16 praktiske tips som garanterer flere blogginnleggere

16-Praktisk-tips


Mange som driver en blogg blir ofte så fanget opp i å skrive vanlige blogginnlegg at de glemmer hjertet av bloggen – abonnentene deres. Abonnentene dine er en av nøklene til å gjøre bloggen din vellykket og nå ut til flere mennesker. Du kan ha fantastisk innhold, men det vil aldri være effektivt uten at noen har lest det.

Når du starter en blogg, tenker du vanligvis på måtene å tiltrekke besøkende til bloggen din. Men du må også jobbe med å konvertere dem til abonnenter og få dem til å dele innholdet ditt for å hjelpe deg med å tiltrekke et enda større publikum.

Hva skjer når du tiltrekker nye besøkende til å sjekke ut bloggen din? Hvordan får du dem til å komme tilbake? Her er noen gode tips for å hjelpe deg med å utvide abonnentbasen.

Praktiske tips for å øke antall blogg abonnenter

Optimalisering av toppinnlegg for abonnement

Ikke alle blogginnleggene dine får samme antall visninger. De som har flest synspunkter, har noe som leserne dine synes er interessante og nyttige. Selv om du kan bruke de populære blogginnleggene som guider for å lage flott blogginnhold, kan du også bruke dem til å øke antallet abonnenter.

Du kan gjøre det ved å optimalisere dem for et abonnement. Den beste måten å gjøre det på er å skape lokkende handlingsfremmende handlinger for å inkludere dem i toppinnleggene. Du må tvinge leserne dine til å ta grep og abonnere på bloggen din for mer av det utmerkede innholdet som de synes er interessant. Du kan lage CTA-er pop-up eller skyve inn, eller du kan plassere dem nederst på innleggene dine.

En CTA er en tekst som ber din målgruppe om å iverksette en bestemt handling, i dette tilfellet abonnement. Ved å bruke tvingende verb, for eksempel “besøk”, “lære mer” eller “nedlasting”, provoserer du en umiddelbar respons for å ta neste steg.

Her er et eksempel på en CTA som vi bruker i den populære guide for hvordan du starter en blogg. Vi tilbyr å laste ned en eBok til alle som abonnerer:

Hvordan starte en bloggguide CTA

Legg til abonnementswidget nederst i hvert blogginnlegg

Alle toppbloggerne bruker denne tilnærmingen mye. Det er logisk å legge til abonnementsboks på slutten av innholdet. Hvis folk liker det de har lest, ville de naturlig nok abonnere på å motta mer av lignende innhold.

For eksempel kan en av dine CTAer være “Abonner nå for å få tipsene våre sendt direkte til innboksen din.” Alle som ønsker å motta tipsene dine, vil abonnere og dermed ta handlingen du ønsket at de skulle gjøre.

Her er et eksempel på en slik abonnementsboks fra Backlinko-blogg:

Backlinko-blogg

Lage egen destinasjonsside for abonnement

Den emnespesifikke destinasjonssiden kan være en ganske bred trakt for nye abonnenter. Du kan føre mye trafikk fra bloggen din til den siden, så du bør utnytte trafikken og optimalisere destinasjonssiden for et abonnement. Bortsett fra å lage en tiltalende destinasjonsside, må du ta med relevant informasjon om tilbudet og overbevisende CTA. Du må veilede dine bloggbesøkende å melde seg på kurset ditt eller abonnere for å motta det siste blogginnholdet ditt.

Dette er hvordan Michael Hyatt gjør det på bloggen hans:

Michael Hyatt

Det er et godt eksempel på destinasjonssiden der Michael tilbyr seg å abonnere på premium trening. Du kan henvise folk til den siden via e-post, sosiale medier, andre sider på nettstedet ditt. Legg merke til enkle “få oppdateringer” nederst på siden slik at besøkende kan abonnere med et enkelt klikk.

Bruk en by-linje i forfatteren av innholdsseksjonen

En annen smart måte å øke bloggabonnentene dine på er å inkludere en bylinjelink der du viser et innholdsforfatternavn. En by-linje er en tekstlinje som følger med historien om et bestemt stykke innhold. I dette tilfellet kan du bruke det som en slags CTA for å tilby bloggbesøkende å melde deg inn på e-postnyhetsbrevet.

For at bylinjen din skal være synlig og skille seg ut, bør du plassere den rett under overskriften på blogginnlegg. For å effektivisere en arbeidslinje må du legge til en hyperkobling. Her er et eksempel fra Webprofitsblogg:

Webprofitsblogg

Når bloggbesøkende dine klikker på den, åpnes en popup-vindu som ber dem om å abonnere.

Web-profitter blogg-popup

Bruk en klebrig widget innen blogginnleggene dine

Sticky widgets kan også hjelpe deg med å øke abonnementstakten på e-post, spesielt når du har lange blogginnlegg. I så fall må folk bla nedover, og det er et hvitt mellomrom i sidefeltet. Du kan bruke en klebrig widget i dette området og dra full nytte av den for å fange oppmerksomheten til bloggbesøkende.

Her er et eksempel fra NeilPatels blogg, slik at du kan se hvordan en klebrig widget fyller plassen på sidefeltet:

NeilPatels blogg

Når folk blar gjennom innholdet ditt, vil abonnementswidget bli “sittende fast” i sidefeltet.

Bruk en hello-stolpe på nettstedet ditt

Hello-barer er veldig populære i disse dager fordi de fanger seerens oppmerksomhet. En hei-stolpe representerer en veldig nyttig nettverktøylinje plassert øverst på nettstedet ditt for å engasjere folk fra det øyeblikket de åpner en blogg. Når du legger det i overskriften på nettstedet ditt for å gjøre det iøynefallende, vil alle besøkende legge merke til det. Dermed kan du forsterke abonnementene dine.

Her er et eksempel på hei-stolpe i aksjon fra Webprofits-bloggen:

Webprofits blogg hei-bar

Nøkkelen til å lage en nyttig hei-stolpe er å inkludere en fristende CTA, for eksempel et e-postskjema for å melde deg på for å øke antall abonnenter. Det er veldig nyttig for alle CTA, så lenge du inkluderer en melding som vil gjøre de besøkende tvunget til å finne ut mer om det. Hallo linjen din kan inneholde en lenke som fører til landingssiden, som kan være ditt mest favoritt blogginnlegg eller det gratis online kurset du tilbyr.

Gå ut av popup-meldingen

Flere og flere nettsteder implementerer en exit-pop-up, da det kan hjelpe deg med å fange besøkende før de drar. Gå ut av popup-meldinger designet for å vises når de besøkende beveger musemarkøren med den hensikt å forlate nettstedet ditt. De stimulerer de besøkende til å abonnere og bli lenger. Noen markedsførere mener at popup-vinduer ikke er en god tilnærming for å holde besøkende og folk irritert. Hvis du bestemmer deg for å bruke en på bloggen din, må du sørge for at CTA teller. Her er et eksempel fra Maxtraffic-blogg:

Maxtraffic-blogg

Velkomstporten

En velkomstport vises når en besøkende kommer inn på nettstedet ditt. Vanligvis vises det for en første gangs besøkende før de kommer inn på innholdet ditt. Besøkende ser en velkomstmelding i form av en engasjerende CTA, der de ber dem om å abonnere.

Ta en titt på et velkomstporteksempel fra OkDork nettsted:

OkDork nettsted

En velkomstport er en fullskjerm-oppfordring til handling, så det sier seg selv at det er oppmerksomhetssikker og, mest av alt, veldig effektivt.

Ekstra trinn for å øke antall abonnenter

Utnytte CTA

For å få mest mulig ut av CTA-ene og få dem til å telle, må du vite hvordan du utnytter dem. Nøkkelen er å lage en engasjerende kopi eller komme med incentiver som vil fange oppmerksomheten til bloggbesøkende. Du må få dem til å ønske å gi deg en e-postadresse for å motta nytt innhold eller e-bok, for eksempel.

Hva kan hjelpe deg med å fange oppmerksomheten til flere mennesker og få dem til å abonnere via CTA-ene? De mest åpenbare stedene å plassere CTA-er er blogginnleggene dine. Personer som leser dem, er allerede engasjert i innholdet ditt. Ved å inkludere CTAer i teksten til blogginnlegg, vil du ha større sjanse for å få folk til å abonnere.

Hvis du allerede har noen CTA-er for å generere potensielle kunder innenfor blogginnleggene dine, kan du opprette en sekundær CTA for et abonnement. I så fall må du sørge for at den sekundære CTA-en ikke konkurrerer med den primære. De må være komplementære, så ikke overdriv; du ikke vil overvelde bloggbesøkende.

Her er et annet godt eksempel fra HubSpot, som viser primære og sekundære CTAer i et av blogginnleggene deres:

Hubspot

Andre nyttige steder å legge til CTA-er er hjemmesiden din og “Om oss” -siden. Sistnevnte er en av de mest besøkte sidene på alle nettsteder, og derfor bør du bruke den til å øke antall bloggabonnenter.

Se på contently er CTA på siden “Om oss”, plassert rett under historien og hele teamet:

contently er

Automatisert CTA

Å ha en automatisk CTA kan også være til stor hjelp når det gjelder å oppmuntre til abonnement. Hvilket betyr at du kan opprette smarte CTA-er som viser forskjellige meldinger til forskjellige typer bloggbesøkende. Du kan basere den meldingen i henhold til deres engasjement.

Når du oppretter en smart CTA, vil de som allerede er blogginbonnenter, ikke se disse CTA-ene. De vil se de andre CTA-ene du måtte ha, designet for å oppmuntre dine eksisterende fans til å ta noen andre tiltak du vil at de skal gjøre.

Alle nye besøkende vil se en annen CTA, og du vil kunne tilby dem abonnement uten å overvelde dine nåværende abonnenter.

Her er et eksempel fra HubSpot for å hjelpe deg med å forstå smarte CTA-er:

HubSpot smarte CTAer

Velge riktig måte å henvende seg til potensielle abonnenter

For å fange oppmerksomheten til potensielle bloggabonnenter, må du kontakte dem direkte. Du kan ikke opprette en myk CTA, bare det å be folk om å abonnere ofte ikke gjør susen. Det betyr ikke at du skal være respektløs, men heller vise tillit og bruke direkte språk som folk vil finne overbevisende. Det vil vise dem at du vet hva du gjør, og at å abonnere på bloggen din er det rette for dem å gjøre.

Du trenger å komme inn i hodet og tenk på hvorfor de ønsker å abonnere. Hva handler det om, og hva tilbyr du som vil få dem til å ønske å motta oppdateringer om det? Hvordan vil de dra nytte av det? Når du forstår måten de tenker på, og hva det er som de trenger, vil du vite nøyaktig hvordan du skal henvende deg til dem og engasjere dem med hver eneste CTA.

Sikre mobiloptimalisering

Et av de viktigste trinnene du må ta for å øke antallet bloggabonnenter er å optimalisere bloggen din for mobile enheter. Du er klar over det faktum at mobil overtok skrivebordet i bruk, så det sier seg selv at de mange bloggebesøkene dine vil være mobile brukere. Selv om de ikke er det, er de fortsatt verdifulle.

Derfor må du også gi dine mobile brukere en sømløs brukeropplevelse. Gjør dem i stand til å lese bloggen din og navigere gjennom nettstedet ditt via deres mobile enheter. På den måten, i stedet for å miste noen besøkende og abonnenter, vil du kjøre mye mer til døren.

Mobiloptimalisering vil også hjelpe deg med å forbedre SEO-en. Dette vil øke synligheten din på nettet og hjelpe potensielle abonnenter med å oppdage bloggen din.

A / B-delt testing

Delingstesting er avgjørende for å forbedre bloggen din. Som kjører A / B delte tester For å sammenligne ytelsen til forskjellige sider eller blogginnlegg, bør du gjøre det samme med CTA-ene for et abonnement.

Kjør delte tester for å sammenligne forskjellige CTA-er og sjekke hvilke oppfordringer til handling som gir bedre resultater. Du lærer hva som lokker dine bloggbesøkende til å abonnere på e-postlisten din, og du vil forstå hvordan du kan få flere av dem til å melde deg inn.

The Ultimate Beginner’s Guide to A / B Testing

Utvide abonnementsmuligheter til sosiale medier

Å markedsføre og dele innholdet ditt på sosiale medier vil hjelpe deg med å utvide rekkevidden og få oppmerksomhet fra nye målgrupper. Det er jo det milliarder brukere av sosiale medier så du bør bruke sosiale medienettverk til din fordel.

Markedsføring på sosiale medier bør være øverst på listen for å hjelpe deg med å introdusere folk til bloggen din og tilby dem muligheten til å abonnere. Det gir deg en utmerket måte å vise målgruppen hva bloggen din handler om. Gi dem et innblikk i hva de vil motta hvis de melder deg inn på e-post nyhetsbrevet ditt.

Bortsett fra å dele blogginnleggene dine, bør du også ta med direkte lenker til destinasjonssiden. Du kan også opprette en egen URL for abonnement og dele lenken på sosiale medier.

Sørg for synlighet av abonnementsmuligheter

Abonnementsknappene dine må være synlige slik at det ikke tar evig tid for de som vil abonnere for å finne dem. Ikke la dem hoppe gjennom ringer for å finne abonnementsknappen, men la den skille seg ut. Forsikre deg om at folk kan se det i toppteksten og bunnteksten på bloggen din, slik at de besøkende alltid kan være klar over dem.

Det er spesielt viktig hvis du oppretter et abonnement CTA som dukker opp når de besøkende kommer til bloggen din. Mange folk liker ikke popups og kunne lukke den umiddelbart. Ved å legge til flere abonnementsalternativer, vil besøkende fortsatt kunne se dem.

Be bare om abonnementsinformasjonen du trenger

Denne er viktig. Lange former kan bare irritere potensielle abonnenter og få dem til å ombestemme seg. Alt du trenger er e-posten deres og kanskje navnet, ikke sant? Dermed bør du bare be om e-postadressen deres.

Hvis du gjøre abonnementsprosessen enklere for dem vil du ha en større sjanse for å faktisk øke abonnentbasen.

Tverrkampanjeavtaler

Kryssreklame er en utmerket måte å markedsføre bloggen din og dens innhold og øke antallet bloggabonnenter. Det innebærer at du samarbeider med toppbloggere og promoterer hverandres innhold, både på bloggene dine og på sosiale medier. Hvis du oppretter en tverrkampanjeavtale med påvirkere, kan du utvide rekkevidden og maksimere din online synlighet.

Hvis du driver en bedriftsnettsted, kan du samarbeide med forskjellige merker og markedsføre deres produkter eller tjenester. Til gjengjeld kan de markedsføre innholdet ditt. Det kan ta bloggen din til et helt nytt nivå og åpne mange muligheter for å generere flere kvalitetsledere og øke abonnentbasen.

Konklusjon

Det er ingen enkelt tilnærming for å hjelpe deg med å øke antallet bloggabonnenter. Men disse praktiske tipsene ovenfor vil gi deg en ide om hva du kan prøve. I mellomtiden bør du jobbe med å forbedre bloggen din, fordi det alltid er rom for forbedring.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map