20 grunner til at du bør starte en blogg (for forretninger og fornøyelser)

hvorfor-start-a-blogg


Hva er en blogg, og hvorfor starte en? Det er mange grunner til at du bør ha bloggen din. Denne artikkelen vil se på tjue måter hvorfor alle skal ha bloggen sin. For noen av oss er det ikke noe mer tilfredsstillende enn å ha jobben som en drøm. Enten det er ingeniørarbeid, kunst, biologi eller andre transportører du har valgt. Men noen vil fortelle deg at ingenting er så tilfredsstillende som å være blogger på heltid!

Blogging forbedrer og former karakteren din. Det gir deg også oppfyllelse og i noen tilfeller økonomisk stabilitet.

Her er tjue grunner som vil få deg til å begjære en blogg:

Blogging for Pleasure

1. Hjelper deg å lære nye ting

Læring er den mest oppmuntrende faktoren i blogging. Selv om det krever at du legger ut tekst på bloggen din, hjelper det deg også å lære mye. Undersøker hva andre bloggere skriver. Konsentrere seg om hvordan folk kommenterer. Å lage innholdet ditt vil forbedre kunnskapen din om et bestemt emne.

2. Det gir deg klarhet i tankene

Evnen til å tenke og handle tydelig er en av de mest kritiske ferdighetene i våre daglige liv. De lærer deg selvfølgelig ikke dette på skolen! Gjennom blogging lærer du å reflektere over forholdene dine og andre livsproblemer. Det hjelper deg også å samhandle med forskjellige mennesker.

3. Det forbedrer skriveferdighetene dine

Skrive mestring kommer med behovet for konstant praksis. Hvilken bedre måte å gjøre dette på hvis ikke gjennom blogging? Husk at uoverensstemmelser svekker skrivemuskulaturen. Hvorfor ha en blogg da? Blogging skjerper skriveferdigheten din ved å tvinge deg til å fortsette å skrive.

Du kan bruke verktøy som Grammarly og Hvit røyk som vil hjelpe deg med å produsere kvalitetsinnhold.

4. Det forbedrer selvtilliten din

Vel, blogging lærer hvordan du kan dele dine forskjellige meninger. Det oppfordrer deg til å akseptere feilene du gjør. Du vil kjenne igjen dine spesielle styrker og lære å kontrollere svakhetene dine. Du får også ta kritikk og smiger på en moden og profesjonell måte.

5. Det kan forbedre talen din

En god tale starter med et enda bedre manus. Jo mer du lærer om interessante temaer, desto lettere blir det å kommunisere dem muntlig. Etter en periode vil du øke selvtilliten. Og kunne møte et publikum og styre enhver nervøs følelse som måtte komme. Blogging vil hjelpe deg å gjøre det.

6. Det kan hjelpe deg med frivillig arbeid og samfunnsaktiviteter

Blogging hjelper også på andre måter. Som å tilby trygt drikkevann til mennesker i nød. Eller betale for utdanning av et trengende barn. Forfattere som Jeff Goins gi nær ti prosent av salget til veldedige organisasjoner. Andre som f.eks Pat Flynn reiser mer enn femti tusen å bygge to skoler i Ghana, Afrika.

7. Det er en virkelig utfordring

Vent, men hvorfor blogge hvis det er utfordrende? Vi trenger alle å gjøre noen harde oppgaver på et tidspunkt i livene våre. Hvor spennende ville livet vært hvis vi hadde fått tingene overlevert? Med blogging er det ganske vanskelig å bli for komfortabel. Derfor tvinger det deg til å fortsette å vokse, noe som ikke er så ille!

8. Blogging lar deg hjelpe mennesker

Hvorfor ikke blogge hvis den lar deg bli en helt? Gjennom å dele historien din, får du inspirere unge til å utforske deres skjulte potensialer. Ved å skrive om forskjellige ideer, som kjærlighet, forhold og andre sosiale problemer, kan du endre livene deres.

9. Det gir deg den beste disiplinen

Er du dårlig med å komme i kontakt med mennesker eller holde tidsplaner? Med blogging forbedrer du deg på disse to faktorene. Det hjelper deg å følge opp frister og oppfylle kundenes behov. Hvis blogging kan hjelpe deg med det da, hvorfor ikke blogge?

Blogging for virksomheten

10. Du kan tjene penger på blogging

For oss som ikke er fødte millionærer, er det en god sjanse til å tjene en god sum. Du kan til og med bli en blogger på heltid som tjener godt på det. Alle disse mens du gjør det du elsker. I tillegg har du nok tid til å takle andre aktiviteter i tillegg til å tilbringe tid med familien.

11. Ingen spesielle kvalifikasjonssett kreves

Du kan opprette WordPress-bloggen din på mindre enn femten minutter ved å bruke en enkel trinnvis retningslinje. Hvorfor ikke blogge da? Med verktøyene som er tilgjengelige i dag, trenger du ikke å være programmerer eller teknisk kunnskapsrik person for å lage en blogg. Noen få klikk, og du er klar til å gå!

12. Det er rimelig

Hvorfor ikke blogge hvis du kan komme i gang og betale 2,75 dollar per måned? Ja, det er hvor mye det vil koste deg å drive en enkel personlig blogg. Hvis du vil at bloggen din skal ha litt frihet, kan du bruke oppsett for selvhosting. Du vil finne at det er rimelig for alle, uansett hvor i verden du måtte være.

13. Det hjelper deg å få et online publikum

Et flertall av mennesker tiltrekkes av steder og individer som forbedrer levebrødet. En blogg lar deg skape verdier gjennom innholdet ditt. Derav kan du øke fanbasen din og nå andre online lesere.

14. Det hjelper med å påvirke opinionen

Blogging hjelper deg med å identifisere et gap i offentlig sektor og lar deg dele dine synspunkter med et bredt publikum. Et godt eksempel er et område med lite eller ingen dispensasjoner for gravide mødre og syke i samfunnet. Ved å fremheve dette problemet på bloggen din, øker du bevisstheten om den saken. Du kan få oppmerksomhet fra involverte mennesker, for eksempel interessenter fra myndighetene!

15. Hjelper deg med å bygge opp din troverdighet

Noen utdanningsgrader mister sin relevans og organisasjoner bestemmer spesifikke kvalifikasjoner. I dette tilfellet har det kommet frem at arbeidssøkere gjennom blogging får arbeid. Bedrifter leter etter pålitelige forfattere og opinionsledere å skrive på bloggene sine.

16. Det hjelper med å publisere arbeidet ditt

Venter du fortsatt på tjenestene til en utgiver? Vel, da må du vente i en mannsalder! Hvorfor ikke blogge da og gjøre deg selv til utgiver? Forfattere som Theresa Ragan ble avvist over hundre ganger på nitten år. Hun bestemte seg da for å bli smart, og på et år solgte hun nærmere tre hundre tusen eksemplarer!

17. Det kan gi deg muligheter til å snakke med mennesker

Hvorfor skrive en blogg? Vel, bloggen din lar deg ta del i mange snakkengasjementer. Du kan dele tanker på bloggen din som kan gi deg et talertilbud på arrangementet eller konferansen!

18. Det kan gi deg rådgivningstilbud

Hvorfor blogge for virksomhet? Mark Schaefer, en kjent blogger, har mottatt enestående tilbud fra forskjellige selskaper. Blant dem Microsoft, Amazon, Yahoo og eBay samt mange andre. Du kan identifisere emnet som passer best for deg og starte en blogg basert på den. Det kan føre til noen konsulentjobber innen kort tid.

19. Det kan hjelpe deg med å finne frilansjobber

Mange mennesker i dag tjener penger fra hvor som helst i verden gjennom frilansjobber. En blogg er en utmerket måte å vise frem ferdighetene dine, og den kan hjelpe deg med å finne nye kunder. Du kan få betalt for å gjøre noe som er ditt hjerte nærmest!

20. Hjelper med å promotere kunst eller andre hobbyer

Hvorfor ikke blogge hvis den får frem de beste hobbyene dine? Du kan elske å spille fotball, lage perler, tegne, kunst og design eller til og med synge. Snakk om lidenskapen din på bloggen din, og det vil gjøre at lesere på nettet forholder seg til deg i en dypere forstand!

Konklusjon

Hvis du har lært noen få tips, kan du dele denne artikkelen med de som deler bekymringene dine. Er det noen andre tips vi har utelatt? Legg gjerne igjen dine forslag og kommentarer, så kommer vi tilbake til deg!

Hvorfor-Du-Bør-Start-a-Log

Bruk gjerne denne infografien på nettstedet ditt

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map