

Dribbble

Det er verdens førende platform for freelance-designere og tilbyder fjernarbejdsmuligheder og freelance webdesignjob. Den største fordel ved denne platform er, at den giver andre designere og potentielle kunder mulighed for at give dig feedback på dit arbejde.
Du kan finde noget virkelig høj kvalitet på dette websted fra højprofilerede klienter, herunder virksomheder som Buffer, Zendesk og Tinder. Bortset fra bare at jage efter freelance job online for begyndere, får du også muligheden for at udvikle din portefølje og tilføje prøveværker, som potentielle kunder kan se.

Nøglefunktioner:

 • Stort samfund at engagere sig i
 • Fantastisk og let at bruge platformdesign
 • Få feedback fra designere

Pris: Dribbble Pro er $ 12 pr. Måned

Envato Studio

Envato Studio

Det er et freelance-designwebsted, der er populært til logo-design og WordPress-tematilpasninger. Det er en enorm platform for designere, der er håndplukket af virksomheder. Envato Studio er et brugervenligt websted, hvor freelancere kan finde gode muligheder og modtage smukke betalinger.

Nøglefunktioner:

 • Brugervenlig platform
 • God udbetaling
 • Jævn kommunikation mellem freelancere og klienter

Pris: Fra $ 5

Design Crowd

Design Crowd

Det er en online designmarked der tilbyder flere grafiske designtjenester. Webstedet har et mindre kundegrundlag end 99 designs. Enten holder forretningsejere designkonkurrencer for at give freelance-designere mulighed for at indsende deres arbejde og derefter vælge dem, eller så kontakter de en designer, de foretrækker. Dette freelance designer site giver en unik platform, hvor freelancere kan vise deres talenter, skabe kontakter og opbygge porteføljer.

Nøglefunktioner:

 • Fremragende kundeservice
 • Kort behandlingstid
 • Ekspertdesignere

Pris: $ 99 – $ 1100

Crowdspring

Crowdspring

Det er en online freelance markedsplads, hvor du kan finde brugerdefineret logo design, website design, illustration og industrielt design projekter. Freelancere viser deres designfunktioner ved at deltage i konkurrencer, der er arrangeret af forretningsfolk. Du kan også finde individuelle projekter på platformen, hvis du ikke er ude af konkurrencer.

Nøglefunktioner:

 • Let at tilmelde dig
 • Gratis registrering

Pris: $ 399 for sølvpakken og så videre

Freelance marketing job

Freelance Marketing Jobs

Hvis du er fanatisk på sociale medier eller elsker at skabe engagerende indhold, men vil udføre freelance-arbejde hjemmefra – freelance-marketingjob er for dig.

Flere virksomheder foretrækker nu at ansætte folk til fjernarbejde gennem freelance jobsøgningssider. Alt hvad du behøver er en pc og internetadgang.

Mennesker per time

Mennesker per time

Freelance-marketingplatformen er til SEO-entusiaster, softwareingeniører og kreative personer, der vil prøve lykken i freelanceverdenen. Freelancer afgiver et bud på en opgave, og hvis det bliver valgt, er projektet sikret af freelancer. For at beskytte freelancere mod falske klienter opkræver webstedet en forhåndsbetaling for opgaver. Dette minimerer risikoen for eventuelle tvister mellem klienten og freelancer.

Nøglefunktioner:

 • Professionelle klienter at arbejde sammen med
 • Indstil dine egne satser

Pris: 3,5% til 5% provision

Remotive

Remotive

Det er et halvårligt nyhedsbrev for eksterne medarbejdere såvel som enkeltpersoner, der søger marketing freelance arbejde online. Ud over job giver det tip til, hvordan man kan ansættes til fjernjob og leve en digital nomad-livsstil. Jobannoncerne er kategoriseret og hjælper dig med at finde det specifikke job, du leder efter, med virksomhedens sociale medieoplysninger og kontaktoplysninger.

Nøglefunktioner:

 • Brugervenlig grænseflade
 • Effektiv vejledning til fjernarbejde

Pris: Gratis

Aquent

Aquent

Det er et prisvindende freelancer-websted, der er kendt for at give højt-betalende job til markedsføring af freelancere. Aquent foretrækker dog at ansætte freelancere med over to års erfaring. Men friske kandidater er også velkomne til at udforske ubegrænsede job på platformen.

Nøglefunktioner:

 • Vejleder freelancer om at indstille en prisklasse
 • Personlig service
 • Talent belønninger

Pris: 30% konverteringsgebyr for hver freelancer

Freelance udviklerjob

Freelance Developer Jobs

Freelancing for udviklere kan være en drømmulighed – hvis de er trætte af 9 – 5-slibningen. De kan frit vælge de job, de er interesseret i med fleksible timer, der bedst passer dem.

Men problemet opstår, når de ikke ved, hvor de kan finde arbejde. For at hjælpe dig med at finde ud af, hvad der er bedst for dig, har vi samlet en liste over de bedste freelance-udviklerwebsteder.

Lorem

asklorem

Det huser et netværk af dygtige webudviklere og designere med bemærkelsesværdige anmeldelser på Facebook, ProductHunt og Reviews.io. Det stiger som en af ​​de største platforme for freelance-webstedsudviklere, der også kan hjælpe dig med at opbygge en Shopify-butik eller et nyt WordPress-sted. Hovedattraktionen på freelance-udviklerwebstedet er, at der ikke er et månedligt gebyr at tilmelde sig freelancejob, og spillejoberne betaler pænt. Alle freelance webudviklere overvåges af webstedet, før de kan arbejde på platformen.

Nøglefunktioner:

 • Hurtig kommunikation
 • Professionel kvalitetserfaring
 • Enestående kundesupport

Pris: Intet månedligt gebyr, betalinger starter fra $ 25 til $ 250

Gun.io

Gun.io

Det er et freelance jobsite designet specielt til freelance webudviklere. Webudviklerne hos Gun.io arbejder med industrigiganter som Tesla, Cisco og mange flere. Freelance-udviklerwebstedet undersøger både det firma, der ansætter folk, der arbejder hjemmefra, og fjernarbejderne, der afgiver et bud på dette job. Veteringen sker på grundlag af teknisk ekspertise og en persons oplevelsesniveau. Freelancerne, der opfylder kriterierne, verificeres og kan arbejde med klienter på en-til-en-basis derefter.

Nøglefunktioner:

 • Har de mest efterspurgte talenter, der er anført på hjemmesiden
 • Guides freelancer op til færdiggørelsen af ​​et projekt
 • Sikrer, at virksomheder får værdi for det, de betaler

Pris: $ 75 til $ 150 / time

Gigster

Gigster

Det er et freelanceudviklerwebsted baseret i Silicon Valley, hvor valgte tilpassede apps er designet og udviklet. Mange tech-virksomheder ressourcer deres arbejde gennem platformen for at strømline deres operationer. Gigster er til personer med viden og erfaring inden for området. De ansætter sådanne freelancere gennem en screeningsproces, hvor de bruger AI til at matche freelancere med projekter.

Nøglefunktioner:

 • Top-notch udviklere
 • Hurtig projektproces
 • Rapporterer klienterne om fremskridt

Pris: Apps til forskellige priser kan koste omkring $ 52.000

Talentskab

Talentskab

Freelance-udviklerwebstedet giver freelancere mulighed for at arbejde for højprofilerede klienter og tilbyder dem kvalitets freelancejob online. Freelancer skal oprette en profil og vedligeholde en portefølje, der viser deres erfaringsniveau, ekspertiseområde og færdigheder. Der er et antal job tilgængelige på dette freelance jobsite, hvor klienterne gennemgår freelancer-profilen. Webstederne, der er designet gennem platformen, har alt det væsentlige ved et moderne websted – og hjælper virksomheder med at konvertere besøgende til kunder.

Nøglefunktioner:

 • Bygger dit digitale CV
 • Enhver freelancer kan ansøge

Pris: Gratis for freelance jobsøgende

Codeable

Codeable

Det er en af ​​de bedste freelance-udviklerwebsteder, der er specielt dedikeret til WordPress-udviklere over hele verden. Klienterne behøver ikke at dyrke freelancerne, i stedet for gør webstedets algoritme jobbet for dem. Som freelancer er alt, hvad du skal gøre, at oprette en attraktiv profil, byde på projekter og levere webstedsdesign af høj kvalitet. Du kan indstille en konkurrencedygtig pris og få flere projekter.

Nøglefunktioner:

 • Eksklusiv udviklerplatform for WordPress
 • Intet bud på arbejde

Pris: $ 70- $ 120 / time

Freelance fotograf job

Freelance Photographer Jobs

Størstedelen af ​​fotografer foretrækker freelance job hjemmefra eller på kontraktmæssig basis. Selvom de ikke modtager regelmæssige lønchecks, er det bare for givende at tjene til livets ophold gennem fotografering.

Hvis du vil gå ind i området for freelance-fotografering, og du allerede har købt alt udstyr, brugt timer på at skyde og til sidst oprettet en imponerende portefølje – men du kan ikke finde optrin til at starte?

Vi er her for at hjælpe dig med at finde freelance fotograferingsjob online tilgængelig på en række af de bedste online jobwebsteder.

Craigslist

Craigslist

Webstedet indeholder freelance-shows såvel som fjernarbejde for fotografer, der ønsker at opbygge deres portefølje på en sjov måde. Du kan finde nationale freelance jobannoncer til langtidsarbejde eller midlertidigt arbejde, som du kan få adgang til via webstedets fotografibeskyttelsestavle. Det er helt gratis for alle, men du skal verificere de stillinger, du vælger. Bortset fra det kan du finde masser af fjernjob og tjene penge regelmæssigt.

Nøglefunktioner:

 • Perfekt til begyndere freelancere
 • Personlig oplevelse

Pris: Gratis for jobsøgende

Airbnb

Airbnb

Webstedet ansætter freelance fotografer på kontraktligt grundlag, hvilket hovedsageligt kræver fotografering af fast ejendom til deres placering. De er ekstremt særlige om kvaliteten af ​​billeder, som de poster på webstedet. For at ansøge skal du have en stærk portefølje, så dit arbejde kan overvejes. Airbnb forventer også billedbehandling i høj kvalitet fra freelancer – så en fotograf skal have alle de nødvendige færdigheder.

Nøglefunktioner:

 • Smukke betalinger
 • Mulighed for at møde mennesker og se dejlige steder

Pris: $ 95 – $ 125 pr. Fortegnelse

Fotografering Jobs Central

Fotografering Jobs Central

Via fotograferingsjobs på webstedet kan freelancere målrette mod nogle af de bedste klienter. Det fungerer som en bro mellem arbejdsgivere og freelance jobansøgere, hvor de kan nyde ubegrænset stillingsopslag med 24/7 kundeservice. Desuden lover det freelance job i dit felt og ansætter ikke uerfarne personer, hvilket gør det lettere for dygtige fagfolk at sikre flere projekter.

Nøglefunktioner:

 • Gratis at deltage
 • Ledige job i dit område

Pris: Gratis

Journalistik Jobs

Journalistik Jobs

Denne freelance jobsøgningsside er blevet rost i hundreder af publikationer som The New York Times og The Wall Street Journal. Det består hovedsageligt job fra mediebranchen og tilbyder karriererådgivning og medieressourcer. Platformen giver en god mulighed for alle freelance fotografer til at starte deres karriere. Det er vært for store mediefirmaer som ESPN, National Geographic, CNN og mange flere på sin platform.

Nøglefunktioner:

 • Genoptag databaseadgang
 • Tilbyder alle typer mediejob

Pris: $ 100 for et enkelt stillingsopslag

Fotografering Job Online

Fotografering Job Online

Det er lidt anderledes end andre freelance-websteder, da det giver dig mulighed for at sende dine fotos i stedet for at byde på et job. Det fungerer som en porteføljebygger snarere end et freelance jobbræt, som du skal betale et månedligt gebyr for. I stedet for at vælge freelance-projekter, skal du være i stand til at tage billeder, du er mest komfortabel og lidenskabelig over.

Nøglefunktioner:

 • Giver dig en idé om fotograferingsmarkedet
 • Du kan bruge dine fotologger

Pris: $ 27 per måned

Freelance virtuelle assistentjob

Freelance virtuelle assistentjob

Hvis du vil arbejde som en virtuel assistent fra hjemmets bekvemmeligheder, kan du hjælpe folk med dataindtastningsopgaver, social mediehåndtering eller kundeservice. Alt hvad du behøver er ekstraordinære organisations- og kommunikationsevner for at begynde at arbejde.

Her er en komplet liste over de bedste freelance websteder, der kan hjælpe dig med at finde gode shows som en virtuel assistent.

Belay

Belay

Dette er et udelukkende eksternt arbejdsbaseret websted, der ansætter en virtuel assistent til forskellige klienters opgaver, der inkluderer udøvende assistentstillinger, webspecialister og bogholdere. De eksterne job kan fås via webstedet såvel som faktisk og Glassdoor. Ansøgere skal gennem en rekrutteringsproces, der inkluderer flere interviews, og hele processen tager omkring fire til fem uger.

Nøglefunktioner:

 • God selskabskultur
 • Freelance muligheder baseret på din ekspertise

Pris: $ 25 / time

Zirtual

Zirtual

Det er et eksternt jobsite, der giver dig mulighed for at arbejde på fuld tid, men også ansætter freelancere til forskellige projekter. Webstedet ansætter virtuelle assistenter og tildeler dem til deres anerkendte klienter til specifikke opgaver. Dette giver kunderne mulighed for at vælge kvalitetsassistenter og skalere deres forretning med den ekstra hjælp. Det inkluderer forskellige kategorier af virtuelt assistentarbejde såsom dataregistrering, marketing, forretningsstøtte og webstedvedligeholdelse.

Nøglefunktioner:

 • Effektiv tilgængelighed
 • Potentiale for høj fortjeneste

Pris: Fra $ 398 / måned

Time Etc.

Time osv.

Tid osv. Har været i branchen i over 10 år nu, hvilket viser deres troværdighed. Webstedet er også vist på Forbes, Telegraph og The Guardian. Det giver masser af online freelance job til virtuelle assistenter, der gennemgår en hård udvælgelsesproces. Freelancerne kommer til at arbejde sammen med et team af eksperter fra Time Etcs samfund under en dedikeret kontoadministrator.

Nøglefunktioner:

 • Gratis prøveversion
 • Adgang til hundreder af bemærkelsesværdige klienter

Pris: Fra $ 25 / hour

Amazon Mekanisk Turk

Amazon Mekanisk Turk

Det er et af de bedste freelance-websteder, der hurtigt kan finde virtuelle assistentjob. Nogle af de populære virtuelle assistentjob inkluderer oprettelse af indhold, organisering af lister, indsamling af data og få feedback fra virksomhedens klienter.

Nøglefunktioner:

 • Diverse tilgængelige opgaver
 • Tredjeparts supportfora

Pris: En 20% provision på alle freelance-tjenester

VA Netværk

VA Netværk

Det er et virtuelt assistent freelance jobbræt, der også fungerer som et socialt netværksværktøj for dem. Du behøver ikke at byde på webstedet, i stedet for er du parret med en interesseret klient i henhold til dine evner og ekspertise. Mere end halvdelen af ​​indlægene på webstedet er til virtuelle assistentjob. Platformen giver også vejledning til freelancere, der leder efter arbejde. Det er et godt websted, hvis du leder efter freelance-arbejde hjemmefra.

Nøglefunktioner:

 • Gratis medlemskab
 • Kontakt med brancheeksperter

Pris: $ 35 / time

Fancy Hands

Fancy Hands

Dette freelance-websted ansætter virtuelle assistenter til en række daglige forretningsopgaver, såsom foretagelse af opkald, aftaler og dataregistrering osv. For at komme ind i samfundet skal du have en hurtig internetforbindelse og være velbevandret med forskellige software. Den største fordel ved hjemmesiden er, at det endda tilbyder lederstillinger til en virtuel assistent med smukke udbetalinger.

Nøglefunktioner:

 • Fleksible arbejdstider
 • Forskellige job tilgængelige

Pris: $ 29.99 for 5 anmodninger om måneden

Freelance video editor job

Freelance Video Editor Jobs

En videoredigerer kan være en meget givende karriere, især når du kommer på arbejde hjemmefra. Freelancere nyder jobbet mere med fleksible timer og friheden til at vælge det projekt, de vil arbejde på.

Uanset om du er en erfaren videoredigerer, eller hvis du lige er i gang, skal du tjekke disse video-freelance-websteder.

Mandy

Mandy

Freelance job-webstedet er en meget velkendt platform til videoproduktion og redigeringstjenester. Selvom det lyder perfekt, er konkurrencen meget høj og er vært for tusinder af andre fagfolk inden for video og film – så du bør have en god portefølje til at pakke freelancing muligheder.

Nøglefunktioner:

 • Gratis prøveversion
 • Tilgængelighed af professionelle job

Pris: abonnementsgebyr starter ved $ 19,39 pr. måned

Produktionshub

Produktionshub

Det er det førende freelance og eksterne websted til videoproduktion. Det er blevet meget berømt, da mange dygtige fagfolk har sikret job på større tv-netværk og studios gennem platformen. Det er et godt websted for både produktionsselskaberne og for de eksterne freelancere at starte deres karriere med deltids- eller fuldtidsjob.

Nøglefunktioner:

 • En omfattende database over klienter
 • Masser af praktikmuligheder

Pris: Medlemskab starter fra $ 4,99 / måned

Motionographer

Motionographer

Det er freelance og ekstern jobsite, der har de bedst tilgængelige job inden for filmskabelse, animation og visuelle effekter. Nogle af jobene inkluderer en generalist, en grafikdesigner og en specialist i visuelle effekter.

Nøglefunktioner:

 • Arbejd sammen med berømte animatører, designere og kunstregissører
 • Ideel til mennesker med varierende kvalifikationsniveau og erfaring

Pris: $ 129 for standardopslag i 30 dage

Kreativ ko

Kreativ ko

Det er et forum, der har vejledning og tip til fejlfinding og uddannelse af software. Webstedets community inkluderer ekspertredaktører, der hjælper freelancere med at få flere færdigheder. For at finde freelance-arbejde på webstedet skal du blot sende en videorulle til din profil og ansøge om tilgængelige videoredigeringsopgaver.

Nøglefunktioner:

 • Vejledninger til brug af kompleks software
 • Mentorskab fra erfarne videoredaktører

Pris: Varierer for forskelligt niveau

Assemble.tv

Assemble.tv

Det er en organiseret og systematisk platform, der giver meget kreative individer mulighed for at arbejde med bemærkelsesværdige mærker og forbinde med det mest geniale talent. Deres talentpulje består af instruktører, tekstforfattere, fotografer og videoredigerere osv. For at blive en del af deres kreative netværk er freelancere nødt til at gennemgå en screeningsproces og bestå de standarder, der er fastsat af dem. Du skal indsende en gratis, og hvis den er på listen og valgt, kan den blive en del af webstedets community.

Nøglefunktioner:

 • Opret forbindelse med bemærkelsesværdige personer fra branchen
 • Arbejd med projekter, du brænder for

Pris: Varierer fra projekt til projekt

Freelance salg job

Freelance salgsjob

Freelance salgsjobswebsteder giver dig en unik mulighed for at få freelance-optrædener, der ellers er svære at lande. De ansætter det største talent for eftertragtede projekter og kan hjælpe med at fremskynde din karriere. Alt hvad du skal gøre er at opbygge en salgsportefølje og registrere dig på de bedste freelance salgssider, der er vist nedenfor.

Rekrutterer med lynlås

Rekrutterer med lynlås

Dette er det største rekrutteringswebsted, der finder folk med den rigtige oplevelse og matcher dem med det mest kompatible job. Mange branchegiganter bruger platformen til at ansætte freelance talent. Freelancerne skal ansøge om et job ved at udfylde en profilformular, hvorefter de får lov til at se freelance-joboversigterne og ansøge om, hvad de finder interessante.

Nøglefunktioner:

 • Brugervenligt interface
 • Nye jobmeddelelser
 • Nyhedsbreve

Pris: Gratis fire-dages prøveperiode, hvorefter månedlige abonnementsafgifter gælder

rød hat

rød hat

Et andet rekrutteringswebsted, der ansætter freelancere og tilbyder også nogle af de bedste eksterne job – for at hjælpe klienter med at finde ideelle kandidater til arbejde, hovedsageligt til salgsafdelingen. Hvis du tror, ​​at du besidder de krævede kvalifikationssæt og erfaring til at arbejde som salgsrepræsentant for noget bemærkelsesværdigt firma – Red Hat er den rigtige platform for dig.

Nøglefunktioner:

 • Karriereudviklingsmuligheder
 • Samarbejde og fleksibelt miljø

Pris: Varierer i henhold til den månedlige abonnementspakke, du vælger

Spring Spring over

Spring Spring over

Et jobwebsted, der tilbyder nogle af de bedste eksterne job og freelance-optrædener i salget. Platformen gør søgningen efter arbejde meget let gennem sit avancerede vetting-system. Fjernjobs er kategoriseret og kan åbnes efter dato, relevans eller placeringsfiltre. Webstedet har også eksterne job fra andre rekrutteringswebsteder, hvilket gør det let for ansøgere at vælge mellem alle tilgængelige muligheder.

Nøglefunktioner:

 • Forenkler processen med at finde de bedste fjernjob
 • Kræver ingen registrering

Pris: Jobannoncer er prissat til $ 79, mens abonnementet er gratis

Freelance kundesupportjob

Freelance kundesupportjob

Hvis du er en naturlig problemløser og god med mennesker, men du hader at køre på arbejde hver dag, kan du starte din freelance-karriere som kundesupportrepræsentant.

For at gå i gang med den nye karriere er her nogle freelancer-websteder, der leverer job inden for kundesupport.

Vi arbejder eksternt

Vi arbejder eksternt

Det er et eksternt jobsite, der poster job, der ikke kræver din tilstedeværelse. Det er et af de første eksterne jobkort, der stadig står i dag som den mest besøgte platform for fjernjob.

Nøglefunktioner:

 • Forskellige tilgængelige job
 • Enkelt at navigere

Pris: $ 299 pr. Joboversigt i 30 dage

Virtuelle stemmer

Virtuelle stemmer

Webstedet med fjernjob giver det bedste jobbræt til fjernarbejde med mere end 10.000 virksomhedsfortegnelser, der er passende for telekommunikatorer. Hvis du registrerer dig på Virtual Vocations, sender jobstedsstedet til telekommunikation dig e-mails, når job er på linje med din ekspertise.

Nøglefunktioner:

 • Godt job filtre
 • Job til alle oplevelsesniveauer

Pris: En månedlig abonnementsafgift på $ 15.99 for brugerne

Konklusion

At være freelancer eller ekstern arbejdstager betyder, at du kan vælge det job, der bedst passer til dine behov. Freelance job giver dig mulighed for at opretholde en fleksibel tidsplan, så du kan tjene penge og tage sig af dit ansvar på samme tid.

Denne guide er fyldt med oplysninger om nogle af de bedste freelancer-websteder, der kan hjælpe dig med at lande dit næste freelancejob. Det hele starter med en vis indblik i at opdage dine styrker – og beslutte, om freelancing eller et eksternt job er dit kald!

Vi foreslår, at du vælger freelance jobsøgningssider, der imødekommer dine behov og giver dig mulighed for at gøre noget, du brænder for. Held og lykke!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Liked Liked