50 καλύτερες ιστοσελίδες για ελεύθερες δουλειές για να βρείτε εργασία και να κερδίσετε χρήματα το 2020

ελεύθερες θέσεις εργασίας


Αν ψάχνετε για online ελεύθερες δουλειές για να κερδίσετε γρήγορα χρήματα και για να αποφύγετε την τρομερή καθημερινή μετακίνηση στη δουλειά, έχετε έρθει στο σωστό μέρος! Το freelancing μπορεί να σας βοηθήσει να δημιουργήσετε μακροχρόνιες σχέσεις με πελάτες που μπορούν ακόμη και να σας προσλάβουν μακροπρόθεσμα για συνεχή σταθερή εργασία. Ως ελεύθερος επαγγελματίας, μπορείτε να αξιοποιήσετε τα ενδιαφέροντά σας και να αναλάβετε έργα που σας αρέσουν.

Εκσυγχρονίζω: Καθώς οι κυβερνήσεις σε όλο τον κόσμο προσπαθούν να περιορίσουν την εξάπλωση του COVID-19, η εργασία από το σπίτι δεν είναι πλέον μια επιλογή αλλά αναγκαιότητα σε πολλούς κλάδους και ρόλους εργασίας. Πολλές εταιρείες πλήττονται, αντιμετωπίζουν επιβράδυνση, προκαλούν επιπλοκές για τους υπαλλήλους τους ή απλώς κλείνουν για καλό μέχρι να ανατινάξει ολόκληρο το φιάσκο του Coronavirus. Έχει γίνει ολοένα και πιο δύσκολο για πολλούς ανθρώπους να πληρούν τα κέρδη τους και να κερδίζουν ενώ βρίσκονται σε καραντίνα στο σπίτι. Ευτυχώς, το freelancing προσφέρει ευέλικτες και απομακρυσμένες ευκαιρίες εργασίας που μπορούν να βοηθήσουν τους εργαζομένους σε πολλές βιομηχανίες που επηρεάζονται από το Novel Coronavirus. Είτε έχετε απολυθεί υπό το φως αυτών των εξελίξεων, είτε έχουν μειωθεί οι ώρες σας, είναι πιθανό να αντισταθμίσετε αυτό το εισόδημα όταν ξεκινάτε ελεύθερος επαγγελματίας.

Για να αναπτυχθείτε ως ελεύθερος επαγγελματίας και να αποκτήσετε αξιοπρεπή διαβίωση, πρέπει να κάνετε τις σωστές συνδέσεις, να χτίσετε ένα χαρτοφυλάκιο και να αποκτήσετε το όνομά σας εκεί έξω. Υπάρχουν πολλές ελεύθερες δουλειές εκεί έξω, αρκεί να γνωρίζετε πού να κοιτάξετε. Η έρευνα δείχνει ότι το 59% των εταιρειών στις Ηνωμένες Πολιτείες διαθέτουν ευέλικτο εργατικό δυναμικό, σύμφωνα με τον Forbes.

Αλλά πώς μπορεί κανείς να βρει αυτές τις διαδικτυακές ελεύθερες επαγγελματίες και να εξασφαλίσει την οικονομική σας επιβίωση σε αυτές τις στιγμές; Η απάντηση: σε ανεξάρτητους ιστότοπους! Αλλά πρώτα, πρέπει να γνωρίζετε τι είναι το freelancing και το είδος των έργων που μπορείτε να κερδίσετε σε freelance sites.

Contents

Οι 3 καλύτεροι ιστότοποι για ελεύθερες θέσεις εργασίας – Μάιος 2020

ΣΥΝΙΣΤΑΤΑΙ
λογότυπο flexjobsFlexJobs Ο πίνακας εργασίας φιλοξενεί περισσότερες από 20.000 απομακρυσμένες και ανεξάρτητες θέσεις εργασίας.Επίσκεψη
FlexJobs
λογότυπο fiverrFiverr είναι ίσως ο καλύτερος ανεξάρτητος ιστότοπος για να ξεκινήσετε την καριέρα σας ως ελεύθερος επαγγελματίας.Επίσκεψη
Fiverr
λογότυπο solidgigsSolidGigs είναι μια πολύ επινοητική πλατφόρμα για ελεύθερους επαγγελματίες με μια εύκολη γραμμή αναζήτησης.Επίσκεψη
SolidGigs

Πίνακας περιεχομένων

 • Πράγματα που πρέπει να γνωρίζετε πριν ξεκινήσετε ως ελεύθερος επαγγελματίας
 • Γενικοί ιστότοποι αναζήτησης εργασίας για ελεύθερους επαγγελματίες
 • Ανεξάρτητες εργασίες γραφής
 • Ανεξάρτητες εργασίες γραφιστικής
 • Εργασίες ελεύθερου μάρκετινγκ
 • Θέσεις εργασίας ανεξάρτητων προγραμματιστών
 • Εργασίες ανεξάρτητων φωτογράφων
 • Ελεύθερη εικονική βοηθός θέσεις εργασίας
 • Ανεξάρτητες εργασίες επεξεργασίας βίντεο
 • Θέσεις εργασίας ανεξάρτητων πωλήσεων
 • Ανεξάρτητες θέσεις υποστήριξης πελατών
 • συμπέρασμα

Πράγματα που πρέπει να γνωρίζετε πριν ξεκινήσετε ως ελεύθερος επαγγελματίας

Τι είναι ελεύθερος επαγγελματίας?

Το Freelancing είναι όταν ένας αυτοαπασχολούμενος παρέχει υπηρεσίες σε πολλούς πελάτες κάθε φορά. Προωθεί έναν ψηφιακό νομαδικό τρόπο ζωής καθώς οι ελεύθεροι επαγγελματίες εργάζονται από τις ανέσεις των σπιτιών τους. Μπορούν να ορίσουν τις ώρες εργασίας τους, να παρακολουθούν τα έργα τους και να χρεώνουν τους πελάτες τους σύμφωνα με τις καθορισμένες τιμές.

Οι ελεύθεροι επαγγελματίες βρίσκουν εργασία μέσω των καλύτερων ιστότοπων freelancing ή απευθείας, χωρίς τη χρήση πόρων τρίτων. Ο ελεύθερος επαγγελματίας κερδίζει χρήματα ανά εργασία ή ωριαία βάση.

Τι είναι οι ανεξάρτητοι ιστότοποι και πώς λειτουργούν?

Οι ανεξάρτητοι ιστότοποι είναι αγορές για ανεξάρτητες συναυλίες όπου οι επιχειρήσεις και οι ελεύθεροι επαγγελματίες συνδέονται και επωφελούνται αμοιβαία. Αυτοί οι ανεξάρτητοι ιστότοποι αναζήτησης εργασίας επιτρέπουν στους εργοδότες να δημοσιεύουν λίστες εργασίας για τις οποίες οι ελεύθεροι επαγγελματίες υποβάλλουν προσφορές ή αιτήματα. Ενθαρρύνονται να δημιουργήσουν τα προφίλ τους σε αυτούς τους ανεξάρτητους ιστότοπους για να παρουσιάσουν το χαρτοφυλάκιο, τις δεξιότητες και τη φήμη τους. Μπορούν να κερδίσουν χρήματα με την εξασφάλιση και την ολοκλήρωση κατάλληλων έργων που δημοσιεύονται σε αυτές τις πλατφόρμες κάθε μέρα.

Ορισμένες από αυτές τις ανεξάρτητες πλατφόρμες προσφέρουν δωρεάν συνδρομές, ενώ άλλες χρεώνουν προμήθεια ή συνδρομή μέλους. Αυτοί οι ιστότοποι είναι ενσωματωμένοι με ασφαλείς επιλογές πληρωμής για να βεβαιωθείτε ότι δεν υπάρχουν εμπόδια και για τα δύο μέρη.

Πράγματα που πρέπει να θυμάστε πριν ξεκινήσετε ως ελεύθερος επαγγελματίας

Η έναρξη ως ελεύθερος επαγγελματίας μπορεί να είναι εύκολη, καθώς το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να εγγραφείτε σε έναν ιστότοπο freelancing και να ξεκινήσετε να υποβάλλετε προσφορές για έργα. Στη συνέχεια, θα πρέπει να ορίσετε την τιμολόγηση για τις υπηρεσίες σας – έτσι δείχνετε την αξία σας στον κόσμο, οπότε βεβαιωθείτε ότι το κάνετε σωστά.

Έχουμε συγκεντρώσει έναν μοναδικό, ολοκληρωμένο οδηγό για τους καλύτερους ανεξάρτητους ιστότοπους για να σας βοηθήσουμε να ξεκινήσετε. Εδώ σας παρουσιάζουμε μερικές από τις καλύτερες ανεξάρτητες πλατφόρμες στην επιχείρηση, σας λέμε τα βασικά χαρακτηριστικά τους και συζητούμε τις τιμές τους μεταξύ άλλων χαρακτηριστικών. Αυτό θα σας βοηθήσει να ξεκινήσετε την ανεξάρτητη καριέρα σας από τη σωστή πλατφόρμα σύμφωνα με την αντίστοιχη θέση και προτίμηση σας.

Ακολουθούν όλοι οι καλύτεροι ανεξάρτητοι ιστότοποι για να διαλέξετε:

Γενικοί ιστότοποι αναζήτησης εργασίας για ελεύθερους επαγγελματίες

Γενικές ελεύθερες εργασίες

Αυτοί οι ανεξάρτητοι ιστότοποι διαθέτουν μια μεγάλη ποικιλία από ελεύθερους επαγγελματίες στους τομείς της γραφής, του σχεδιασμού, της ανάπτυξης ιστοσελίδων, του μάρκετινγκ, των πωλήσεων, της φωτογραφίας και πολλά άλλα.

Αν λοιπόν αναζητάτε πολλές διαφορετικές freelance διαδικτυακές εργασίες που διευρύνουν τον ορίζοντα σας, αυτή είναι η πιο ολοκληρωμένη λίστα για εσάς.

FlexJobs

ευελιξία

Είναι μια πλατφόρμα που προσφέρει όχι μόνο θέσεις εργασίας για αρχάριους αλλά και κόμβο για άλλες ευέλικτες θέσεις εργασίας. Με πάνω από 50 κατηγορίες θέσεων εργασίας, η απομακρυσμένη σταδιοδρομία κυμαίνεται από θέσεις εισόδου έως θέσεις εργασίας με υψηλόμισθο εκτελεστικό επίπεδο από όλο τον κόσμο. Υπόσχεται επίσης να παρέχει απαλλαγμένες απάτες και ευέλικτους επαγγελματίες για απομακρυσμένους ελεύθερους επαγγελματίες. Το διοικητικό συμβούλιο της FlexJobs Corporation φιλοξενεί σήμερα περισσότερες από 20.000 απομακρυσμένες και ανεξάρτητες θέσεις εργασίας, οι οποίες έχουν ελεγχθεί για νομιμότητα.

Βασικά χαρακτηριστικά:

 • Οι καταχωρίσεις εμφανίζονται με καλά σχεδιασμένο τρόπο
 • Διαθεσιμότητα των εταιρικών περιγραφών των περισσότερων εργοδοτών
 • Δημιουργεί μια ανεξάρτητη βάση πελατών

Τιμή: Η FlexJobs χρεώνει 14,95 $ για ένα μήνα, 29,95 $ για τρεις μήνες και 49,95 $ για ένα χρόνο

Fiverr

fiverr

Είναι πιθανώς ο καλύτερος ανεξάρτητος ιστότοπος για να ξεκινήσετε την καριέρα σας ως ελεύθερος επαγγελματίας. Με εργασίες που ξεκινούν από $ 5 ανά έργο, η πλατφόρμα προσφέρει μικρά έργα που μπορείτε να ολοκληρώσετε και να δημιουργήσετε το χαρτοφυλάκιό σας για πιθανούς πελάτες. Οι ελεύθερες ευκαιρίες online στο Fiverr μπορούν να σας βοηθήσουν να δημιουργήσετε ένα χαρτοφυλάκιο για μια θέση και να προχωρήσετε σε πιο σημαντικά έργα.

Βασικά χαρακτηριστικά:

 • Προσφέρει δωρεάν μαθήματα για να επεκτείνετε το skillet σας
 • Στέλνει πελάτες που πληρώνουν
 • Δεν χρειάζεται να υποβάλλετε προσφορές για πελάτες

Τιμή: Η Fiverr χρεώνει ελεύθερους επαγγελματίες μεταξύ 5,00 $ και 995,00 $ ανά εργασία, ανάλογα με το έργο

SolidGigs

SolidGigs

Είναι μια πολύ επινοητική πλατφόρμα για ελεύθερη λειτουργία και απομακρυσμένη εργασία με μια εύκολη γραμμή αναζήτησης. Εξοικονομεί χρόνο – περνώντας από ανεξάρτητες θέσεις εργασίας και επιλέγοντας τους πιο σχετικούς – με βάση την εμπειρία σας. Αν λοιπόν είστε απασχολημένος, το SolidGigs μπορεί να γίνει ο ιστότοπός σας για ανεξάρτητη εργασία.

Βασικά χαρακτηριστικά:

 • Ηλεκτρονική βιβλιοθήκη πόρων για μαθήματα, συνεντεύξεις, πρότυπα
 • Στέλνει το 2% των καλύτερων διαθέσιμων ανεξάρτητων συναυλιών

Τιμή: 19 $ / μήνα

Επισκεφτείτε το SolidGigs για περισσότερες πληροφορίες >>

Εργασία

Εργασία

Το Upwork δημιουργήθηκε ως αποτέλεσμα της συγχώνευσης μεταξύ δύο κορυφαίων πλατφορμών για freelance online εργασία: oDesk και Elance. Προσφέρει ευκαιρίες freelance σε μια μεγάλη ποικιλία θέσεων – για όλα τα είδη freelance εργαζομένων στο διαδίκτυο. Για να προσελκύσουν έργα, οι ελεύθεροι επαγγελματίες πρέπει να δημιουργήσουν το χαρτοφυλάκιο εργασίας τους, το προφίλ, τις βαθμολογίες και τις τιμές προσφοράς. Το Upwork στη συνέχεια θα βρει τη σωστή αντιστοίχιση για εσάς μέσω των ισχυρών μηχανών αναζήτησης του με μοχλούς με διάφορα φίλτρα. Έχει κάτι για όλους, που κυμαίνεται από βραχυπρόθεσμα ή μακροπρόθεσμα έργα έως βασικές ή ειδικές θέσεις εργασίας.

Βασικά χαρακτηριστικά:

 • Αποτελεσματική αναζήτηση
 • Ασφαλείς πληρωμές
 • Ακριβής χρέωση

Τιμή: Η Upwork χρεώνει 20% για τα πρώτα 500 $ που κερδίζονται μέσω πελάτη, 10% για χρεώσεις διάρκειας ζωής μεταξύ 500 και 10.000 $ και 5% για χρεώσεις διάρκειας ζωής για έργα αξίας άνω των 10.000 $

Toptal

τοπικό

Είναι η πιο ανταγωνιστική πλατφόρμα που υπόσχεται να προσλάβει το κορυφαίο 3% των ελεύθερων επαγγελματιών από όλο τον κόσμο. Οι ελεύθεροι επαγγελματίες πρέπει να περάσουν από ένα τεστ διαλογής και μόλις περάσετε το τεστ, παρέχει διαβεβαίωση για τα καλύτερα έργα από φοβερούς πελάτες. Αξιοσημείωτες εταιρείες, όπως η Zendesk και η Airbnb, προσλαμβάνουν ελεύθερους επαγγελματίες από αυτόν τον ανεξάρτητο ιστότοπο εργασίας, γεγονός που δείχνει ότι ο ανταγωνισμός σε αυτήν την πλατφόρμα είναι πολύ υψηλός, αλλά απονέμεται επίσης δίκαιη αποζημίωση. Μόλις γίνετε μέλος της κοινότητας του Toptal, θα κάνετε μερικές πολύ σημαντικές συνδέσεις που θα σας εκχωρήσουν κάποια κερδοφόρα έργα.

Βασικά χαρακτηριστικά:

 • Γρήγορη διαδικασία τοποθέτησης
 • Πολιτική δωρεάν δοκιμαστικής περιόδου δύο εβδομάδων

Τιμή: Τιμή εκκίνησης 60 $

CloudPeeps

cloudpeeps

Είναι μια πλατφόρμα all-in-one που συνδέει την online freelancing κοινότητα με την αγορά και ενθαρρύνει και τα δύο να ασκούν επιχειρηματική δραστηριότητα. Τα μέλη μπορούν να ορίσουν τα ποσοστά και τις ελεύθερες θέσεις εργασίας στο διαδίκτυο ανά κατηγορία, τύπο εργασίας ή μέσω του εύρους των μισθών. Εάν έχετε ένα εντυπωσιακό χαρτοφυλάκιο και θέλετε να αποκτήσετε περισσότερη εμπειρία, τότε το CloudPeeps είναι η καλύτερη πλατφόρμα για εσάς. Λόγω της αποκλειστικότητάς τους, μπορεί να είναι δύσκολο να συμμετάσχετε, αλλά μόλις εγγραφείτε, είναι πολύ εύκολο να εξασφαλίσετε ελεύθερες ευκαιρίες.

Βασικά χαρακτηριστικά:

 • ΕΓΚΑΙΡΗ ΠΛΗΡΩΜΗ
 • Διαδικασίες χωρίς σφάλματα
 • Απομακρυσμένη φιλική προς την εργασία

Τιμή: CloudPeeps Standard για 9 $ / μήνα, ενώ το CloudPeeps Plus για $ 29 / μήνα

Πράγματι

πράγματι

Είναι ο νούμερο ένα ιστότοπος εργασίας στον κόσμο, που φιλοξενεί πάνω από 250 εκατομμύρια επισκέπτες κάθε μήνα. Δίνει προτεραιότητα σε απομακρυσμένους εργαζόμενους και ελεύθερους επαγγελματίες, δίνοντάς τους δωρεάν πρόσβαση σε αναζητήσεις εργασίας, τους επιτρέπει να δημοσιεύουν βιογραφικά και να διεξάγουν έρευνα σε εταιρείες. Ο ιστότοπος είναι πολύ εύκολος στη χρήση και μπορείτε να βρείτε πολλές απομακρυσμένες λίστες εργασιών στην πλατφόρμα. Με τόσο μεγάλη δημοτικότητα αυτής της πλατφόρμας, οποιοσδήποτε ελεύθερος επαγγελματίας ή απομακρυσμένος εργαζόμενος είναι υποχρεωμένος να βρει κάτι σύμφωνα με το σύνολο δεξιοτήτων του.

Βασικά χαρακτηριστικά:

 • Ενσωματωμένο πρόγραμμα δημιουργίας βιογραφικών
 • Μίσθωση μεγάλης κλίμακας
 • Email ειδοποίησης εργασίας

Τιμή: 5 $ / ημέρα για χορηγίες θέσεων εργασίας

Ελεύθερος επαγγελματίας

ελεύθερος επαγγελματίας

Είναι η μεγαλύτερη διαδικτυακή αγορά ελεύθερων θέσεων εργασίας με περισσότερους από 32 εκατομμύρια εγγεγραμμένους χρήστες – πράγμα που σημαίνει ότι πολλές εταιρείες χρησιμοποιούν τον ιστότοπο για να αναθέσουν τη δουλειά τους σε εξωτερικούς συνεργάτες. Προσφέρει μια ποικιλία ανεξάρτητων θέσεων εργασίας, όπως ανάπτυξη λογισμικού και εφαρμογών, γραφή, υπηρεσίες ψηφιακού μάρκετινγκ κ.λπ. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να δημιουργήσετε ένα προφίλ και να αρχίσετε να υποβάλλετε προσφορές για τις εργασίες που θέλετε!

Βασικά χαρακτηριστικά:

 • Αμέτρητα έργα σε μία πλατφόρμα
 • Οι φτηνότερες τιμές προμήθειας

Τιμή: 10% για σταθερά ωριαία έργα, 20% για υπηρεσίες και 15% τέλος έργου

Επισκεφτείτε το Freelancer για περισσότερες πληροφορίες >>

Γκουρού

γκουρού

Ο Γκουρού σας βοηθά να δημιουργήσετε ένα προφίλ που αντιπροσωπεύει τέλεια την εμπειρία και τις δεξιότητές σας – για να βελτιώσετε τις πιθανότητες επικοινωνίας με έναν εργοδότη. Έχουν μια τεράστια ποσότητα ανεξάρτητων θέσεων εργασίας που ενημερώνονται καθημερινά από διαφορετικούς κλάδους.
Είναι ο πιο απλός ανεξάρτητος ιστότοπος εκεί έξω με μια διαδραστική διεπαφή που επιτρέπει στους ελεύθερους επαγγελματίες να ξεφύγουν από τις εργασίες χωρίς καμία ταλαιπωρία.

Βασικά χαρακτηριστικά:

 • Υποστηρίζει συναλλαγές μέσω πολλαπλών μεθόδων πληρωμής
 • Μεγάλη γκάμα κατηγοριών θέσεων εργασίας
 • Βελτιστοποιημένη διαδικασία έργου

Τιμή: 29,95 $

Ανεξάρτητες εργασίες γραφής

Ελεύθερες εργασίες γραφής

Η έναρξη της ανεξάρτητης γραφής από το μηδέν μπορεί να είναι πολύ τρομακτική εργασία, ειδικά αν δεν ξέρετε από πού να ξεκινήσετε. Το Διαδίκτυο είναι μια σημαντική ανεξάρτητη αγορά γραφής, αλλά ο διαχωρισμός μιας νόμιμης ευκαιρίας εργασίας από μια απάτη κλικ-δόλωμα μπορεί να είναι δύσκολος.

Επομένως, για να σας βοηθήσουμε να αποκτήσετε ποιοτικές συναυλίες ανεξάρτητης γραφής στο διαδίκτυο, δημιουργήσαμε μια ολοκληρωμένη λίστα με τους καλύτερους ιστότοπους γραφής ανεξάρτητων.

Κοντένα

contena

Είναι ένας από τους καλύτερους ανεξάρτητους ιστότοπους γραφής λόγω του όγκου των εργασιών γραφής που διατίθενται σε συντάκτες, συγγραφείς και δημιουργούς περιεχομένου. Παρέχουν ένα μείγμα ελεύθερων και απομακρυσμένων ευκαιριών εργασίας. Επιπλέον, η Contena βοηθά τους ελεύθερους επαγγελματίες να βρουν δουλειές σύμφωνα με τη θέση τους περιορίζοντας τα αποτελέσματα ώστε να συμπεριλάβουν τις πιο κερδοφόρες κατηγορίες γραφής. Μπορείτε να αποκτήσετε ανεξάρτητες εργασίες γραφής για την τεχνολογία, την εκπαίδευση, την ευεξία, τη χρηματοδότηση, την ομορφιά και πολλές άλλες βιομηχανίες.

Βασικά χαρακτηριστικά:

 • Αποτελεσματικά μαθήματα κατάρτισης
 • Υπηρεσίες διαμεσολάβησης
 • Υποστήριξη πελατών

Τιμή: 500 $ / έτος για Gold Member και 800 $ / έτος για Platinum Membership

Blogging Pro

bloggingpro

Αυτός ο ανεξάρτητος ιστότοπος γραφής παρέχει επίσης απομακρυσμένες ευκαιρίες εργασίας σε διάφορες κατηγορίες, όπως blogging, συγγραφή περιεχομένου, δημοσιογραφία, διόρθωση δοκιμών ή τεχνική συγγραφή. Συλλέγουν όλες τις καλύτερες διαδικτυακές εργασίες γραφής και τις καθιστούν εύκολες στην αναζήτηση ελεύθερων επαγγελματιών. Ως εκ τούτου, εάν θέλετε να κερδίσετε χρήματα από το σπίτι χρησιμοποιώντας τις δεξιότητες γραφής σας, έχετε έτοιμα κάποια δείγματα όταν κάνετε αίτηση για εργασία μέσω του Blogging Pro.

Βασικά χαρακτηριστικά:

 • Δώστε συμβουλές που θα σας βοηθήσουν να αναπτύξετε το ιστολόγιό σας
 • Πολλές απομακρυσμένες εργασίες γραφής

Τιμή: 30 $ για 30 ημέρες

Skyword

ορόσημο

Είναι μια μεγάλη πλατφόρμα μάρκετινγκ περιεχομένου γνωστή για την παροχή σταθερών ανεξάρτητων ευκαιριών γραφής. Οι πελάτες χρησιμοποιούν αυτήν την πλατφόρμα για να συνδεθούν, να δημοσιεύσουν το περιεχόμενό τους στον ιστότοπο και να διαχειριστούν σχέσεις με τους ελεύθερους επαγγελματίες στους οποίους αναθέτουν τη δουλειά τους. Οι άνθρωποι πίσω από το Skyword περνούν μέσα από τις αναρτημένες εργασίες και ταιριάζουν με τις ανάγκες του πελάτη με έναν συγγραφέα. Στη συνέχεια, ο συγγραφέας καλείται να εργαστεί στο έργο του πελάτη και του επιτρέπεται ακόμη και να εργαστεί σε πολλά έργα εγκαίρως. Ο ανεξάρτητος πίνακας εργασίας του Skyword δεν περιορίζεται μόνο σε αμερικανικές ή αγγλικές εταιρείες, καθώς υποστηρίζει περισσότερες από 13 γλώσσες και πελάτες από περισσότερες από 27 χώρες.

Βασικά χαρακτηριστικά:

 • Οι ελεύθεροι επαγγελματίες μπορούν να συνδεθούν με αισθητούς πελάτες
 • Ποικιλία εργασιών γραφής
 • Οι τιμές είναι καλύτερες από άλλες ιστοσελίδες ανεξάρτητης γραφής

Τιμή: Δεν παρέχεται από τον ιστότοπο

Ανεξάρτητη γραφή

Ανεξάρτητη γραφή

Είναι η μεγαλύτερη πλατφόρμα για ανεξάρτητες δουλειές γραφής που αποτελείται από τον μεγαλύτερο αριθμό συναυλιών γραφής – ακόμη περισσότερο από ό, τι στην πραγματικότητα η Craigslist. Μέσω αυτού του ανεξάρτητου ιστότοπου, θα έχετε την ευκαιρία να συνεργαστείτε με μερικά από τα μεγαλύτερα ονόματα στην αγορά όπως το Netflix, το Facebook και το Adobe. Εκτός από τις θέσεις εργασίας, δίνει στους ελεύθερους επαγγελματίες την ευκαιρία να συμμετάσχουν στη συγγραφή διαγωνισμών και να κερδίσουν ανταμοιβές.

Βασικά χαρακτηριστικά:

 • Κατάλληλο για συγγραφείς όλων των επιπέδων εμπειρίας
 • Εύκολα φίλτρα αναζήτησης
 • Ανταγωνιστικά ποσοστά αμοιβών

Τιμή: Ελεύθερος

Ελευθερία με το γράψιμο

ελευθερία γραφής

Με ένα καλό βήμα, σίγουρα θα κερδίσετε έργα που πληρώνουν πολύ καλά μέσω αυτής της πλατφόρμας. Προσφέρει έναν επιλεγμένο αριθμό ανεξάρτητων ευκαιριών γραφής που αποστέλλονται μέσω email τακτικά. Σε αυτήν την πλατφόρμα θα βρείτε πολλές θέσεις εργασίας για τη δημοσιογραφία, τα δοκίμια, τα ιστολόγια και τη μυθοπλασία.

Βασικά χαρακτηριστικά:

 • Δωρεάν συνδρομή
 • Ποικιλία εργασίας

Τιμή: Ελεύθερος

PubLoft

δημοσίευση

Είναι μια ανεξάρτητη πλατφόρμα γραφής που παρέχει αξιόπιστους πελάτες – χωρίς να χρειάζεται να αλληλεπιδράσουν – μαζί τους. Αυτός ο ιστότοπος γραψίματος διασφαλίζει ότι ο ελεύθερος επαγγελματίας μπορεί να επικεντρωθεί στην εργασία που βρίσκεται στο χέρι και δεν χρειάζεται να ανησυχεί για το χειρισμό ή τη διαχείριση πελατών. Για να μπείτε στο PubLoft, πρέπει να συμπληρώσετε μια φόρμα και να περάσετε μερικές δοκιμές, μετά τις οποίες θα μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε μεγάλο αριθμό αξιόλογων πελατών που θα σας πληρώσουν δίκαια σύμφωνα με τις προσπάθειές σας.

Βασικά χαρακτηριστικά:

 • Ζωντανές συναυλίες χωρίς αλληλεπίδραση με τον πελάτη
 • Εξαμηνιαίες πληρωμές

Τιμή: Ξεκινώντας από $ 150 / θέση

Με συνέπεια

Με συνέπεια

Είναι η μεγαλύτερη πλατφόρμα μάρκετινγκ περιεχομένου που συνεργάζεται με μεγάλες εταιρείες όπως η Google, η Walmart, η Marriott και πολλές άλλες. Βοηθά συνεχώς τους ελεύθερους επαγγελματίες να βαθμολογούν εργασίες περιεχομένου και να βελτιώνουν το χαρτοφυλάκιό τους. Είναι μια εταιρεία υψηλού επιπέδου που σας συνδέει άμεσα με τους πελάτες για ελεύθερες ευκαιρίες γραφής. Πρέπει απλώς να δημιουργήσετε και να δημοσιεύσετε μια εντυπωσιακή πλατφόρμα που θα επιλεγεί από την ομάδα διαχείρισης λογαριασμού για μελλοντική εργασία.

Βασικά χαρακτηριστικά:

 • Εύκολη παρακολούθηση ροής εργασίας
 • Διαφάνεια πληρωμών

Τιμή: 50.000 έως 200.000 $ ανά τρίμηνο

Ανεξάρτητες εργασίες γραφιστικής

Freelance Design Εργασίες

Εάν είστε ευλογημένοι με το ταλέντο να ακολουθήσετε μια ελεύθερη καριέρα ως γραφίστας – αλλά δεν μπορείτε να μάθετε από πού να ξεκινήσετε – έχετε έρθει στο σωστό μέρος.

Υπάρχουν τόνοι ανεξάρτητων ιστότοπων εργασίας που παρέχουν ανεξάρτητες εργασίες σχεδιασμού, αλλά δεν είναι όλες κατάλληλες για διαφορετικούς τύπους ελεύθερων επαγγελματιών. Έχουμε καταρτίσει μια λίστα με ανεξάρτητους ιστότοπους γραφιστικής και τα μοναδικά χαρακτηριστικά τους εδώ.

Συμπεριφορά

Συμπεριφορά

Είναι το μεγαλύτερο δημιουργικό δίκτυο στον κόσμο για εργασίες σχεδιασμού, το οποίο παρέχει μια πλατφόρμα για τους γραφίστες να επιδεικνύουν τα ταλέντα τους. Δεν είναι αυστηρά ένας ελεύθερος επαγγελματικός ιστότοπος, αλλά επιτρέπει στους σχεδιαστές να μοιράζονται τη δουλειά τους – για να το δουν οι πιθανοί πελάτες. Μπορείτε να κάνετε σάρωση στα χαρτοφυλάκια εικόνων που δημοσιεύονται από δημιουργικούς σχεδιαστές και να στείλετε μήνυμα στον σχεδιαστή του οποίου το έργο σας αρέσει περισσότερο. Ως ελεύθερος επαγγελματίας, μπορείτε επίσης να δημοσιεύσετε το χαρτοφυλάκιό σας απευθείας στον πίνακα εργασιών του ιστότοπου, ο οποίος σας παρέχει πρόσβαση σε μεγάλο αριθμό δημιουργικών σχεδιαστών.

Βασικά χαρακτηριστικά:

 • Έργα ορατά σε μεγάλο κοινό
 • Αποθηκεύστε το έργο του αγαπημένου σας σχεδιαστή
 • Υπηρεσίες προσαρμογής

Τιμή: 399 $ / μήνα για μία ανάρτηση εργασίας

99 σχέδια

99 Σχέδια

Αυτή η πλατφόρμα είναι ο καλύτερος ανεξάρτητος ιστότοπος για τους γραφίστες να παρουσιάζουν και να πωλούν τις δεξιότητές τους. Όπως υποδηλώνει το όνομα, 99 σχέδια προορίζονται για ελεύθερους επαγγελματίες που μπορούν να βοηθήσουν πελάτες με περισσότερους από 90 διαφορετικούς τύπους σχεδίασης, όπως επαγγελματικές κάρτες, σελίδες προορισμού ή ιστότοπους κ.λπ. Λειτουργεί με διαφορετικό τρόπο από ό, τι οι περισσότεροι άλλοι ιστότοποι freelance design, ένας διαγωνισμός και οι σχεδιαστές πρέπει να υποβάλουν το έργο τους που επιλέγεται αργότερα από τους πελάτες.

Βασικά χαρακτηριστικά:

 • Δωρεάν συμβουλευτική σχεδίασης από την ομάδα υποστήριξης πελατών
 • Μια ομαλή εμπειρία και για τα δύο μέρη

Τιμή: Τα πακέτα ξεκινούν από 399 $

Επισκεφτείτε το 99 Designs για περισσότερες πληροφορίες >>

Ντρίμπλα

Ντρίμπλα

Είναι η κορυφαία πλατφόρμα στον κόσμο για ανεξάρτητους σχεδιαστές και προσφέρει απομακρυσμένες ευκαιρίες εργασίας και ανεξάρτητες εργασίες σχεδιασμού ιστοσελίδων. Το μεγαλύτερο πλεονέκτημα αυτής της πλατφόρμας είναι ότι επιτρέπει σε άλλους σχεδιαστές και πιθανούς πελάτες να σας παρέχουν σχόλια σχετικά με την εργασία σας.
Μπορείτε να βρείτε κάποια πραγματικά υψηλής ποιότητας εργασία σε αυτόν τον ιστότοπο από υψηλού προφίλ πελάτες, συμπεριλαμβανομένων εταιρειών όπως οι Buffer, Zendesk και Tinder. Εκτός από απλώς το κυνήγι για ελεύθερες δουλειές στο διαδίκτυο για αρχάριους, έχετε επίσης την ευκαιρία να αναπτύξετε το χαρτοφυλάκιό σας και να προσθέσετε δείγματα εργασιών για να δείτε τους πιθανούς πελάτες.

Βασικά χαρακτηριστικά:

 • Τεράστια κοινότητα για να συνεργαστείτε
 • Εκπληκτική και εύχρηστη σχεδίαση πλατφόρμας
 • Λάβετε σχόλια από σχεδιαστές

Τιμή: Το Dribbble Pro είναι 12 $ ανά μήνα

Στούντιο Envato

Στούντιο Envato

Είναι ένας ανεξάρτητος ιστότοπος σχεδιασμού που είναι δημοφιλής για σχέδια λογότυπων και προσαρμογές θεμάτων WordPress. Είναι μια τεράστια πλατφόρμα για σχεδιαστές, οι οποίοι επιλέγονται από επιχειρήσεις. Το Envato Studio είναι ένας εύχρηστος ιστότοπος όπου οι ελεύθεροι επαγγελματίες μπορούν να βρουν καλές ευκαιρίες και να λάβουν όμορφες πληρωμές.

Βασικά χαρακτηριστικά:

 • Φιλική προς το χρήστη πλατφόρμα
 • Καλή πληρωμή
 • Ομαλή επικοινωνία μεταξύ ελεύθερων επαγγελματιών και πελατών

Τιμή: Ξεκινώντας από $ 5

Σχεδιασμός πλήθος

Σχεδιασμός πλήθος

Είναι μια διαδικτυακή αγορά σχεδιασμού που προσφέρει πολλές υπηρεσίες γραφιστικής. Ο ιστότοπος έχει μικρότερη πελατειακή βάση από 99 σχέδια. Είτε οι ιδιοκτήτες επιχειρήσεων πραγματοποιούν διαγωνισμούς σχεδιασμού για να επιτρέψουν στους ανεξάρτητους σχεδιαστές να υποβάλουν το έργο τους και στη συνέχεια να τους επιλέξουν ή να επικοινωνήσουν με έναν σχεδιαστή που προτιμούν. Αυτός ο ανεξάρτητος ιστότοπος σχεδιαστών παρέχει μια μοναδική πλατφόρμα όπου οι ελεύθεροι επαγγελματίες μπορούν να εμφανίσουν τα ταλέντα τους, να κάνουν επαφές και να χτίσουν χαρτοφυλάκια.

Βασικά χαρακτηριστικά:

 • Εξαιρετική εξυπηρέτηση πελατών
 • Σύντομος χρόνος ανακύκλωσης
 • Ειδικοί σχεδιαστές

Τιμή: 99 $ – 1100 $

Crowdspring

Crowdspring

Πρόκειται για μια διαδικτυακή ανεξάρτητη αγορά όπου μπορείτε να βρείτε προσαρμοσμένο σχεδιασμό λογότυπου, σχεδιασμό ιστοσελίδων, σχέδια και βιομηχανικά σχέδια. Οι ελεύθεροι επαγγελματίες επιδεικνύουν τις δυνατότητες σχεδιασμού τους συμμετέχοντας σε διαγωνισμούς που διοργανώνονται από επαγγελματίες. Μπορείτε επίσης να βρείτε μεμονωμένα έργα στην πλατφόρμα, εάν δεν επιθυμείτε διαγωνισμούς.

Βασικά χαρακτηριστικά:

 • Εύκολη εγγραφή
 • Δωρεάν εγγραφή

Τιμή: 399 $ για το ασημένιο πακέτο και ούτω καθεξής

Εργασίες ελεύθερου μάρκετινγκ

Ελεύθερες εργασίες μάρκετινγκ

Εάν είστε φανατικοί των κοινωνικών μέσων μαζικής ενημέρωσης ή λατρεύετε να δημιουργείτε ελκυστικό περιεχόμενο, αλλά θέλετε να κάνετε ανεξάρτητη δουλειά από το σπίτι — οι εργασίες μάρκετινγκ ελεύθερου επαγγελματισμού είναι για εσάς.

Περισσότερες εταιρείες προτιμούν τώρα να προσλαμβάνουν άτομα για απομακρυσμένη εργασία μέσω ανεξάρτητων ιστότοπων αναζήτησης εργασίας. Το μόνο που χρειάζεστε είναι ένας υπολογιστής και πρόσβαση στο Διαδίκτυο.

Άνθρωποι ανά ώρα

Άνθρωποι ανά ώρα

Η ανεξάρτητη πλατφόρμα μάρκετινγκ απευθύνεται σε λάτρεις του SEO, μηχανικούς λογισμικού και δημιουργικά άτομα που θέλουν να δοκιμάσουν την τύχη τους στον ελεύθερο κόσμο. Ο ελεύθερος επαγγελματίας υποβάλλει προσφορά για μια εργασία και εάν επιλεγεί το έργο διασφαλίζεται από τον ελεύθερο επαγγελματία. Για την προστασία των ελεύθερων επαγγελματιών από πλαστούς πελάτες, ο ιστότοπος χρεώνει προκαταβολή για εργασίες. Αυτό ελαχιστοποιεί τον κίνδυνο τυχόν διαφορών μεταξύ του πελάτη και του ελεύθερου επαγγελματία.

Βασικά χαρακτηριστικά:

 • Επαγγελματίες πελάτες για εργασία
 • Ορίστε τις δικές σας τιμές

Τιμή: Προμήθεια 3,5% έως 5%

Απομακρυσμένη

Απομακρυσμένη

Είναι ένα διμηνιαίο ενημερωτικό δελτίο για απομακρυσμένους εργαζόμενους, καθώς και για άτομα που αναζητούν ελεύθερη εργασία μάρκετινγκ στο διαδίκτυο. Εκτός από τις θέσεις εργασίας, παρέχει συμβουλές για το πώς να προσληφθείτε για απομακρυσμένες εργασίες και να ζήσετε έναν ψηφιακό νομαδικό τρόπο ζωής. Οι λίστες εργασιών κατηγοριοποιούνται και σας βοηθούν να βρείτε τη συγκεκριμένη εργασία που αναζητάτε με τα στοιχεία κοινωνικής δικτύωσης και τα στοιχεία επικοινωνίας της εταιρείας.

Βασικά χαρακτηριστικά:

 • Φιλική προς το χρήστη διεπαφή
 • Αποτελεσματική καθοδήγηση για απομακρυσμένη εργασία

Τιμή: Ελεύθερος

Aquent

Aquent

Είναι ένας βραβευμένος ιστότοπος freelancer που είναι γνωστό ότι παρέχει θέσεις εργασίας υψηλού μισθού στους ελεύθερους επαγγελματίες μάρκετινγκ. Ωστόσο, η Aquent προτιμά να προσλάβει ελεύθερους επαγγελματίες με εμπειρία άνω των δύο ετών. Ωστόσο, οι νέοι απόφοιτοι μπορούν επίσης να εξερευνήσουν απεριόριστες θέσεις εργασίας στην πλατφόρμα.

Βασικά χαρακτηριστικά:

 • Καθοδηγεί τον ελεύθερο επαγγελματία για τον καθορισμό εύρους τιμών
 • Εξατομικευμένη υπηρεσία
 • Ανταμοιβές ταλέντων

Τιμή: 30% τέλος μετατροπής για κάθε ελεύθερο επαγγελματία

Θέσεις εργασίας ανεξάρτητων προγραμματιστών

Εργασίες προγραμματιστή Freelance

Το freelancing για προγραμματιστές μπορεί να είναι μια ονειρική ευκαιρία – εάν έχουν κουραστεί από το 9 – 5 grind. Μπορούν ελεύθερα να επιλέξουν τις θέσεις εργασίας που τους ενδιαφέρουν με ευέλικτες ώρες που ταιριάζουν καλύτερα.

Αλλά το πρόβλημα προκύπτει όταν δεν ξέρουν πού να βρουν δουλειά. Για να σας βοηθήσουμε να καταλάβετε τι είναι καλύτερο για εσάς, έχουμε καταρτίσει μια λίστα με τους καλύτερους ανεξάρτητους ιστότοπους προγραμματιστών.

Λόρεμ

ασκορλεμ

Στεγάζει ένα δίκτυο εξειδικευμένων προγραμματιστών και σχεδιαστών ιστοσελίδων με αξιοσημείωτες κριτικές στο Facebook, ProductHunt και Reviews.io. Αναπτύσσεται ως μια από τις μεγαλύτερες πλατφόρμες για ανεξάρτητους προγραμματιστές ιστότοπων που μπορούν επίσης να σας βοηθήσουν να δημιουργήσετε ένα κατάστημα Shopify ή έναν νέο ιστότοπο WordPress. Το κύριο αξιοθέατο του ιστότοπου προγραμματιστών freelance είναι ότι δεν υπάρχει μηνιαία χρέωση για συμμετοχή σε ανεξάρτητες εργασίες και οι συναυλίες πληρώνουν πολύ καλά. Όλοι οι ανεξάρτητοι προγραμματιστές ιστού ελέγχονται από τον ιστότοπο προτού μπορέσουν να εργαστούν στην πλατφόρμα.

Βασικά χαρακτηριστικά:

 • Γρήγορη επικοινωνία
 • Ποιοτική επαγγελματική εμπειρία
 • Εξαιρετική υποστήριξη πελατών

Τιμή: Χωρίς μηνιαία χρέωση, οι πληρωμές ξεκινούν από 25 έως 250 $

Gun.io

Gun.io

Είναι ένας ανεξάρτητος ιστότοπος εργασίας που έχει σχεδιαστεί ειδικά για ανεξάρτητους προγραμματιστές ιστοσελίδων. Οι προγραμματιστές ιστού στο Gun.io συνεργάζονται με γίγαντες της βιομηχανίας όπως η Tesla, η Cisco και πολλά άλλα. Ο ανεξάρτητος ιστότοπος προγραμματιστή ελέγχει τόσο την εταιρεία που προσλαμβάνει άτομα που εργάζονται από το σπίτι όσο και τους απομακρυσμένους εργαζόμενους που υποβάλλουν προσφορά για τη συγκεκριμένη εργασία. Ο έλεγχος γίνεται με βάση την τεχνική εμπειρογνωμοσύνη και το επίπεδο εμπειρίας ενός ατόμου. Οι ελεύθεροι επαγγελματίες που πληρούν τα κριτήρια επαληθεύονται και μπορούν στη συνέχεια να συνεργαστούν με τους πελάτες σε ένα προς ένα βάση.

Βασικά χαρακτηριστικά:

 • Έχει τα πιο περιζήτητα ταλέντα που αναφέρονται στον ιστότοπο
 • Καθοδηγεί τον ελεύθερο επαγγελματία μέχρι την ολοκλήρωση ενός έργου
 • Διασφαλίζει ότι οι επιχειρήσεις έχουν αξία για αυτά που πληρώνουν

Τιμή: 75 $ έως 150 $ / ώρα

Gigster

Gigster

Πρόκειται για έναν ανεξάρτητο ιστότοπο προγραμματιστών που βασίζεται στη Silicon Valley όπου σχεδιάζονται και αναπτύσσονται επιλεγμένες προσαρμοσμένες εφαρμογές. Πολλές εταιρείες τεχνολογίας διαθέτουν την εργασία τους μέσω της πλατφόρμας για να εξορθολογίσουν τις δραστηριότητές τους. Το Gigster είναι για άτομα με γνώσεις και εμπειρία στον τομέα. Προσλαμβάνουν τέτοιους ελεύθερους επαγγελματίες μέσω μιας διαδικασίας διαλογής, όπου χρησιμοποιούν AI για να ταιριάξουν τους ελεύθερους επαγγελματίες με έργα.

Βασικά χαρακτηριστικά:

 • Κορυφαίοι προγραμματιστές
 • Γρήγορη διαδικασία έργου
 • Αναφέρει τους πελάτες σε εξέλιξη

Τιμή: Οι εφαρμογές για διαφορετικές τιμές μπορούν να κοστίσουν περίπου 52.000 $

Ντουλάπι ταλέντου

Ντουλάπι ταλέντου

Ο ιστότοπος προγραμματιστών freelance επιτρέπει στους freelancers να εργάζονται για πελάτες υψηλού προφίλ και τους προσφέρει ποιοτικές freelance θέσεις εργασίας στο διαδίκτυο. Ο ελεύθερος επαγγελματίας πρέπει να δημιουργήσει ένα προφίλ και να διατηρήσει ένα χαρτοφυλάκιο που δείχνει το επίπεδο εμπειρίας τους, τον τομέα της εμπειρογνωμοσύνης και των δεξιοτήτων του. Υπάρχουν πολλές διαθέσιμες θέσεις εργασίας σε αυτόν τον ανεξάρτητο ιστότοπο εργασίας όπου οι πελάτες εξετάζουν το προφίλ του ελεύθερου επαγγελματία. Οι ιστότοποι που έχουν σχεδιαστεί μέσω της πλατφόρμας έχουν όλα τα βασικά στοιχεία ενός σύγχρονου ιστότοπου – και βοηθούν τις επιχειρήσεις να μετατρέψουν τους επισκέπτες σε πελάτες.

Βασικά χαρακτηριστικά:

 • Δημιουργεί το ψηφιακό βιογραφικό σας
 • Μπορεί να ισχύει οποιοσδήποτε ελεύθερος επαγγελματίας

Τιμή: Δωρεάν για ελεύθερους επαγγελματίες που αναζητούν εργασία

Κωδικοποιήσιμος

Κωδικοποιήσιμος

Είναι ένας από τους καλύτερους ανεξάρτητους ιστότοπους προγραμματιστών που είναι ειδικά αφιερωμένος σε προγραμματιστές WordPress σε όλο τον κόσμο. Οι πελάτες δεν χρειάζεται να ελέγχουν τους ελεύθερους επαγγελματίες, αντ ‘αυτού, ο αλγόριθμος του ιστότοπου κάνει τη δουλειά για αυτούς. Ως ελεύθερος επαγγελματίας, το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να δημιουργήσετε ένα ελκυστικό προφίλ, να υποβάλλετε προσφορές σε έργα και να παραδώσετε ποιοτικά σχέδια ιστότοπων. Μπορείτε να ορίσετε μια ανταγωνιστική τιμή και να λάβετε περισσότερα έργα.

Βασικά χαρακτηριστικά:

 • Αποκλειστική πλατφόρμα προγραμματιστή WordPress
 • Χωρίς υποβολή προσφορών για εργασία

Τιμή: 70 $ – 120 $ / ώρα

Εργασίες ανεξάρτητων φωτογράφων

Freelance φωτογράφος θέσεις εργασίας

Η πλειοψηφία των φωτογράφων προτιμούν ελεύθερες δουλειές από το σπίτι ή με συμβατική βάση. Παρόλο που δεν λαμβάνουν τακτικούς μισθούς, είναι πολύ ικανοποιητικό να κερδίζετε τα προς το ζην μέσω της φωτογραφίας.

Αν θέλετε να μπείτε στη σφαίρα της ανεξάρτητης φωτογραφίας και έχετε ήδη αγοράσει όλα τα εργαλεία, περάσατε ώρες γυρίσματα και τελικά δημιουργήσατε ένα εντυπωσιακό χαρτοφυλάκιο – αλλά δεν μπορείτε να βρείτε συναυλίες για να ξεκινήσετε?

Είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε να βρείτε ελεύθερες δουλειές φωτογραφίας στο Διαδίκτυο διαθέσιμες σε έναν από τους καλύτερους διαδικτυακούς ιστότοπους εργασίας.

Craigslist

Craigslist

Ο ιστότοπος παρέχει ανεξάρτητες συναυλίες καθώς και απομακρυσμένες εργασίες για φωτογράφους που θέλουν να δημιουργήσουν το χαρτοφυλάκιό τους με διασκεδαστικό τρόπο. Μπορείτε να βρείτε εθνικές ανεξάρτητες θέσεις εργασίας για μακροχρόνια ή προσωρινή εργασία, στις οποίες μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση μέσω της φωτογραφικής επιτροπής του ιστότοπου. Είναι απολύτως δωρεάν για όλους, αλλά πρέπει να επαληθεύσετε τις θέσεις εργασίας που επιλέγετε. Εκτός από αυτό, μπορείτε να βρείτε πολλές απομακρυσμένες εργασίες και να κερδίζετε χρήματα τακτικά.

Βασικά χαρακτηριστικά:

 • Ιδανικό για αρχάριους ελεύθερους επαγγελματίες
 • Εξατομικευμένη εμπειρία

Τιμή: Δωρεάν για άτομα που αναζητούν εργασία

Airbnb

Airbnb

Η ιστοσελίδα προσλαμβάνει ανεξάρτητους φωτογράφους σε συμβατική βάση, η οποία απαιτεί κυρίως φωτογραφία ακινήτων για τις τοποθεσίες τους. Είναι εξαιρετικά ιδιαίτεροι για την ποιότητα των εικόνων που δημοσιεύουν στον ιστότοπο. Για να υποβάλετε αίτηση, θα πρέπει να έχετε ένα ισχυρό χαρτοφυλάκιο για να εξετάσετε την εργασία σας. Η Airbnb αναμένει επίσης υψηλής ποιότητας επεξεργασία εικόνων από τον ελεύθερο επαγγελματία – οπότε ένας φωτογράφος πρέπει να έχει όλες τις απαραίτητες δεξιότητες.

Βασικά χαρακτηριστικά:

 • Όμορφες πληρωμές
 • Πιθανότητα να συναντήσετε ανθρώπους και να δείτε ωραία μέρη

Τιμή: 95 $ – 125 $ ανά καταχώριση

Κεντρικές εργασίες φωτογραφίας

Κεντρικές εργασίες φωτογραφίας

Μέσα από τους πίνακες εργασίας φωτογραφίας στον ιστότοπο, οι ελεύθεροι επαγγελματίες μπορούν να στοχεύσουν μερικούς από τους καλύτερους πελάτες. Λειτουργεί ως γέφυρα μεταξύ εργοδοτών και ανεξάρτητων ατόμων που αναζητούν εργασία, όπου μπορούν να απολαμβάνουν απεριόριστες θέσεις εργασίας με 24/7 εξυπηρέτηση πελατών. Επιπλέον, υπόσχεται ελεύθερες θέσεις εργασίας στον τομέα σας και δεν προσλαμβάνει άπειρα άτομα, γεγονός που καθιστά ευκολότερο για εξειδικευμένους επαγγελματίες να εξασφαλίσουν περισσότερα έργα.

Βασικά χαρακτηριστικά:

 • Δωρεάν συμμετοχή
 • Διαθέσιμες θέσεις εργασίας στην περιοχή σας

Τιμή: Ελεύθερος

Θέσεις δημοσιογραφίας

Θέσεις δημοσιογραφίας

Αυτός ο ανεξάρτητος ιστότοπος αναζήτησης εργασίας έχει επαινηθεί σε εκατοντάδες δημοσιεύσεις όπως οι The New York Times και το The Wall Street Journal. Περιλαμβάνει κυρίως θέσεις εργασίας από τον κλάδο των μέσων μαζικής ενημέρωσης και προσφέρει συμβουλές σταδιοδρομίας και μέσα ενημέρωσης. Η πλατφόρμα παρέχει μια καλή ευκαιρία για όλους τους ανεξάρτητους φωτογράφους να ξεκινήσουν την καριέρα τους. Φιλοξενεί μεγάλες εταιρείες μέσων όπως ESPN, National Geographic, CNN και πολλές άλλες στην πλατφόρμα της.

Βασικά χαρακτηριστικά:

 • Συνέχιση πρόσβασης στη βάση δεδομένων
 • Προσφέρει όλους τους τύπους εργασιών μέσων

Τιμή: 100 $ για μία ανάρτηση εργασίας

Εργασίες φωτογραφίας στο Διαδίκτυο

Εργασίες φωτογραφίας στο Διαδίκτυο

Είναι λίγο διαφορετικό από άλλους ανεξάρτητους ιστότοπους δεδομένου ότι σας επιτρέπει να δημοσιεύσετε τις φωτογραφίες σας αντί να υποβάλετε προσφορά για δουλειά. Λειτουργεί ως δημιουργός χαρτοφυλακίου και όχι ως ανεξάρτητος πίνακας εργασίας, για τον οποίο πρέπει να πληρώνετε μηνιαία αμοιβή. Αντί να επιλέξετε ανεξάρτητα έργα, πρέπει να είστε σε θέση να τραβήξετε φωτογραφίες για τις οποίες είστε πιο άνετοι και παθιασμένοι.

Βασικά χαρακτηριστικά:

 • Σας δίνει μια ιδέα για την αγορά φωτογραφίας
 • Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα αρχεία καταγραφής φωτογραφιών σας

Τιμή: 27 $ ανά μήνα

Ελεύθερη εικονική βοηθός θέσεις εργασίας

Freelance Virtual Assistant θέσεις εργασίας

Εάν θέλετε να εργαστείτε ως εικονικός βοηθός από τις ανέσεις του σπιτιού, μπορείτε να βοηθήσετε άτομα με εργασίες εισαγωγής δεδομένων, διαχείριση κοινωνικών μέσων ή εξυπηρέτηση πελατών. Το μόνο που χρειάζεστε είναι εξαιρετικές δεξιότητες οργάνωσης και επικοινωνίας για να ξεκινήσετε να εργάζεστε.

Εδώ είναι μια πλήρης λίστα με τους καλύτερους ανεξάρτητους ιστότοπους που μπορούν να σας βοηθήσουν να βρείτε καλές συναυλίες ως εικονικός βοηθός.

Σταματώ

Σταματώ

Πρόκειται για έναν αποκλειστικά απομακρυσμένο ιστότοπο που βασίζεται στην εργασία και προσλαμβάνει έναν εικονικό βοηθό για διάφορες εργασίες των πελατών που περιλαμβάνουν θέσεις εκτελεστικού βοηθού, ειδικούς στο Διαδίκτυο και λογιστές. Οι απομακρυσμένες εργασίες είναι προσβάσιμες μέσω της ιστοσελίδας, καθώς και στο Indeed και Glassdoor. Οι υποψήφιοι πρέπει να περάσουν από μια διαδικασία πρόσληψης που περιλαμβάνει πολλές συνεντεύξεις και η όλη διαδικασία διαρκεί περίπου τέσσερις έως πέντε εβδομάδες.

Βασικά χαρακτηριστικά:

 • Καλή εταιρική κουλτούρα
 • Ανεξάρτητες ευκαιρίες με βάση την εμπειρία σας

Τιμή: 25 $ / ώρα

Zirtual

Zirtual

Είναι ένας απομακρυσμένος ιστότοπος εργασίας που σας επιτρέπει να εργάζεστε με πλήρη απασχόληση, αλλά προσλαμβάνει επίσης ελεύθερους επαγγελματίες για διάφορα έργα. Ο ιστότοπος προσλαμβάνει εικονικούς βοηθούς και τους αναθέτει στους αξιότιμους πελάτες τους για συγκεκριμένες εργασίες. Αυτό επιτρέπει στους πελάτες να επιλέξουν βοηθούς ποιότητας και να κλιμακώσουν την επιχείρησή τους με την πρόσθετη βοήθεια. Περιλαμβάνει διάφορες κατηγορίες εικονικού βοηθού, όπως εισαγωγή δεδομένων, μάρκετινγκ, επιχειρηματική υποστήριξη και συντήρηση ιστότοπων.

Βασικά χαρακτηριστικά:

 • Αποτελεσματική προσβασιμότητα
 • Δυνατότητα υψηλού κέρδους

Τιμή: Ξεκινώντας από 398 $ / μήνα

Ώρα κ.λπ..

Ώρα κ.λπ.

Ο χρόνος κ.λπ. βρίσκεται στον κλάδο εδώ και πάνω από 10 χρόνια, γεγονός που αποδεικνύει την αξιοπιστία τους. Ο ιστότοπος έχει επίσης εμφανιστεί στα Forbes, Telegraph και The Guardian. Παρέχει πολλές διαδικτυακές ελεύθερες δουλειές σε εικονικούς βοηθούς που περνούν μια δύσκολη διαδικασία επιλογής. Οι ελεύθεροι επαγγελματίες μπορούν να συνεργαστούν με μια ομάδα εμπειρογνωμόνων από την κοινότητα της Time Etc υπό έναν αποκλειστικό διαχειριστή λογαριασμού.

Βασικά χαρακτηριστικά:

 • Δωρεάν δοκιμή
 • Πρόσβαση σε εκατοντάδες σημαντικούς πελάτες

Τιμή: Ξεκινώντας από 25 $ / ώρα

Amazon Mechanical Turk

Amazon Mechanical Turk

Είναι ένας από τους καλύτερους ανεξάρτητους ιστότοπους για γρήγορη εύρεση εικονικών βοηθών. Ορισμένες από τις δημοφιλείς εργασίες εικονικού βοηθού περιλαμβάνουν τη δημιουργία περιεχομένου, την οργάνωση λιστών, τη συλλογή δεδομένων και τη λήψη σχολίων από τους πελάτες της επιχείρησης.

Βασικά χαρακτηριστικά:

 • Διαθέσιμη ποικιλία εργασιών
 • Φόρουμ υποστήριξης τρίτων

Τιμή: 20% προμήθεια για όλες τις freelance υπηρεσίες

Δικτύωση VA

Δικτύωση VA

Είναι ένας εικονικός βοηθός ανεξάρτητος πίνακας εργασίας που λειτουργεί επίσης ως εργαλείο κοινωνικής δικτύωσης για αυτούς. Δεν χρειάζεται να υποβάλετε προσφορά στον ιστότοπο, αντίθετα, συνδυάζεστε με έναν ενδιαφερόμενο πελάτη σύμφωνα με τις δεξιότητες και τις γνώσεις σας. Περισσότερες από τις μισές αναρτήσεις στον ιστότοπο προορίζονται για εργασίες εικονικού βοηθού. Η πλατφόρμα παρέχει επίσης καθοδήγηση σε ελεύθερους επαγγελματίες που αναζητούν εργασία. Είναι ένας καλός ιστότοπος εάν ψάχνετε για ανεξάρτητη εργασία από το σπίτι.

Βασικά χαρακτηριστικά:

 • Δωρεάν συνδρομή
 • Συνδεθείτε με ειδικούς του κλάδου

Τιμή: 35 $ ​​/ ώρα

Φανταχτερά χέρια

Φανταχτερά χέρια

Αυτός ο ανεξάρτητος ιστότοπος προσλαμβάνει εικονικούς βοηθούς για μια ποικιλία καθημερινών επιχειρηματικών εργασιών, όπως πραγματοποίηση κλήσεων, ραντεβού και εισαγωγής δεδομένων κ.λπ. Για να μπείτε στην κοινότητα πρέπει να έχετε μια γρήγορη σύνδεση στο Διαδίκτυο και θα πρέπει να είστε καλά εξοικειωμένοι με την διαφορετικό λογισμικό. Το μεγαλύτερο πλεονέκτημα της ιστοσελίδας είναι ότι προσφέρει ακόμη και διευθυντικές θέσεις για έναν εικονικό βοηθό με όμορφες πληρωμές.

Βασικά χαρακτηριστικά:

 • Ευέλικτοι χρόνοι εργασίας
 • Ποικιλία διαθέσιμων θέσεων εργασίας

Τιμή: 29,99 $ για 5 αιτήσεις το μήνα

Ανεξάρτητες εργασίες επεξεργασίας βίντεο

Ελεύθερες εργασίες επεξεργαστή βίντεο

Ένας επεξεργαστής βίντεο μπορεί να είναι μια πολύ ικανοποιητική καριέρα ειδικά όταν αρχίζετε να εργάζεστε από το σπίτι. Οι ελεύθεροι επαγγελματίες απολαμβάνουν τη δουλειά περισσότερο με ευέλικτες ώρες και την ελευθερία να επιλέγουν το έργο στο οποίο θέλουν να εργαστούν.

Είτε είστε έμπειρος επεξεργαστής βίντεο είτε μόλις ξεκινήσετε, πρέπει να δείτε αυτούς τους ανεξάρτητους ιστότοπους βίντεο.

Μάντυ

Μάντυ

Ο ιστότοπος freelance jobs είναι μια πολύ γνωστή πλατφόρμα για υπηρεσίες παραγωγής και επεξεργασίας βίντεο. Αν και ακούγεται τέλειο, ο ανταγωνισμός είναι πολύ υψηλός και φιλοξενεί χιλιάδες άλλους επαγγελματίες βίντεο και ταινιών – οπότε θα πρέπει να έχετε ένα καλό χαρτοφυλάκιο για να αποκτήσετε ευκαιρίες ελεύθερης.

Βασικά χαρακτηριστικά:

 • Δωρεάν δοκιμή
 • Διαθεσιμότητα επαγγελματικών θέσεων εργασίας

Τιμή: η συνδρομή ξεκινά από 19,39 $ ανά μήνα

Κέντρο παραγωγής

Κέντρο παραγωγής

Είναι ο κορυφαίος ανεξάρτητος και απομακρυσμένος ιστότοπος για την παραγωγή βίντεο. Έχει γίνει αρκετά διάσημο καθώς πολλοί εξειδικευμένοι επαγγελματίες έχουν εξασφαλίσει θέσεις εργασίας σε μεγάλα τηλεοπτικά δίκτυα και στούντιο μέσω της πλατφόρμας. Είναι ένας καλός ιστότοπος τόσο για τις εταιρείες παραγωγής όσο και για τους απομακρυσμένους ελεύθερους επαγγελματίες που ξεκινούν την καριέρα τους με θέσεις εργασίας μερικής ή πλήρους απασχόλησης.

Βασικά χαρακτηριστικά:

 • Μια εκτεταμένη βάση δεδομένων πελατών
 • Πολλές ευκαιρίες πρακτικής άσκησης

Τιμή: Η ιδιότητα μέλους ξεκινά από 4,99 $ / μήνα

Κινηματογράφος

Κινηματογράφος

Είναι ο ελεύθερος και απομακρυσμένος ιστότοπος εργασίας που έχει τις καλύτερες διαθέσιμες εργασίες στη δημιουργία ταινιών, κινούμενα σχέδια και οπτικά εφέ. Μερικές από τις θέσεις εργασίας περιλαμβάνουν έναν γενικό, σχεδιαστή κίνησης γραφικών και ειδικούς οπτικών εφέ.

Βασικά χαρακτηριστικά:

 • Συνεργαστείτε με διάσημους εμψυχωτές, σχεδιαστές και σκηνοθέτες τέχνης
 • Ιδανικό για άτομα με διαφορετικό επίπεδο δεξιοτήτων και εμπειρία

Τιμή: 129 $ για κανονική ανάρτηση για 30 ημέρες

Δημιουργική αγελάδα

Δημιουργική αγελάδα

Είναι ένα φόρουμ που έχει οδηγίες και συμβουλές για την αντιμετώπιση προβλημάτων λογισμικού και την εκπαίδευση. Η κοινότητα του ιστότοπου περιλαμβάνει ειδικούς συντάκτες που βοηθούν τους ελεύθερους επαγγελματίες να αποκτήσουν περισσότερες δεξιότητες. Για να βρείτε ανεξάρτητη εργασία στον ιστότοπο, απλώς πρέπει να δημοσιεύσετε έναν κύλινδρο βίντεο στο προφίλ σας και να υποβάλετε αίτηση για διαθέσιμες εργασίες επεξεργασίας βίντεο.

Βασικά χαρακτηριστικά:

 • Οδηγοί για τη χρήση σύνθετου λογισμικού
 • Καθοδήγηση από έμπειρους συντάκτες βίντεο

Τιμή: Διαφέρει για διαφορετικό επίπεδο δεξιοτήτων

Assemble.tv

Assemble.tv

Είναι μια οργανωμένη και συστηματική πλατφόρμα που επιτρέπει σε εξαιρετικά δημιουργικά άτομα να συνεργάζονται με αξιοσημείωτες μάρκες και να συνδέονται με το πιο έξυπνο ταλέντο. Η ομάδα ταλέντων τους περιλαμβάνει σκηνοθέτες, copywriters, φωτογράφους και συντάκτες βίντεο, κ.λπ. Για να γίνουν μέρος του δημιουργικού τους δικτύου, οι freelancers πρέπει να περάσουν από μια διαδικασία προβολής και να περάσουν τα πρότυπα που έχουν θέσει. Πρέπει να υποβάλετε ένα δωρεάν και αν επιλεγεί και επιλεγεί, κάποιος μπορεί να γίνει μέλος της κοινότητας του ιστότοπου.

Βασικά χαρακτηριστικά:

 • Συνδεθείτε με αξιοσημείωτα άτομα από τη βιομηχανία
 • Εργαστείτε σε έργα που σας ενδιαφέρουν

Τιμή: Διαφέρει από έργο σε έργο

Θέσεις εργασίας ανεξάρτητων πωλήσεων

Θέσεις εργασίας ανεξάρτητων πωλήσεων

Οι ιστότοποι εργασίας για τις πωλήσεις freelance σας δίνουν μια μοναδική ευκαιρία να αποκτήσετε freelance συναυλίες που διαφορετικά είναι δύσκολο να προσγειωθείτε. Προσλαμβάνουν το κορυφαίο ταλέντο για πολυπόθητα έργα και μπορούν να βοηθήσουν στην επιτάχυνση της καριέρας σας. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να δημιουργήσετε ένα χαρτοφυλάκιο πωλήσεων και να εγγραφείτε στους κορυφαίους ανεξάρτητους ιστότοπους πωλήσεων που παρατίθενται παρακάτω.

Προσλήψεις με φερμουάρ

Προσλήψεις με φερμουάρ

Αυτός είναι ο κορυφαίος ιστότοπος προσλήψεων που βρίσκει άτομα με τη σωστή εμπειρία και ταιριάζει με την πιο συμβατή εργασία. Πολλοί γίγαντες της βιομηχανίας χρησιμοποιούν την πλατφόρμα για να προσλάβουν ανεξάρτητα ταλέντα. Οι ελεύθεροι επαγγελματίες πρέπει να υποβάλουν αίτηση για εργασία συμπληρώνοντας μια φόρμα προφίλ, μετά την οποία τους επιτρέπεται να βλέπουν τις ανεξάρτητες λίστες εργασίας και να υποβάλλουν αίτηση για ό, τι βρίσκουν ενδιαφέρον.

Βασικά χαρακτηριστικά:

 • Εύκολο στη χρήση διεπαφή
 • Νέες ειδοποιήσεις εργασίας
 • Ενημερωτικά δελτία

Τιμή: Δωρεάν δοκιμή τεσσάρων ημερών μετά την οποία ισχύουν μηνιαίες χρεώσεις συνδρομής

κόκκινο καπέλο

κόκκινο καπέλο

Ένας άλλος ιστότοπος προσλήψεων που προσλαμβάνει ελεύθερους επαγγελματίες και προσφέρει επίσης μερικές από τις καλύτερες απομακρυσμένες θέσεις εργασίας – για να βοηθήσει τους πελάτες να βρουν ιδανικούς υποψηφίους για εργασία, κυρίως για το τμήμα πωλήσεων. Εάν πιστεύετε ότι διαθέτετε το απαιτούμενο σύνολο δεξιοτήτων και εμπειρία για να εργαστείτε ως αντιπρόσωπος πωλήσεων για κάποια αξιοσημείωτη εταιρεία – το Red Hat είναι η σωστή πλατφόρμα για εσάς.

Βασικά χαρακτηριστικά:

 • Ευκαιρίες επαγγελματικής εξέλιξης
 • Συνεργατικό και ευέλικτο περιβάλλον

Τιμή: Διαφέρει ανάλογα με το μηνιαίο πακέτο συνδρομής που επιλέγετε

Παράλειψη της μονάδας δίσκου

Παράλειψη της μονάδας δίσκου

Ένας ιστότοπος εργασίας που προσφέρει μερικές από τις καλύτερες απομακρυσμένες θέσεις εργασίας και ανεξάρτητες συναυλίες στις πωλήσεις. Η πλατφόρμα καθιστά την αναζήτηση εργασίας πολύ εύκολη μέσω του προηγμένου συστήματος ελέγχου. Οι απομακρυσμένες εργασίες κατηγοριοποιούνται και είναι προσβάσιμες κατά ημερομηνία, συνάφεια ή φίλτρα τοποθεσίας. Ο ιστότοπος έχει επίσης απομακρυσμένες εργασίες από άλλους ιστότοπους προσλήψεων, γεγονός που διευκολύνει τους υποψηφίους να επιλέξουν από όλες τις διαθέσιμες επιλογές.

Βασικά χαρακτηριστικά:

 • Απλοποιεί τη διαδικασία εύρεσης των καλύτερων απομακρυσμένων εργασιών
 • Δεν απαιτείται εγγραφή

Τιμή: Οι καταχωρίσεις εργασίας διατίθενται στα 79 $ ενώ η συνδρομή είναι δωρεάν

Ανεξάρτητες θέσεις υποστήριξης πελατών

Ελεύθερες εργασίες υποστήριξης πελατών

Εάν είστε φυσικός επιλυτής προβλημάτων και είστε καλός με τους ανθρώπους, αλλά μισείτε την οδήγηση για να εργάζεστε καθημερινά, τότε μπορείτε να ξεκινήσετε την ανεξάρτητη καριέρα σας ως εκπρόσωπος υποστήριξης πελατών.

Για να ξεκινήσετε τη νέα καριέρα, ακολουθούν ορισμένοι ιστότοποι freelancer που παρέχουν θέσεις εργασίας στον τομέα της υποστήριξης πελατών.

Δουλεύουμε από απόσταση

Δουλεύουμε από απόσταση

Είναι ένας απομακρυσμένος ιστότοπος εργασίας που δημοσιεύει εργασίες που δεν απαιτούν την παρουσία σας. Είναι ένας από τους πρώτους πίνακες απομακρυσμένων εργασιών που εξακολουθεί να αποτελεί σήμερα την πλατφόρμα με τις περισσότερες επισκέψεις για απομακρυσμένες εργασίες.

Βασικά χαρακτηριστικά:

 • Ποικιλία διαθέσιμων θέσεων εργασίας
 • Απλή πλοήγηση

Τιμή: 299 $ ανά λίστα θέσεων εργασίας για 30 ημέρες

Εικονικές κλήσεις

Εικονικές κλήσεις

Ο ιστότοπος απομακρυσμένης εργασίας παρέχει τον καλύτερο πίνακα εργασίας για απομακρυσμένη εργασία με περισσότερες από 10.000 εταιρικές καταχωρίσεις που είναι κατάλληλες για τηλεπικοινωνίες. Εάν εγγραφείτε στο Virtual Vocations, ο ιστότοπος εργασίας τηλεργασίας θα σας στείλει email όταν οι εργασίες ευθυγραμμίζονται με την εμπειρία σας.

Βασικά χαρακτηριστικά:

 • Καλή δουλειά φίλτρα
 • Εργασίες για όλα τα επίπεδα εμπειρίας

Τιμή: Μηνιαία χρέωση 15,99 $ για χρήστες

συμπέρασμα

Το να είστε ελεύθερος επαγγελματίας ή απομακρυσμένος εργαζόμενος σημαίνει ότι μπορείτε να επιλέξετε τη δουλειά που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας. Οι ελεύθερες θέσεις εργασίας σας επιτρέπουν να διατηρείτε ένα ευέλικτο πρόγραμμα, ώστε να μπορείτε να κερδίσετε χρήματα και να αναλάβετε τις ευθύνες σας ταυτόχρονα.

Αυτός ο οδηγός είναι γεμάτος με πληροφορίες σχετικά με μερικούς από τους καλύτερους ιστότοπους freelancer που μπορούν να σας βοηθήσουν να ξεκινήσετε την επόμενη ανεξάρτητη εργασία σας. Όλα ξεκινούν με κάποια ενδοσκόπηση για να ανακαλύψετε τα πλεονεκτήματά σας – και να αποφασίσετε εάν η κλήση σας είναι ανεξάρτητη ή απομακρυσμένη εργασία!

Σας προτείνουμε να επιλέξετε ανεξάρτητους ιστότοπους αναζήτησης εργασίας που ικανοποιούν τις ανάγκες σας και σας επιτρέπουν να κάνετε κάτι που σας ενδιαφέρει. Καλή τύχη!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map