50 bästa frilansjobbsajter för att hitta arbete och tjäna pengar år 2020

frilansjobb huvudsak


Om du letar efter frilansjobb online för att tjäna snabba pengar och för att undvika den fruktade dagliga pendlingen att arbeta har du kommit till rätt plats! Freelancing kan hjälpa dig att skapa långvariga relationer med kunder som till och med kan anställa dig på lång sikt för kontinuerligt stadigt arbete. Som frilansare kan du dra nytta av dina intressen och ta upp projekt som du gillar.

Uppdatering: Eftersom regeringar över hela världen försöker begränsa spridningen av COVID-19 är arbetet hemifrån inte längre ett alternativ utan en nödvändighet i flera branscher och arbetsroller. Många företag påverkas, upplever nedgångar, orsakar komplikationer för sina anställda eller helt enkelt stängs av förrän tills hela Coronavirus-fiaskot blåser över. Det har blivit allt svårare för många att få slut på att möta och tjäna medan de är i karantän hemma. Lyckligtvis erbjuder frilansande flexibla och avlägsna arbetsmöjligheter som kan hjälpa arbetare i många branscher som påverkas av Novel Coronavirus. Oavsett om du har permitterats mot bakgrund av denna utveckling, eller dina timmar har minskats, är det möjligt att göra den inkomsten när du börjar freelancing.

För att blomstra som frilansare och tjäna bra måste du göra rätt anslutningar, bygga en portfölj och få ditt namn där ute. Det finns gott om frilansande jobb där så länge du vet vart du ska titta. Forskning visar att 59% av företagen i USA har en flexibel arbetskraft, enligt Forbes.

Men hur kan man hitta dessa freelancerjobb online och säkerställa din ekonomiska överlevnad under dessa tider? Svaret: på frilans webbplatser! Men först måste du veta vad frilansering är och vilken typ av projekt du kan göra på frilanssajter.

De 3 bästa webbplatserna för frilansjobb – maj 2020

REKOMMENDERAD
flexjobs logotypFlexJobs jobbrädet är värd för mer än 20 000 distans- och frilansjobb.Besök
FlexJobs
fiverr logotypFiverr är förmodligen den bästa frilanswebbplatsen för att starta din karriär som frilansare.Besök
Fiverr
solidgigs logotypSolidGigs är en mycket fyndig plattform för frilansning med en enkel sökfält.Besök
SolidGigs

Innehållsförteckning

 • Saker att veta innan du börjar som frilansare
 • Allmänna frilansjobbsökningssidor
 • Frilansskrivande jobb
 • Frilans grafisk design jobb
 • Frilansmarknadsföringsjobb
 • Frilans utvecklare jobb
 • Frilansfotograf jobb
 • Frilans virtuella assistent jobb
 • Frilans videoredigerare jobb
 • Frilansförsäljningsjobb
 • Frilans kundsupport jobb
 • Slutsats

Saker att veta innan du börjar som frilansare

Vad är frilansande?

Freelancing är när en egenföretagare tillhandahåller tjänster till flera klienter åt gången. Det främjar en digital nomadlivsstil när frilansare arbetar med sina hem. De får ställa in sin arbetstid, spåra sina projekt och fakturera sina kunder enligt de fastställda prisnivåerna.

Frilansare hittar arbete via bästa freelancing-webbplatser eller direkt, utan att använda några tredjepartsresurser. Frilansaren tjänar pengar per jobb eller timbasis.

Vad är frilanswebbplatser och hur fungerar de?

Frilansingswebbplatser är marknadsplatser för frilans spelningar där företag och frilansare ansluter och gynnar varandra. Dessa frilansjobbsökningssidor gör det möjligt för arbetsgivare att publicera jobblistor för vilka frilansare lägger bud eller begär. De uppmuntras att bygga sina profiler på dessa frilansande webbplatser för att visa upp sin portfölj, färdigheter och rykte. De kan tjäna pengar genom att säkra och genomföra lämpliga projekt som publiceras på dessa plattformar varje dag.

Vissa av dessa frilansplattformar erbjuder gratisabonnemang medan andra tar ut en provision eller medlemsavgift. Dessa webbplatser är integrerade med säkra betalningsalternativ för att se till att det inte finns några hinder för båda parter.

Saker att tänka på innan du börjar som frilansare

Att komma igång som frilansare kan vara enkelt eftersom allt du behöver göra är att registrera dig på en freelancing-webbplats och börja bjuda på projekt. Då måste du ställa in priserna för dina tjänster – det är så du visar ditt värde för världen, så se till att du gör det korrekt.

Vi har samlat en unik, omfattande guide på de bästa frilanswebbplatserna för att hjälpa dig komma igång. Det är här vi presenterar några av de bästa frilansplattformarna i verksamheten, berättar om deras viktiga funktioner och diskuterar deras priser bland andra egenskaper. Detta skulle hjälpa dig att starta din frilanskarriär från rätt plattform beroende på din respektive nisch och önskemål.

Följande är alla de bästa frilanssidorna att välja mellan:

Allmänna frilansjobbsökningssidor

Allmänna frilansande jobb

Dessa frilansande webbplatser har ett brett utbud av freelancerjobb inom områdena att skriva, designa, webbutveckling, marknadsföring, försäljning, fotografering och många fler.

Så om du letar efter flera olika frilansjobb online som breddar din horisont är detta den mest omfattande listan för dig.

FlexJobs

flexjobs

Det är en plattform som inte bara erbjuder frilansande jobb för nybörjare utan också är ett nav för andra flexibla jobb. Med över 50 jobbkategorier varierar fjärrkarriärerna från startnivåer till högt betalande jobb från verkställande nivå från hela världen. Det lovar också att erbjuda bedrägeri-fria och flexibla arbetsledningar för fjärrkarriärorienterade frilansare. FlexJobs Corporation: s jobbstyrelse är för närvarande värd för mer än 20 000 fjärranslutningar och frilansjobb, som är kontrollerade för legitimitet.

Nyckelfunktioner:

 • Listningar visas på ett väldesignat sätt
 • Tillgängligheten för de flesta arbetsgivares företagsbeskrivningar
 • Skapar en frilansande kundbas

Pris: FlexJobs debiterar $ 14,95 för en månad, $ 29,95 för tre månader och $ 49,95 för ett år

Fiverr

fiverr

Det är förmodligen den bästa frilanswebbplatsen för att starta din karriär som frilansare. Med jobb som börjar på $ 5 per projekt erbjuder plattformen små projekt som du kan slutföra och bygga din portfölj för potentiella kunder. Frilansmöjligheterna online på Fiverr kan hjälpa dig att bygga en portfölj för en nisch och gå vidare till mer betydelsefulla projekt.

Nyckelfunktioner:

 • Erbjuder gratis kurser för att utöka din skillset
 • Skickar betalande kunder
 • Behöver inte bjuda för kunder

Pris: Fiverr debiterar frilansare mellan $ 5,00 och 995,00 $ per jobb, beroende på projektet

SolidGigs

SolidGigs

Det är en mycket resursplattform för frilansande och fjärrarbete med en enkel sökfält. Det sparar tid – genom att gå igenom freelance jobbannonser och välja det mest relevanta – baserat på din expertis. Så om du är en upptagen individ kan SolidGigs bli din go-to-webbplats för frilansarbete.

Nyckelfunktioner:

 • Online resursbibliotek med kurser, intervjuer, mallar
 • Skickar 2% av de bästa tillgängliga frilans spelningarna

Pris: $ 19 / month

Besök SolidGigs för mer information >>

Odesk

Odesk

Upwork bildades som ett resultat av en fusion mellan två ledande plattformar för frilansarbete online: oDesk och Elance. Det erbjuder frilansmöjligheter i en mängd olika nischer – för alla typer av frilansarbetare online. För att locka projekt måste frilansare bygga sin arbetsportfölj, profil, betyg och budpriser. Upwork kommer då att hitta rätt match för dig genom dess kraftfulla sökmotorer med olika filter. Det har något för alla, allt från korta eller långsiktiga projekt till grundläggande jobb eller expertnivå.

Nyckelfunktioner:

 • Effektiv sökning
 • Säkra betalningar
 • Exakt fakturering

Pris: Upwork debiterar 20% för de första $ 500 som tjänats genom en klient, 10% för livslängdsfaktureringar mellan $ 500 och $ 10.000, och 5% för livstidsfaktureringar för projekt värda över $ 10.000

Toptal

toptal

Det är den mest konkurrenskraftiga plattformen som lovar att anställa de bästa 3% av frilansare från hela världen. Frilansarna måste genomgå ett screeningtest och när du väl klarat testet ger det garanti för de bästa projekten från fantastiska klienter. Anmärkningsvärda företag som Zendesk och Airbnb anställer frilansare från denna frilansjobbsida, vilket visar att konkurrensen på denna plattform är mycket hög men rättvis kompensation tilldelas också. När du blivit en del av Toptals community kommer du att göra några mycket viktiga anslutningar som ger dig några lönsamma projekt.

Nyckelfunktioner:

 • Snabb placering
 • Två veckors kostnadsfri prövningspolicy

Pris: Startpris på 60 $

CloudPeeps

cloudpeeps

Det är en allt-i-ett-plattform som kopplar online-frilansande community med marknaden och uppmuntrar båda att bedriva affärer. Medlemmar kan ställa in sina priser och frilansjobb online efter kategori, typ av arbete eller genom löneområdet. Om du har en imponerande portfölj och du vill få mer erfarenhet är CloudPeeps den bästa plattformen för dig. På grund av deras exklusivitet kan det vara svårt att gå med, men när du registrerar dig själv är det ganska enkelt att säkra frilansmöjligheter.

Nyckelfunktioner:

 • Snabb betalning
 • Felfria processer
 • Arbetsvänlig fjärrkontroll

Pris: CloudPeeps Standard för $ 9 / månad, medan CloudPeeps Plus för $ 29 / månad

Verkligen

verkligen

Det är världens största jobbwebbplats som underhåller över 250 miljoner besökare varje månad. Det prioriterar avlägsna jobbarbetare och frilansare genom att ge dem fri tillgång till arbetssökningar, gör att de kan publicera CV och bedriva forskning om företag. Webbplatsen är mycket enkel att använda och du kan hitta många avlägsna jobblistor på plattformen. Med en så hög popularitet för denna plattform är alla frilansare eller fjärrjobbare skyldiga att hitta något enligt deras skicklighet.

Nyckelfunktioner:

 • Inbyggd online-återuppbyggare
 • Stora anställningar
 • E-postmeddelanden om jobbvarning

Pris: $ 5 / dag för sponsrade jobb

Frilansare

frilansare

Det är den största marknaden för frilansjobb online med över 32 miljoner registrerade användare – vilket innebär att många företag använder webbplatsen för att lägga ut sitt arbete. Det erbjuder en mängd frilansjobb, inklusive mjukvara och applikationsutveckling, skrivning, digital marknadsföringstjänster, etc. Allt du behöver göra är att skapa en profil och börja lägga bud på de jobb du vill ha!

Nyckelfunktioner:

 • Otaliga projekt på en plattform
 • Billigaste provisioner

Pris: 10% för fasta timprojekt, 20% för tjänster och 15% projektavgift

Besök Freelancer för mer information >>

Guru

guru

Guru hjälper dig att skapa en profil som perfekt representerar din erfarenhet och kompetens – för att förbättra dina chanser att bli kontaktad av en arbetsgivare. De har en enorm mängd frilansjobbannonser som uppdateras varje dag från olika branscher.
Det är den mest enkla frilansande webbplatsen där ute med ett interaktivt gränssnitt som gör det möjligt för frilansarna att klippa igenom jobbet utan problem..

Nyckelfunktioner:

 • Stöder transaktioner genom flera betalningsmetoder
 • Omfattande utbud av jobbkategorier
 • Strömlinjeformad projektprocess

Pris: $ 29,95

Frilansskrivande jobb

Frilansskrivande jobb

Att starta frilansskrivning från början kan vara en mycket skrämmande uppgift, särskilt om du inte vet var du ska börja. Internet är en viktig marknad för frilansskrivning, men det kan vara tufft att separera en legitim jobbmöjlighet från en bedrägeri med klick-bete.

Därför har vi skapat en omfattande lista över de bästa frilansande webbplatserna för att hjälpa dig att landa några kvalitetsfrilansskrivningar online..

Contena

contena

Det är en av de bästa frilansskrivningssidorna på grund av mängden skrivjobb som finns tillgängliga för redaktörer, författare och innehållsskapare. De ger en blandning av frilans och avlägsna jobbmöjligheter. Dessutom hjälper Contena frilansare att hitta jobb enligt sin nisch genom att begränsa resultaten till att inkludera de mest lönsamma skrivkategorierna. Du kan sätta på frilansskrivjobb inom teknik, utbildning, välbefinnande, ekonomi, skönhet och många andra branscher.

Nyckelfunktioner:

 • Effektiva kurser
 • Medlingstjänster
 • Kundsupport

Pris: $ 500 / år för guldmedlemskap och $ 800 / år för platina-medlemskap

Blogga Pro

bloggingpro

Denna frilansskrivningswebbplats erbjuder också avlägsna jobbmöjligheter för olika kategorier som bloggning, innehållsskrivning, journalistik, korrekturläsning eller teknisk skrivning. De samlar alla de bästa online-jobb och gör dem enkla att söka efter frilansare. Därför, om du vill tjäna pengar hemifrån med hjälp av dina skrivfärdigheter, har du några prover till hands när du ansöker om jobb via Blogging Pro.

Nyckelfunktioner:

 • Ge tips som hjälper dig att växa din blogg
 • Gott om fjärrskrivjobb

Pris: $ 30 för 30 dagar

Skyword

skyword

Det är en viktig plattform för innehållsmarknadsföring som är känd för att erbjuda konsekventa frilansskrivningsmöjligheter. Kunder använder denna plattform för att ansluta, publicera sitt innehåll på webbplatsen och hantera relationer med frilansare som de lägger ut sitt arbete till. Människorna bakom Skyword skummar genom de utplacerade jobb och matchar kundens behov med en författare. Författaren uppmanas sedan att arbeta med klientens projekt och de till och med får arbeta med flera projekt i tid. Freelance Job Board för Skyword är inte bara begränsat till amerikanska eller engelska företag eftersom det stöder mer än 13 språk och kunder från över 27 länder.

Nyckelfunktioner:

 • Frilansare kan ansluta sig till märkbara klienter
 • Olika skrivjobb
 • Priserna är bättre än andra frilansskrivande webbplatser

Pris: Tillhandahålls inte av webbplatsen

Frilansskrivning

Frilansskrivning

Det är den största plattformen för frilansskrivjobb som består av det största antalet skrivspel – till och med mer än faktiskt eller Craigslist. Genom denna frilanssida kommer du att få möjlighet att arbeta med några av de största namnen på marknaden som Netflix, Facebook och Adobe. Utöver anställningar, ger det frilansare en chans att delta i att skriva tävlingar och tjäna belöningar.

Nyckelfunktioner:

 • Lämplig för författare på alla erfarenhetsnivåer
 • Enkla sökfilter
 • Konkurrenskraftiga lönesatser

Pris: Fri

Frihet med att skriva

freedomwithwriting

Med en bra tonhöjd är du säker på att vinna projekt som betalar riktigt bra genom denna plattform. Det erbjuder ett valt antal frilansskrivningsmöjligheter som skickas via ett e-postmeddelande regelbundet. Du hittar många innehållsjobb om journalistik, uppsatser, bloggar och skönlitteratur på denna plattform.

Nyckelfunktioner:

 • Gratis prenumeration
 • Jobb variation

Pris: Fri

PubLoft

publoft

Det är en frilansskrivplattform som ger pålitliga kunder – utan att behöva interagera – med dem. Den här skrivande webbplatsen säkerställer att frilansaren kan fokusera på det nuvarande jobbet och inte behöver oroa sig för att hantera eller hantera klienter. För att komma in i PubLoft måste du fylla i ett formulär och klara några test, varefter du kan få tillgång till ett stort antal anmärkningsvärda klienter som kommer att betala dig rättvist enligt dina ansträngningar.

Nyckelfunktioner:

 • Problemfritt skrivspel utan klientinteraktion
 • Betalningar varje vecka

Pris: Från $ 150 / post

contently

contently

Det är den största plattformen för innehållsmarknadsföring som fungerar med stora företag som Google, Walmart, Marriott och många fler. Hjälper kontinuerligt frilansare att göra innehåll på jobb och förbättra sin portfölj. Det är en avancerad byrå som förbinder dig direkt med kunderna för frilansskrivningsmöjligheter. Du måste bara bygga och posta en slående plattform som kommer att väljas av kontohanteringsteamet för framtida arbete.

Nyckelfunktioner:

 • Lätt att spåra arbetsflödet
 • Insyn i betalningarna

Pris: 50 000 till 200 000 dollar per kvartal

Frilans grafisk design jobb

Frilansdesignjobb

Om du är välsignad med talangen att driva en frilansande karriär som grafisk formgivare – men inte kan ta reda på var du ska börja – har du kommit till rätt ställe.

Det finns massor av frilansjobbsajter som erbjuder frilansdesignande jobb, men inte alla är lämpliga för olika typer av frilansare. Vi har sammanställt en lista över frilansande webbplatser för grafisk design och deras unika funktioner här.

Behance

Behance

Det är världens största kreativa nätverk för designjobb, som ger en plattform för grafiska designers att visa upp sina talanger. Det är inte en freelancing jobbwebbplats utan tillåter designers att dela sitt arbete – för att ses av potentiella kunder. Du kan svepa igenom bildportföljerna som publiceras av kreativa designers och meddela designern vars arbete du gillar bäst. Som frilansare kan du också posta din portfölj direkt på webbplatsens jobbtavla, vilket ger dig tillgång till ett stort antal kreativa designers.

Nyckelfunktioner:

 • Projekt synliga för en stor publik
 • Spara din favoritdesigner
 • Anpassningstjänster

Pris: 399 USD / månad för ett jobb

99 mönster

99designs

Denna plattform är den bästa frilanssidan för grafiska designers att visa upp och sälja sina färdigheter. Som namnet antyder är 99 mönster för frilansare som kan hjälpa kunder med över 90 olika designtyper som visitkort, målsidor eller webbplatser osv. Det fungerar på ett annat sätt än de flesta andra frilansande designwebbplatser, eftersom klienterna publicerar en tävling och designarna måste lämna in sitt arbete som senare väljs av klienter.

Nyckelfunktioner:

 • Gratis designkonsultation från kundsupportteamet
 • En smidig upplevelse för båda parter

Pris: Paket börjar från 399 $

Besök 99 mönster för ytterligare information >>

Dribbble

Dribbble

Det är världens ledande plattform för frilansdesigners och erbjuder fjärrmöjligheter och freelance webbdesignjobb. Den största fördelen med denna plattform är att den gör det möjligt för andra designers och potentiella kunder att ge dig feedback om ditt arbete.
Du kan hitta riktigt högkvalitativt arbete på denna webbplats från högprofilerade kunder, inklusive företag som Buffer, Zendesk och Tinder. Förutom att jag bara letar efter frilansjobb online för nybörjare får du också möjligheten att utveckla din portfölj och lägga till exempelarbeten för potentiella kunder att se.

Nyckelfunktioner:

 • Stort samhälle att engagera sig i
 • Fantastisk och enkel att använda plattformsdesign
 • Få feedback från designers

Pris: Dribbble Pro är $ 12 per månad

Envato Studio

Envato Studio

Det är en frilansdesignwebbplats som är populär för logotypdesign och WordPress-temanpassningar. Det är en enorm plattform för designers som handplockas av företag. Envato Studio är en lättanvänd webbplats där frilansare kan hitta bra möjligheter och få vackra betalningar.

Nyckelfunktioner:

 • Användarvänlig plattform
 • Bra utbetalning
 • Smidig kommunikation mellan frilansare och klienter

Pris: Från $ 5

Design Crowd

Design Crowd

Det är en online-designmarknad som erbjuder flera grafiska designtjänster. Webbplatsen har en mindre kundbas än 99 mönster. Antingen har företagets ägare att utforma tävlingar så att frilansdesigners kan skicka in sitt arbete och sedan välja dem eller så kontaktar de en designer de föredrar. Denna freelance designerwebbplats ger en unik plattform där frilansare kan visa sina talanger, skapa kontakter och bygga portföljer.

Nyckelfunktioner:

 • Utmärkt kundservice
 • Kort väntetid
 • Expertdesigners

Pris: 99 $ – 1100 $

Crowdspring

Crowdspring

Det är en online frilansmarknad där du kan hitta anpassad logotypdesign, webbplatsdesign, illustration och industriell designprojekt. Frilansare visar upp sin designkapacitet genom att delta i tävlingar organiserade av affärspersoner. Du kan också hitta enskilda projekt på plattformen om du inte tävlar.

Nyckelfunktioner:

 • Lätt att registrera dig
 • Gratis registrering

Pris: 399 $ för silverpaketet och så vidare

Frilansmarknadsföringsjobb

Frilansmarknadsföringsjobb

Om du är fanatiker på sociala medier eller älskar att skapa engagerande innehåll men vill göra frilansarbete hemifrån – frilansmarknadsföringsjobb är för dig.

Fler företag föredrar nu att anställa personer för fjärrarbete genom frilansjobbsökningssidor. Allt du behöver är en dator och internetuppkoppling.

Människor per timme

Människor per timme

Freelance-marknadsföringsplattformen är för SEO-entusiaster, programvaruingenjörer och kreativa individer som vill pröva lyckan i frilansvärlden. Frilansaren lägger ett bud på en uppgift och om det väljs säkerställs projektet av frilansaren. För att skydda frilansare från falska kunder debiterar webbplatsen en förskottsbetalning för uppgifter. Detta minimerar risken för eventuella tvister mellan klienten och frilansaren.

Nyckelfunktioner:

 • Professionella kunder att arbeta med
 • Ställ in dina egna priser

Pris: 3,5% till 5% provisionskostnad

Remotive

Remotive

Det är ett två månaders nyhetsbrev för fjärrarbetare såväl som för individer som söker marknadsföring av frilansarbete online. Förutom jobb ger det tips om hur du kan anställas för avlägsna jobb och leva en digital nomad-livsstil. Jobbförteckningarna kategoriseras och hjälper dig hitta det specifika jobbet du letar efter med företagets sociala medieinformation och kontaktinformation.

Nyckelfunktioner:

 • Användarvänligt gränssnitt
 • Effektiv vägledning för fjärrarbete

Pris: Fri

Aquent

Aquent

Det är en prisbelönt freelancerwebbplats som är känd för att ge högt betalande jobb till marknadsföring av frilansare. Aquent föredrar dock att anställa frilansare med över två års erfarenhet. Men färska kandidater är också välkomna att utforska obegränsade jobb på plattformen.

Nyckelfunktioner:

 • Vägledar frilansaren att ställa in en prisklass
 • Personlig service
 • Talent belöningar

Pris: 30% konverteringsavgift för varje frilansare

Frilans utvecklare jobb

Frilans utvecklare jobb

Frilans för utvecklare kan vara en drömmöjlighet – om de är trötta på 9 – 5-slipningen. De kan fritt välja de jobb de är intresserade av med flexibla timmar som bäst passar dem.

Men problemet uppstår när de inte vet var de kan hitta arbete. För att hjälpa dig ta reda på vad som är bäst för dig har vi sammanställt en lista över de bästa webbplatserna för frilansutvecklare.

lorem

asklorem

Den innehåller ett nätverk av skickliga webbutvecklare och designers med anmärkningsvärda recensioner på Facebook, ProductHunt och Reviews.io. Det stiger som en av de största plattformarna för frilansande webbplatsutvecklare som också kan hjälpa dig att bygga en Shopify-butik eller en ny WordPress-webbplats. Den främsta attraktionen för webbplatsen för frilansutvecklare är att det inte finns någon månadsavgift att anmäla för frilansjobb och spelningarna betalar snyggt. Alla frilansande webbutvecklare kontrolleras av webbplatsen innan de kan arbeta på plattformen.

Nyckelfunktioner:

 • Snabb kommunikation
 • Professionell erfarenhet av hög kvalitet
 • Exceptionell kundsupport

Pris: Ingen månadsavgift, betalningar börjar från $ 25 till $ 250

Gun.io

Gun.io

Det är en frilansjobbsida som är särskilt utformad för frilansande webbutvecklare. Webbutvecklarna på Gun.io arbetar med industrigiganter som Tesla, Cisco och många fler. Frilansutvecklingswebbplatsen vetter både företaget som anställer personer som arbetar hemifrån och fjärrarbetarna som lägger ett bud på det jobbet. Vätningen sker på grundval av teknisk expertis och en persons erfarenhetsnivå. Frilansarna som uppfyller kriterierna verifieras och kan arbeta med kunder på en-till-en-basis då.

Nyckelfunktioner:

 • Har de mest eftertraktade talangerna listade på webbplatsen
 • Guider frilansaren till slutförandet av ett projekt
 • Se till att företag får värde för det de betalar

Pris: $ 75 till $ 150 / timme

Gigster

Gigster

Det är en frilansutvecklingswebbplats baserad i Silicon Valley där utvalda anpassade appar är designade och utvecklade. Många tekniska företag resurserar sitt arbete genom plattformen för att effektivisera sin verksamhet. Gigster är för individer med kunskap och erfarenhet inom området. De anställer sådana frilansare genom en screeningprocess, där de använder AI för att matcha frilansare med projekt.

Nyckelfunktioner:

 • Toppklassiga utvecklare
 • Snabb projektprocess
 • Rapporterar klienterna om framsteg

Pris: Appar för olika priser kan kosta cirka 52 000 dollar

Talangskåp

Talangskåp

Frilansutvecklingswebbplatsen tillåter frilansare att arbeta för högprofilerade klienter och erbjuder dem kvalitetsfrilansjobb online. Frilansaren måste skapa en profil och underhålla en portfölj som visar deras erfarenhetsnivå, kompetensområde och färdigheter. Det finns ett antal jobb tillgängliga på denna frilansjobbsida där kunderna granskar frilansarens profil. De webbplatser som är utformade via plattformen har alla nödvändigheterna i en modern webbplats – och hjälper företag att konvertera besökare till kunder.

Nyckelfunktioner:

 • Skapar din digitala CV
 • Alla frilansare kan ansöka

Pris: Gratis för frilansande arbetssökande

Codeable

Codeable

Det är en av de bästa frilansutvecklingswebbplatserna som är speciellt tillägnad WordPress-utvecklare runt om i världen. Klienterna behöver inte lägga veten mot frilansarna, utan webbplatsens algoritm gör jobbet för dem. Som frilansare behöver du bara skapa en attraktiv profil, bjuda på projekt och leverera webbdesign av hög kvalitet. Du kan ställa in ett konkurrenskraftigt pris och få fler projekt.

Nyckelfunktioner:

 • Exklusiv utvecklingsplattform för WordPress
 • Inget bud för arbete

Pris: $ 70- $ 120 / timme

Frilansfotograf jobb

Frilansfotografjobb

Majoriteten av fotograferna föredrar frilansjobb hemifrån eller på kontrakt. Även om de inte får regelbundna lönecheck är det alldeles för givande att leva genom fotografering.

Om du vill gå in i frilansfotografering och du redan har köpt all utrustning, spenderat timmar och slutligen skapat en imponerande portfölj – men du kan inte hitta spelningar att starta?

Vi är här för att hjälpa dig hitta frilansfotograferingsjobb online tillgängliga på ett antal av de bästa onlinejobbsajterna.

Craigslist

Craigslist

Webbplatsen erbjuder frilans spelningar såväl som fjärrarbete för fotografer som vill bygga sin portfölj på ett roligt sätt. Du kan hitta nationella frilansjobbannonser för långsiktigt eller tillfälligt arbete, som du kan få åtkomst till via webbplatsens fotograferingsjobb. Det är helt gratis för alla men du måste verifiera de jobbannonser du väljer. Annars kan du hitta många avlägsna jobb och tjäna pengar regelbundet.

Nyckelfunktioner:

 • Perfekt för nybörjare frilansare
 • Personlig upplevelse

Pris: Gratis för arbetssökande

Airbnb

Airbnb

Webbplatsen anställer frilansfotografer på kontrakt, vilket i huvudsak kräver fastighetsfotografering för sina platser. De är extremt speciella om kvaliteten på bilder som de publicerar på webbplatsen. För att ansöka, måste du ha en stark portfölj för att ditt arbete ska övervägas. Airbnb räknar också med högkvalitativ bildbehandling från frilansaren – så en fotograf bör ha alla de färdigheter som behövs.

Nyckelfunktioner:

 • Stiliga betalningar
 • Chans att träffa människor och se trevliga platser

Pris: $ 95 – $ 125 per lista

Fotografijobb Central

Fotografijobb Central

Genom fotograferingsjobben på webbplatsen kan frilansare rikta sig mot några av de bästa klienterna. Det fungerar som en bro mellan arbetsgivare och frilansande arbetssökande där de kan njuta av obegränsade anställningar med kundtjänst dygnet runt. Dessutom lovar det frilansjobb inom ditt område och anställer inte oerfarna individer, vilket gör det lättare för kvalificerade yrkesverksamma att säkra fler projekt.

Nyckelfunktioner:

 • Gratis att gå med
 • Lediga jobb i ditt område

Pris: Fri

Journalistjobb

Journalistjobb

Denna frilansjobbsökningssida har lovordats i hundratals publikationer som The New York Times och The Wall Street Journal. Det omfattar främst jobb från medieindustrin och erbjuder karriärrådgivning och medieresurser. Plattformen ger en bra möjlighet för alla frilansfotografer att starta sin karriär. Det är värd för stora medieföretag som ESPN, National Geographic, CNN och många fler på sin plattform.

Nyckelfunktioner:

 • Återuppta databasåtkomst
 • Erbjuder alla typer av mediajobb

Pris: 100 $ för ett enda jobb

Fotograferingsjobb online

Fotograferingsjobb online

Det skiljer sig lite från andra frilansande webbplatser eftersom det gör att du kan posta dina bilder istället för att bjuda på ett jobb. Det fungerar som en portföljbyggare snarare än som frilansjobbskort, för vilken du måste betala en månadsavgift. Istället för att välja frilansprojekt måste du kunna ta bilder du är mest bekväm och passionerad för.

Nyckelfunktioner:

 • Ger dig en uppfattning om fotograferingsmarknaden
 • Du kan använda dina fotologgar

Pris: $ 27 per månad

Frilans virtuella assistent jobb

Frilans virtuella assistentjobb

Om du vill arbeta som en virtuell assistent från bekvämligheterna i hemmet kan du hjälpa människor med datainmatningsuppgifter, social media management eller kundservice. Allt du behöver är exceptionella organisations- och kommunikationsförmågor för att börja arbeta.

Här är en komplett lista över de bästa frilanswebbplatserna som kan hjälpa dig att hitta bra spelningar som virtuell assistent.

Belay

Belay

Det här är enbart extern arbetsbaserad webbplats som anställer en virtuell assistent för olika klienters uppgifter som inkluderar verkställande assistentpositioner, webbspecialister och bokförare. De avlägsna jobb kan nås via webbplatsen såväl som faktiskt och Glassdoor. Sökande måste genomgå en rekryteringsprocess som innehåller flera intervjuer och hela processen tar cirka fyra till fem veckor.

Nyckelfunktioner:

 • Bra företagskultur
 • Frilansmöjligheter baserade på din expertis

Pris: $ 25 / timme

Zirtual

Zirtual

Det är en avlägsen arbetsplats som låter dig arbeta heltid, men anställer också frilansare för olika projekt. Webbplatsen anställer virtuella assistenter och tilldelar dem till sina uppskattade klienter för specifika uppgifter. Detta gör att kunderna kan välja kvalitetsassistenter och skala sin verksamhet med extra hjälp. Det innehåller olika kategorier av virtuellt assistentarbete som datainmatning, marknadsföring, affärssupport och webbplatsunderhåll.

Nyckelfunktioner:

 • Effektiv tillgänglighet
 • Potential för hög vinst

Pris: Från $ 398 / månad

Time Etc.

Time Etc.

Tid etc. har funnits i branschen i över 10 år nu, vilket bevisar deras trovärdighet. Webbplatsen har också presenterats på Forbes, Telegraph och The Guardian. Det ger massor av frilansjobb online till virtuella assistenter som genomgår en tuff urvalsprocess. Frilansarna får arbeta med ett team av experter från Time Etc’s community under en dedikerad kontohanterare.

Nyckelfunktioner:

 • Gratis prov
 • Tillgång till hundratals anmärkningsvärda klienter

Pris: Från $ 25 / timme

Amazon Mechanical Turk

Amazon Mechanical Turk

Det är en av de bästa frilans webbplatserna för att hitta virtuella assistentjobb snabbt. Några av de populära jobben för virtuella assistenter inkluderar att skapa innehåll, organisera listor, samla in data och få feedback från företagets kunder.

Nyckelfunktioner:

 • Olika tillgängliga uppgifter
 • Tredjeparts supportforum

Pris: En 20% provision på alla frilanstjänster

VA-nätverk

VA-nätverk

Det är en virtuell assistent freelance jobbtavla som också fungerar som ett socialt nätverkande verktyg för dem. Du behöver inte bjuda på webbplatsen, istället är du ihopkopplad med en intresserad klient beroende på dina färdigheter och expertis. Mer än hälften av inläggen på webbplatsen är för virtuella assistentjobb. Plattformen ger också vägledning till frilansare som söker arbete. Det är en bra webbplats om du letar efter frilansarbete hemifrån.

Nyckelfunktioner:

 • Gratis medlemskap
 • Ta kontakt med branschexperter

Pris: $ 35 / timme

Fancy Hands

Fancy Hands

Denna frilanswebbplats anställer virtuella assistenter för en mängd dagliga affärsuppgifter, till exempel samtal, möten och datainmatning, etc. För att komma in i samhället måste du ha en snabb internetuppkoppling och vara väl känd med olika programvara. Den största fördelen med webbplatsen är att den till och med erbjuder chefspositioner för en virtuell assistent med stiliga utbetalningar.

Nyckelfunktioner:

 • Flexibla arbetstider
 • Olika jobb tillgängliga

Pris: 29.99 $ för 5 förfrågningar per månad

Frilans videoredigerare jobb

Freelance Video Editor Jobb

En videoredigerare kan vara en mycket givande karriär, speciellt när du kommer hemifrån. Frilansare njuter av jobbet mer med flexibla timmar och friheten att välja det projekt de vill arbeta med.

Oavsett om du är en erfaren videoredigerare eller om du bara är igång, måste du kolla in dessa video-frilanswebbplatser.

Mandy

Mandy

Frilansjobb-webbplatsen är en mycket välkänd plattform för videoproduktion och redigeringstjänster. Även om det låter perfekt, är tävlingen mycket hög och är värd tusentals andra video- och filmproffs – så du borde ha en bra portfölj för att väska frilansmöjligheter.

Nyckelfunktioner:

 • Gratis prov
 • Tillgänglighet av professionella jobb

Pris: prenumerationsavgiften börjar på $ 19,39 per månad

Production Hub

Production Hub

Det är den ledande frilans- och fjärrsidan för videoproduktion. Det har blivit ganska känt eftersom många skickliga yrkesverksamma har säkrat jobb i stora TV-nätverk och studior via plattformen. Det är en bra webbplats för både produktionsföretagen och för fjärranslutna frilansare att starta sina karriärer med deltids- eller heltidsjobb.

Nyckelfunktioner:

 • En omfattande databas över klienter
 • Gott om praktikmöjligheter

Pris: Medlemskapet börjar från $ 4,99 / månad

Motionographer

Motionographer

Det är frilansande och avlägsna jobbwebbplatsen som har de bästa tillgängliga jobben inom filmskapande, animering och visuella effekter. Några av jobben inkluderar en generalist, specialist för rörelsegrafik och visuella effekter.

Nyckelfunktioner:

 • Arbeta tillsammans med kända animatörer, designers och konstledare
 • Perfekt för personer med varierande färdighetsnivå och erfarenhet

Pris: 129 dollar för standarduppläggning i 30 dagar

Kreativ ko

Kreativ ko

Det är ett forum som har vägledning och tips om felsökning och utbildning av programvara. Webbplatsen består av expertredaktörer som hjälper frilansare att få fler färdigheter. För att hitta frilansarbete på webbplatsen behöver du bara posta en videorulle i din profil och ansöka om tillgängliga videoredigeringsjobb.

Nyckelfunktioner:

 • Guider för användning av komplex programvara
 • Mentorskap från erfarna videoredigerare

Pris: Varierar för olika nivåer

Assemble.tv

Assemble.tv

Det är en organiserad och systematisk plattform som gör att mycket kreativa individer kan arbeta med anmärkningsvärda varumärken och få kontakt med den mest geniala talang. Deras talangpool består av regissörer, tekstförfattare, fotografer och videoredigerare, etc. För att bli en del av deras kreativa nätverk måste frilansare gå igenom en screeningprocess och klara de standarder som ställts av dem. Du måste skicka in en gratis, och om den är listad och vald, kan man bli en del av webbplatsens community.

Nyckelfunktioner:

 • Anslut med anmärkningsvärda individer från branschen
 • Arbeta med projekt du brinner för

Pris: Varierar från projekt till projekt

Frilansförsäljningsjobb

Frilansförsäljningsjobb

Frilansförsäljningsjobbwebbplatser ger dig en unik möjlighet att få frilansspelningar som annars är svåra att landa. De anställer den bästa talangen för eftertraktade projekt och kan hjälpa till att påskynda din karriär. Allt du behöver göra är att bygga en försäljningsportfölj och registrera dig på de bästa frilansförsäljningswebbplatserna som listas nedan.

Zip Recruiter

Zip Recruiter

Detta är den bästa rekryteringswebbplatsen som hittar personer med rätt erfarenhet och matchar dem med det mest kompatibla jobbet. Många industrigiganter använder plattformen för att anställa frilanstalang. Frilansarna måste ansöka om ett jobb genom att fylla i ett profilformulär, varefter de får se frilansjobbförteckningarna och ansöka om vad de tycker är intressant.

Nyckelfunktioner:

 • Enkel att använda gränssnittet
 • Nya jobbmeddelanden
 • nyhetsbrev

Pris: Gratis fyra dagars provperiod varefter månatliga prenumerationsavgifter tillämpas

röd hatt

röd hatt

En annan rekryteringswebbplats som anställer frilansare och erbjuder också några av de bästa fjärrjobb – för att hjälpa kunder att hitta perfekta kandidater för arbete, främst för försäljningsavdelningen. Om du tror att du har den nödvändiga kompetensuppsättningen och erfarenheten för att arbeta som säljare för ett anmärkningsvärt företag – är Red Hat rätt plattform för dig.

Nyckelfunktioner:

 • Karriärutvecklingsmöjligheter
 • Samverkande och flexibel miljö

Pris: Varierar enligt det månatliga prenumerationspaketet du väljer

Hoppa över enheten

Hoppa över enheten

En jobbwebbplats som erbjuder några av de bästa fjärrjobb och frilans spelningar i försäljningen. Plattformen gör sökandet efter arbete mycket enkelt genom sitt avancerade veterinärsystem. De fjärrjobb kategoriseras och kan nås efter datum, relevans eller platsfilter. Webbplatsen har också avlägsna jobb från andra rekryteringswebbplatser, vilket gör det enkelt för sökande att välja mellan alla tillgängliga alternativ.

Nyckelfunktioner:

 • Förenklar processen för att hitta de bästa fjärrjobb
 • Kräver ingen registrering

Pris: Jobbförteckningar prissätts till $ 79 medan prenumerationen är gratis

Frilans kundsupport jobb

Frilans kundsupportjobb

Om du är en naturlig problemlösare och bra med människor, men du hatar att köra till jobbet varje dag kan du starta din frilanskarriär som kundtjänstrepresentant.

För att börja med den nya karriären, här är några freelancer-webbplatser som tillhandahåller jobb inom området kundsupport.

Vi arbetar på distans

Vi arbetar på distans

Det är en avlägsen jobbsida som publicerar jobb som inte kräver din närvaro. Det är en av de första avlägsna jobbbrädorna som fortfarande står idag som den mest besökta plattformen för fjärrjobb.

Nyckelfunktioner:

 • Olika tillgängliga jobb
 • Enkelt att navigera

Pris: 299 $ per jobblista i 30 dagar

Virtuella Vocations

Virtuella Vocations

Webbplatsen för fjärrjobb ger den bästa jobbtavlan för fjärrarbete med mer än 10 000 företagslistor som är lämpliga för telekom. Om du registrerar dig på Virtual Vocations kommer webbplatsen för telekommunikationsjobb att skicka e-postmeddelanden när jobb anpassas efter din expertis.

Nyckelfunktioner:

 • Bra jobbfilter
 • Jobb för alla erfarenhetsnivåer

Pris: En prenumerationsavgift på 15,99 USD för användare

Slutsats

Att vara frilansare eller fjärrarbetare innebär att du kan välja det jobb som bäst passar dina behov. Frilansjobb gör att du kan upprätthålla ett flexibelt schema så att du kan tjäna pengar och ta hand om ditt ansvar samtidigt.

Den här guiden är full av information om några av de bästa freelancer-webbplatserna som kan hjälpa dig att landa ditt nästa frilansjobb. Det hela börjar med lite introspektion för att upptäcka dina styrkor – och bestämma om freelancing eller ett fjärrjobb är ditt samtal!

Vi föreslår att du väljer frilansjobbsökningssidor som tillgodoser dina behov och gör att du kan göra något du brinner för. Lycka till!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map