De bästa webbhotellplanerna för månad till månad 2020

månad till månad webbhotell


Webbhotelltjänster utgör grunden för din webbplats – de erbjuder verktyg och teknik för att hålla webbplatser igång, samtidigt som de hjälper besökare att komma åt dem.

Från maj 2019, det finns 154 608 066 domäner över hela världen, medan det totala antalet webbhotellleverantörer är 338,561 – detta visar tillväxten och potentialen för denna marknad. Problemet är dock att webbhotell kan vara dyrt för webbplatsägare. Det beror på att många värdstjänster bara erbjuder möjligheten att betala för ett helt år i förväg, vilket kan kosta hundratals dollar uppåt. Dessa årliga betalningsplaner kan till och med låsa dig i upp till 2 år åt gången. Å andra sidan tillåter webbhotell månad till månad webbplatsägare att betala varje månad och det finns inget behov av ett långsiktigt åtagande.

Innan du väljer en webbhotell är det dock viktigt att komma ihåg vilken typ av webbplats du bygger, den nödvändiga bandbredden, värdfunktionerna och behovet av SSL-certifikat.

Låt oss lära dig mer om en webbhotell för en månad till månad och utforska tillgängliga alternativ.

När och varför köper jag webbhotell varje månad?

När och varför man ska köpa varje månad

För vissa webbplatsägare är det klokt att få sina webbhotell månad till månad. Det låter dig testa prestanda, verktyg, kundsupport och andra funktioner som tillhandahålls av värden. Du kan när som helst avbryta planen och uppgradera till årliga betalningar – det finns ingen risk för påföljder eller ytterligare avgifter på något sätt.

Många värdar ger dig också friheten och flexibiliteten att arbeta till låga priser utan att kompromissa med kvaliteten.

Starter webbhotell planerar jämförelse

DreamHostingerNamecheapA2 HostingHostgator
Pris$ 4.95$ 9.99$ 2.88$ 4,90$ 10,95
Domän namn$ 7.99$ 8.99$ 9.06$ 14,95$ 12,95
Pengar tillbaka97 dagar30 dagar30 dagarIngen gräns45 dagar
SSL-certifikatFriXFriFriFri
InstallationsavgiftX$ 4.99XXX
BandbreddObegränsat100SEObegränsatObegränsatObegränsat

Månatliga kontra årliga värdplaner

Prisjämförelse - Månadsvis Årliga värdplaner

Historiskt såldes värdabonnemangsplaner på årsbasis, dvs du måste betala för 12, 24 eller 36 månader totalt. Till exempel visar företag ett kampanjpris på $ 3,99 per månad på sin webbplats, men i verkligheten måste du betala ett engångsbelopp på förhand på 12, 24 eller 36 månader. För att se månatliga priser (i de flesta fall visas det inte offentligt), måste du starta en beställningsprocess och välja betalning per månad från alla tillgängliga prenumerationsalternativ.

Detta skulle locka webbplatsägare att betala den större fakturan på förhand för mer värde på lång sikt. Men problemet var att inte alla hade råd att betala enorma summor pengar på en gång. Nyligen har det dock skett en förändring i prisstrategier för webbhotell och leverantörer av webbhotell stiger tillfället genom att erbjuda mer konsumentvänliga prisalternativ. De tillhandahåller billiga månatliga webbhotell betalningsplaner som gör det lättare för människor att äga och betala för sina webbplatser.

Månadsbetalningswebbplatser är mycket billigare på kort sikt, så om du har en stram budget eller bara provkör din webbplats är det perfekt att betala webbhotell varje månad. Detta gör det enklare än någonsin för människor att starta sina bloggar, e-handelsföretag och andra typer av webbplatser.

Dessutom tillåter webbhotell månatliga faktureringsalternativ dig att testa tjänsterna innan du åtar dig på lång sikt. Men på grund av de korta kontraktstiderna tenderar dessa månatliga paket också att bli dyrare på lång sikt.

Det är dock viktigt att förstå att de flesta värdplaner visar de årliga avgifterna som standard, så var uppmärksam vid kassan för att säkerställa att du betalar för tjänsterna från månad till månad. Vi jämförde några av de ledande webbplatsvärdarna där ute för att hitta de bästa webbhotelltjänsterna i flera kategorier, och de listas här. Följande är några bästa månatliga webbhotelltjänster, välj klokt.

Bästa månad till månad billiga värdtjänster

Månad-till-månad billiga delade webbhotell

Delade webbhotell kan hysa flera webbplatser åt gången på en plattform. Den viktigaste fördelen med denna plan är överkomliga priser eftersom resurserna och kostnaderna delas mellan webbplatsägare som behöver dessa tjänster. Anerkända värdföretag erbjuder delade månatliga värdplaner som erbjuder alla funktioner du behöver för att starta en blogg eller webbplats.

Vi har handplockat några av bästa månatliga webbhotellleverantörer i branschen som inte är tunga på fickan.

Dream

dreamhost hemsida

De har varit verksamma i mer än 20 år och deras rykte har förtjänat dem en position bland de 3 bästa webbhotellföretagen som godkänts av WordPress. De är en idealisk värdplattform för småföretagare, nya bloggare och människor som inte är tekniskt kunniga. Denna tjänst är värd för över 1,5 miljoner bloggar och webbplatser, vilket gör det till ett av de mest pålitliga värdföretagen.

Nyckelfunktioner

 • Automatiska säkerhetskopior
 • 100% drifttidsgaranti
 • 97-dagars återbetalningsgaranti
 • Gratis SSL-certifikat
 • Ometerad bandbredd

Prissättning

Dreamhost-prisplaner börjar på $ 4,95 per månad för en grundläggande delad värdplan och den kan gå till $ 10,95 / månad för den mer robusta värdplanen. Dessa paket är ganska konkurrenskraftiga priser jämfört med andra månatliga webbhotell i sin klass. Månadsplaner innehåller inte ett gratis domännamn, det är ytterligare $ 7,99 per år.

fördelar

 • Utmärkt kundsupport
 • Tydlig och transparent prissättning
 • Enastående värde för pengarna
Besök DreamHost för mer information >>

Hostinger

hostinger hemsida

Denna webbhotell-leverantör startade tillbaka 2011 och har varit känd för sina billiga delade värdplaner. De tjänar nu över 29 miljoner användare i 178 länder. Hostinger anses vara en av de ledande inom webbhotellbranschen med den perfekta balansen mellan kvalitet och priset för deras värdtjänster.

Nyckelfunktioner

 • 1-klicka på installationsprogrammet
 • Veckobackup
 • 30-dagars pengarna tillbaka-garanti
 • Lätt webbplatsbyggare

Prissättning

Hostingers grundpaket börjar på $ 9,99 / månad. Du kan också uppgradera till deras Premium-plan för $ 10,99 / månad eller till och med en affärsplan för $ 15,99 / månad. Månadsplaner innehåller inte ett gratis domännamn, det är ytterligare $ 8,99 per år. Och du måste betala en engångsinstallationsavgift på $ 4,99 när du väljer en värdplan för månad till månad.

fördelar

 • 99,9% drifttidsgaranti
 • 10 GB diskutrymme
 • Kraftfull kontrollpanel

Namecheap

Namecheap hemsida

Denna månatliga webbhotelltjänst erkändes nyligen som ett av USA: s snabbast växande företag på Inc. 5000-listan. Namecheap delad hosting tillåter tre webbplatser att köra på en server med maximal drifttid.

Nyckelfunktioner

 • Ometerad bandbredd
 • Privat skydd
 • Gratis SSL-certifikat
 • Gratis webbplatsbyggare
 • Domännamn och integritetsskydd
 • 30-dagars återbetalningsgaranti

Prissättning

Paket börjar på $ 2,88 / månad på Namecheap – det är en allvarlig tävling för andra billiga delade månatliga värdwebbplatser. Så om du har en stram budget, kan deras prisvärda värdplan vara ett bra alternativ. Och om du tycker att deras tjänster är tillförlitliga kan du också uppgradera till Stellar Plus-planen för $ 4,44 / månad eller till och med en Stellar affärsplan för $ 8,88 / månad. Månadsplaner innehåller inte ett gratis domännamn, det är ytterligare $ 8,88 per år.

fördelar

 • 99,88% drifttid
 • Effektiv kundservice
 • 100% kompatibelt med WordPress-funktioner och plugins

A2 Hosting

A2 Hosting hemsida

Det är en oberoende ägnad månadsvis webbhotelltjänst som har funnits sedan 2001. A2 Hosting är ett populärt alternativ för bloggar som kräver extra kraft för WordPress eller andra CMS-plattformar. Den använder webbplatsacceleratorprogramvara för att öka sidhastigheten för WordPress-sidor upp till 20 gånger. Detta är fördelaktigt eftersom 40% av besökarna lämnar webbplatsen om den laddas på mer än 2 sekunder.

Nyckelfunktioner

 • 99,9% drifttid
 • Gratis underdomäner
 • Turbo SSD-server med obegränsat skivutrymme
 • SSL-certifikat
 • Automatiska säkerhetskopior

Prissättning

Värdplanerna börjar från $ 9.99. Men deras nuvarande långsiktiga försäljning är 51% rabatt för den första faktureringscykeln och du betalar bara $ 4,90 / månad. Det kan dock förekomma några tillfällen under året då denna rabatt ökar. Även om deras månatliga plan är till fullt pris, utgör de imponerande funktionerna det.

fördelar

 • Förbättrad säkerhet
 • Ultrasnabb hastighet
 • Verktyg för utvecklare

Hostgator

HostGator hemsida

Det är en av de mest väletablerade spelarna i webbhotellspelet månad till månad som serverar mer än åtta miljoner kunder med mycket tillförlitliga tjänster. Denna tjänst är känd för att tillhandahålla kraftfulla funktioner till överkomliga priser.

Nyckelfunktioner

 • Obegränsad disklagring
 • Ometerad bandbredd
 • Gratis SSL-certifikat
 • Ett klick WordPress installeras

Prissättning

HostGators månatliga grundläggande Hatchling-delade värdplan kostar $ 10,95 och deras affärsplan kostar $ 16,95, vilket gör betydligt högt bland andra delade månatliga värdwebbplatser. Denna konkurrenskraftiga prisplan kan motiveras med de funktioner som den tillhandahåller.

fördelar

 • Lätt att använda kontrollpanelen
 • Hög upptid och snabb laddningshastighet
 • Exceptionell kundservice
Besök HostGator för mer information >>

Bästa WordPress-hostingtjänster från månad till månad

WordPress Hosting från månad till månad
WordPress är den mest kraftfulla webbplatsen för byggande av webbplatser som har 61,8% av CMS marknadsandel och driver bloggar, e-handelswebbplatser och till och med globala varumärken online. WordPress-webbhotell erbjuder optimerade lösningar för webbplatser som passar prestandan för detta CMS bättre.

Här är en sammanfattning av några av de bästa WordPress månatliga faktureringshotellplanerna.

Siteground

Webbplats för SiteGround

Det är ett av de 3 bästa webbhotellföretagen som stöds av WordPress själv på grund av dess imponerande funktioner och skalningsverktyg. De tillgängliga kundsupportalternativen och optimerade prestandanivåer, tillsammans med olika serverplatser, har gjort det till det bästa valet som användarna har röstat på.

Nyckelfunktioner

 • Gratis WordPress-webbplatsöverföringar
 • WordPress SuperCacher för att minska laddningstiden
 • Gratis installation av Git
 • WordPress automatisk uppdaterare

Prissättning

SiteGround tillhandahåller flera månatliga faktureringsplaner för WordPress som börjar från $ 3,95 plus en engångsavgift på $ 14,95 för startplanen. När din rättegång för första månaden är över måste du betala $ 11,95 per månad. De planerade prisplanerna tillgodoser småföretag, nystartade företag och större företag med 10 000 till 100 000 besökare varje månad.

fördelar

 • Modern och välrenommerad teknologi
 • Massor av supportalternativ
 • Snabb laddningshastighet för sidan
 • Konkurrenskraftigt pris
Besök SiteGround för ytterligare information >>

InMotion Hosting

InMotion hemsida

Det är en av de ledande utmanarna bland värdtjänster för webbplatsägare som behöver uppgradera webbplatsen eller få en ny på WordPress. Denna månatliga webbhotell erbjuder två typer av tjänster: traditionell delad värd och WordPress-värd. Den förra riktar sig till nybörjare medan den senare tillhandahåller tjänster till företagare och byråer.

Nyckelfunktioner

 • GRATIS domännamn
 • Gratis webbplatsmigreringar
 • cPanel ingår
 • Avancerat brandväggsskydd

Prissättning

Månadspriset för deras WP-4000S-plan är $ 27.99. De erbjuder också en 90-dagars återbetalningsgaranti samt en gratis cPanel-licens.

fördelar

 • 99,95% drifttid
 • freebies
 • Förbättrad säkerhetsskydd
Besök InMotion Hosting för mer information >>

A2 värd WordPress

A2 värd WordPress

Denna månad till månad webbhotell skiljer sig från sina konkurrenter med sina imponerande fördelar och högkvalitativa lösningar. Med enastående drifttid kan du säkerställa en snabb prestanda på din webbplats som hindrar dina besökare att studsa. Det är den perfekta månatliga WordPress-webbhotellen för både amatörer och avancerade användare.

Nyckelfunktioner

 • Gratis SSL-certifikat
 • Val av datacenterplats
 • Gratis webbplatsbyggare
 • 1-klick programuppsättning

Prissättning

A2 Hosting har de bästa WordPress-betalningsplanerna att välja mellan, från 9,99 $. Deras paket inkluderar gratis säkerhetskopior och pålitliga kundsupporttjänster.

fördelar

 • Bästa säkerhetsinställningar
 • Auto-installation av WordPress
 • Turboservrar

Bästa månad till månad hanterade WordPress-webbhotell

Hanterad WordPress-månad för månad

Det är här värdleverantörerna hanterar alla tekniska aspekter på din WordPress-webbplats. Detta inkluderar hastighetsprestanda, säkerhetskopior, mjukvaruuppdateringar, caching och mycket mer. Det är rätt alternativ för webbplatsägare som behöver en problemfri tjänst som kan hjälpa dem att få hög trafik och dagliga användare för sina WordPress-webbplatser.

Här är några av de bäst hanterade WordPress-webbhotellerna:

WP-motor

WP Engine hemsida

Oavsett om du skapar en personlig blogg eller en webbplats för små företag, har WP Engine teknik och hastighet som hjälper dig att få ut det mesta av din WordPress-webbplats.

Nyckelfunktioner

 • Dagliga säkerhetskopior och hotdetektering
 • Gratis automatiserad migrering till WP Engine
 • Lätt att distribuera

Prissättning

Startpaketet är $ 30 per månad – det gör att du kan vara värd för en webbplats med 10 GB lokal lagring och en trafikgräns på 25 000 besökare per månad. Du kan också uppgradera till en större månatlig webbhotellplan för upp till $ 290 / månad om du vill vara värd för fler webbplatser.

fördelar

 • Dedikerad kundsupport dygnet runt
 • 10 gånger snabbare skalning
 • Tillgänglighet för flera WordPress-verktyg

Kinsta

Kinsta hemsida

Detta är en övergripande hanterad tjänst som inkluderar gratis migrering, snabba säkerhetskopior och hastighetsoptimering. Alla verktyg är användarvänliga, ger en snabb installationsprocess och hög säkerhet som garanterar ett anti-hack-system.

Nyckelfunktioner

 • 20 serverplatser
 • Gratis WordPress-webbplatsmigrering
 • Ofta uppetidskontroller
 • Besökaranalyspanel
 • Webbplatscaching

Prissättning

Kinstas planer från månad till månad är $ 30 till $ 1500 per månad – dessa inkluderar ett gratis SSL-certifikat, CDN-åtkomst och en 30-dagars återbetalningsgaranti för alla planer.

fördelar

 • En molnbaserad infrastruktur som maximerar hastigheten
 • 99,9% garanterad drifttid
 • Imponerande teknisk support
Besök Kinsta för ytterligare information >>

FlyWheel

FlyWheels hemsida

Denna webbhotell varje månad gör livet enklare för utvecklare med skalbara funktioner och ett användarvänligt gränssnitt. Det gör det också enkelt att skapa demowebbplatser där klienten kan förhandsgranska designen och utvecklingen av webbplatsen.

Nyckelfunktioner

 • FlyWheel molnplattform
 • Snabbare lastningstider
 • Lokalt utvecklingsverktyg
 • Enkel och snabb webbplatsuppsättning och gratis migrering

Prissättning

FlyWheel har en månad till månad planer som är $ 15 till $ 290 per månad och inkluderar iscensättning och CDN-tjänster. Om du går över gränserna för din förutbestämda plan kommer du att debiteras en avgiftsavgift.

fördelar

 • Intuitivt gränssnitt
 • Enkel värd för återförsäljning
 • Månadliga plugin-uppdateringar
Besök FlyWheel för mer information >>

Bästa VPS-webbhotell för månad till månad

VPS-hosting från månad till månad

VPS-värd är en nivå upp från de delade webbhotellerna – du delar fortfarande en server med andra webbplatser, men det finns få av dem. Detta ger dig en större andel resurser och leder till förbättrad prestanda.

Det finns gott om VPS-värdar där ute, men de tjänster som beskrivs nedan stod ut från mängden.

Bluehost

Bluehost hemsida

Det är branschledande inom VPS webbhotell och det enda företaget som tillhandahåller gratis domän permanent. Tjänster från BlueHost sticker ut tack vare den obegränsade flexibiliteten som dess servrar erbjuder. Därför är det idealiskt för webbplatser som behöver möjligheten att skala utan någon försening, vilket de kan åstadkomma genom att direkt komma åt den avancerade cPanel.

Nyckelfunktioner

 • Gratis domän
 • Obegränsade e-postkonton
 • Gratis SSL-certifikat
 • 30-dagars återbetalningsgaranti

Prissättning

BlueHosts webbhotell för månatliga faktureringsplaner börjar från $ 29.99 per månad för standardplanen och $ 119.99 för det ultimata paketet. Du får dra nytta av många funktioner och allmänt betrodda tjänster som har gjort Bluehost till ett pålitligt namn i branschen.

fördelar

 • Säkert och snabbt
 • 100% kompatibilitet med andra WordPress-funktioner och plugins
 • 99,99% server upptid
Besök BlueHost för ytterligare information >>

Hostwinds

Hostwinds hemsida

Denna månatliga webbhotell är utformad för att vädja till alla nystartade företag och framgångsrika företag. Om du letar efter ett kraftfullt och flexibelt företag erbjuder Hostwinds tio nivåer av VPS-värd med ett urval av Linux- eller Windows-baserade dedikerade servrar.

Nyckelfunktioner

 • Gratis webbplatsöverföringar
 • Skydd mot DDoS-attacker
 • Val av datacenterplats
 • Enterprise Firewall

Prissättning

Deras hanterade Linux VPS-värdstjänster börjar på $ 5,17 (vanligtvis $ 10,9) per månad och det kan gå hela vägen upp till $ 247,69 / månad. Å andra sidan kan de hanterade Windows VPS-lösningarna vara dina från $ 7,99 / månad för startplanen och kan kosta $ 270,25 / månad för det största paketet.

fördelar

 • Utmärkta konfigurationsalternativ
 • Flexibla planer
 • Nattliga säkerhetskopior

iPage

iPages hemsida

iPage grundades 1998 som en komplett leverantör av webbtjänster. Under de kommande tio åren utvecklades emellertid företaget till en webbhotellleverantör. 2009 köptes de ut av Endurance International Group, som äger några andra välkända webbhotell. De har ganska prisvärda VPS-paket.

Nyckelfunktioner

 • Gratis domän
 • Gratis SSL-certifikat
 • Gratis webbplatsbyggare
 • 30-dagars återbetalningsgaranti

Prissättning

iPages VPS-värdplan för månad till månad prissätts till $ 24,99 / månad för basplanen och $ 99,99 / månad för den optimala planen.

fördelar

 • Extremt prisvärda inledande priser
 • Hjälpsamt stöd
 • Integration av kontrollpanelen och kundportalen
Besök iPage för ytterligare information >>

Slutsats

Om du inte vill ha ett långsiktigt åtagande med din webbhotellleverantör är månadsvis webbhotellplaner dina bästa alternativ.

Den här guiden är fullpakad med de bästa månatliga webbhotellwebbplatserna – se till att du känner till vilken typ av webbplats du lanserar och vilken webbhotell du behöver. Välj sedan dina alternativ här.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Liked Liked