10 cele mai bune instrumente online de verificare a gramaticii și punctuației online 2020

Învață-Blogging_Grammar


Dacă intenționați să începeți un blog sau un nou loc de muncă vă cere să scrieți conținut – v-ați face o mare favoare, familiarizați-vă cu unele programe de corectare și verificare gramaticală.

Aceste instrumente vă ajută să vă transformați gândurile și ideile în piese perfect lucrate, lipsite de erori gramaticale, dactilografii și erori de punctuație.

Știu ce gândești: ar trebui să pot să-mi verific gramatica și să-mi citesc singur lucrarea. Cu toate acestea, adevărul este că este dificil să găsești greșeli în propria ta lucrare. În special atunci când aveți de-a face cu termene stricte, aceste instrumente vă permit să verificați gramatica online instantaneu. Cert este că chiar și scriitori celebri au editori și corectori care își verifică dublu conținutul.

Deci, dacă nu aveți luxul de a angaja un editor sau un corector – vă puteți baza pe cele mai bune instrumente de verificare gramaticală. Pentru a vă ajuta să alegeți cea mai potrivită, am examinat cele mai bune 10 programe de verificare gramaticală disponibile online.

Cel mai bun software de verificare gramaticală – mai 2020

RECOMANDAT
logo prowritingaidProWritingAid este verificatorul de gramatică, editorul de stil și mentorul de scriere.Vizita
ProWritingAid
logo-ul gramaticalGrammarly este un verificator de gramatică și ortografie ușor de utilizat.Vizita
Grammarly
logo albFum alb este instrumentul de editare cu verificare gramaticală și punctuație.Vizita
Fum alb

Top 10 verificatori de gramatică și punctuație online

Instrumentele de verificare a gramaticii și a punctuației evidențiază greșelile gramaticale din textul dvs. și oferă sugestii pentru îmbunătățirea conținutului. Instrumentele rectifică, de asemenea, problemele în punctuație pentru a face mesajul clar și pentru a îmbunătăți lizibilitatea.

Un astfel de software oferă nenumărate beneficii, cum ar fi economisirea de timp prețios și permite scriitorului să își îmbunătățească abilitățile de limbă în timp. Pentru acest ghid, am făcut câteva cercetări și am compilat o listă cuprinzătoare de instrumente pentru a ajuta la scriere și îmbunătățirea calității generale a conținutului dvs..

Iată o listă cu unele dintre cele mai bune instrumente online pe care le puteți utiliza pentru verificări de gramatică și punctuație.

1. ProWritingAid – verificator de gramatică, editor de stil și mentori de scriere
2. Gramatică – un verificator de gramatică și ortografie ușor de utilizat
3. WhiteSmoke – cel mai bun instrument de editare cu verificare gramaticală și punctuație
4. Ginger Online – un instrument bine rotund pentru editarea textului și pentru remedierea erorilor
5. LanguageTool – instrument de verificare a gramaticii open-source
6. GradeProof – instrument de corecție echipat cu capacități AI
7. Corecție online – platformă de editare cu verificator de gramatică și punctuație
8. PaperRater – un instrument de gramatică popular cu verificator de plagiat
9. SpellCheckPlus Pro – platforma intuitivă de editare a limbii engleze
10. Aplicația Hemingway – corector de gramatică și editor de text bazat pe webProWritingAid

pagina prowritingaid

Instrumentul este un editor de stil online de verificare gramaticală și un consilier de scriere totul într-unul singur. Nu numai că te ajută să scrii conținut corect din punct de vedere gramatical, dar și înlătură erorile pe parcurs. Cu ProWritingAid, scrierea dvs. nu va fi niciodată stângace sau penibilă. Instrumentul vă va analiza scrierea pentru a elimina orice neconcordanțe, cuvinte vagi, repetitivitate, utilizarea corectă a vocii, etc..

ProWritingAid face toate acestea generând 25 de rapoarte de scriere: stil de scriere, gramatică, cuvinte suprautilizate, clișee și concedieri, propoziții lipicioase, repetări, lungime de propoziție, pronume, tranziții, consecvență, ritm, etichete de dialog, lizibilitate, cuvinte vagi și abstracte, tezaur, dicție, aliterare, omonime, formulare corporativă, acronime, cuvinte complexe, elocvență, combo, stil de casă și plagiat. Este singura platformă care se integrează cu MS Word, Open Office, Google Docs, Scrivener și Google Chrome, astfel încât să puteți edita cu ușurință ori de câte ori scrieți.

Caracteristici cheie

 • Rapoarte contextuale de tezaur
 • Suport pentru Mac și Windows
 • Integrări cu toate platformele majore de scriere
 • Explorator de cuvinte
 • Explicații detaliate despre eroare
 • Sugestii de stil sensibile la context

Prețuri

 • 70 USD pentru un plan de un an
 • 100 USD pentru un plan de 2 ani
 • 140 USD pentru un plan de 3 ani
 • 240 USD pentru planul de viață

Grammarly

pagina principală gramatical

Gramatica este una dintre cele mai populare verificări gramaticale folosite de milioane de oameni. Oferă editor de text online gratuit și extensii de browser gratuite pentru Chrome, Safari și Firefox. Poate remedia peste 150 de tipuri de erori din scrierea dvs. Când copiați și inserați textul, greșelile vor fi semnalizate automat. Gramatic detectează erori precum punctuația, gramatica, stilul de scriere, ortografia contextuală și structura propoziției.

Pentru toate greșelile dvs., Grammarly vă va oferi o explicație despre ceea ce ați făcut greșit și vă oferiți să înlocuiți erorile. Suporta diferite stiluri de scriere, inclusiv postări pe blog, texte de afaceri, scriere academică și, de asemenea, suportă atât engleza britanică cât și cea americană. Dacă utilizați cuvinte specifice subiectului care nu sunt recunoscute de Grammarly online, le puteți adăuga în dicționar, astfel încât să nu fie semnalizate data viitoare.

Caracteristici cheie

 • Statistici de performanță
 • Detector de plagiat
 • Sugestii de îmbunătățire a vocabularului
 • Aplicație pentru desktop și mobil
 • Verificări specifice stilului de scriere pentru gen

Prețuri

 • Plan gratuit cu corecții de scriere de bază
 • 11,66 USD pe lună, anual, cu planul Premium
 • 12,50 USD pe lună, anual, pentru fiecare membru cu planul de afaceri

Fum alb

pagina de pornire a instrumentului de fum alb

În afară de verificarea erorilor din textul dvs., WhiteSmoke va genera, de asemenea, un raport care vă va examina și evalua scrisul. Evaluarea se evaluează în șase categorii: structura propoziției, cuvinte, expresii, voce, lungime și redundanță. Nu numai că îți poți repara scrierea, dar îți oferă și sugestii cu privire la locul în care scrierea necesită îmbunătățiri.

Este unul dintre cele mai bune programe de verificare gramaticală, sintaxă și greșeli de ortografie. De asemenea, face toate aceste lucruri în timp real. Nu trebuie să tăiați și să lipiți liniile de text de la un program la altul pentru a verifica dacă acesta este lipsit de erori sau nu. Funcționează la majoritatea programelor precum MS Word și Outlook. În plus, se sincronizează și cu browsere web precum Chrome și Mozilla, împreună cu alte programe de editare a textului.

Caracteristici cheie

 • Dovadă la perfecțiune
 • Checker de stil englez
 • Analizor de punctuație
 • Text complet și traduceri cuvânt în cuvânt în și din 55 de limbi

Prețuri

 • Serviciu web la 10 USD / lună
 • Serviciu premium la 13,33 USD / lună
 • Plan de afaceri la 11,50 USD / lună

Ghimbir online

pagina de pornire cu software de ghimbir

Un alt verificator online de gramatică și punctuație care seamănă cu MS-Word. Ghimbirul are o mulțime de caracteristici și opțiuni utile. Unul dintre cele mai bune lucruri pe care Ginger trebuie să le ofere și motivul pentru care mulți oameni îl folosesc este faptul că se integrează cu MS Word. Este disponibil și pentru Windows și alte browsere, precum și dispozitivele Android și iOS – astfel încât oamenii să poată utiliza software-ul pe tableta sau smartphone-ul lor.

Nu va trebui să încărcați documente în instrument sau să le copiați și să le lipiți în MS-Word. Ginger sprijină engleza britanică și americană și este conceput pentru a compensa locul în care MS-Word eșuează, astfel încât aceste două funcționează destul de bine împreună.

Caracteristici cheie

 • Corector ortografic contextual
 • Îmbunătățește vocabularul
 • Schimbă propozițiile
 • Traduce în alte 60 de limbi
 • Tutor de scriere virtuală cu abonament Premium

Prețuri

 • Planul lunar pentru 29,96 USD / lună
 • Planul anual de 12,48 USD / lună
 • Plan de doi ani pentru 9,99 USD / lună

LanguageTool

pagina principală a instrumentelor de limbă

Primul lucru care face ca LanguageTool să iasă în evidență de concurență este că funcționează în multe limbi. Pentru verificarea greșelilor gramaticale este disponibil un proces online gratuit.
În acest fel, puteți să-l încercați și să vedeți ce oferă înainte de a decide să descărcați software-ul și să-l utilizați pe computer.

LanguageTool nu oferă o mulțime de funcții, dar funcțiile disponibile sunt foarte bune. Mulți utilizatori consideră că instrumentul poate găsi greșeli gramaticale pe care le scot alte instrumente.

Caracteristici cheie

 • Permite crearea unui dicționar personal de substantive proprii
 • Corectează gramatica în mai multe limbi
 • Detectează peste 2500 de erori suplimentare
 • Mii de modele pentru găsirea erorilor

Prețuri

 • Plan gratuit cu limita de 20.000 de caractere
 • 4,92 USD / lună pentru planul Premium, cu o limită de 40 000 de caractere pe cec

GradeProof

Pagina de pornire a instrumentului GradeProof

GradeProof este un instrument avansat de corectare online gratuit, alimentat de informații artificiale. Din cauza AI, instrumentul devine inteligent în timp. Cu cât scrii mai mult, cu atât devine mai bine cu sugestii pentru a-ți îmbunătăți scrisul. Instrumentul intuitiv corectează greșelile gramaticale, greșelile de ortografie și oferă sugestii de verificare de propoziții.

GradeProof efectuează, de asemenea, verificări ale plagiatului scanând similitudini cu conținut publicat anterior. Instrumentul oferă și statistici de scriere, care vă permit să urmăriți numărul de cuvinte, nivelul de notă și scorul de lizibilitate. Vă permite, de asemenea, să setați preferințe. De exemplu, puteți crea dicționarul personal și configura viteza de scriere și citire. Puteți integra GradeProof cu Google Chrome, Google Docs, MS-Word sau dispozitivul dvs. iOS.

Caracteristici cheie

 • Sugestii alimentate de AI
 • Verificator de plagiat
 • Scrierea statisticilor, adică lizibilitatea și numărul de cuvinte
 • Posibilitate de personalizare

Prețuri

 • Plan gratuit cu caracteristici de bază, cum ar fi ortografie, motorul gramatică și dicționar personalizat
 • 10 USD pe lună pentru planul Pro cu funcții avansate

Corecție online

pagina de pornire a instrumentului de corectare online

După cum spune și numele, instrumentul este un verificator online de gramatică și punctuație. Vă permite să găsiți erori gramaticale, ortografice și stilistice în textul dvs. Are o caracteristică de corectare automată în care toate greșelile corectate pot fi văzute pe o pagină separată. Platforma oferă, de asemenea, mai multe dialecte engleze, inclusiv engleza britanică, americană și australiană.

Corecția online are un design minimalist, ceea ce îl face o alegere populară pentru persoanele care nu doresc opțiuni avansate. Este creat pentru persoanele care doresc să efectueze verificări substanțiale pe textul lor. Nu se integrează cu nicio altă platformă, dar puteți copia și lipi textul dvs. pe site-ul web.

Caracteristici cheie

 • Ușor de folosit
 • Corecție automată pentru diferite dialecte engleze

Prețuri

 • Liber

Rater de hârtie

pagina de pornire a instrumentului de evaluare a hârtiei

PaperRater este unul dintre cele mai populare verificatoare de ortografie online care efectuează și verificări de plagiat. Pe lângă faptul că funcționează bine, PaperRater este un instrument complet gratuit.

Mulți scriitori independenți, bloggeri și studenți se bazează zilnic pe corectarea și instrumentul gramatical. Paper Rater are peste 10 miliarde de documente stocate pe serverele sale și le compară cu textul tău, pentru o similaritate. Nu se integrează cu nicio platformă, dar puteți verifica gramatica prin încărcarea articolului.
Caracteristici cheie

 • Scoring automat
 • Constructor de vocabular
 • Generează rezultate în câteva secunde
 • Instrucțiuni de feedback și scriere
 • Detectarea plagiatului

Prețuri

 • Plan gratuit pentru trimitere de 5 pagini sau 50 de trimiteri pe lună
 • 14,95 USD / lună pentru Planul Premium, cu trimitere de 20 de pagini și 200 de trimiteri pe lună

SpellCheckPlus Pro

verificare ortografică plus pagina principală a instrumentului

SpellCheckPlus este un instrument decent de editor de gramatică online. Este un software online conceput pentru vorbitorii de limba engleză nativ.

SpellCheckPlus oferă o versiune gratuită, dar cu funcții limitate. Nu va oferi sugestii, nu va face analize mai profunde sau nu va explica de ce ceva este incorect. Dacă doriți să utilizați toate caracteristicile SpellCheckPlus, va trebui să treceți la versiunea Pro.

Caracteristici cheie

 • Oferă un proces gratuit
 • Exerciții de gramatică interactivă
 • Arhiva personală de scriere

Prețuri

 • SpellCheck Plus Pro are un preț de 14,99 USD pentru un acord de un an

Aplicația Hemingway

pagina principală a instrumentului hemingway

Aplicația poate corecta greșelile și vă poate analiza abilitățile de scriere pentru a da un scor de lizibilitate. Dacă nu știați, scorul de lizibilitate este nivelul de claritate al textului. Cu cât gradul de lizibilitate este mai mare, cu atât va fi mai ușor să citiți și să înțelegeți. Pe lângă faptul că vă oferă sugestii despre îmbunătățirea stilului dvs., aplicația contează și numărul de adverbe din text. De asemenea, subliniază construcțiile de voce pasive și oferă o sugestie cu privire la câți ar trebui să utilizați, pe baza duratei de conținut.

De asemenea, puteți importa text de la Microsoft Word sau de la alți editori. Dar, aplicația Hemingway nu verifică gramatica și nici nu citește texte. Prin urmare, instrumentul se potrivește cel mai bine copiatorilor.

Caracteristici cheie

 • Moduri de scriere și editare
 • Caracteristici de formatare
 • Nu este necesară conexiunea la Internet
 • Trimiteți evidenție colegilor
 • Probleme de scriere cu coduri de culori

Prețuri

 • Cea mai recentă aplicație desktop are un preț de 19,99 USD cu o taxă unică

Cum să alegeți un software de verificare gramaticală

Instrumentele de verificare a gramaticii vă pot ajuta să creați scrieri fără erori pentru a vă îmbunătăți credibilitatea ca profesionist. Fiecare instrument are caracteristicile și utilizarea distinctă. Deci, înainte de a alege unul, cel mai bine este să comparați instrumentul cu nevoile și preferințele dvs. Iată câteva lucruri de luat în considerare atunci când alegeți un software de verificare ortografică și de gramatică.

Preț

Când vine vorba de preț, aveți mai multe opțiuni. Există câteva dintre cele mai bune instrumente de verificare gramaticală care oferă o utilizare nelimitată gratuită, dar cu funcții limitate. Dacă sunteți nativ vorbitor de engleză, aceasta poate fi o modalitate excelentă de a economisi bani și de a beneficia totuși de capacitatea software-ului de a remedia greșeli gramaticale minore.

Companiile de software de verificare gramaticală au opțiuni de preț diferite, în funcție de perioadele de plată. Puteți găsi achiziții unice, planuri de abonament lunare, trimestriale, anuale și chiar pe trei ani.

Planul de abonament lunar este convenabil dacă nu aveți un flux de lucru consecvent. Puteți decide când doriți să utilizați instrumentul și să anulați abonamentul ulterior. Piața software-ului de corecție gramaticală este inundată și puteți vedea aceste instrumente la reduceri. Vă sugerăm să găsiți unul care se potrivește cel mai bine nevoilor dvs..

Tip

Toate soluțiile de verificare gramaticală online pot fi împărțite în două categorii, adică soluții locale și cloud – în termeni laici, instrumente care funcționează offline și online. Întrucât numai tu știi când și unde preferi să scrii, va trebui să decizi în consecință. Verificatoarele de gramatică offline sunt convenabile dacă sunteți mereu în mișcare și nu aveți acces la Internet tot timpul.

Instrumentele de verificare gramaticală online vin cu multe caracteristici și acceptă diferite integrări. Concluzia este – dacă găsiți un instrument care se potrivește nevoilor dvs. în ceea ce privește integrările și funcțiile – asigurați-vă că verificați dacă acceptă atât un mod online, cât și un modul offline. Redactorii de gramatică oferă, de asemenea, aplicații dedicate pentru sisteme de operare majore, adică Windows și iOS. Așadar, asigurați-vă că corectorul de gramatică pe care îl alegeți este compatibil cu sistemul de operare pe care îl utilizați.

Caracteristici

Verificatoarele de gramatică nu sunt concepute doar pentru a vă ajuta să vă îmbunătățiți competența în limba engleză, ci și pentru a vă asigura că conținutul dvs. este unic. Fiecare instrument are un set specific de caracteristici de oferit. Totuși, unele funcții sunt exclusive pentru anumite planuri de abonamente, la fel faceți și cercetarea. Asigurați-vă că verificați de două ori caracteristicile oferite de fiecare plan înainte de a lua o decizie finală. Nu doriți să plătiți pentru un plan cu funcții pe care nu le puteți folosi niciodată.

Toate caracteristicile pot fi plasate în cinci categorii: ortografie, gramatică, punctuație, stil de scriere și verificator de plagiat. Dar acestea sunt funcțiile de bază pe care le va oferi fiecare verificator de gramatică, mai mult sau mai puțin. Unele programe software sunt dotate cu funcții suplimentare, precum un dicționar personal, editor online, statistici de scriere, reguli gramaticale, vocabular etc. Cel mai bine este să mergeți cu funcții pe care este probabil să le utilizați – cele care vă pot îmbunătăți scrierea.

Ușurință în utilizare

Ești un scriitor cu experiență tehnologică? Apoi s-ar putea să vă intereseze verificatorii de gramatică cu opțiuni avansate de interfață. Dacă nu aveți timp să parcurgeți toate melodiile corecte și doriți o aplicație care vă ajută perfect la scrierea dvs., există și multe opțiuni pentru dvs..

Nu uitați, ușurința de utilizare se aplică și procesului de instalare. Vă sugerăm să încercați instrumentul care vă interesează înainte de a decide unul. Vizionați videoclipuri YouTube pe instrumentul pentru a evalua capacitatea de utilizare.

integrările

Integrarea este o caracteristică importantă pentru verificarea gramaticii, mai ales dacă utilizați Google Docs. Așa cum am menționat anterior, unele verificatoare online au aplicații dedicate pentru desktop și mobil. Le permite să verifice gramatica și punctuația dvs. de fiecare dată când utilizați tastatura pentru a tasta.

Instrumentele oferă, de asemenea, integrare cu un browser. Verificatoarele de gramatică oferă pluginuri pentru browserele populare, inclusiv Google Chrome, Safari, Mozilla Firefox și Opera. Merită să verificați dacă petreceți mult timp corespunzând clienților online, răspunzând la comentariile de pe blogul dvs. online, etc..

Cel mai bun

Studenții copiază editorii și chiar scriitori profesioniști folosesc instrumente de gramatică și de editare pentru a-și îmbunătăți scrierea și pentru a asigura calitatea în scrierea lor. Există mai multe motive pentru care oamenii folosesc software gramatical.

Bloggerii folosesc instrumente gramaticale pentru a se asigura că scrierea lor este lipsită de toate erorile și sunt acceptate rapid de editorul site-ului.

Profesorii și studenții folosesc, de asemenea, aceste platforme pentru a se asigura că emit și trimit eseuri și conținut adecvate. Chiar și dezvoltatorii de site-uri web folosesc instrumentele pentru a îmbunătăți scrierea copiei web și pentru a atrage mai mulți vizitatori pe un site web. Scrierea de calitate îmbunătățește instantaneu credibilitatea unui site web.

Instrumentele de verificare a gramaticii și a punctuației îmbunătățesc demnitatea unui text cu soluții gramaticale solide. Unele dintre aceste instrumente sunt echipate cu capacități AI pentru a asigura învățare inteligentă și pentru a oferi sugestii mai bune pentru scriere.

Cel mai bun pentru verificare gramaticală

Instrumentele de verificare a gramaticii sunt cheia pentru a evita erorile gramaticale jenante în lucrările tale. Indiferent de nivelul academic sau de expertiza dvs., dacă scrierea dvs. are greșeli, credibilitatea dvs. scade.

Instrumentele corectează fiecare conținut, identifică erori de ortografie și chiar sugerează cuvinte mai bune pentru a îmbunătăți lizibilitatea. Aceste instrumente pot identifica și rectifica erorile în câteva secunde, ceea ce economisește timp.

Acestea sunt cele mai bune două instrumente de verificare gramaticală, în opinia noastră.

ProWritingAid

Este un editor de gramatică premium pentru bloggeri, romancieri și scriitori de afaceri. Este ușor accesibil online atât pentru Windows cât și pentru Mac. De asemenea, acceptă integrarea cu Microsoft Word, Google Docs și Scrivener. Este denumit unul dintre cei mai buni datorită caracteristicilor sale remarcabile și capacității de a îmbunătăți scrisul general.

Caracteristici cheie

 • Reguli și sugestii gramaticale
 • Aflați mai multe caracteristici care oferă o explicație aprofundată
 • Exemple specifice care să ajute la înțelegerea unei greșeli

Grammarly

Este unul dintre cele mai avansate instrumente online de verificare gramaticală disponibile online. Acesta scanează textul dvs. pentru peste 400 de reguli gramaticale, inclusiv acordul subiect-verb, vocea pasivă și multe altele.

Caracteristici cheie

 • Explică regulile gramaticale
 • Oferă sugestii despre ton, vocabular și multe altele
 • Detectează cuvintele greșite și dactilografiile

Cel mai bun pentru verificarea punctuației

Utilizarea incorectă a punctuației poate ucide sensul unei propoziții. Chiar și o virgulă neplătită poate schimba contextul întregii propoziții. Toată lumea poate lipsi de aceste erori. Dar mai multe instrumente de verificare a punctuației vă pot ajuta să scăpați de aceste greșeli atunci când scrieți.

Iată două dintre cele mai bune instrumente de verificare a punctuației: să ne scufundăm și să explorăm mai multe.

Fum alb

WhiteSmoke are un detector de punctuație de ultimă generație pentru a vă ajuta să analizați și să vă corectați greșelile. Aceasta face o alegere excelentă ca verificator de punctuație.
De asemenea, este destul de inteligent pentru a identifica greșeli de punctuație mai puțin evidente, cum ar fi virgule lipsă, plasarea greșită a punctelor și virgulei sau cratime inutile. Funcționează în calitate de îndrumător și vă ghidează greșelile pentru a vă ajuta să scrieți mai bine.

Caracteristici cheie

 • Verificator de punctuație integrat AI
 • Evidențiază erorile și oferă sugestii posibile
 • Oferiți sfaturi de scriere pentru a evita erorile de punctuație în viitor

Ghimbir online

Acesta este unul dintre cele mai bune instrumente de punctuație care sunt disponibile ca extensie a browserului și îl puteți adăuga cu ușurință în MS-Word. Vă ajută să vă îmbunătățiți scrierea și să corectați orice eroare de punctuație. Tehnologia inovatoare a Ginger rezolvă aceste greșeli cu cea mai mare acuratețe. Instrumentul a făcut verificarea rapidă și ușoară a punctuației.

Caracteristici cheie

 • Analizează contextul propoziției
 • Corecție de punctuație cu un singur clic
 • Corectează eroarea după examinare

Cele mai bune instrumente gramaticale gratuite

Cele mai multe instrumente gratuite de verificare gramaticală online fac o treabă bună în a găsi erori gramaticale și a oferi corecții propuse. Aceste instrumente gratuite pot fi extrem de benefice pentru studenți să își verifice sarcinile, lucrările și eseurile sau pentru bloggerii care pot efectua o verificare gramaticală rapidă pentru orice post pe care îl creează..

Selectarea celui mai bun instrument gratuit de verificare gramaticală depinde de caracteristicile pe care le solicitați pentru o verificare corectă a gramaticii.

Iată cele mai bune două instrumente gratuite de verificare gramaticală care vă pot ajuta să vă îmbunătățiți scrierea.

Aplicația Hemingway

Aplicația Hemingway este cel mai ușor de utilizat instrument gratuit de verificare gramaticală online. Tot ce trebuie să faceți este să mergeți pe site-ul său web, să lipiți textul în caseta de text a editorului și să verificați greșelile. Nu numai că verifică gramatica, dar detectează și stilul și tonul conținutului scris. Acesta a fost conceput pentru a ajuta utilizatorul să crească lizibilitatea unei piese, care se realizează prin afișarea unui scor de lizibilitate a conținutului dvs. și a sugestiilor de îmbunătățire. Aplicația Hemingway are un aspect curat și simplu, care vă poate ajuta să analizați conținutul rapid înainte de a-l posta.

Caracteristici cheie

 • Fără limită de cuvânt conținut
 • Cinci recomandări colorate pentru claritate
 • Localizează utilizarea excesivă de fraze și adverbe pasive

După data limită

Este un alt instrument gratuit de verificare gramaticală, care este disponibil ca o extensie de verificare ortografică Google Chrome. După ce l-ați instalat în browser, va trebui doar să faceți clic pe el și să vizualizați opțiunile. După ce Termenul limită găsește voce pasivă, fraze redundante și expresii complexe care să vă raporteze, astfel încât să puteți lucra asupra lor și să scrieți mai bine în viitor.

Caracteristici cheie

 • Jargon, dublu negativ și detectarea verbelor ascunse
 • Verificare avansată de stil
 • Detectarea cuvintelor greșite
 • Explicarea erorilor

Cele mai bune aplicații gramaticale pentru iOS

Învățarea gramaticii a devenit și mai ușoară cu smartphone-urile. Mai multe aplicații gramaticale iOS corectează punctuația și greșelile gramaticale pentru a vă ajuta să citiți și să scrieți corect.

Așadar, dacă sunteți în căutarea unei aplicații care să vă corecteze gramatica din mers, puteți citi analiza noastră pe două dintre cele mai bune aplicații de verificare gramaticală iOS, care sunt complet gratuite și pot fi găsite cu ușurință în Apple Store.

Corecteaza-ma

CorrectMe este o aplicație rapidă și ușor de utilizat pentru a vă îmbunătăți scrierea. Nu numai că îți corectează toate greșelile de gramatică și de ortografie pe măsură ce tastezi, dar folosește și un verificator de sinonime încorporat pentru a oferi sugestii pentru cuvinte diferite. În timp ce această aplicație este complet gratuită pentru toate dispozitivele iOS, aceasta vine cu o versiune profesională pe care o puteți achiziționa. Versiunea pro oferă funcții avansate, cum ar fi recomandări inteligente și explicații gramaticale.

Caracteristici cheie

 • Detectează greșelile gramaticale contextuale
 • Detectează greșelile de ortografie
 • Prezintă recomandări pentru remedierea acestora
 • Explicarea erorilor gramaticale

abecedar

Speller este o altă aplicație interesantă pentru dispozitivele iOS. Este un ortograf de tip open-source care combină mai multe surse pentru a vă ajuta să găsiți definiții. Este echipat cu dicționare spaniolă, americană, britanică și canadiană. Fiind o aplicație de verificare ortografică, verifică ortografiile pe măsură ce tastați, ajutându-vă să scrieți texte fără erori. Este un instrument excelent pentru a-ți îmbunătăți scrierea, în special pentru înregistrările formale.

Caracteristici cheie

 • Feedback instantaneu în câmpul text
 • Alternativ sugestii de ortografie
 • Dicționare disponibile în mai multe limbi

Cele mai bune aplicații gramaticale pentru Android

Smartphone-urile Android sunt acum mai preferate decât computerele desktop, deoarece sunt ușor de utilizat. Deci, dacă doriți să verificați gramatica conținutului dvs. pe smartphone-ul dvs. Android, există mai multe aplicații disponibile pe Play Store.

Prin aceste aplicații interactive, nu numai că vă permite să detectați greșeli gramaticale și de ortografie, dar vă permite să învățați și să vă îmbunătățiți abilitățile.

Iată cele mai bune aplicații de verificare ortografică pentru gramatică și mobilă, toate fiind complet gratuite și pot fi găsite pe Google Play.

Verificator de ortografie engleză

Această aplicație este ca un dicționar gramatical portabil pe care îl puteți transporta în buzunar. Corectează toate greșelile de gramatică și ortografie pe măsură ce tastați și vă ajută să scrieți propoziții fără greșeli. Aplicația este dotată și cu o opțiune text-to-speech, care este perfectă dacă engleza este a doua limbă și doriți să învățați o pronunție adecvată. Aplicația poate citi cu voce tare tot ceea ce tastați.

Caracteristici cheie

 • Oferă 600 de activități interactive
 • Proiectat atât pentru începători cât și pentru experți
 • Ajutor în aplicație
 • Mai multe limbi

Verificator ortografic

Aplicația Spell Checker este o altă aplicație minunată pentru Android care vă poate ajuta să scrieți propoziții fără greșeli de ortografie. Este excelent pentru citirea textelor dvs., fie pentru mesajele, e-mailurile, notele sau orice alt tip de conținut. Nu include verificări gramaticale, dar verificările ortografice sunt mai mult decât utile. Imediat ce detectează o greșeală de ortografie, o semnalizează și oferă sugestii din dicționarul său pentru a corecta greșeala. Ceea ce face ca această aplicație să iasă în evidență este opțiunea de a trimite mesaje direct din aplicație. Puteți trimite mesaje către Facebook, Twitter, Skype și alte platforme, inclusiv e-mail. Acest lucru economisește timp, iar aplicația chiar stochează și organizează toate documentele dactilografiate. Aplicația oferă și o funcție de tastare vocală, astfel încât puteți economisi timp și scrie rapid.

Caracteristici cheie

 • Salvează toate documentele corectate
 • Introducere vocală la text
 • Editează și ia notițe
 • Suporta engleza, rusa și armena

Întrebări frecvente

De ce ai nevoie de verificare gramaticală și instrumente de punctuație?

O gramatică bună este vitală pentru ca conținutul dvs. să pară credibil pentru cititori. Indiferent dacă scrieți un blog, un articol cu ​​formă lungă sau un ebook, este important să evitați greșelile de ortografie, erorile de punctuație sau alunecările gramaticale. Verificările gramaticale online nu au putut efectua decât o serie de operații în trecut, adică cu majusculare incorectă a alfabetului. În timp, instrumentele au devenit avansate și pot rezolva probleme de gramatică și pot sugera utilizarea cuvintelor potrivite.

Spre deosebire de oameni, acest software de gramatică este capabil să exfolieze conținutul cu precizie, astfel încât nu trebuie să vă faceți griji pentru a lăsa afară erori în mod inconștient. Verificatorii de gramatică se asigură, de asemenea, că produceți o scriere bine pregătită, care poate fi înțeleasă cu ușurință de publicul dvs..

Cum îmi pot îmbunătăți gramatica?

Dacă sunteți un vorbitor nativ de engleză, este posibil să fiți conștienți de elementele de bază ale gramaticii, dar pot exista anumite domenii în care aveți nevoie de îmbunătățiri. Prin urmare, pentru a deveni un scriitor mai bun, trebuie să exersezi vorbirea sau să faci mai multă citire pentru a-ți îmbunătăți comanda asupra limbii.

De asemenea, puteți căuta cărți despre gramatică sau vă puteți înscrie la cursuri de gramatică online. De obicei, oferă activități, teste și jocuri care vă pot ajuta să vă îmbunătățiți. Dacă utilizați un instrument de gramatică online, acesta constată erori și le subliniază. Prin intermediul unui astfel de software, vă puteți perfecționa asupra abilităților dvs. de gramatică și de a evita greșelile în viitor.

Cum îmi pot verifica gramatica online?

Există mai multe programe de corectare a gramaticii online care vă pot ajuta să vă verificați gramatica și să identificați greșelile de ortografie, verbele, pronumele, prepozițiile, punctuația, tipografia și multe altele.

Tot ce trebuie să faceți este să selectați software-ul ales, să copiați și să lipiți conținutul în caseta de text furnizată, să selectați limba și să faceți clic pe butonul Verificați gramatica. Verificatorul de text va evidenția imediat toate erorile, cu corecții sugerate, astfel încât să puteți afla de la ele. Unele instrumente de verificare gramaticală online vă permit, de asemenea, să încărcați documentele salvate în format text sau doc ​​pe Google Drive sau Dropbox.

Verificatorii de gramatică pot funcționa offline?

Da, software-ul de verificare a gramaticii precum Ginger and White Smoke funcționează offline. Tot ce trebuie să faceți este să le descărcați ca aplicații pe computer. După scrierea unei piese, puteți rula software-ul offline și detecta erori.

Care este rostul unui verificator de gramatică mobil?

Un verificator de gramatică mobil vă permite să verificați și să editați scrierea din mers. Verificatorii de gramatică sunt aplicații independente care pot fi activate pe programe.

Cum îmi verific gramatica pe Chrome?

Vă puteți verifica gramatica cu ușurință pe Chrome adăugând pluginuri pentru diferite instrumente de verificare a gramaticii, cum ar fi Grammarly sau ProWriting Aid. Instalând extensia și acceptând termenii și condițiile platformei, puteți elimina rapid erorile gramaticale atunci când scrieți pe o filă din browser.

Concluzie

Există multe opțiuni atunci când vine vorba de alegerea unui software de verificare gramaticală. Pentru a alege instrumentul potrivit, trebuie să vă înțelegeți nevoile și să vă familiarizați cu funcțiile. De exemplu, dacă instrumentul este prea simplu, nu va detecta erori atunci când scrieți conținut tehnic.

Faceți-vă timp și parcurgeți fiecare instrument, încercați-le și vedeți care dintre voi vi se potrivește cel mai bine. Nu uitați să lucrați la abilitățile dvs. de scriere și să continuați să îmbunătățiți. Deși acest software poate fi destul de util, nu vă pot face un scriitor mai bun decât dacă faceți eforturi!

Pe scurt, testează versiunile gratuite ale acestor instrumente și decide care dintre ele funcționează cel mai bine pentru tine. Pentru mai multe întrebări despre oricare dintre cele mai bune instrumente de verificare gramaticală de mai sus, puteți lua legătura cu noi.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map