20 grunde til, at du skal starte en blog (til forretning og fornøjelse)

hvorfor-start-en-blog


Hvad er en blog, og hvorfor starte en? Der er mange grunde til, at du skal have din blog. Denne artikel vil se på 20 måder, hvorfor alle skal have sin blog. For nogle af os er der intet mere tilfredsstillende end at have jobbet som en drøm. Uanset om det er ingeniørarbejde, kunst, biologi eller enhver anden transportør, du har valgt. Men nogle mennesker vil fortælle dig, at intet er så tilfredsstillende som at være en fuldtidsblogger!

Blogging forbedrer og former din karakter. Det giver dig også opfyldelse og i nogle tilfælde økonomisk stabilitet.

Her er tyve grunde, der får dig til at begjære at starte en blog:

Blogging for fornøjelse

1. Hjælper dig med at lære nye ting

Læring er den mest opmuntrende faktor i blogging. Selvom det kræver, at du lægger tekst på din blog, hjælper det dig også med at lære meget. Undersøger, hvad andre bloggere skriver. Koncentrer sig om, hvordan folk kommenterer. Oprettelse af dit stykke indhold vil forbedre din viden om et bestemt emne.

2. Det giver dig klarhed over tankerne

Evnen til at tænke og handle klart er en af ​​de mest kritiske færdigheder i vores daglige liv. Selvfølgelig lærer de dig ikke dette i skolen! Gennem blogging lærer du at reflektere over dine forhold og andre livsspørgsmål. Det hjælper dig også med at interagere med forskellige mennesker.

3. Det forbedrer dine skrivefærdigheder

Skrivning mestring kommer med behovet for konstant praksis. Hvilken bedre måde at gøre dette på, hvis ikke gennem blogging? Husk, at uoverensstemmelser svækker dine skrivemuskler. Hvorfor har du en blog? Blogging skærper din skrivefærdighed ved at tvinge dig til at fortsætte med at skrive.

Du kan bruge værktøjer som Grammarly og Hvid røg det vil hjælpe dig med at producere kvalitetsindhold.

4. Det forbedrer din selvtillid

Nå, blogging lærer, hvordan man deler dine forskellige meninger. Det opfordrer dig til at acceptere de fejl, du laver. Du vil genkende dine særlige styrker og lære at kontrollere dine svagheder. Du får også kritik og smiger på en moden og professionel måde.

5. Det kan forbedre din tale

En god tale starter med et endnu bedre script. Jo mere du lærer om emner af interesse, desto lettere bliver det at kommunikere dem verbalt. Efter en periode vil du skabe selvtillid. Og kunne møde et publikum og styre enhver nervøs følelse, der måtte komme. Blogging hjælper dig med at gøre det.

6. Det kan hjælpe dig med frivilligt arbejde og aktiviteter i samfundet

Blogging hjælper også på andre måder. Som at tilbyde sikkert drikkevand til mennesker i nød. Eller betaler for uddannelse af et trængende barn. Forfattere som Jeff Goins donere næsten ti procent af deres salg til velgørenhedsorganisationer. Andre såsom Pat Flynn rejser mere end 50 tusinder at bygge to skoler i Ghana, Afrika.

7. Det er en reel udfordring

Vent, men hvorfor blogge, hvis det er udfordrende? Vi er alle nødt til at udføre nogle hårde opgaver på et tidspunkt i vores liv. Hvor spændende ville livet være, hvis vi havde fået tingene overdraget til os? Med blogging er det at blive for behageligt temmelig svært. Derfor tvinger det dig til at fortsætte med at vokse, hvilket ikke er så dårligt!

8. Blogging giver dig mulighed for at hjælpe folk

Hvorfor ikke blogge, hvis det lader dig blive en helt? Gennem at dele din historie får du inspiration til unge til at udforske deres skjulte potentialer. Ved at skrive om forskellige ideer, såsom kærlighed, forhold og andre sociale problemer, kan du ændre deres liv.

9. Det giver dig den bedste disciplin

Er du dårlig med at forbinde med mennesker eller holde skemaer? Med blogging forbedrer du disse to faktorer. Det hjælper dig med at følge op frister og imødekomme kundernes behov. Hvis blogging kan hjælpe dig med det, hvorfor så ikke blogge?

Blogging til erhvervslivet

10. Du kan tjene penge på blogging

For dem af os, der ikke er fødte millionærer, er der en god chance for at tjene et rimeligt beløb. Du kan endda blive en fuldtidsblogger, der tjener penge på det. Alle disse mens du gør det, du elsker. Desuden har du nok tid til at tackle andre aktiviteter såvel som at tilbringe tid med din familie.

11. Intet særligt sæt kvalifikationer krævet

Du kan oprette din WordPress-blog på mindre end femten minutter ved at bruge en simpel trin for trin retningslinje. Hvorfor ikke blogge? Med de tilgængelige værktøjer i dag behøver du ikke at være en programmør eller en teknisk kyndig person for at lave en blog. Et par klik, og du er klar til at gå!

12. Det er overkommeligt

Hvorfor ikke blogge, hvis du kan komme i gang og betale $ 2,75 pr. Måned? Ja, det er hvor meget det vil koste dig at køre en enkel personlig blog. Hvis du ønsker, at din blog skal have en vis frihed, skal du bruge selvhost-installation. Du finder ud af, at det er overkommelig for enhver, uanset hvor i verden du måtte være.

13. Det hjælper dig med at få et online publikum

Et flertal af mennesker tiltrukket af steder og enkeltpersoner, der forbedrer deres levebrød. En blog giver dig mulighed for at skabe værdi gennem dit indhold. Derfor kan du øge din fanbase og nå andre online-læsere.

14. Det hjælper med at påvirke den offentlige mening

Blogging hjælper dig med at identificere et hul i den offentlige sektor og giver dig mulighed for at dele dine synspunkter med et bredt publikum. Et godt eksempel er et område med lidt til ingen dispensationer for gravide mødre og syge i samfundet. Ved at fremhæve dette emne på din blog øger du opmærksomheden på den sag. Du kan få opmærksomhed fra involverede mennesker, såsom regerings interessenter!

15. Hjælper dig med at opbygge din troværdighed

Nogle uddannelsesgrader mister deres relevans, og organisationer, der bestemmer specifikke kvalifikationer. I dette tilfælde har det vist sig, at jobsøgere gennem blogging får beskæftigelse. Virksomheder er på udkig efter pålidelige forfattere og opinionsledere til at skrive på deres blogs.

16. Det hjælper med at offentliggøre dit arbejde

Venter du stadig på udgiverens tjenester? Nå, så bliver du nødt til at vente i en levetid! Hvorfor ikke blogge derefter og gøre dig selv til en udgiver? Forfattere som Theresa Ragan blev afvist mere end hundrede gange i 19 år. Hun besluttede derefter at blive smart, og om et år solgte hun næsten tre hundrede tusinde eksemplarer!

17. Det kan give dig muligheder for at tale med mennesker

Hvorfor skrive en blog? Nå, din blog giver dig mulighed for at deltage i en masse tale engagementer. Du deler måske tanker på din blog, som kan give dig et talertilbud på begivenheden eller konferencen!

18. Det kan få dig til at konsultere tilbud

Hvorfor blog for erhvervslivet? Mark Schaefer, en berømt blogger, har modtaget enestående tilbud fra forskellige virksomheder. Blandt dem Microsoft, Amazon, Yahoo og eBay samt mange andre. Du kan identificere det emne, der bedst passer til dig og starte en blog baseret på det. Det kan føre til nogle konsulentjob inden for kort tid.

19. Det kan hjælpe dig med at finde freelance job

Mange mennesker i dag tjener penge fra ethvert sted i verden gennem freelance job. En blog er en fremragende måde at vise dine færdigheder på, og det kan hjælpe dig med at finde nye kunder. Du kan få betalt for at gøre noget, der er tættest på dit hjerte!

20. Hjælper med at fremme kunst eller andre hobbyer

Hvorfor ikke blogge, hvis det viser dine bedste hobbyer? Du kan godt lide at spille fodbold, perleformning, tegning, kunst og design eller endda synge. Tal om din lidenskab på din blog, og det får online-læsere til at forholde sig til dig i en dybere forstand!

Konklusion

Hvis du har lært nogle få tip, skal du dele denne artikel med dem, der deler dine bekymringer. Er der andre tip, som vi har udeladt? Du er velkommen til at give dine forslag og kommentarer, så vender vi tilbage til dig!

Hvorfor-Du-Skal-Start-en-blog

Brug denne infographic på din hjemmeside

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map