20 λόγοι για τους οποίους πρέπει να ξεκινήσετε ένα ιστολόγιο (για επιχειρήσεις και ευχαρίστηση)

γιατί-ξεκινήστε-ένα-blog


Τι είναι ένα blog και γιατί να ξεκινήσετε; Υπάρχουν πολλοί λόγοι για τους οποίους πρέπει να έχετε το ιστολόγιό σας. Αυτό το άρθρο θα εξετάσει είκοσι τρόπους για τον οποίο όλοι πρέπει να έχουν το ιστολόγιό τους. Για μερικούς από εμάς, δεν υπάρχει τίποτα πιο ικανοποιητικό από το να έχουμε τη δουλειά ενός ονείρου. Είτε πρόκειται για μηχανική, τέχνη, βιολογία ή οποιονδήποτε άλλο φορέα που έχετε επιλέξει. Όμως, μερικοί άνθρωποι θα σας πουν ότι τίποτα δεν είναι τόσο ικανοποιητικό όσο το να είσαι blogger πλήρους απασχόλησης!

Το Blogging βελτιώνει και διαμορφώνει τον χαρακτήρα σας. Σας δίνει επίσης ικανοποίηση και σε ορισμένες περιπτώσεις οικονομική σταθερότητα.

Εδώ είναι είκοσι λόγοι που θα σας κάνουν να ζητήσετε να ξεκινήσετε ένα blog:

Contents

Blogging για ευχαρίστηση

1. Σας βοηθά να μάθετε νέα πράγματα

Η μάθηση είναι ο πιο ενθαρρυντικός παράγοντας στο blogging. Παρόλο που απαιτεί να δημοσιεύσετε κείμενο στο ιστολόγιό σας, σας βοηθά επίσης να μάθετε πολλά. Ερευνώντας τι γράφουν άλλοι bloggers. Συγκέντρωση στον τρόπο με τον οποίο σχολιάζουν οι άνθρωποι. Η δημιουργία του περιεχομένου σας θα βελτιώσει τις γνώσεις σας σε ένα συγκεκριμένο θέμα.

2. Σας δίνει σαφήνεια σκέψης

Η ικανότητα σκέψης και δράσης σαφώς είναι μία από τις πιο κρίσιμες δεξιότητες στην καθημερινή μας ζωή. Φυσικά, δεν σας διδάσκουν αυτό στο σχολείο! Μέσω του blogging, μαθαίνετε να σκέφτεστε τις σχέσεις σας και άλλα ζητήματα ζωής. Σας βοηθά επίσης να αλληλεπιδράσετε με διαφορετικά άτομα.

3. Βελτιώνει τις δεξιότητες γραφής σας

Η γνώση της γραφής συνοδεύεται από την ανάγκη για συνεχή εξάσκηση. Ποιος καλύτερος τρόπος να το κάνετε αυτό αν όχι μέσω του blogging; Θυμηθείτε ότι οι ασυνέπειες αποδυναμώνουν τους μυς γραφής σας. Γιατί να έχεις τότε ένα blog; Το blogging ενισχύει την ικανότητα γραφής σας, αναγκάζοντάς σας να συνεχίσετε να γράφετε.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε εργαλεία όπως Γραμματικά και Λευκός καπνός που θα σας βοηθούσαν να παράγετε ποιοτικό περιεχόμενο.

4. Βελτιώνει την εμπιστοσύνη σας

Λοιπόν, το blogging διδάσκει πώς να μοιράζεστε τις διαφορετικές απόψεις σας. Σας ενθαρρύνει να αποδεχτείτε τα λάθη που κάνετε. Θα αναγνωρίσετε τις ιδιαίτερες δυνάμεις σας και θα μάθετε να ελέγχετε τις αδυναμίες σας. Μπορείτε επίσης να πάρετε κριτική και κολακευτικό τρόπο με ώριμο και επαγγελματικό τρόπο.

5. Μπορεί να βελτιώσει την ομιλία σας

Μια καλή ομιλία ξεκινά με ένα ακόμη καλύτερο σενάριο. Όσο περισσότερα μαθαίνετε για θέματα ενδιαφέροντος, τόσο πιο εύκολο γίνεται να τα επικοινωνήσετε προφορικά. Μετά από κάποια περίοδο, θα αυξήσετε την αυτοπεποίθηση. Και θα μπορούσε να αντιμετωπίσει το κοινό και να διαχειριστεί κάθε νευρικό συναίσθημα που μπορεί να προκύψει. Το blogging θα σας βοηθήσει να το κάνετε αυτό.

6. Μπορεί να σας βοηθήσει με εθελοντική εργασία και κοινοτικές δραστηριότητες

Το blogging βοηθά επίσης με άλλους τρόπους. Όπως, προσφέροντας ασφαλές πόσιμο νερό σε άτομα που έχουν ανάγκη. Ή πληρώνουν για την εκπαίδευση ενός άπορου παιδιού. Συγγραφείς όπως Τζεφ Γκόινς δωρίσουν σχεδόν το 10% των πωλήσεών τους σε φιλανθρωπικά ιδρύματα. Άλλοι όπως Ο Pat Flynn συγκεντρώνει περισσότερες από πενήντα χιλιάδες για την κατασκευή δύο σχολείων στη Γκάνα της Αφρικής.

7. Είναι μια πραγματική πρόκληση

Περιμένετε, αλλά γιατί να κάνετε blog αν είναι δύσκολο; Όλοι πρέπει να κάνουμε σκληρά καθήκοντα κάποια στιγμή στη ζωή μας. Πόσο συναρπαστική θα ήταν η ζωή αν μας είχαν παραδώσει τα πράγματα; Με το blogging, το να νιώθεις πολύ άνετα είναι μάλλον δύσκολο. Ως εκ τούτου, σας αναγκάζει να συνεχίσετε να μεγαλώνετε, κάτι που δεν είναι τόσο κακό!

8. Το Blogging σας επιτρέπει να βοηθήσετε τους ανθρώπους

Γιατί να μην κάνετε blog αν σας επιτρέπει να γίνετε ήρωας; Μέσω της κοινοποίησης της ιστορίας σας, μπορείτε να εμπνεύσετε τους νέους να εξερευνήσουν τις κρυμμένες δυνατότητές τους. Γράφοντας για διαφορετικές ιδέες, όπως η αγάπη, οι σχέσεις και άλλα κοινωνικά ζητήματα, μπορείτε να αλλάξετε τη ζωή τους.

9. Σας δίνει την καλύτερη πειθαρχία

Είστε φτωχοί με τη σύνδεση με άτομα ή τηρείτε χρονοδιαγράμματα; Με το blogging, βελτιώνετε αυτούς τους δύο παράγοντες. Σας βοηθά να παρακολουθείτε τις προθεσμίες και να ικανοποιείτε τις ανάγκες των πελατών. Εάν το blogging μπορεί να σας βοηθήσει με αυτό τότε, γιατί να μην κάνετε blog?

Blogging για επιχειρήσεις

10. Μπορείτε να κερδίσετε χρήματα από το blogging

Για όσους από εμάς δεν είναι γεννημένοι εκατομμυριούχοι, υπάρχει μια καλή ευκαιρία να κερδίσετε αρκετά χρήματα. Μπορείτε ακόμη και να γίνετε blogger πλήρους απασχόλησης που ζει από αυτό. Όλα αυτά ενώ κάνετε το πράγμα που αγαπάτε. Επιπλέον, έχοντας αρκετό χρόνο για να αντιμετωπίσετε άλλες δραστηριότητες, καθώς και να περάσετε χρόνο με την οικογένειά σας.

11. Δεν απαιτείται συγκεκριμένο σύνολο προσόντων

Μπορείτε να δημιουργήσετε το ιστολόγιό σας WordPress σε λιγότερο από δεκαπέντε λεπτά χρησιμοποιώντας μια απλή βήμα προς βήμα οδηγία. Γιατί όχι λοιπόν το blog; Με τα εργαλεία που είναι διαθέσιμα σήμερα, δεν χρειάζεται να είστε προγραμματιστής ή άτομο με γνώσεις τεχνολογίας για να δημιουργήσετε ένα ιστολόγιο. Λίγα κλικ και είστε έτοιμοι!

12. Είναι προσιτό

Γιατί να μην κάνετε blog εάν μπορείτε να ξεκινήσετε και να πληρώσετε 2,75 $ το μήνα; Ναι, αυτό θα σας κοστίσει για τη δημιουργία ενός απλού προσωπικού ιστολογίου. Επίσης, εάν θέλετε το ιστολόγιό σας να έχει κάποια ελευθερία, χρησιμοποιήστε τη ρύθμιση αυτο-φιλοξενίας. Θα διαπιστώσετε ότι είναι προσιτό για οποιονδήποτε, όπου κι αν βρίσκεστε.

13. Σας βοηθά να αποκτήσετε ένα διαδικτυακό κοινό

Η πλειονότητα των ανθρώπων προσέλκυσε μέρη και άτομα που βελτιώνουν τα προς το ζην. Ένα blog θα σας επιτρέψει να δημιουργήσετε αξία μέσω του περιεχομένου σας. Από εκεί, μπορείτε να αυξήσετε τη βάση των θαυμαστών σας και να προσεγγίσετε άλλους διαδικτυακούς αναγνώστες.

14. Βοηθά στην επιρροή της κοινής γνώμης

Το Blogging σάς βοηθά να εντοπίσετε ένα κενό στο δημόσιο τομέα και σας επιτρέπει να μοιραστείτε τις απόψεις σας με ένα ευρύ κοινό. Ένα καλό παράδειγμα είναι ένας τομέας με ελάχιστα ή καθόλου ιατρεία για τις έγκυες μητέρες και τους άρρωστους στην κοινωνία. Επισημαίνοντας αυτό το ζήτημα στο ιστολόγιό σας, αυξάνετε την επίγνωση αυτού του θέματος. Θα μπορούσατε να τραβήξετε την προσοχή ατόμων που εμπλέκονται, όπως κυβερνητικοί φορείς!

15. Σας βοηθά να χτίσετε την αξιοπιστία σας

Ορισμένα πτυχία εκπαίδευσης χάνουν τη σημασία τους και οι οργανισμοί καθορίζουν συγκεκριμένα προσόντα. Σε αυτήν την περίπτωση, προέκυψε ότι μέσω του blogging, οι αναζητούντες εργασία παίρνουν απασχόληση. Οι εταιρείες αναζητούν αξιόπιστους συγγραφείς και ηγέτες γνώμης για να γράψουν στα blog τους.

16. Βοηθά στη δημοσίευση του έργου σας

Περιμένετε ακόμα τις υπηρεσίες ενός εκδότη; Λοιπόν, θα πρέπει να περιμένετε για μια ζωή! Γιατί να μην κάνετε blog τότε και να κάνετε τον εαυτό σας εκδότη; Συγγραφείς όπως η Theresa Ragan απορρίφθηκαν πάνω από εκατό φορές σε δεκαεννέα χρόνια. Στη συνέχεια αποφάσισε να γίνει έξυπνη και σε ένα χρόνο πούλησε σχεδόν τριακόσιες χιλιάδες αντίτυπα!

17. Μπορεί να σας δώσει ευκαιρίες να μιλήσετε με ανθρώπους

Γιατί να γράψετε ένα blog; Λοιπόν, το ιστολόγιό σας σάς επιτρέπει να συμμετάσχετε σε πολλές ομιλίες. Μπορείτε να μοιραστείτε σκέψεις στο ιστολόγιό σας, οι οποίες μπορούν να σας προσφέρουν μια προσφορά ομιλητή στην εκδήλωση ή το συνέδριο!

18. Μπορεί να σας προσφέρει συμβουλευτικές προσφορές

Γιατί το blog για επιχειρήσεις; Ο Mark Schaefer, ένας διάσημος blogger, έχει λάβει εξαιρετικές προσφορές από διάφορες εταιρείες. Μεταξύ αυτών, η Microsoft, το Amazon, το Yahoo και το eBay καθώς και πολλά άλλα. Μπορείτε να προσδιορίσετε το θέμα που σας ταιριάζει και να ξεκινήσετε ένα ιστολόγιο βάσει αυτού. Αυτό μπορεί να οδηγήσει σε ορισμένες συμβουλευτικές εργασίες σύντομα.

19. Μπορεί να σας βοηθήσει να βρείτε ανεξάρτητες θέσεις εργασίας

Πολλοί άνθρωποι σήμερα κερδίζουν χρήματα από οποιοδήποτε μέρος του κόσμου μέσω ανεξάρτητων θέσεων εργασίας. Ένα blog είναι ένας εξαιρετικός τρόπος για να αναδείξετε τις δεξιότητές σας και θα μπορούσε να σας βοηθήσει να βρείτε νέους πελάτες. Μπορείτε να πληρώσετε για να κάνετε κάτι που είναι πιο κοντά στην καρδιά σας!

20. Βοηθά στην προώθηση των τεχνών ή άλλων χόμπι

Γιατί να μην κάνετε blog αν σας φέρνει τα καλύτερα χόμπι; Μπορεί να σας αρέσει να παίζετε ποδόσφαιρο, να κατασκευάζετε χάντρες, να σχεδιάζετε, να δημιουργείτε τέχνες και να σχεδιάζετε ή ακόμα και να τραγουδάτε. Μιλήστε για το πάθος σας στο ιστολόγιό σας και αυτό θα κάνει τους αναγνώστες στο διαδίκτυο να σχετίζονται με εσάς με μια βαθύτερη έννοια!

συμπέρασμα

Εάν έχετε μάθει μερικές συμβουλές, μοιραστείτε αυτό το άρθρο με όσους μοιράζονται τις ανησυχίες σας. Υπάρχουν άλλες συμβουλές που έχουμε μείνει; Μη διστάσετε να αφήσετε τις προτάσεις και τα σχόλιά σας και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας!

Γιατί-Πρέπει-Ξεκινήστε-a-Blog

Μη διστάσετε να χρησιμοποιήσετε αυτό το infographic στον ιστότοπό σας

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map