Shërbimet dhe Softuerët më të mirë të marketingut me email në vitin 2020

Shërbimet e marketingut me email lejojnë kompanitë të krijojnë marrëdhënie me klientët e mundshëm dhe ekzistues. Markat përdorin postë elektronike për t’i mbajtur konsumatorët të azhurnuar në një markë, për të ofruar zbritje dhe promovime dhe për të rritur angazhimin. Shtë një mënyrë e drejtpërdrejtë e marketingut, e cila ndihmon një biznes të arrijë qëllimet e tij.


Marketingu me email ka një mesatare kthimi i investimit (ROI) prej 44 $ për çdo 1 $ të shpenzuar – e cila është arsyeja pse më shumë biznese kanë tendencë të krijojnë fushata të marketingut me email nën strategjinë e tyre më të gjerë të marketingut.

Si pjesë përbërëse e strategjisë së marketingut të shumicës së kompanive, softueri i marketingut me email i lejon markat të përmirësojnë dukshmërinë dhe të gjejnë mënyra për të rritur shitjet për një produkt ose shërbim të veçantë. Popullariteti dërrmues i marketingut me email ka çuar në një bollëk mjetesh për të zgjedhur.

Ka shumë shërbime të marketingut të paguar dhe falas në dispozicion, të cilat mund të jenë sfiduese kur zgjidhni shërbimin e duhur për biznesin tuaj.

Contents

3 shërbimet më të mira të marketingut me email – maj 2020

REKOMANDUAR
logoja e kontaktit të vazhdueshëmKontakt i vazhdueshëm ju ndihmon të krijoni fushata efektive të marketingut me email për të përmbushur qëllimet tuaja.vizitë
Kontakt i vazhdueshëm
logoja e përgjigjesGetResponse është një platformë e marketingut të gjithanshëm në internet që ndihmon në rritjen e biznesit tuaj.vizitë
GetRsponse
Logoja e ConvertKitConvertKit është një platformë emaili për blogerët dhe këdo që drejton një biznes të bazuar në përmbajtje.vizitë
ConvertKit

Softuer për marketing të postës elektronike

Programi me shumicë i postës elektronike e bën procesin e dërgimit të postave elektronike në masë të lehtë dhe më pak kohë për bizneset. Këto sisteme lejojnë tregtarët të krijojnë fushata me email, të analizojnë postat elektronike dhe të vlerësojnë nivelin e angazhimit të përdoruesve. Ka 15 shërbime dhe mjete të paraqitura në këtë udhëzues – që ofrojnë plane falas dhe me pagesë – prandaj zgjidhni shërbimin më të mirë të marketingut me email që i përshtatet nevojave tuaja.

Cikli i marketingut me postë elektronike

Pse keni nevojë për marketing në email

Ka shumë arsye pse një biznes kërkon marketing me email. Për fillestarët, bizneset kanë nevojë për softuer të marketingut me email për të kontaktuar disa klientë të mundshëm dhe udhëheq menjëherë.

Me shumë mundësi në dispozicion, lehtë mund të hartoni një mesazh për të arritur tek klientët dhe për të krijuar një listë gjithëpërfshirëse me email me ndihmën e këtyre mjeteve. E vetmja gjë që duhet të bësh është të shkruash emailin tënd dhe pjesën tjetër ta lash në këto platforma. Ky program ju lejon të shfaqni veçori të reja, siç është aftësia për të planifikuar paraprakisht fushatën tuaj të postës elektronike. Thjesht caktoni kohën dhe datat kur supozohet se do të dërgohen dhe uluni dhe pushoni. Me një ROI të lartë, nuk duhet të bëni gabim të injoroni këtë mënyrë shumë të efektshme të marketingut, edhe nëse keni një buxhet të kufizuar. Shumë shërbime të marketingut falas të postës elektronike janë në dispozicion me karakteristika të ndryshme që ju lejojnë të krijoni një fushatë efektive të marketingut dalës të postës elektronike.

Lexoni udhëzuesin e plotë për të kuptuar se çfarë ofron secili softuer dhe si mund t’i përdorni ato për të prodhuar rezultate për biznesin tuaj.

15 shërbimet më të njohura të marketingut me email

shërbimet më të mira të marketingut me email

Përzgjedhja e shërbimit të duhur për marketing të postës elektronike është thelbësore për suksesin e fushatës suaj të marketingut. Një softuer i fushatës së emailit mund t’ju ndihmojë të krijoni buletinet e emailit të angazhuar me një ndërfaqe të lehtë për t’u përdorur, duke ju lejuar të hartoni dhe dërgoni postë elektronike pa shumicë. Shërbimi i zgjedhur gjithashtu duhet të drejtojë procesin e menaxhimit të kontaktit. Ajo duhet të jetë në gjendje të segmentojë kontaktet në grupe dhe të ndjekë performancën për secilën fushatë të marketingut me email.

Softueri më i mirë i marketingut me email duhet të ofrojë mjaft karakteristika për të realizuar një fushatë të suksesshme. Le të hedhim një vështrim në disa nga ofruesit më të njohur të marketingut me email dhe se si ndryshojnë nga njëri-tjetri.

1. Kontakti i vazhdueshëm – shërbimi më i mirë për bizneset e vogla
2. SendInBlue – më e mira për postat elektronike transaksionale
3. GetResponse – më e mira për bizneset e vogla dhe të mesme
4. ConvertKit – marketing më i mirë me email për krijuesit
5. AWeber – më e mira për blogerët dhe bizneset e vogla
6. Drip – më së miri për faqet e internetit të tregtisë elektronike dhe tregtarët
7. Automizy – më e mira për bizneset dixhitale
8. Monitorimi i fushatës – më e mira për pronarët e bizneseve të vogla
9. ActiveCampaign – më e mira për bizneset dhe ndërmarrjet
10. Mailjet – më e mira për ekipe që lëvizin me shpejtësi
11. Omnisend – më e mira për faqet e internetit të tregtisë elektronike
12. VerticalResponse – më së miri për përkthyes të pavarur ose jofitimprurës
13. MailerLite – më e mira për projektet personale
14. Mailchimp – platforma më e mirë e marketingut gjithçka-në-një
15. OutreachPlus – më së miri për email të ftohtë të personalizuarKontakt i vazhdueshëm

Faqja kryesore e Kontaktit

Kontakti i vazhdueshëm është një nga shërbimet e marketingut me email më të madh dhe më të shpejtë në rritje në botë. Ju mund të menaxhoni listat tuaja të postës elektronike, kontaktet, shabllonet e postës elektronike dhe kalendarin e orarit përmes shërbimit. Pasi të keni hyrë në platformë, ju merrni një mjet të menaxhimit të ngjarjeve dhe një mjet të mediave sociale që ju ndihmon të krijoni kuponë për t’u shpërndarë në median sociale. Ju gjithashtu merrni integrime të ndryshme për të bashkuar aplikacionet ose shërbimet e tjera. Një llogari në platformë ju jep mundësinë e përdorimit të aplikacioneve të marketingut të thjeshtuar që janë krijuar për të ndihmuar bizneset e vogla të zgjerojnë dhe të ushqejnë marrëdhëniet. Pa ndonjë kërkesë për njohuri kodimi, bizneset mund të angazhojnë klientët e tyre shpejt me Kontaktin e Përhershëm.

Karakteristikat kryesore

 • Modeli i personalizuar i postës elektronike
 • Integrimet për bizneset e tregtisë elektronike
 • Fushatat pikoj
 • Biblioteka e imazhit
 • Faqet e ndalimit ose format e internetit
 • Raportimi dhe analitika
 • Menaxhimi i pajtimtarëve
 • Sondazhet e klientëve
 • Testimi A / B

Çmimeve

 • Plani bazë i postës elektronike fillon me 20 dollarë në muaj me muajin e parë falas
 • Plani i Email Plus fillon me 45 $ / muaj me karakteristika më të fuqishme dhe muajin e parë falas

SendInBlue

SendInBlue faqen kryesore

Isshtë një zgjidhje intuitive dhe e fuqishme e marketingut me email që fillimisht u ndërtua për të dërguar email të bazuar në transaksione. Por tani ajo ofron si email por edhe mesazhe me tekst në një platformë unike të postës elektronike. SendInBlue ka një ndërfaqe të lehtë për t’u përdorur me plane që janë të përballueshme për bizneset me buxhet të kufizuar. Ju mund të krijoni modele të bukura të postës elektronike përmes kësaj platforme dhe të ndërtoni marrëdhënie domethënëse me klientët tuaj. Për ata që kërkojnë shabllone me email të përqendruar në markë dhe krijues, shërbimi është një përshtatje e mirë për shumicën e kompanive të postimeve me shumicë. Të gjitha shabllonet janë të përgjegjshëm, kështu që lehtë mund të shikoni paraprakisht modelet në çdo format të ekranit.

Karakteristikat kryesore

 • Faqet e ndalimit
 • Reklama në Facebook
 • retargeting
 • Raporte statistikore të hapura dhe të klikuara
 • Harta e ngrohjes me email
 • Testimi A / B
 • plugins
 • Integrimet e API

Çmimeve

 • Plani falas me 300 email / ditë dhe qasje në kontakte të pakufizuara
 • Plan Lite për 25 $ / muaj me 40,000 email dhe pa kufi ditor
 • Plani thelbësor për 39 $ / muaj dhe pagesa vjetore prej 35,10 $ me 60,000 email / muaj
 • Plani Premium për 66 $ / muaj dhe pagesa vjetore 59,40 $ me 120,000 email / muaj
 • Plani i ndërmarrjes ofron veçori të përparuara për të cilat mund të merrni një vlerësim

GetResponse

Faqja kryesore e GetResponse

Isshtë një tjetër zgjidhje popullore e marketingut me email që është e lehtë për t’u përdorur dhe e bën marketingun e lehtë për bizneset e vogla. Kjo ju jep mundësinë e përdorimit të disa mjeteve të mahnitshme të automatizimit të marketingut që ju lejojnë të zhvilloni fushata të automatizuara të postës elektronike. Bizneset mund të krijojnë shabllonet më të mira të marketingut me email përmes redaktorit të tij tërheqës dhe rënie dhe të përdorin një listë të segmentuar për të dërguar email. GetResponse siguron mbështetje në kohë përmes telefonit, bisedës live dhe postës elektronike. Gjithashtu, seksioni i ndihmës është plot me mësime falas, duke përfshirë video, uebfaqe, dhe udhëzues se si.

Karakteristikat kryesore

 • Fushata gjithëpërfshirëse të marketingut me email
 • Faqet e ndalimit
 • Faqja e shitjeve të integruara
 • Një grup mjetesh për tregtinë elektronike
 • Mjete për të drejtuar trafikun nga platformat e mediave sociale
 • Automatizimi i marketingut për bizneset e të gjitha madhësive
 • Zgjidhje të plotë të marketingut në webinar

Çmimeve

 • Plani bazë për 15 dollarë në muaj
 • Plani plus për 49 dollarë në muaj
 • Plani profesional për 99 $ / muaj
 • Plani i ndërmarrjes për 1,199 dollarë në muaj
Vizitoni përgjigjen e GetRes për informacion shtesë >>

ConvertKit

Faqen fillestare të ConvertKit

Shtë një shërbim i thjeshtë i zhvilluar ekskluzivisht për krijuesit e përmbajtjeve si vloggerët, blogerët, autorët dhe ndikuesit në Instagram për të promovuar përmbajtjen e tyre. Platforma inkurajon përdoruesit e saj të dërgojnë email me tekst të thjeshtë për të rritur angazhimin. Kjo është arsyeja pse krijuesit nuk kanë shtuar asnjë ndërmarrje të zbukuruar në këtë shërbim. Pika më e madhe e shitjes e kësaj platforme është se sa lehtë mund të automatizoni rrjedhën e punës tuaj në email. Gjithashtu, mund të shikoni rendin e postës elektronike përmes ndërtuesit vizual. Nëse jeni një krijues që ju duhet një mjet i thjeshtë për të siguruar përmbajtje të rregullt për audiencën tuaj, nuk ka asnjë mjet më të mirë se sa ConvertKit. Mund të hapni një llogari falas; me të cilat mund të dërgoni email deri në 100 kontakte absolutisht falas.

Karakteristikat kryesore

 • Forma të personalizueshme dhe të lehta për tu futur
 • Faqet e ndalimit
 • Projektuesi i postës elektronike për të krijuar email të thjeshtë
 • Automatizimi i marketingut
 • Tipar i përcjelljes së shkallës së konvertimit
 • Listimet e pajtimtarëve

Çmimeve

 • Plani falas me 500 pajtimtar, faqet e pakufizuara të uljes dhe trafiku i pakufizuar
 • Plani i plotë për 29 $ / muaj me 1000+ abonentë, gypa automatizimi vizual dhe raport
Vizitoni ConvertKit për informacion shtesë >>

AWeber

Faqja kryesore AWeber

Isshtë një nga shërbimet më të vjetra por më të preferuara të marketingut me email. AWeber ofron një gamë mjetesh për bizneset e vogla dhe të mesme për të menaxhuar shërbimet e tyre të fushatës me email. Ju mund të filloni shpejt në platformë thjesht duke u lidhur me çdo menaxher të përmbajtjes, d.m.th., WordPress. Gjithashtu, ju keni qasje në disa shabllone të dizajnit të postës elektronike, mjetet e menaxhimit dhe duhet të gjurmoni postat elektronike përmes analizave të hollësishme. AWeber siguron mbështetje të nivelit të lartë të klientit përmes bisedave të drejtpërdrejta, thirrjeve telefonike, postave elektronike dhe webinareve të drejtpërdrejta. Me shabllonet e tij të përgjegjshëm për celularin, ju mund të krijoni buletinet e postës elektronike sipas nevojave tuaja. Ajo ofron një provë 30-ditore falas. Ju gjithashtu mund të regjistroheni për planet tremujore ose vjetore për të kursyer më shumë para.

Karakteristikat kryesore

 • Autoresponders që kursen kohë
 • Dorëzim i besueshëm drejtues i industrisë
 • Mbështetje e drejtpërdrejtë e klientit
 • Rritje e shpejtë e listës së postës elektronike
 • Importe dhe migrime të lehta
 • Integrime pa probleme

Çmimeve

 • 19 dollarë në muaj për deri në 500 pajtimtarë
 • 29 dollarë në muaj për 501-2,500 abonentë
 • 49 dollarë në muaj për 2501-5,000 abonentë
 • 69 $ / muaj për 5,001 – 10,000 abonentë
 • 149 dollarë në muaj për 10,001 – 25,000 abonentë
 • Për më shumë se 25,000 pajtimtar mund të merrni një vlerësim

pikoj

Dridhni faqen kryesore

Shtë një platformë e fuqishme e marketingut me email për faqet e internetit të tregtisë elektronike, tregtarët dhe blogerët. Drip ofron një gamë të gjerë mjetesh për të automatizuar fushatat e marketingut me email dhe për të personalizuar përmbajtjen për secilin segment. Drip mund të integrohet lehtësisht me të gjithë krijuesit e faqeve të internetit të njohura, përfshirë WordPress dhe WooCommerce. Ju mund të shtoni forma të regjistrimit në faqen tuaj të internetit dhe të gjeneroni më shumë rezultate me ndihmën e këtij shërbimi. Ajo që e veçon Dripin nga ofruesit e tjerë të marketingut me email është automatizimi i tij i zgjuar, ndarja e postës elektronike dhe mjetet e ndërtimit të rrjedhës së punës. Këto karakteristika ju ndihmojnë të arrini klientët e synuar në listën tuaj të emailit për të tërhequr më shumë rezultate dhe për të gjeneruar shitje. Drip siguron mbështetje të shkëlqyeshme të klientit me veçorinë e tij të bisedës live, uebfaqet, trajnimin e automatizmit, kurse gjithëpërfshirëse dhe udhëzuesit falas.

Karakteristikat kryesore

 • Mblidhni informacionin e klientit përmes ECRM
 • Segmentimi i listës
 • Automatizimi i bazuar në sjellje
 • Paneli i njohjeve
 • Testimi i ndarjes së rrjedhës së punës
 • Integrimet e palëve të treta si SMS dhe posta direkte

Çmimeve

 • Prove falas
 • 49 dollarë në muaj për 2,000 kontakte

Automizy

Faqja kryesore e automatizuar

Ky program automatizimi me email është projektuar për të ndihmuar tregtarët të arrijnë norma të larta të hapura. Bizneset e vogla dhe të mesme përdorin ofruesit e postës elektronike për të gjeneruar dhe kthyer konverte në klientë. Automatizimi i tij tërhiqet dhe ju lejon të krijoni fushata të zgjuara me email. Me përdorimin e analitikës, mund të shkulni shërbimet e fushatës me email për rezultate më të mira. Për dallim nga platformat e konkurrencës, ndërfaqja miqësore e Automizy-it ua lehtëson bizneset të menaxhojnë shumë operacione në të njëjtën kohë. Me veçorinë e testimit A / B, mund të shkruani deri në katër rreshta lëndësh, të cilat më pas zgjidhen përmes një algoritmi për angazhim më të mirë.

Karakteristikat kryesore

 • Krijues automatizimi vizual
 • Redaktues dhe tërheqje emaili
 • Fushatat pikoj
 • Rekomandime të linjës
 • Personalizim me kohë dërgimi
 • Ndjekja e faqes në internet
 • Auto-responders
 • Lista dhe menaxhimi i kontaktit

Çmimeve

 • 9 dollarë në muaj për 200 kontakte
 • 18 dollarë në muaj për 500 kontakte
 • 29 dollarë në muaj për 1000 kontakte
 • 49 dollarë në muaj për 3000 kontakte
 • 69 dollarë në muaj për 5000 kontakte
 • 99 $ / muaj për 8000 kontakte
 • 119 $ / muaj për 10,000 kontakte
 • Kuotimi i ndërmarrjes për planin e ndërmarrjes

Monitoruesi i fushatës

Faqja kryesore e Monitorimit të Fushatës

Shtë një mjet i thjeshtë që kompanitë mund të përdorin për të hartuar mesazhet e tyre të personalizuara për klientët. Përdoruesit gjithashtu mund të optimizojnë fushatat e tyre me email me ndihmën e analitikëve të përparuar dhe raporteve të hollësishme që ofron Campaign Monitor. Monitorimi i fushatës është një kanal i besueshëm ku bizneset mund të rrisin angazhimin me pajtimtarët e tyre dhe të përmirësojnë konvertimet. Softueri siguron një ndërtues të postës elektronike përmes të cilit mund të krijoni email të personalizuar. Mjetet e menaxhimit ndihmojnë organizatat të ndërtojnë lista të segmentuara. Shërbimi sigurohet që mesazhi i duhur t’i dërgohet klientit të duhur. Një biznes gjithashtu mund të ndjekë efektivitetin e operacioneve të tij përmes mjeteve të optimizmit. Ai tregon se kush lexon emailin, kush e ka shpërndarë atë dhe çfarë po thonë lexuesit në lidhje me të.

Karakteristikat kryesore

 • Projektuesi i shabllonit
 • Përshtatje e përmbajtjes
 • Testimi A / B
 • Mundësitë e ndarjes sociale
 • Mjetet e ndarjes dhe personalizimit
 • Modelet e përgjigjes së lëvizshme

Çmimeve

 • Plani themelor për 9 $ / muaj
 • Plani i pakufizuar për 29 $ / muaj
 • Plani Kryeministri për 149 $ / muaj

Fushata aktive

Faqja kryesore e fushatës aktive

Shtë një platformë e marketingut gjithëpërfshirëse që lejon bizneset të dërgojnë më pak email por merr rezultate më të mira. Platforma është për përdoruesit që kërkojnë mjete të sofistikuara automatizimi me karakteristika të përparuara CRM. Me ndërtuesin e tij të automatizmit vizual, kushdo që nuk ka përvojë paraprake mund të krijojë sekuenca të fuqishme automatizimi me email. Gjithashtu, platforma është e pasur me karakteristika për rritjen e të ardhurave, siç janë dërgimi parashikues që lejojnë përdoruesit të dërgojnë mesazhe me tekst në një pajisje celulare. Një nga karakteristikat më të rëndësishme të fushatës aktive është aftësia e tij për të realizuar teste A / B. Mund të kontaktoni me mbështetjen e klientit përmes postës elektronike ose bisedës live.

Karakteristikat kryesore

 • Dërgoni email në shënjestër
 • Autoresponders me email
 • Gypat e postës elektronike
 • Programi i postës elektronike
 • 25+ modele profesionale të postës elektronike
 • Integrim i qetë
 • Ndërfaqja e optimizuar për celular

Çmimeve

 • Plani Lite për 9 $ / muaj i paguar çdo vit
 • Plani Plus për 49 $ / muaj i paguar çdo vit
 • Plani profesional për 129 $ / muaj i paguar çdo vit
 • Plani i ndërmarrjes për 229 $ / muaj që paguhet çdo vit

MailJet

Faqja e faqes MailJet

Platforma dërgon, gjurmon dhe jep email për qëllime të marketingut dhe transaksioneve. Me mjetet e tij intuitive, bizneset mund të ndërtojnë fushata efektive të marketingut me email. Ata mund të rregullojnë lehtësisht shabllonet e paracaktuar dhe të krijojnë postë elektronike për të bërë përshtypje marrësit pa marrë parasysh se çfarë formati të ekranit po përdorin. Integrohet me serverat REST dhe SMTP, kështu që ju nuk mund të humbni email ose ato nuk përfundojnë në dosjen e spamit të pajtimtarëve tuaj. MailJet është i famshëm për aftësitë e tij analitike përmes të cilave ju mund të shkulni fushatat bazuar në performancën dhe parashikimet e kaluara. Përdoruesit mund të mësojnë se si klientët po reagojnë ndaj fushatës, të mbledhin të dhëna mbi klikimet ose të shikojnë normat dhe të marrin raporte gjithëpërfshirëse për të fituar njohuri.

Karakteristikat kryesore

 • Paneli i dorëzimit dhe analitikës
 • Menaxhimi i listës së kontakteve
 • Krahasimi i fushatës
 • Automatizimi i postës elektronike
 • Mjetet përcjellëse
 • Segmentimi i listës
 • Testimi A / X

Çmimeve

 • Plan falas për 6,000 email në muaj
 • Plani themelor për 8.69 $ / muaj i faturuar çdo vit për 30,000 email / muaj
 • Plani Premium për 18.86 $ / muaj i faturuar çdo vit për 30,000 email / muaj
 • Plani i ndërmarrjes për dërguesit me vëllim të lartë të disponueshëm me një vlerësim

Omnisend

Faqja kryesore e Omnisend

Shpejt po bëhet platforma kryesore e marketingut për bizneset e tregtisë elektronike. Ndihmon faqet e internetit të kontrollojnë proceset e tyre të marketingut nëpër kanale të shumta. Omnisend gjithashtu ofron postë elektronike të automatizuar, njoftime shtytëse dhe më e rëndësishmja, integrime me Google Ads dhe Facebook Messenger. Platforma e marketingut konsiderohet ideale për bizneset e tregtisë elektronike. Omnisend ka modele krijuese të postës elektronike që janë krijuar për të ulur shanset e klientëve që të braktisin karrocat e tyre. Ajo gjithashtu ofron kartela virtuale zeroje dhe zbritje për ditëlindje për të angazhuar klientët. Shërbimi tregon jo vetëm se si po bëjnë fushatat tuaja të postës elektronike, por gjithashtu sugjeron mënyra për të përmirësuar performancën e tyre.

Karakteristikat kryesore

 • Kompozitor vizual tërheq-dhe-lësho
 • Redaktor i përmbajtjes i lehtë për t’u përdorur
 • Nxitës i fushatës
 • Hartimet e buletinit
 • Rrjedha e automatizuar e punës
 • Përvojë e personalizuar e klientit
 • Rrota e fatit
 • Faqet e personalizuara të uljes

Çmimeve

 • Plan falas me 15,000 email / muaj
 • Plani standard për 16 $ / muaj
 • Plani Pro për 99 $ / muaj
 • Plani i ndërmarrjes me çmimet e personalizuara

VerticalResponse

Faqja kryesore e vertikalëve të përgjigjes

Platforma ndihmon bizneset e vogla të mbeten të lidhur me klientët e tyre përmes mjeteve të marketingut me email VerticalResponse. Ai i lejon ata të dërgojnë email profesional, si buletine, oferta, promovime dhe ftesa, pa kërkuar ekspertizë për hartimin ose kodimin. Ju mund të zgjidhni nga një shumëllojshmëri e modeleve me email të përgjegjshëm për celularin ose t’i ndërtoni ato nga e para përmes një redaktuesi të postës elektronike. Me autoresponders, ju mund të siguroni një përvojë të këndshme për pajtimtarët tuaj me email me pak ose aspak përpjekje nga ana juaj. VerticalResponse gjithashtu ofron mundësinë për të ndërtuar faqe ulje, anketime dhe postime sociale që mund të krijoni shpejt. Ju mund të integroni seamlessly VerticalResponse me disa platforma shitje për të përdorur më mirë të dhënat e klientit.

Karakteristikat kryesore

 • Mbështetje e drejtpërdrejtë e klientit
 • Email të pakufizuar
 • E-mail automatik pasues
 • Format pop-up
 • Buletinet
 • Raportet e përshtatura të analizave
 • Kontakt i përkushtuar i llogarisë

Çmimeve

 • Plani themelor duke filluar nga 11 dollarë në muaj
 • Plani Pro duke filluar nga 16 dollarë në muaj

MailerLite

Faqja kryesore e MailerLite

Platforma u ofron bizneseve një zgjidhje të lehtë për shumicën e postës elektronike. Me karakteristika të sofistikuara si ndërtues faqesh ulëse ose personalizues të formave pop-up, MailerLite dallon mes mjeteve të tjera në treg. Ajo ka një redaktues tërheqës dhe zvogëlues, redaktor me porosi HTML, funksion të integruar për redaktimin e fotografive, modele të modelimit të buletinit dhe një menaxher skedar. Ajo posedon një veçori të statistikave të postës elektronike përmes së cilës mund të kontrolloni aspekte të rëndësishme të fushatës suaj të postës elektronike, të tilla si normat e klikimit ose normat e konvertimit. Kjo ju lejon të gjeni mënyra për të përmirësuar angazhimin. Ajo që e bën MailerLite një zgjidhje të shkëlqyeshme të marketingut me email është funksioni i saj API që lejon përdoruesit të shkallëzojnë lehtësisht platformën në varësi të kërkesave të tyre. Ata gjithashtu ofrojnë mbështetje 24/7 të klientit për të adresuar çdo pyetje.

Karakteristikat kryesore

 • Forma të përfshira në internet
 • Fushatat RSS
 • Menaxhimi i pajtimtarëve
 • Automatizimi i postës elektronike
 • API i zhvilluesit
 • Raportet e fushatës
 • Integrime të qetë
 • Rivendosja automatike

Çmimeve

 • Plani mujor falas për deri në 1000 abonentë
 • 10 dollarë në muaj për 1000 abonentë
 • 15 dollarë në muaj për 1,001 – 2.500 abonentë
 • 30 dollarë në muaj për 2.501 – 5,000 pajtimtarë
 • 50 $ / muaj për 5,001 – 10,000 abonentë

MailChimp

Faqja kryesore e Mailchimp

Isshtë një nga ofruesit më të njohur të marketingut me email në botë, sepse ofron një plan të jetës, duke lejuar përdoruesit të krijojnë dhe dërgojnë email profesional për klientët. Tipari i dizajnit të Mailchimp ofron disa shabllone që mund t’i ndryshoni sipas preferencave tuaja. Mailchimp gjithashtu ju lejon të vendosni oraret e shpërndarjes sipas zonës së kohës të përdoruesit ose të hartoni një listë të segmentuar sipas vendndodhjes së tyre. Mund të integrohet lehtësisht me WordPress, Magento, Shopify dhe platforma të tjera. Gjithashtu, kur bëhet fjalë për veçoritë e automatizimit të marketingut, Mailchimp ofron mundësi të kufizuara në krahasim me ofruesit e tjerë të postës elektronike. Platforma ofron mbështetje të klientit përmes postës elektronike, bisedës live dhe mësimeve. Sidoqoftë, ndërfaqja e përdoruesit të faqes në internet nuk është aq e mirë dhe ndonjëherë mund të jetë e ngadaltë.

Karakteristikat kryesore

 • Ndërtues i tërheqjes dhe tërheqjes
 • Studio e përmbajtjes
 • Automatizimi i gatshëm i emailit
 • Raporti i Analitikës
 • Integrimi i dyqaneve në internet
 • Aplikacioni celular për marketing në email
 • Shkalla e pranimit në kuti 96-99%

Çmimeve

 • Plan falas për 2,000 pajtimtarë
 • 9,99 $ / muaj për 50,000 abonentë
 • 14,99 $ / muaj për 100,000 pajtimtarë
 • 299 dollarë në muaj për mbi 200,000 pajtimtarë

Outreach Plus

Faqja kryesore e kontaktit Plus

Shtë një program i fuqishëm komunikimi me email që është zhvilluar për markat dhe agjencitë për të gjeneruar më shumë rezultate. Ai i lejon bizneset të krijojnë fushata që tërheqin perspektivat dhe të arrijnë shpejtësi më të lartë të reagimit. Outreach Plus posedon veçori të përparuara të personalizimit dhe automatizimit që nuk kërkojnë ndërhyrje manuale. Gjithashtu, e bën të lehtë ndjekjen e ndërveprimeve me klientët dhe përfshirjen e shumë anëtarëve të ekipit kur është e nevojshme.

Karakteristikat kryesore

 • Personalizim i thjeshtë
 • Magjistar i fushatës me 4 hapa për të filluar fushata të shpejta
 • Platformë e automatizuar e zgjuar
 • Pamje 360-shkallë e perspektivave
 • Rritja e trafikut përmes aktiviteteve të ndërtimit të lidhjeve

Çmimeve

 • Plani mujor falas me 100 email
 • Plani i vetëm për 18 dollarë në muaj
 • Plani me shumë përdorues për 38 dollarë në muaj
 • Plani i agjencisë për 79 $ / muaj

Si të zgjidhni programin e duhur për marketing të postës elektronike

zgjidhni shërbimin e marketingut me email

Zgjedhja e softuerit të duhur të postës elektronike është thelbësore për suksesin e të gjitha përpjekjeve tuaja të marketingut. Ndër konsideratat kryesore, ju gjithashtu duhet të zgjidhni një softuer që mund të ndihmojë në arritjen e qëllimeve tuaja të marketingut. Përcaktoni nivelin e personalizimit që dëshironi për postën elektronike tuaj dhe nëse investimi do të jetë i vlefshëm për një afat të gjatë. Disa nga konsideratat kryesore përfshijnë:

integrim
Ju duhet të zgjidhni një platformë të marketingut me email që mbështet integrimin me CRM tuaj për të menaxhuar të dhëna të vlefshme. Ai gjithashtu duhet të sigurojë një përmbledhje të të gjitha matjeve kryesore për të vlerësuar suksesin e fushatave tuaja.

ndarje
Isshtë hapi i parë në dërgimin e postave elektronike të synuara për klientët me persona të ndryshëm blerës. Abonentët janë grupuar në kategori për të sugjeruar produkte dhe shërbime bazuar në kërkesat e tyre specifike. Platforma e postës elektronike gjithashtu duhet të ndihmojë në personalizimin e postave elektronike për secilin segment.

Raportimi dhe analitika
Marketingu me email është një proces strategjik që kërkon analiza të rregullta të të dhënave për klientët gjatë ditëve, muajve dhe viteve për të përcaktuar suksesin e një fushate. Prandaj, platforma më e mirë e marketingut me email duhet të përdorë të gjitha informacionet e dobishme dhe ta përkthejë atë në pasqyrë të veprueshme.

Redaktori tërheqës dhe tërheqje
Shumë programe ju lejojnë të personalizoni emailet për të përfaqësuar imazhin tuaj të dallueshëm të markës. Redaktori kursen kohë duke siguruar një larmi modelesh të postës elektronike, të cilat mund të shkulen, për t’iu përshtatur më së miri produktit / shërbimit tuaj.

Testimi A / B
Platforma e duhur e marketingut me email do t’ju lejojë të provoni ndonjë gjë nëse është gjatësia e mesazhit, linja e temës ose butoni CTA në emailin tuaj. Ju mund të mësoni në lidhje me preferencat e audiencës me testimin A / B dhe të përdorni informacionin për të krijuar fushata të suksesshme me email.

Më i miri prej të mirëve

shërbimet më të mira të marketingut me email

Marketingu me email është i dobishëm për bizneset e të gjitha llojeve dhe madhësive. Shtë mënyra më e mirë për t’u lidhur me vizitorët, për të krijuar marrëdhënie domethënëse dhe për t’i kthyer ato në klientë besnikë. Zgjedhja e shërbimit të duhur që plotëson nevojat e biznesit tuaj është thelbësore për suksesin afatgjatë. Vetëm për shkak se një kompani e marketingut me email është e popullarizuar në mesin e disa bizneseve – nuk do të thotë se do të funksionojë edhe për biznesin tuaj. Platforma më e mirë e marketingut me email duhet të automatizojë një shumicë të aktiviteteve të marketingut, të gjurmojë statistikat e ndërveprimit me klientët dhe të dërgojë email më të mirë. Disa shërbime masive të postës elektronike kanë për qëllim vetëm t’u shërbejnë bizneseve nga një vend i veçantë, ndërsa shumë mund të funksionojnë nëpër industri. Pavarësisht nëse jeni një tregtar ose një influencues në Instagram, krijues i përmbajtjes ose pronar i një biznesi të vogël, duhet të gjeni një platformë marketingu që i shërben më së miri nevojave tuaja.

Në këtë udhëzues, ne kemi përpiluar një listë të platformave të postës elektronike për kamare të ndryshme dhe se si ato ndihmojnë një biznes të arrijë qëllimet e tij.

Planet më të mira falas

Marketerët mund të përballen me shumë sfida kur bëhet fjalë për krijimin e një strategjie të marketingut me email. Një sfidë e madhe është të zhvilloni një fushatë të suksesshme me email pa u prishur banka. Disa platforma më të mira të marketingut me email ju lejojnë të arrini kontakte përmes formave dhe faqeve të uljes, të dërgoni postë elektronike automatikisht dhe të gjurmoni rezultatet, të gjitha falas. Shumica e platformave të marketingut falas të postës elektronike nuk ofrojnë mundësi të personalizimit. Së pari duhet të ndërtoni një audiencë dhe të gjeni atë që i intereson ose i intereson ata. Kur lista juaj fillon të rritet, atëherë mund të përmirësoheni në një plan të paguar dhe të përdorni veçori shtesë.

Këtu janë dy platforma të marketingut me email që ju lejojnë të filloni një buletin elektronik falas.

MailChimp

Probablyshtë ndoshta programi më i popullarizuar i marketingut me email me një ndërfaqe të lehtë për t’u përdorur. Shtë një zgjedhje e shkëlqyeshme për të filluar gazetën tuaj të emailit falas. Ajo që e bën atë mjetin më të mirë për marketing të postës elektronike është veçoria e tij e rekomandimit inteligjent që jep njohuri të vlefshme të tregut për të optimizuar përpjekjet e marketingut. Gjithashtu ju lejon të dizajnoni postë elektronike përmes një menaxheri të përmbajtjes, ku mund të ruani skedarë dhe imazhe për qasje të lehtë. Mailchimp gjithashtu ju lejon të automatizoni përpjekjet e marketingut sipas planit të saj të lirë. Ju mund të dërgoni konfirmime për porosinë, kujtesë të braktisur karrocë dhe shumë më tepër.

Karakteristikat kryesore

 • Ndërtues faqesh faqesh
 • Mjet mjet krijimi
 • Automatizimi i marketingut
 • Segmentimi i listës
 • Testimi A / B

MailerLite

Platforma qëndron midis mjeteve të tjera të marketingut falas me email pasi ofron mundësinë e personalizimeve të lehta. Ju mund të filloni me çdo model ose një faqe të zbrazët dhe të modifikoni formatin, të shtoni përmbajtje dhe detaje sipas kërkesave tuaja. Për më tepër sesa vetëm teksti dhe imazhet, madje mund të shtoni detaje të produktit, të futni një video ose madje të lidhni blog-et tuaj më të fundit. Shtë një mënyrë e shkëlqyeshme për të bërë më shumë postë elektronike interaktive që ofrojnë më shumë materiale sesa thjesht një gazetë. Ju mund të krijoni faqe ulëse të përgjegjshme për celularët që përputhen me email që ju dërgoni për më shumë konvertime. MailerLite ofron një raport gjithëpërfshirës të fushatës që ofron statistika thelbësore për të përcaktuar shkallën e klikimit dhe shkallën e pajtimtarëve.

Karakteristikat kryesore

 • 24/7 mbështetje emaili
 • Mësime video
 • Redaktori tërheqës dhe tërheqje
 • Opsioni i redaktimit të fotografive të integruara
 • Format e regjistruara të regjistruara
 • Menaxhimi i pajtimtarëve

Më e mira për fillestarët dhe blogerët

Shumica e blogerëve nuk i kushtojnë vëmendje këtij mjeti jashtëzakonisht të dobishëm të marketingut. Marketingu me email i ndihmon blogerët të rrisin të ardhurat e tyre dhe të ndërtojnë një bazë të fortë lexuese me kalimin e kohës. Hapi i parë që ju duhet të merrni si bloger është të zgjidhni një program kompjuterik që ju lejon të menaxhoni listën tuaj të vlefshme të pajtimtarëve.

Ka shumë platforma për të zgjedhur, por këtu kemi renditur vetëm zgjedhjet më të mira.

ConvertKit

Isshtë krijuar ekskluzivisht për krijuesit dhe blogerët e pavarur të përmbajtjes. Shtë një platformë e thjeshtë, por ofron mundësi të mira automatizimi dhe është gjithashtu shumë e lehtë në xhep. ConvertKit ka një qasje më të përqendruar kur bëhet fjalë për hartimin UX, pasi veçori specifike janë në dispozicion në skedat në vend të pultit. Ju duhet të krijoni fushatën tuaj të postës elektronike dhe të kaloni çdo hap veç e veç. Kjo ju lejon të merrni më shumë mendje dhe të përqendroheni në faza të ndryshme në fushatën tuaj të marketingut me email.

Karakteristikat kryesore

 • Faqet e uljes dhe ndërtuesit e formave
 • Automatizimi i marketingut me email
 • Modelet e paracaktuar
 • Segmentimi i listës së postës elektronike
 • Integrimi i aplikacionit të palëve të treta

SendInBlue

Një tjetër platformë e mirë e marketingut me email është SendInBlue, i cili është një mjet i mahnitshëm për të dërguar postë elektronike, bloge dhe buletinet për pajtimtarët tuaj. Përmes platformës, ju lehtë mund të segmentoni audiencën sipas preferencës tuaj. Ajo ofron një redaktues email-and-drop, i cili lejon përdoruesit të shtojnë kuponë në emailet e tyre. Karakteristika është e dobishme për marketing affiliate dhe promovimin e markave. Gjithashtu, ndërfaqja e përdoruesit e SendInBlue është e lehtë për t’u përdorur, gjë që e bën atë një përshtatje të mirë për blogerët për herë të parë. Ajo posedon një shtojcë WordPress shumë të personalizueshme përmes së cilës ju lehtë mund të menaxhoni fushatat tuaja nga pulti i WordPress.

Karakteristikat kryesore

 • Automatizimi i marketingut me email
 • Mjet CRM
 • Analizat e integruara dhe mjetet e testimit
 • Ritransimi i reklamave

Më e mira për bizneset e vogla

Marketingu me email është një nga opsionet më efektive për kosto të marketingut për bizneset e vogla, siç janë dyqanet e tregtisë elektronike që janë akoma në fazën e rritjes. Kjo për shkak se është e lehtë për tu menaxhuar, jep kontroll të plotë dhe lejon pronarët e bizneseve të mbajnë kontakte të ngushta me klientët e tyre. Shtë e domosdoshme të kuptoni se suksesi i një biznesi të vogël varet nga platforma e marketingut me email që ata zgjedhin. Një platformë e mirë me email duhet të lejojë bizneset të krijojnë buletinet tërheqëse të postës elektronike përmes një ndërfaqe të lehtë të përdoruesit. Gjithashtu, duhet ta lehtësojë ata që të menaxhojnë kontakte dhe të ndjekin performancën për fushatat e ardhshme të marketingut me email.

Ne kemi përpiluar dy nga platformat më të njohura të marketingut me email që mund t’ju ndihmojnë të rriteni si një biznes i vogël.

ConstantContact

Isshtë një nga shërbimet më të mëdha fillestare të marketingut me email në botë. Do llogari ju lejon qasje në mjetet e përcjelljes, ndarjen e mediave sociale, ndarjen e listave dhe integrimin e fuqishëm të e-commerce për dyqanet Shopify. Ju mund të menaxhoni listat tuaja të postës elektronike, kontaktet, kalendarin e marketingut dhe shumë më tepër përmes kësaj platforme. Gjithashtu, llogaria e tij me email plus ofron sondazhe dhe sondazhe, kuponë, donacione në internet, dhe testimin e linjës lëndore A / B për të dërguar email të synuar për të përmirësuar normën tuaj të hapur. ConstantContact është shërbimi më i mirë i marketingut me email për bizneset e vogla.

Karakteristikat kryesore

 • Modelet e personalizueshme të emailit
 • Idetë e promovimit për biznesin tuaj
 • Bisedë live, email dhe forume diskutimi
 • Qasje falas në mjete për 60 ditë

GetResponse

Platforma është e pajisur me shumë karakteristika të marketingut në internet që mund të ndihmojnë në rritjen e biznesit tuaj. Ju mund të krijoni dhe pritni webinare në faqen tuaj dhe të ndërtoni faqe tërheqëse tërheqëse për të kthyer më shumë vizitorë. Ata gjithashtu publikojnë disa burime të dobishme të marketingut, si kurse, whitepapers dhe video, për t’ju ndihmuar të njiheni me marketing me email dhe ta përdorni atë më produktivisht. Shtë e thjeshtë për t’u përdorur dhe vjen me mjete të mrekullueshme automatizimi që ju ndihmojnë të krijoni fushata efektive. Ju gjithashtu mund ta integroni atë me softuer të gjenerimit të plumbit të palëve të treta si SalesForce dhe ZenDesk.

Karakteristikat kryesore

 • Listoni gypat e ndërtesave
 • Gypat e shitjeve
 • Shitjet e produktit E
 • E-mail transaksionale
 • Ndërtues automatizimi
 • Email dhe mbështetje chat
 • Email dhe mbështetje chat

Zgjidhjet më të mira me burim të hapur

Një mjet i marketingut me burim të hapur ju ndihmon të planifikoni, dërgoni, gjurmoni dhe analizoni email. Më e rëndësishmja, ju lejon të ekzaminoni sjelljen e klientit. Me të gjitha përpjekjet e kombinuara, programi kursen kohë dhe përmirëson rezultatet. Softueri i marketingut me burim të hapur ju lejon të dërgoni email të pakufizuar falas, por do t’ju duhet të blini programin për të menaxhuar hapësirën e serverit. Softueri është shumë efektiv për bizneset që kërkojnë të dërgojnë email në sasi të mëdha.

Më poshtë janë dy mjetet më të mira të marketingut me burim të hapur.

Mautic

Isshtë programi më i përparuar i marketingut të postës elektronike në dispozicion sot në Internet. Mautic është një mjet me burim të hapur që mund të përdoret për të shkarkuar një veçori të menaxhimit të kontaktit ose veçori të ndarjes së mediave sociale absolutisht falas. Kjo ju lejon të krijoni lista të synuara dhe të dërgoni postë elektronike. Gjithashtu, mund të integrohet me pothuajse të gjitha platformat kryesore. Ajo ofron një paketë të plotë për të krijuar një plan gjithëpërfshirës të marketingut me email.

Karakteristikat kryesore

 • Përgjigjet e automatizuara të postës elektronike
 • Ndiqni ndjekjen dhe optimizimin
 • Menaxhimi i reklamave
 • Buxhetimi
 • analitikë
 • Menaxhimi i bazës së të dhënave
 • Shumë i përshtatshëm
 • Celulare e optimizuar

OpenEMM

Shtë e thjeshtë për t’u përdorur dhe lehtësisht i personalizueshëm sistemi i menaxhimit të postës elektronike. Ju mund të mbani shënime të përgjigjeve të rregullta nga pajtimtarët tuaj, si dhe të personalizoni email në bazë të nevojave të përdoruesit. OpenEMM është i integruar me Google Analytics, i cili ndihmon të mbani shënimet e përgjigjeve dhe njoftimeve çdo ditë. Nuk ka asnjë kufizim në numrin e pajtimtarëve ose postave elektronike me OpenEMM.

Karakteristikat kryesore

 • UI e thjeshtë
 • Menaxhimi i fryrjes
 • Importi dhe eksporti i automatizuar i të dhënave
 • Email të personalizuar
 • Menaxhimi i grupit të synuar
 • analitikë
 • Ndjekja e postës

Më e mira për agjencitë (etiketë e bardhë)

Nëse jeni një agjenci që kërkon të shtoni marketing me email si një nga shërbimet tuaja, ju duhet një softuer me etiketa të bardha që mund të menaxhojë llogari të shumta të klientit. Platformat ju ndihmojnë të personalizoni pult, në një farë mase, në mënyrë që agjencitë të mos kenë nevojë të investojnë në softuer të ri. Pavarësisht se sa klientë keni, platforma juaj e marketingut me email duhet t’ju lejojë të krijoni logot, URL dhe elementët e tjerë të markës.

Këtu janë dy kompanitë më të mira të marketingut me etiketa të bardha.

ActiveCampaign

Platforma ofron karakteristikat më të mira të automatizimit dhe integrimit. Kjo ju jep më shumë liri për të hartuar domene dhe logot e personalizuara, si dhe të ndryshoni stilin e ndërfaqes për të përputhur me markën e agjencisë suaj. Ju gjithashtu mund të hiqni butona ose t’i shtoni ato në pjesë të tjera të pultit.

Karakteristikat kryesore

 • Heq të gjitha referencat te ActiveCampaign
 • Modifikoni HTML dhe CSS për butonat dhe shkronjat
 • Zëvendësoni logon me tuajin
 • Domeni personal

Pabbly

Shtë një zgjidhje e thjeshtë e marketingut me email që nuk kërkon hostim ose konfigurim të komplikuar. Ajo ka një ndërtues të integruar të modeleve të emailit që ju lejon të krijoni email tërheqës. Ju mund të dërgoni postë elektronike me shumicë ose duke u lidhur përmes një Protokolli të Transferimit të Postës së Thjesht (SMTP) të jashtme ose përmes SMTP të integruar. Pabbly menaxhon listën e pajtimtarëve tuaj, dhe gjithashtu vjen me një redaktues tërheqës dhe rënie përmes të cilit mund të vendosni rregulla automatizimi për dërgimin e postave elektronike.

Karakteristikat kryesore

 • Pastrues MX
 • Rritja e kapjes së plumbit
 • Formularët e pajtimit
 • Menaxhimi i listës
 • Auto-responders
 • Rrugëzimi SMTP

Si të krijoni një listë me email (merrni më shumë pajtimtarë)

Një listë e-mail përfshin të gjitha adresat e postës elektronike që i blini duke u angazhuar me klientët e mundshëm me kalimin e kohës. Lista mund të zvogëlohet nëse klientët nuk abonohen në gazetat tuaja ose rriten nëse më shumë klientë të mundshëm përfshihen me përmbajtjen dhe postën elektronike. Si tregtar, duhet të siguroheni që rregullisht të shtoni kontakte të reja në listën tuaj të emailit për të arritur më shumë njerëz. Sa më i madh numri i klientëve në listën tuaj të postës elektronike, aq më të mira janë shanset e angazhimit dhe konvertimit. Por një sfidë e zakonshme midis tregtarëve është të krijoni strategji që mund të ndihmojnë në fitimin e më shumë pajtimtarëve.

Ndërtimi i një liste mbresëlënëse të postës elektronike është një proces delikat dhe kërkon shumë kohë. Këtu janë disa këshilla për të krijuar listën më të mirë të postës elektronike nga e para.

 • Krijoni një formë pop-up që lejon klientët tuaj të ndajnë informacionin e kontaktit dhe të regjistrohen në listën tuaj
 • Krijoni një buton CTA të personalizuar për çdo postim në blog ose faqe në internet
 • Arrijë vizitorëve me sondazhe të personalizuara pop-up
 • Krijoni përmbajtje unike të postës elektronike
 • Inkurajoni pajtimtarët të ndajnë email duke përfshirë butonat e mediave sociale
 • Dërgoni përmbajtje të personalizuar bazuar në Persona të ndryshëm të përdoruesit
 • Krijoni faqe ulje të personalizuara për të tërhequr një bazë më të gjerë klientësh
 • Vendosni buletinin tuaj të postës elektronike në median sociale me një CTA të vendosur strategjikisht
 • Optimizoni faqen tuaj te internetit për mesazhe optike

3 mjetet kryesore të ndërtimit të listës së postës elektronike

Për të tërhequr një audiencë më të madhe për biznesin tuaj, përparësia juaj e parë duhet të jetë ndërtimi i një liste shteruese të postave elektronike. Kur shkruani një postim në blog ose krijoni ndonjë lloj tjetër përmbajtjeje, njerëzit në listën tuaj të postës elektronike janë të parët që e shohin atë.

OptinMonster

Mjeti ju lejon të vendosni mesazhe optike në disa vende në blogun tuaj për t’i kthyer vizitorët tuaj në pajtimtarë. Ajo gjithashtu ofron një veçori të përparuar që rrit shndërrimet në plumb përmes përmbajtjes së personalizuar. OptinMonster është përdorur nga mbi 700,000 faqe interneti, pasi mjeti i tij i kapjes së plumbit ka shumë karakteristika të dobishme.

Karakteristikat kryesore

 • Format optike të përfshira
 • Redaktori vizual tërheq-dhe-lësho
 • Temat e personalizueshme
 • Ritransimi dhe ridrejtimi
 • Pult intuitiv
 • Automatizimi i avancuar i synimeve

Unbounce

Me mjetin e ndërtimit të listës së emailit, mund të krijoni faqe të optimizuara të uljes për të tërhequr më shumë vizitorë dhe për ta bërë biznesin tuaj të lulëzojë. Ndihmon në shndërrimin e më shumë prirjeve në klientë dhe regjistrimet përmes hekurave të synuar ngjitës. Të gjitha tiparet e mjetit janë të dokumentuara mirë, dhe e gjithë platforma është e lehtë për t’u përdorur. E vetmja gjë që duhet të bëni për të filluar është të regjistroheni në një provë falas dhe të krijoni faqen tuaj të uljes. Shtë e përkryer për të gjitha llojet e bizneseve të tilla si faqet e internetit të tregtisë elektronike apo edhe agjencitë.

Karakteristikat kryesore

 • 100+ shabllone të faqes së uljes
 • Dizajnoni faqe sipas preferencës tuaj
 • Përgjegjës celular
 • Publikoni në domen
 • Publikoni në WordPress
 • Fonts të integruara të Google
 • Optimizues automatik i imazhit

Sleeknote

Mjeti është më i miri për dyqanet e tregtisë elektronike të mesme dhe të mëdha dhe bizneset SaaS, por mund të përdoret nga të gjitha bizneset në internet. Sleeknote është një ndërtues pop-up që ju ndihmon të mbledhni adresat e-mail dhe të rritni shitjet me pop-up-et e personalizuara të faqes në internet. Meqenëse çdo segment i popullatës së synuar ka një person të veçantë blerës, pop-up-et në Sleeknote tregojnë saktësisht se ku klientët e mundshëm janë në udhëtimin e tyre për blerje. Ju mund të parandaloni çështjet e braktisjes së karrocave dhe të mblidhni adresa të postës elektronike përmes programeve në kohë.

Karakteristikat kryesore

 • Testimi A / B
 • Raportimi i Analitikës
 • Menaxhimi i pajtimtarëve
 • Forma online
 • Shpërndarja e plumbit
 • Segmentimi i plumbit

FAQs

Farë është marketing në email?

Marketingu me email përfshin procesin e dërgimit të postave elektronike për të promovuar produkte ose shërbime për klientët e mundshëm. Shtë një strategji efektive e marketingut dixhital që ndihmon një biznes të lidhet me drejtuesit dhe t’i shndërrojë ato në klientë.

Sa kushton marketingu me email?

Një biznes i mesëm mund të presë të shpenzojë rreth 1.000 dollarë në muaj në baza mesatare nëse është duke përdorur një platformë të marketingut me email. Shuma e saktë varet nga industria, produktet ose shërbimet që shesni, qëllimet tuaja të marketingut dhe përqindja e të ardhurave të krijuara në internet. Në fund të fundit, ju duhet të krijoni një buxhet të marketingut me email për të përcaktuar kostot e sakta.

Si mund të marr 1000 pajtimtarët e parë?

Për të tërhequr 1000 pajtimtarët tuaj të parë, duhet të krijoni faqe tërheqëse tërheqëse të personalizuara. Atëherë, ju duhet të jepni arsye për vizitorët tuaj që të pajtohen që mund të jenë në formën e infografikëve, videove dhe shumë më tepër. Pa përmbajtje cilësore, askush nuk do të interesohet të lexojë ato që ju ofroni, kështu që ju duhet të prodhoni përmbajtje të nivelit të lartë. Gjithashtu, do t’ju duhet të promovoni markën tuaj dhe të rrisni shikueshmërinë e saj në mënyrë që vizitorët të kenë më shumë shanse të regjistroheni në listën tuaj të emailit.

Si mund të mbledh ligjërisht adresat e postës elektronike?

Ju mund të mblidhni adresa të postës elektronike përmes mjeteve të ligjshme duke synuar reklama në Facebook, pop-up, dhe video falas tutoriale, ose duke promovuar buletinin tuaj të postës elektronike në të gjithë faqen e internetit. Ju mund të organizoni konkurse ose të ofroni burime falas që janë të rëndësishme për popullatën tuaj të synuar.

A mund të dërgoj email marketing për klientët e mi?

Ligjet ndryshojnë nga një vend në tjetrin. Shpesh tregtarët duhet të marrin një lloj leje. Ekzistojnë dy lloje të lejeve: të nënkuptuara dhe të shprehura. Leja e nënkuptuar do të thotë që mund të arrini tek ata njerëz që kanë tashmë një lidhje me ju. Nëse nuk e keni atë, duhet të merrni një leje të shprehur. Grantedshtë dhënë kur dikush ju lejon t’u dërgoni atyre email marketing duke vënë vullnetarisht adresën e tyre të emailit në një formë pajtimi.

Si mund të filloj një email marketing?

Për të filluar një fushatë të marketingut me email, duhet të zgjidhni një ofrues të shërbimit të marketingut me email. Pas kësaj, duhet të mbledhni kontakte dhe të ndërtoni listën tuaj të postës elektronike. Këto kontakte shtohen më pas në llogarinë tuaj të marketingut me email; pas së cilës ju kërkohet të krijoni një email të mirëpritur duke përdorur një shabllon. Pas kësaj, ju duhet të shkruani një linjë bindëse të temës dhe ta shikoni paraprakisht përpara se ta dërgoni në listën tuaj të kontakteve.

A mund të bëj shërbime të mëdha për marketing me email nga llogaria ime Gmail ose Outlook?

Dërgimi i postave elektronike me shumicë me Gmail dhe Outlook është i mundur, por ka shanse të mëdha që ato të shënohen si spam. Për më tepër, nuk do të jeni në gjendje të shikoni statistikat e fushatës suaj.

përfundim

Nëse jeni pronar i një biznesi ose krijues i përmbajtjes i cili sapo fillon me marketing me email, atëherë ekzistojnë disa shërbime dhe programe të dobishme të marketingut me email që mund ta bëjnë jetën tuaj të lehtë. Por para se të zgjidhni midis tyre, duhet të përcaktoni kërkesat tuaja dhe buxhetin për fushatën tuaj.

Shpresojmë që ky udhëzues t’ju ndihmojë të merrni vendimin e duhur për biznesin tuaj!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map