Pritja më e mirë e WordPress në Ueb

Sektori i të dhënave

Në këtë udhëzues ne kemi mbledhur dhe analizuar të dhëna nga tre burime:


 • sondazh i profesionistëve të WordPress (176 përgjigje)
 • përpiluar rekomandime nga blogerët më të mirë (71 blogerë)
 • analizuar të dhënat nga rezultatet më të mira të kërkimit (vlerësimi i kompanive nga 50 rezultatet më të mira të kërkimit)

Ky informacion do t’ju japë një kuptim të qartë se cila kompani e mbajtjes së uebit është zgjidhja më e mirë.

3 zgjedhjet kryesore në bazë të rezultateve të anketës

Bluehost

66 herë
rekomanduar

Vleresim mesatar
4.19

GoDaddy

54 herë
rekomanduar

Vleresim mesatar
3.31

SiteGround

20 herë
rekomanduar

Vleresim mesatar
4.58

Mbani në mend se sa më e madhe të jetë ndërmarrja, aq më shumë mendime do të merrni dhe që mund të ndikojnë në vlerësimin mesatar të kompanisë. Me këtë në mend, këtu janë madhësitë e kompanive të përmendura më lart:

 • BlueHost – 2.156.823 domen të pritur
 • GoDaddy (një kompani regjistruese kështu që jo të gjitha fushat janë uebfaqe aktuale) – 43,163,218 domenë të pritur
 • SiteGround – 1,900,000 domenë të pritur

Të dhënat e mbledhura nga Webhostinggeeks.com më 9 qershor 2018

Detaje të rezultateve të anketës


Diagramë

Opinione + rekomandime

vlerësim

Bluehost

67

4.23

GoDaddy

57

3.31

SiteGround

24

4.58

Hostgator

18

3.95

Pritja për lëvizje

15

4.43

LiquidWeb

4

4.39

a2 Hosting

3

4.52

Dreamhost

3

4.27

NeamCheap

3

4.02

WebHostingHub

2

4.19

iPage

2

3.91

Një Portokalli e Vogël

2

3.58

1 dhe 1

1

3.03

Mendimi i ekspertëve të WordPress (Sondazh – 176 përgjigje)

Sondazhi ishte shumë i drejtpërdrejtë. Ne kemi kërkuar ekspertë të rekomandojnë një kompani pritëse WordPress nga lista ose të përfshijë një tjetër nëse nuk është në listë. Ne kemi kërkuar dy opsione Kompanitë e Ndara WordPress dhe Menaxhuar WordPress. Mbani në mend se disa kompani të mbajtura në internet ofrojnë shërbime të përbashkëta dhe të menaxhuara WordPress. Ndarja e përbashkët e shpenzimeve kushton më pak dhe do të jetë e mjaftueshme për të filluar dhe drejtuar një blog ose uebfaqe. Sapo rritet trafiku i faqes tuaj, ju mund të duhet të kaloni në pritjen e menaxhuar (por nuk kërkohet). Nëse dëshironi të përfshini mendimin tuaj ndiqni këtë lidhje.

36

GoDaddy

32

Bluehost

23

SiteGround

14

Në lëvizje

10

Hostgator

51

tjetër

Rekomandimi i blogerëve kryesorë (71 mendime)

Ne kemi rishikuar faqet e internetit të blogerëve më të mirë dhe kemi kontrolluar se cilat kompani mbajtëse të WordPress ata përdorin dhe rekomandojnë. Ju mund të kontrolloni listën e blogerëve këtu, dhe rezultatet e kësaj analize më poshtë.

35

Bluehost

21

GoDaddy

8

Hostgator

3

Dreamhost

2

hostmaster

12

tjetër

Vlerësimi nga 50 rezultatet më të mira të kërkimit

Ne kemi marrë listën e të gjitha kompanive që përmendëm në anketim dhe kemi mbledhur rezultatet e tyre të vlerësimit nga 50 rezultatet më të mira të kërkimit në Google. Ju mund të shihni të dhënat e mbledhura këtu dhe më poshtë është informacioni me vlerësimet mesatare të mbledhura.

Mbani në mend se disa nga informacionet vijnë nga faqet e internetit, ku njerëzit paraqesin vlerësimet e Redaktorit. Kjo do të thotë mendim dhe vlerësim i një personi në lidhje me një kompani të caktuar. Por, disa site mbledhin vlerësime dhe vlerësime të përdoruesve që mund të pasqyrojnë opinionin publik.

4.58

SiteGround

4.52

a2 pritjeje

4.43

Në lëvizje

4.39

LiquidWeb

4.27

Dreamhost

4.19

Bluehost

Informacion shtesë për tu kontrolluar

çmim

Si rregull, do të përfundoni duke paguar diku rreth 5-15 dollarë në muaj për planin tuaj të përbashkët të hostimit të WordPress, plus tarifën tuaj të regjistrimit vjetor të domain. Ju mund të gjeni marrëveshje dhe oferta fantastike që shkojnë deri në 1.00 $ / muaj për mbajtjen në internet. Nëse lexoni Kushtet dhe Kushtet e këtij lloji të ofertës, do të kuptoni se ky është një çmim promovimi nëse regjistroheni për pako të shumë viteve. Pas kësaj periudhe, norma zakonisht do të rritet. Unë kam parë njerëz të kapur në befasi kur të vijë data e rinovimit, kështu që ne duam që ju të jeni të vetëdijshëm për këtë. Nëse dëshironi të shkoni në planet e pagesave mujore, atëherë kontrolloni ose udhëzoni për planet më të mira nga muaji në muaj i WordPress.

Garanci për kthimin e parave

Shumica e kompanive ofrojnë periudha të caktuara të shlyerjes (30, 45, 90 ditë) dhe në atë periudhë do të merrni një rimbursim të plotë. Ju mund të shihni pretendimet e “Garancisë së kthimit të parave të para” nga disa kompani. Zakonisht, kjo do të thotë që ju do të merrni shumën prorated pasi të kalojë periudha e sugjeruar. Sigurohuni që të lexoni “Kushtet e Shërbimit” të tyre.

mbështetje

Në ditët e sotme shumica e kompanive ofrojnë mbështetje teknike 24 orë në ditë, 7 ditë në javë. Sidoqoftë, është gjithmonë mirë t’i provoni ato përmes postës elektronike në mesnatë dhe natën e së shtunës, mëngjeset e së dielës, etj. Kontrolloni se sa kohë zgjasin për t’u përgjigjur. Përveç shpejtësisë së përgjigjeve, kontrolloni nëse ato janë teknikisht të aftë. Ju nuk do të dëshironit të regjistroheni me një host që operohet nga një bandë e shitësve që dinë vetëm si të shesin dhe jo të rregullojnë problemet.

Instaloni me një klik

Ndërsa secili host ka panele të ndryshme kontrolli, procesi i instalimit të WordPress do të jetë i ngjashëm. Shumica e ofruesit të pritjes ofrojnë instalimin me një klikim të WordPress, dhe do ta kesh shumë të lehtë ta vendosësh atë. Zakonisht, do të shihni një ikonë në panelin e kontrollit të hostit që thotë “Instaloni WordPress”. dhe është aq e thjeshtë sa të klikosh atë ikonë dhe të ndjekësh udhëzimet hap pas hapi për të instaluar versionin e fundit të WordPress.

uptime

Shumica e kompanive do të ofrojnë 99.9% ose 100% me kohë. Realiteti është se çdo serveri ka nevojë për kohë për të ristartuar dhe rregulluar dështimet eventuale të harduerit. Ju duhet të kuptoni se 0.01% e kohës së ndërprerjes do të thotë që serveri juaj mund të jetë i padisponueshëm rreth tetë orë e gjysmë gjatë rrjedhës së një viti. Kështu që, 99.9% nuk ​​është ndonjë kompani e çmendur me numër të lartë që ju premton, si fakt, ai numër duhet të jetë edhe më i lartë. Realiteti është se serverët janë copa harduerësh dhe, megjithëse mjaft të besueshëm, kanë nevojë për mirëmbajtje herë pas here.

Shpejtësia e ngarkesës

Shpejtësia e faqes suaj të internetit është thelbësore, dhe Google njoftoi që shpejtësia e faqes do të ketë një ndikim në renditjen e kërkimit. Nëse kërkoni në Internet, mund të gjeni disa faqe që kryejnë teste shpejtësie të kompanive të ndryshme pritëse. Këto teste janë të dobishme, por rezultatet mund të ndryshojnë pasi që të gjitha këto teste të bëra bazuar në performancën e një uebsajti të vetëm që priti në serverin e vetëm të ofruesit të pritjes. Kështu, këto teste janë të padobishme dhe nuk ju japin asnjë vlerë pasi nuk dini se si do të funksiononte faqja juaj. Pasi të keni krijuar faqen tuaj në internet me ofruesin e hostit që ju zgjidhni, do të ishte të kontrolloni faqen tuaj të internetit dhe të punoni për përmirësimin e këtij faktori. Këtu janë disa mjete falas që mund të përdorni për të provuar shpejtësinë tuaj Loadimpact, Pingdom, Google PageSpeed.

backups

Një gjë që duhet t’i kushtoni vëmendje është një kopje rezervë. Mund të ketë një ndryshim të madh midis opsioneve rezervë të hosteve në internet. Shtë e rëndësishme të keni një plan të mirë rezervë, kështu që zgjidhja më e mirë do të ishte një host që kryen kopje rezervë të përditshme. Mundësia më e keqe do të ishte të shkonit me një host që nuk ka plan rezervë. Shumë hostë të internetit ofrojnë kopje rezervë për ndonjë tarifë shtesë, kështu që kontrolloni. Nëse çmimi duket i arsyeshëm, atëherë më së shumti ia vlen kostoja. Mos harroni, nëse faqja juaj e internetit zvogëlohet dhe nuk keni kopje rezervë, nuk ka asnjë mënyrë për ta rikthyer atë. Për të përsëritur edhe një herë: kopjimi i rregullt është i domosdoshëm!

Certifikatë SSL

Nëse po planifikoni të shisni mallra ose shërbime përmes faqes tuaj të internetit, mund të dëshironi të shihni nëse host-i i uebit ju lejon të vendosni SSL (Secure Sockets Layer). Ju mund ta keni parë këtë në faqet e tjera ku adresa e tyre në internet fillon me një “https: //” në vend të “http: //”. Certifikata SSL do të jetë e nevojshme nëse planifikoni të mblidhni informacione për pagesa të kartave të kreditit. Por, pasi Google njoftoi se ata do të përdorin “https: //” si një faktor renditje, kjo do të thotë që faqja juaj e internetit mund të renditet më e lartë nëse e përdorni atë, gjithnjë e më shumë site filluan të kalohen në sigurime të lidhjeve. Kështu, është e rëndësishme të kontrolloni nëse është në dispozicion para se të angazhoheni për hostin.

Vendndodhja e serverëve

Nëse nuk qëndroni në SH.B.A., ju keni mundësinë për të pritur faqen tuaj me një ofrues lokal. Mund të jetë më e lehtë të merreni me mbështetje dhe t’i kontaktoni ato përmes telefonit ose një vizitë nëse është e nevojshme. Interneti është global, dhe ju mund të hapni çdo faqe në internet pa marrë parasysh se ku ndodhet. Për shembull, nëse një sit ka një adresë në internet në Francë, kjo nuk do të thotë se uebfaqja është në të vërtetë në një server të vendosur në Francë. Megjithëse të dhënat udhëtojnë me shpejtësi të madhe, gjithmonë do të ketë një vonesë më të madhe në kohë me distancë më të madhe midis një serveri dhe kompjuterit të përdoruesit. Zgjidhja më e mirë do të ishte gjetja e faqes tuaj në një server që është më i afërt me audiencën tuaj. Kështu që mos harroni të kontrolloni se ku vendos hosti në internet serverët e tyre.

Pasqyrë e shpejtë e 3 zgjedhjeve të para

Bluehost

Bluehost

66 herë
rekomanduar

Vleresim mesatar

4.19

BlueHost është rritur krah për krah me internetin. E themeluar në vitin 1996, është një nga kompanitë më të mëdha pritëse në botë, dhe shumë blogerë të lartë e rekomandojnë atë. Tani në pronësi të Endurance International Group, kompania pret më shumë se dy milion faqe interneti.

rekuizitë

 • cPanel i personalizueshëm
 • kohë e mirë
 • mbështetje e madhe
 • host i specializuar në WordPress

Cons

 • karakteristika të kushtueshme shtesë
 • mungesa e opsioneve për ndërtuesit e faqeve në internet
 • çmimi i paqartë për planet e pritjes

çmim

Pritja e përbashkët (e drejtë për WordPress) me ofertë me zbritje: Plani fillestar duke filluar nga 2.75 $.

Shënim: Paketat e pritjes kanë një normë të reduktuar për blerësit për herë të parë dhe kanë kufizime kohore.

GoDaddy

Godaddy

54 herë
rekomanduar

Vleresim mesatar

3.31

E themeluar në vitin 1997, GoDaddy filloi si një regjistrues domeni dhe u shpërnda në web hosting. Sot, është regjistri i vetëm më i madh i akredituar nga ICANN, duke shërbyer më shumë se 12 milion konsumatorë. GoDaddy është gjithashtu i famshëm për reklamat e tij Super Bowl dhe NASCAR. Nuk ka asnjë mohim se është gjigandi në industrinë e pritjes.

rekuizitë

 • shumë plane pritjeje
 • kohë e shkëlqyeshme
 • Serverë Windows dhe Linux për të gjitha planet

Cons

 • ndërtues i paguar i faqes në internet
 • adresa të kufizuara të postës elektronike
 • up-shitje të pamëshirshme

çmim

Pritja me WordPress me ofertë të zbritur: Plani themelor duke filluar nga 3,99 $.

Shënim: Paketat e pritjes kanë një normë të reduktuar për blerësit për herë të parë dhe kanë kufizime kohore.

Siteground

SiteGround

20 herë
rekomanduar

Vleresim mesatar

4.58

Në 2004, SiteGround në pronësi private u themelua në një dhomë konvikte nga një grup magjistarësh të teknologjisë universitare. Një lojtar global, selia e SiteGround vendosur në Bullgari, i cili quhet Lugina e Silikonit të vendeve të Bllokut Lindor. Kompania ka serverë në Chicikago, Amsterdam dhe Singapor. Shtë e vështirë të gjesh ankesa për këtë
mikpritës; klientët zakonisht janë shumë të kënaqur me shërbimin.

rekuizitë

 • shërbim i shkëlqyer mbështetës
 • kohë e lartë
 • ju mund të zgjidhni një vendndodhje të serverit
 • duke përdorur ndërtuesin e faqes Weebly

Cons

 • hapësirë ​​e kufizuar në disk për planin më të vogël të shtrenjtë, të mbajtjes së përbashkët
 • asnjë emër domain falas

çmim

Pritja e përbashkët (e drejtë për WordPress) me ofertë të zbritur: Plani i StartUp duke filluar nga 3,95 $.

Shënim: Paketa e hostimit reflekton 60% zbritje të afatit të parë për blerësit për herë të parë.

Ofruesit shtesë të pritjes së WordPress

GreenGeeks

GreenGeeks

GreenGeeks u themelua në vitin 2008 në Kaliforni. Shtë një nga kompanitë më transparente që kemi hasur dhe GreenGeeks siguron informacion të drejtpërdrejtë në lidhje me shërbimet e saj. Asgjë nuk fshihet në shtyp të vogël.

Nëse ndani shqetësimin tonë për mjedisin, do të jeni të lumtur të dini se serverët GreenGeek janë me energji prej 300 përqind të erës. Kjo i vë ata në krye të kompanive më pritëse për mjedisin.

rekuizitë

 • një nga mikpritësit më të vetëdijshëm ekologjikisht
 • 99,99 përqind në kohën e duhur
 • tabelë e hijshme
 • një hyrje për gjithçka

Cons

 • mungesa e mbështetjes së komunitetit
 • kohët e ngarkesës jo konsistente
 • pamundësia për të marrë hyrje të veçantë cPanel

çmim

Pritja me WordPress me ofertë me zbritje: Plani starter duke filluar nga 3,95 $.

Shënim: Paketat e pritjes kanë një normë të reduktuar për blerësit për herë të parë dhe kanë kufizime kohore.

Kinsta

Kinsta

Kinsta është një ofrues premium i menaxhuar me WordPress të menaxhuar me një infrastrukturë të mundësuar nga Google Cloud Platform. Ata kanë qenë në biznes për mbi pesë vjet, duke ofruar shërbime të nivelit të lartë. Pritja e tyre është e përshtatshme për një gamë të gjerë përdoruesish, përfshirë bizneset e vogla dhe ndërmarrjet e trafikut të lartë.

Kinsta ka shumë karakteristika të jashtëzakonshme, përveç arkitekturës së tyre ngulitëse të shpejtë dhe rrjetit të sigurisë së lartë, ata kanë një ekip mbështetës të ekspertëve të WordPress që punojnë rreth orës dhe ata kanë ndërtuar MyKinsta, pultin e tyre të menaxhimit të faqes nga toka lart.

rekuizitë

 • kontrolle të rregullta kohore, backup të plotë të përditshëm, skanim të malware, garanci falas për rregullimin e hackeve
 • Paneli i menaxhimit të sitit i krijuar me porosi
 • SSL falas
 • CDN falas
 • Hyrje në SSH
 • migrime falas

çmim

Planet e Kinsta fillojnë nga 30 dollarë. Ata ofrojnë 2 muaj pushim në të gjitha abonimet vjetore.

përfundim

Gjetja e ofruesit më të mirë të mbajtjes në internet të WordPress për faqen tuaj të re mund të jetë pak sfiduese. Sidomos nëse disa nga terminologjitë e përfshira janë të reja për ju. Shpresojmë që informacioni i mësipërm do t’ju ndihmojë të zgjidhni hostin më të besueshëm dhe me reputacion të WordPress bazuar në të gjitha të dhënat që kemi mbledhur. Secila nga tre kompanitë më të mira pritëse të WordPress ofron shërbim dhe ndihmë të jashtëzakonshme. Mos hezitoni të na kontaktoni nëse keni ndonjë pyetje pasi ne kemi testuar të gjithë ofruesit kryesorë të pritjes në industri.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map