Mjetet më të mira të menaxhimit të mediave sociale 2020

Nëse jeni duke drejtuar një uebfaqe ose biznes dhe kërkoni mjetet më të mira për menaxhimin e mediave sociale në vitin 2020, ju keni ardhur në vendin e duhur. Fushatat tuaja për marrëdhënie me publikun mund të jenë shumë më të suksesshme nëse vendosni të përdorni këto mjete të marketingut në mediat sociale.


Ato janë krijuar për të lejuar bizneset të ngushtojnë audiencën e tyre duke synuar llojet specifike të konsumatorëve me mesazhe të përqendruara. Nëse përdoret me taktika më tradicionale të marrëdhënieve me median, shanset tuaja për të zgjeruar shtrirjen tuaj organike dhe për të tërhequr një audiencë më të madhe papritmas duken shumë më mirë.

Shtë e rëndësishme të kalosh nëpër këto mjete dhe të kuptosh se çfarë mund të bëjnë në mënyrë që të krijosh mjetin përfundimtar të komunikimit të marketingut për kompaninë tënde. Ju mund të shfrytëzoni potencialin e këtij mjeti për të mbuluar mbulimin e shtypit të përgjithshëm dhe për ta ushqyer atë direkt në rezultatet e mediave tuaja sociale. Secili mjet është i ndryshëm, dhe mund të ndihmojë në publikimin, planifikimin dhe planifikimin e përmbajtjes së mediave sociale në momentin e duhur për të plotësuar marketingun tuaj dhe strategjitë më të gjera të marrëdhënieve me publikun.

Unë kam një përmbledhje të shkëlqyeshme për ju, duke përfshirë mbi 20 mjete të ndryshme me të gjitha tiparet kryesore që duhet të dini. Pavarësisht nëse keni nevojë për një planifikues të postës, aplikacionin më të mirë të planifikimit, ose thjesht doni të dini se cili është mjeti më i mirë për menaxhimin e mediave sociale, ky përmbledhje mund të ndihmojë.

3 mjetet më të mira të mediave sociale – maj 2020

REKOMANDUAR
Logoja e bishtit të borësTailwind është mjeti më i mirë i planifikimit të mediave sociale.vizitë
Tailwind
Logo SocialPilotSocialPilot është mjeti më i mirë për ekipe dhe agjensi.vizitë
SocialPilot
Logoja e buferitzbutës është mjeti më i mirë për menaxhimin e mediave sociale miqësore.vizitë
zbutës

20 mjetet më të njohura të menaxhimit të mediave sociale

Kunjat e figurës anësore

Kur bëhet fjalë për të zgjedhur mjetet më të mira të menaxhimit për mediat sociale, është thelbësore që ju të zgjidhni mjetin që i përshtatet qëllimeve të biznesit tuaj dhe nevojave të ekipit tuaj në mënyrë perfekte.

Këto mjete nuk janë të dizajnuara për të siguruar një mrekulli por për të ndihmuar ekipin tuaj të marrë biznesin tuaj atje ku duhet të jetë, sipas rendit të madh të gjërave. Meqenëse ekzistojnë qindra mjete në internet, unë kam ardhur me një listë të 20 mjeteve më të mira (SMM) që do të japin rezultate në mënyrën më të matshme dhe efektive.

1. Bufer – mjeti më i mirë për përdorimin e mediave sociale të përdorimit
2. Hootsuite – mjeti më i mirë për menaxhimin e profileve të mediave sociale
3. Sprout Social – mjeti më i mirë për ndërtimin e marrëdhënieve
4. Agorapulse – programi më i mirë për sinkronizimin e profileve në kohë reale
5. Sendik – programi më i mirë i menaxhimit të mediave sociale për vetëdijen e markës
6. eClincher – mjeti më i mirë shoqëror për rritjen e markës tuaj
7. SocialPilot – mjeti më i mirë për ekipet dhe agjensitë
8. CoSchedule – mjeti më i mirë për organizimin e marketingut
9. MavSocial – platforma më e mirë vizuale SMM
10. Miqtë + Unë – mjeti më i mirë për rritjen e angazhimit
11. Crowdfire – programuesi më i mirë i mediave sociale
12. MeetEdgar – mjeti më i mirë i automatizimit të menaxhimit të mediave sociale
13. Post Planner – mjeti më i përballueshëm për rritjen e angazhimit
14. Bailwind – mjeti më i mirë i planifikimit të mediave sociale për Pinterest
15. Më vonë – platforma më e mirë e marketingut për Instagram
16. Snaplytics – aplikacioni më i mirë i menaxherit të mediave sociale për Snapchat
17. HubSpot – softuer më i mirë për marketing, hyrje dhe shërbime hyrëse
18. Falcon – platforma më e mirë e marketingut në mediat sociale
19. Oktopost – platforma më e mirë e menaxhimit të mediave sociale B2B
20. SocialHub – programi më i mirë i menaxhimit të mediave sociale për monitorim
zbutës

Faqja kryesore e bufferit

Sipas shumë ekspertëve në fushën e biznesit, Buffer është një nga mjetet më të mira të menaxhimit të mediave sociale përreth. Ajo u siguron përdoruesve një nivel të lartë lehtësish dhe qartësie të nevojshme për të arritur qëllimet e tyre të biznesit.

Avantazhi që Buffer ka mbi të gjitha mjetet e tjera të ngjashme është se lejon përdoruesit e tij të përdorin ndërfaqen e tij për të menaxhuar të gjitha llogaritë e tyre në median sociale. Një përdorues mund të rivarros, planifikojë dhe krijojë postime, të caktojë detyra dhe leje të ndryshme për anëtarët e ekipit, etj.

Ka tre seksione të ndryshme për të ndihmuar përdoruesin të lundrojë më lehtë. Seksioni i parë është Publikimi, ku mund të bëni postime direkte dhe të lini komentet e para. Seksioni i dytë është Përgjigja, të cilën mund ta përdorni për të mbajtur të gjitha konvertimet tuaja në një vend dhe për të fituar para përpjekjet tuaja në media sociale. Seksioni i tretë është Analizoni, i cili do t’ju ndihmojë të merrni raporte të hollësishme për të matur performancën tuaj. Sshtë aplikacioni më i mirë i planifikimit që lejon integrimin e thjeshtë të aplikacioneve. Especiallyshtë veçanërisht efektive për marketing në Instagram pasi lejon përdoruesit të postojnë direkt në faqe dhe të lënë komentin e parë – një mashtrim jashtëzakonisht i efektshëm i zgjuar i marketingut social. Gjithashtu, mund të shtoni me lehtësi një tjetër targë hashtags ose lidhje me përmbajtje të jashtme pa vuajtur dënime në Instagram për ridrejtim.

Karakteristikat kryesore

 • RSS ushqen lidhjen
 • Analitika informuese sociale
 • Postime të shumta dhe tweet
 • Ndarja e profilit social
 • Menaxhimi i profilit
 • Ndarja e formatit të shumë mediave
 • Analitika dhe pasqyra
 • Mbështetje iOS dhe Android
 • Bashkëpunim ekipor
 • Planifikimi i personalizuar
 • Buferimi standard

Çmimeve

 • Prove falas
 • Individuale – Falas
 • Mrekullueshëm – 10 dollarë në muaj
 • E vogla – 99 $ / muaj
 • E mesme – 199 $ / muaj
 • Të mëdha – 399 dollarë në muaj

HootSuite

Faqja kryesore e Hootsuite

Hootsuite është një program i jashtëzakonshëm i menaxhimit të mediave sociale që vepron si një tabelë që ju mund të përdorni për të menaxhuar profile të shumta të mediave sociale njëkohësisht. Përveç ndërfaqes miqësore për përdoruesit, bizneset mund të përdorin versionin e tyre falas për të lidhur deri në 3 profile të mediave sociale për t’i mbajtur të gjitha aktivitetet e lidhura në një vend. Shtë një veçori e përsosur për bizneset e vogla pasi që zakonisht kërkohet të përdorin disa llogari për të marrë duart e tyre në mundësi të lira PR.

Hootsuite siguron mundësinë e përdorimit të një programi botues falas, ku përdoruesit mund të krijojnë postime dhe të përdorin këtë mjet si një planifikues postimesh për të planifikuar lëshimin e këtyre postimeve nëpër kanale të ndryshme sociale, duke përdorur vetëm një burim kryesor për ta bërë atë. Në rast se një biznes ka një nevojë të shpeshtë për të krijuar postime të shpejta për të mbajtur audiencën e tyre të azhurnuar dhe të fejuar, Hootsuite ofron shtrirjen Hootlet Chrome – një veçori e shkëlqyeshme që lejon përdoruesin të ndajë çdo përmbajtje të rëndësishme për audiencën e tij me lehtësi dhe në kohë mënyrë.

Karakteristikat kryesore

 • Menaxhoni kontribues të shumtë
 • Mbledhja e të dhënave duke gjurmuar përmend markën
 • Përditësimet me një hap të shumëfishtë të rrjeteve
 • Optimizoni dorëzimin
 • Raportet e analizave sociale

Çmimeve

 • Profesionale – 19 dollarë në muaj
 • Ekipi – 99 dollarë në muaj
 • Biznes – 499 $ / muaj
 • Ndërmarrja – Sipas vlerësimit

Sprout Sociale

Sprout Faqja kryesore e faqes Sociale

Në të vërtetë ka një sasi të madhe mjetesh të softuerëve botues falas në internet, por asnjë nga këto mjete nuk është aq efektive sa Sprout Social. Avantazhi i saj më i madh, ai që siguron vlera reale për paratë tuaja, është aftësia për të përdorur një sistem të thjeshtë botimi për të postuar tweet dhe mesazhe nëpër platforma të ndryshme të mediave sociale.

Mjeti gjithashtu ofron raporte të hollësishme analitike që ju lejojnë të monitoroni dhe matni performancën tuaj. Ndërsa ky mjet shërben kryesisht për të mbështetur strategjinë tuaj të mediave sociale, është gjithashtu një mjet për të ndjekur kërkimet e monitoruara të fjalëve.
Ekzistojnë 3 lloje të planeve në dispozicion, Ekipi, Premium dhe Deluxe. Sprout Social mbështet Facebook, Google+, LinkedIn dhe Twitter, dhe është i pajtueshëm me CRM. Për t’i bërë gjërat edhe më mirë, ka një provë 30-ditore falas për të gjithë ata që duan të provojnë Sprout Social.

Karakteristikat kryesore

 • Inbox i zgjuar
 • i lëvizshëm
 • bashkëpunim
 • Botime
 • analitikë
 • Monitorimi
 • CRM sociale
 • Struktura e llogarisë

Çmimeve

 • Prove falas
 • Plani Premium – 99 dollarë për përdorues / muaj
 • Plani i Korporatës – 149 dollarë për përdorues / muaj
 • Plani i ndërmarrjes – 249 dollarë për përdorues / muaj

Agorapulse

Faqja kryesore e Agorapulse

Përmbajtja sociale ka nevojë për azhurnime të vazhdueshme për të qëndruar e rëndësishme dhe për t’u angazhuar sa duhet. Kjo është pikërisht ajo që Agorapulse ka të bëjë me të gjitha. Ai lejon përdoruesin të përdorë opsionin e mediave sociale për të mbajtur përmbajtjen e tyre të freskët dhe të azhurnuar. Përveç sinkronizimit të të gjitha profileve të mediave sociale në kohë reale, ky mjet fantastik i menaxhimit të mediave sociale kursen bisedat e vjetra dhe lejon përdoruesin të marrë çdo informacion, nëse është e nevojshme. Bizneset e përdorin atë më së shumti për të siguruar që nuk do të humbasin ndonjë cicërimë përkatëse, pëlqime, komente, etj. Agorapulse është gjithashtu një mjet matës i performancës, duke lejuar bizneset të ndjekin përpjekjet e tyre duke marrë raporte të personalizuara në PowerPoint.

Karakteristikat kryesore

 • Analitika në Facebook
 • Menaxhimi i Twitter
 • Funksionaliteti i ekipit
 • Pamja e kalendarit
 • Monitorimi në Instagram i hashtags dhe emri i emrit të markës
 • Raportet e avancuara të PowerPoint
 • Raportet e CSV
 • Planifikimi i përparuar dhe opsionet e radhës

Çmimeve

 • Prove falas
 • E mesme – 99 $ / muaj
 • Të mëdha – 199 dollarë në muaj
 • X-Large – 299 dollarë në muaj
 • Ndërmarrja – 499 dollarë në muaj

Sendible

Faqja kryesore e dërgueshme

E krijuar posaçërisht për markat me klientë të shumtë, Sendible është një mjet i shkëlqyeshëm për të shprehur markën tuaj për të rritur ndërgjegjësimin e markës. Sshtë një mjet plotësisht i optimizuar për marketing dixhital, i përdorur kryesisht nga tregtarët dixhital. Ajo ka të gjitha tiparet që një markë duhet të angazhohet me audiencën e synuar dhe t’i mbajë të angazhuar. Planifikimi dhe postimi i thjeshtë, renditja më e rëndësishme e përmbajtjes, postimi paraprakisht, rrobaqepësia e postës, këto janë vetëm disa nga veçoritë e jashtëzakonshme SMM që ofrojnë Sendible.

Megjithatë, gjëja më e mirë në lidhje me Sendible është funksionimi i saj i integruar që mbështet përdorues të shumtë. Bizneset përdorin Sendible për të përfshirë ekipe në nevojat e tyre në media sociale. Anydo anëtar i ekipit që punon në llogaritë e klientit ka qasje në përmirësimin dhe krijimin e posteve përkatëse. Shtë një mjet i shkëlqyeshëm SMM që përdorin shumica e bizneseve për të përmirësuar shërbimin e tyre ndaj klientit dhe efikasitetin e ekipit të shitjeve. Nxitja e shërbimit të klientit është një nga gjërat më të mira në lidhje me Sendible. Thënë thjesht, Sendible lejon që një biznes të zhyten thellë në grupin e konsumatorëve dhe të shikojë nëse strategjitë e tyre ofrojnë rezultatet e dëshiruara apo jo.

Karakteristikat kryesore

 • Botim i shumëfishtë i rrjetit social
 • Analizat dhe ndjekja e integruar
 • Ndërtesë e markës 360 shkallë
 • Monitorimi i reputacionit
 • Angazhimi i klientit
 • Brezi i plumbit
 • Programet e programit
 • Menaxhoni përdorues të shumtë dhe klientë

Çmimeve

 • Prove falas
 • Fillimi – 59 $ / muaj
 • Biznes – 99 dollarë në muaj
 • Korporata – 139 $ / muaj
 • Premium – 499 dollarë në muaj

eClincher

faqja fillestare eClincher

Shumë biznese luftojnë me përballimin e fushave të mëdha të punës kur bëhet fjalë për përpjekjet e menaxhimit të mediave sociale. Workshtë punë mjaft e lodhshme, veçanërisht për bizneset e vogla që operojnë me një buxhet të kufizuar.

Për fat të mirë, eClincher mund të ndihmojë në ndarjen e ngarkesës. Mjeti lejon kompanitë të menaxhojnë grupet, faqet dhe llogaritë e mediave sociale nëpër platforma të shumta në mënyrën më intuitive. Agjensitë e marketingut, ekipet, profesionistët, bizneset dhe menaxherët e mediave sociale përdorin të gjithë këtë mjet. Njësoj si shumë softuer të tjerë të menaxherit të mediave sociale, Clincher është i pajtueshëm me Blogger, YouTube, Pinterest, Instagram, LinkedIn, Facebook dhe Twitter. Sshtë një nga mjetet më të mira të planifikimit të mediave sociale për rritjen e markës tuaj dhe përmirësimin e përpjekjeve tuaja në lidhje me angazhimin, caktimin, raportimin dhe rrjetet. Shumica e kompanive e përdorin këtë mjet kur duan të ndajnë periodikisht përmbajtje të gjelbërta në platformat e shumta të mediave sociale. Për sa i përket angazhimit, eClincher lejon një biznes të mbledhë të gjitha njoftimet, komentet dhe mesazhet e mediave sociale dhe të ruajë atë përmbajtje në një vend për marrjen e lehtë. Ju mund të hyni në këtë bazë të përmbajtjes sa herë që keni nevojë të angazhoheni, të ndiqni, falënderoni ose t’i përgjigjeni audiencës tuaj.

Karakteristikat kryesore

 • Botim i avancuar
 • Posto automatikisht me radhë
 • Riciklimi i përmbajtjes
 • angazhim
 • Monitorimi i hashtagëve dhe fjalëve kyçe
 • Kurimi i përmbajtjes
 • Analizat e mediave sociale
 • Analizat në internet
 • Bashkëpunimi ekipor dhe agjensitë

Çmimeve

 • Prove falas
 • Individuale – 15 dollarë në muaj
 • Themelore – 40 dollarë në muaj
 • Kryeministri – $ 80 / muaj
 • Agjensia – 200 dollarë në muaj
 • Ndërmarrja – 1200 $ / muaj

SocialPilot

Faqja kryesore e SocialPilot

Nëse biznesi juaj kërkon një zgjidhje me kosto efektive dhe miqësore për përdoruesit SMM që ofron karakteristika të shumta, SocialPilot duhet të jetë opsioni juaj numër një. Shtë një suitë e shkëlqyeshme dhe e thjeshtë për t’u përdorur mjete për menaxhimin e mediave sociale, caktimin e postimeve, përmirësimin e angazhimit dhe analizimin e rezultateve për një performancë edhe më të mirë.

SocialPilot është një mjet i preferuar për të zgjedhur bizneset e vogla, profesionistët e biznesit, agjensitë e marketingut dhe ndërmarrjet e ndryshme. Përveç çmimeve konkurruese dhe dizajnit miqësor ndaj përdoruesit, mjeti SocialPilot lejon gjithashtu integrimin e qetë të llogarive sociale, ndërsa ofron një kontroll më të mirë për trajtimin e të gjitha detyrave thelbësore.

Ai gjithashtu lejon menaxhimin e markës, kurimin e përmbajtjes dhe caktimin e pjesës më të madhe, direkt nga programi. Përveç kësaj, SocialPilot ofron më shumë funksionalitete dhe karakteristika shtesë që përdoruesit duhet të kalojnë me lehtësi në pjesë të mëdha të të dhënave për të filtruar vetëm të dhënat më të rëndësishme. Vetëm kjo e bën përmbajtjen ripërtëritëse një shëtitje në park.

Karakteristikat kryesore

 • Planifikuesi i postimit paraprak
 • Ndërfaqja e vetme e rrjetit social
 • Kalendari i planifikimit të përparuar të mediave sociale
 • Markë me porosi në Facebook
 • Programimi me shumicë
 • Ekipet dhe bashkëpunimi
 • Sugjerime të përmbajtjes
 • Prurjet me porosi
 • Menaxhimi i klientit
 • Integrimi i shkurtimit të thellë të URL-së

Çmimeve

 • Prove falas
 • Plani Lite i SocialPilot – Falas
 • Plani individual – 10 $ / muaj
 • Plani profesional – 24 dollarë në muaj
 • Plani i Ekipit të Vogël – 40 dollarë në muaj
 • Plani i Agjencisë – $ 80 / muaj

CoSchedule

Faqja kryesore e CoSchedule

CoSchedule është një nga mjetet më të mira të menaxhimit të mediave sociale që ju lejon të punoni më të zgjuar sesa më shumë dhe të bëni më shumë me më pak. Campaigndo fushatë e marketingut kërkon një sasi të mirë përpjekjesh dhe organizimi. Ju mund ta bëni atë dhe më shumë duke e mbajtur të gjithë punën tuaj të lidhur me marketingun në një vend.

Ky është një mjet mjaft intuitiv që lejon bizneset të krijojnë marrëdhënie më të mira me klientët, klientët dhe audiencën e tyre.
Përveç mbulimit të të gjitha nevojave tuaja për menaxhimin e mediave sociale, ai gjithashtu i përshtatet nevojave tuaja të marketingut, duke përfshirë ngjarje, përmbajtje, postë elektronike, etj. Gjeni kohët më të mira për të postuar përmbajtjen tuaj, për të planifikuar promovimet tuaja, për të zhvilluar një model të ripërdorshëm për mediat sociale, dhe më shumë.

Karakteristikat kryesore

 • Analiza e fushatës
 • Menaxhimi i fushatës
 • Menaxhimi i përmbajtjes
 • Modele të personalizueshme
 • Raportimi dhe statistikat
 • Marketingu i rrjetit social
 • Integrimi i palëve të treta
 • Drag dhe Drop ndërfaqen
 • Analitika e angazhimit

Çmimeve

 • Essential + Requeue (Për solopreneurs) – $ 40 / muaj faturuar çdo vit
 • Rritja (Për fillestarët dhe agjensitë) – 60 dollarë / muaj faturohen çdo vit
 • Profesionale (Për tregtarët profesionistë) – 300 $ / muaj faturuar çdo vit
 • Ndërmarrja (Për ekipet e krijuara të marketingut) – duke filluar nga 1200 $ / muaj faturuar çdo vit

MavSocial

Faqja kryesore e MavSocial

Nëse keni nevojë për një mjet SMM i cili ju lejon të zhvendosni përqendrimin në visuals, MavSocial duhet të jetë opsioni juaj numër një. Moreshtë më shumë se një mjet, është një platformë e tërë që lejon përdoruesit të angazhohen me audiencën e synuar nëpër kanale të shumta të mediave sociale, duke përdorur vetëm një kuti sociale.

Sshtë një mjet i shkëlqyeshëm për monitorimin dhe ndjekjen e njoftimeve, mesazheve dhe bisedave sociale. Bizneset e përdorin atë për të shpërndarë punonjësit në mesazhe personale dhe për të parë komentet dhe përgjigjet e perspektivës nga profili ose platforma.
MavSocial përdoret më së shumti për etiketimin, renditjen dhe kërkimin e ndërveprimeve, si dhe për ritransmetim, pëlqim dhe postim të përgjigjeve.

Sidoqoftë, tiparet e saj më të forta lidhen me planifikimin dhe raportimin e përmbajtjes.
Ju mund ta përdorni atë për të krijuar fushata nëpër platforma të shumëfishta, rivendosni përmbajtjen për ripostimin / shpërndarjen dhe për të përdorur analitikën e saj të integruar për të matur performancën tuaj. Mjeti mbështet rrjete si Tumblr, YouTube, Instagram, LinkedIn, Twitter dhe Facebook.

Karakteristikat kryesore

 • Menaxhim intuitiv vizual i përmbajtjes
 • Fushata fleksibël për marketing
 • Publikim i përsosur i mediave sociale
 • Bashkëpunim gjithëpërfshirës
 • Paneli i sofistikuar dhe raportimi

Çmimeve

 • Prove falas
 • Edicioni i biznesit të vogël – falas
 • Zgjidhjet e ndërmarrjeve dhe agjencive – sipas vlerësimit

Miqtë + Me

Faqja kryesore e miqve

Një nga mënyrat më të mira për të dalë përpara kurbës së konkurrencës është rritja e vetëdijes për markën. Ndërsa ekzistojnë shumë mjete të mediave sociale që mund të ndihmojnë një markë të arrijë këtë qëllim të veçantë, asnjë prej këtyre mjeteve nuk ofron një sërë karakteristikash të tilla të dobishme si Friends + Me.

Përveç promovimit të markës, ky është një mjet në rritje i angazhimit që është krijuar për të ndihmuar një biznes të arrijë audiencën më të gjerë, por, më e rëndësishmja, lidhet me ata audiencë në mënyrën e duhur dhe kuptimplote.

E thënë thjesht, Friends + Me e bën praninë tuaj në internet më tërheqëse ndërsa ofron një gamë karakteristikash të dobishme që mund të përdorni për të ushqyer më tej perspektivat e konvertuara fllad.

Karakteristikat kryesore

 • Aplikime mobile
 • Zgjatjet e shfletuesit
 • Aplikimi i desktopit
 • Promovimi i përmbajtjes
 • Mbështetja e ekipit
 • Shkurtimi i lidhjes
 • Orari i pjesës më të madhe
 • Përfitimet e SEO

Çmimeve

 • Plan falas
 • Plani individual – 9 $ / muaj
 • Plani i vogël – 29 dollarë në muaj
 • Plani i mesëm – 59 $ / muaj
 • Plani i Madh – 129 $ / muaj
 • Plani XLarge – 459 $ / muaj

Crowdfire

Faqja kryesore e Crowdfire

Kur bëhet fjalë për marketing në mediat sociale, koha është gjithçka. Prandaj, rëndësia në rritje e të pasurit një programues të mediave sociale që lejon individët, solopreneurs, agjencitë, bizneset e vogla dhe markat për të mbajtur të gjitha përpjekjet tuaja të menaxhimit të mediave sociale në një vend.

Crowdfire ju lejon të planifikoni dhe kuratoni përmbajtjen tuaj paraprakisht. Përveç se është aplikacioni më i mirë i planifikimit, është gjithashtu një planifikues i postës dhe një mjet i shkëlqyeshëm për dëgjimin e mediave sociale. Ajo siguron një sërë karakteristikash të dobishme që një markë mund të përdorë për të përmirësuar angazhimin e mediave sociale, për të analizuar burimet, për të përmirësuar CRM sociale, etj. Automatizoni të gjitha proceset e mediave sociale, përdorni mënyrën e përparuar të ndjekjes për fjalë kyçe të njohura dhe për të zotëruar lojën tuaj të marketingut shoqëror.

Karakteristikat kryesore

 • Marketing DM
 • Analizat në Twitter
 • Ndiqni konkurrencën
 • Kërkoni sipas vendndodhjes dhe fjalës
 • Aplikacione Android dhe iOS
 • Optimizimi i angazhimit
 • Kopjoni ndjekësit
 • Ndiqni përdoruesit joaktivë dhe përdoruesit joaktivë të kohëve të fundit
 • Programuesi 3in1
 • Vegël hashtag virale

Çmimeve

 • Prove falas
 • Planet e bazuara në citate

MeetEdgar

Takoni faqen kryesore

Problemi më i madh që bizneset përjetojnë kur bëhet fjalë për mediat sociale është një fushë pune që përfshin përsëritjen. Në vend që të harxhoni kohën, përpjekjen dhe burimet tuaja për të kërkuar nevojat tuaja ditore të mediave sociale, mund të përdorni MeetEdgar për të eleminuar përsëritjen dhe optimizuar përmbajtjen tuaj të mediave sociale.

Dy përfitime kryesore vijnë nga rritja e vetëdijes për markën dhe një mundësi për t’u lidhur me audiencën tuaj të synuar në një mënyrë kuptimplote. Duke përdorur fuqinë e automatizmit, MeetEdgar ju lejon të menaxhoni me efikasitet prezencën në internet të markës tuaj duke trajtuar të gjitha detyrat e përsëritura dhe të lodhshme të mediave sociale.

Karakteristikat kryesore

 • Programuesi i mediave sociale
 • Ndarja e automatizuar sociale
 • Radhë automatike e rimbushjes
 • Biblioteka me përmbajtje të pakufizuar
 • Planifikimi i bazuar në kategori
 • Shkurtues URL dhe gjurmues brenda aplikacionit
 • Zgjatja e shfletuesit
 • Përmbarimi automatik i skaduar
 • Ngarkime të drejtpërdrejta të videos

Çmimeve

 • TakoniEdgar – 49 dollarë në muaj

Planifikuesi i postës

Faqja e faqes së Planifikuesit

Aplikacioni menaxher i mediave sociale Post Planner është një mjet i shkëlqyeshëm për rritjen e angazhimit, përmirësimin e gjenerimit të plumbit dhe shkallët e konvertimit. Më së shumti është krijuar për profesionistët dhe bizneset e vogla. Nëse përdoret si duhet, mund të ndihmojë në gjenerimin deri në 510% më shumë angazhim sesa më parë.

Përveç krijimit të angazhimit, ky mjet ndihmon në gjetjen e përmbajtjes, planifikimin dhe optimizimin e përmbajtjes tuaj, dhe automatizimin dhe drejtimin e botimeve tuaja. Përdorni caktuesin e tij të përparuar të mediave sociale dhe tiparet e planifikuesit për të optimizuar përmbajtjen dhe postimin tuaj, dhe do të zhyteni në një grup shumë më të gjerë audiencash.

Karakteristikat kryesore

 • Postimet e planifikuara
 • Artikujt kryesorë
 • Idetë e statusit
 • Ngarkime me shumicë
 • Sharebar
 • Domeni personal
 • Zgjedhin përmes postës elektronike
 • Vendosja e shënjestrimit

Çmimeve

 • Fillestar – 3 $ / muaj
 • Dashuria – 11 dollarë në muaj
 • Guru – 24 dollarë në muaj
 • Master – 59 $ / muaj
 • Agjensia – 125 dollarë në muaj
 • Custom – sipas kuotës

Tailwind

Faqja kryesore e bishtit të borës

Në një botë në internet të internetit, përmbajtja vizuale siguron reagimin më të mirë për bizneset. Nëse jeni në marketing dixhital, është thjesht e pamundur të zhvilloni një fushatë të marketingut dixhital pa përmbajtje vizuale.

Kjo është saktësisht se ku mund të ndihmojë Tailwind. Ky është një mjet i përsosur për trajtimin e gjithçkaje rreth përmbajtjes vizuale në mediat sociale. Tailwind është projektuar ekskluzivisht për platforma si Pinterest dhe Instagram.

Kjo ju lejon të planifikoni, klononi dhe krijoni postime të shumta dhe kunja çdo ditë, pothuajse pa mundim. Megjithatë, gjëja që e bën Tailwind të denjë për titullin më të mirë të mjeteve të marketingut në median sociale është inteligjenca e saj mahnitëse e planifikimit. Në mënyrë intuitive sugjeron përmbajtjen dhe kohën e duhur për ripostimin, si të lokalizoni dhe krijoni përmbajtje me cilësi të lartë dhe si të matni performancën tuaj gjatë rrugës.

Karakteristikat kryesore

 • Analizat dhe raportimet e Pinterest
 • Marketingu i përmbajtjes Pinterest
 • Optimizimi i përmbajtjes Pinterest
 • Programi i kunjave në Pinterest
 • Analizat dhe raportimet në Instagram
 • Menaxhimi i audiencës në Instagram
 • Menaxhimi i përmbajtjes në Instagram UGC

Çmimeve

 • Plani Plus – 15 dollarë / llogari / muaj
 • Plani profesional – 799,99 $ / muaj
 • Plani i ndërmarrjes – Sipas vlerësimit

më vonë

Faqja e mëvonshme

Ju nuk mund të përqendroheni siç duhet në misionin tuaj kryesor dhe në rritjen e biznesit tuaj nëse duhet të shqetësoheni vazhdimisht për postimin në mediat sociale. Në vend që të humbni kohën, përpjekjen dhe burimet tuaja, si të përdorni teknologjinë për të gjithë punën e rëndë ndërsa vazhdoni me gjërat thelbësore?

Kjo është ajo ku hapat e mëvonshëm janë duke luajtur. Ky nuk është thjesht një mjet, është një platformë e tërë që ju lejon të menaxhoni gjithçka që ju nevojitet biznesit kur bëhet fjalë për platforma si Twitter, Pinterest, Facebook dhe Instagram.

Planifikoni, planifikoni dhe analizoni vizualisht postimet për të kursyer kohë dhe burime në proces. Me fjalë të tjera, më vonë ju lejon të organizoni dhe rregulloni përmbajtjen tuaj të mediave sociale që të jenë vizualisht tërheqës dhe tërheq vëmendje nëpër rrjete të shumta të mediave sociale. Gjëja më e mirë për më vonë – është një nga mjetet falas të menaxhimit të mediave sociale përreth.

Karakteristikat kryesore

 • Menaxhimi i postës
 • Menaxhimi i ushqimit në Instagram
 • Hartimi i ushqimit
 • Sinkronizimi i përmbajtjes në shumë pajisje
 • Reklamimi i përmbajtjes i gjeneruar nga përdoruesit
 • Skema vizuale e postimit
 • Organizimi i përmbajtjes
 • Synimi i audiencës
 • Analizat e performancës së përmbajtjes

Çmimeve

 • falas
 • Plus – 9 dollarë në muaj
 • Premium – 19 dollarë në muaj
 • Fillestar – 29 $ / muaj
 • Markë – 49 dollarë në muaj

Snaplytics

Faqja kryesore e Snaplytics

Përdoruesit modern të mediave sociale kërkojnë diçka më tërheqëse sesa postimet, imazhet dhe videot e zakonshme. Kjo është arsyeja pse rrjetet sociale si Instagram, Facebook dhe Snapchat ofruan një mundësi shtesë për të tërhequr audiencë më të gjerë – Tregime.

Snaplytics lejon një markë të krijojë histori tërheqëse dhe tërheqëse, shpejt dhe me lehtësi. Ky mjet është i ngarkuar me karakteristika të shkëlqyera që një biznes mund të përdorë për të përmbushur nevojat e tyre të përditshme. Krijoni përmbajtje profesionale dhe tërheqëse, kujdesuni për shpërndarjen dhe ndiqni performancën tuaj për të përmirësuar ndikimin tuaj.

Karakteristikat kryesore

 • Publikim suite
 • Repostimi i përmbajtjes i gjeneruar nga përdoruesit
 • Mesazhe të përparuara
 • Analizë e automatizuar
 • Monitorimi dhe dëgjimi i mediave sociale
 • Menaxhimi i lejes
 • Bashkëpunim ekipor
 • Monitorimi i tregimit

Çmimeve

 • 2-5 llogari – 29 dollarë
 • 6-10 llogari – 49 dollarë
 • 11-20 llogari – 79 dollarë
 • Më shumë se 20 llogari – kontaktoni Snaplytics

HubSpot

Faqe Hubspot

HubSpot është një program i menaxhimit të mediave sociale për marketing, shitje dhe shërbim që është krijuar për të ndihmuar një biznes të rritet dhe të zgjerohet në tregjet e reja.

Kjo lejon një markë të shfrytëzojë potencialin e plotë të automatizmit dhe teknikave të marketingut dixhital për të trajtuar gjithçka nga CRM, CMS, marketing, shitje dhe shërbimi ndaj klientit. Ai gjithashtu siguron mbështetje të plotë CRM, pa pagesë. Ky është një mjet që ju lejon të kombinoni shërbimin e klientit, shitjet dhe përpjekjet e marketingut në një armë të fuqishme për rritjen e biznesit.

Karakteristikat kryesore

 • Analizat në blog
 • Botim i integruar shoqëror
 • Monitorimi i mediave sociale
 • Analizat e mediave sociale
 • A / B faqet e testimit të uljes
 • ndarje
 • Notimi i plumbit personal
 • Njoftime për plumbin e shitjeve
 • Testimi i postës elektronike

Çmimeve

 • HubSpot CRM – Falas
 • Marketingu i HubSpot Suite Basic – 200 dollarë në muaj
 • HubSpot Suite Marketing Pro – 800 dollarë në muaj
 • Ndërmarrja Suite e HubSpot Marketingu – 2,400 dollarë në muaj
 • Bazat e shitjes HubSpot – Falas
 • HubSpot Sales Pro – $ 50 / përdorues / muaj

skifter

Faqja kryesore e falconit

Falcon është një platformë e jashtëzakonshme e marketingut në mediat sociale që ju lejon të menaxhoni gjithçka që ju nevojitet biznesi juaj, nga strategjia dhe shërbimi ndaj klientit deri te analitika, organizimi i ekipit dhe përmbajtja.

Duke ardhur me një gamë të gjerë karakteristikash, Falcon ju lejon të krijoni përmbajtje të nivelit të lartë, të menaxhoni kanalet tuaja të mediave sociale me lehtësi, shfrytëzimin e fuqisë së të dhënave dhe të kujdeseni për menaxhimin tuaj të mediave sociale në mënyrën më efektive. Riorganizoni dhe ristrukturoni biznesin tuaj që të punojë më mirë dhe sipas nevojave tuaja të mediave sociale.

Karakteristikat kryesore

 • Krijimi i përmbajtjes
 • Menaxhimi i kanalit
 • Analizat e të dhënave
 • Menaxhimi i CX dhe unifikimi i mediave sociale
 • Bashkëpunim ekipor

Çmimeve

 • Planet e bazuara në citate

Oktopost

Faqja kryesore e Oktopost

Ndërmarrjet B2B kanë shumë për të menduar kur bëhet fjalë për arritjen e qëllimeve të tyre të marketingut. Për fat të mirë, teknologjia moderne ka një zgjidhje për çdo problem modern që një biznes mund të ketë sot.

Oktopost është një zgjidhje efektive SMM për kompanitë B2B pasi i lejon ata të menaxhojnë, monitorojnë dhe matin të gjitha ndërveprimet dhe aktivitetet e tyre në median sociale. Shtë një platformë tre-në-një që lejon një biznes të trajtojë gjithçka që lidhet me menaxhimin e mediave sociale, avokimin e punonjësve dhe promovimet e mediave sociale nëpër kanale të shumta.

Karakteristikat kryesore

 • Ndjekja e konvertimit
 • Postimi me një klik
 • integrimet
 • Caktoni lejet
 • shtyrjen
 • Përshtatje UTM
 • Rregullim paraprak i lidhjes
 • Programimi i përmbajtjes
 • Ndjekja e fjalëve
 • Shkurtimi automatik i lidhjes

Çmimeve

 • Planet mjaft të bazuara

SocialHub

Faqja e faqes SocialHub

Nëse biznesi juaj kërkon një mjet gjithëpërfshirës dhe miqësor për përdorimin e mediave sociale për ndërtimin dhe menaxhimin e vetëdijes, ekspozimit dhe pranisë në internet të markës suaj, SocialHub mund të jetë zgjidhja më e mirë.

Ndihmon për të identifikuar, modifikuar, planifikuar dhe postuar përmbajtje të vlefshme nëpër rrjete të shumta sociale. Ajo që e bën atë të ndryshëm nga mjetet e tjera më të mira të menaxhimit të mediave sociale është një veçori që ju lejon të angazhoheni me anëtarët e ekipit tuaj në një nivel të personalizuar, dhe t’i përfshini ato në arritjet e biznesit tuaj.

Karakteristikat kryesore

 • Inbox i zgjuar
 • Monitorimi
 • Botime
 • analitikë
 • bashkëpunim
 • siguri

Çmimeve

 • $ 99.00 / month / përdoruesi

Si të zgjidhni programin e duhur të menaxhimit të mediave sociale

Në botën moderne në internet, media sociale është bërë mjeti më i fuqishëm që ndihmon bizneset të arrijnë audiencën pritëse dhe të madhe. Mënyra se si një biznes menaxhon angazhimin e saj në median sociale luan një rol vendimtar si në marketingun ashtu edhe në strategjitë e marketingut.

Arsyeja pse kaq shumë biznese fillojnë të përdorin mjete kompjuterike për menaxhimin e mediave sociale është shumë e thjeshtë – rrjetet e mediave sociale mbledhin më shumë se katër miliardë përdorues çdo ditë. Duke krijuar një prani efektive të mediave sociale, bizneset marrin një shans për të përmirësuar gjenerimin e plumbit, marketingun e markave, angazhimin e klientëve dhe për të arritur një audiencë më të gjerë.

Prandaj, është e rëndësishme të zgjidhni mjetet e duhura të menaxhimit të mediave sociale për ta shndërruar atë angazhim në rritjen e biznesit, fitimet, mbajtjen e klientit dhe shitjet.

Kjo do të përfitojë biznesin tuaj në shumë mënyra të ndryshme:

 • Rritja e vetëdijes për markën
 • Rritja e shitjeve dhe gjenerimi i plumbit
 • Rritja e angazhimit
 • Rritja e trafikut
 • Mblidhni të dhëna përkatëse në lidhje me performancën tuaj
 • Promovoni bashkëpunimin e ekipit
 • Kurseni kohë dhe burime
 • Planifikimi i avancuar i mediave sociale
 • Përvojë e përmirësuar e përdoruesit
 • Mbështetje e rrjetit të mediave sociale
 • Matja e ROI
 • Monitorimi dhe dëgjimi i mediave sociale
 • Analitika dhe raportimi

Tani që ju keni një pasqyrë të duhur në mjetet kryesore të SMM për vitin 2020, le të bëjmë një studim më të thellë në secilin mjet për të parë se si mjete të ndryshme mbulojnë nevoja të ndryshme biznesi dhe marketing..

Më i miri prej të mirëve

Ndërsa interneti është duke u zhurmshëm me qindra mjete SMM me karakteristika të ndryshme, unë ju jap 10 kryesuesit më të mirë të mjeteve më të mira, secila që mbulon nevoja të ndryshme biznesi / marketing..

Mjetet më të mira falas për menaxhimin e mediave sociale

Mjetet si Buffer dhe Hootsuite janë ekskluzivisht efektive kur bëhet fjalë për menaxhimin e mediave sociale. Karakteristikat e tyre specifike kryesore janë krijuar për të ndihmuar individët dhe bizneset të shfrytëzojnë sa më shumë nga përpjekjet e tyre në media sociale.

zbutës

Buffer është një mjet SMM që është kryesisht për ndarjen e përmbajtjes nëpër rrjete të shumta të mediave sociale.

Karakteristikat kryesore

 • Analitika informuese sociale
 • Postime të shumta dhe tweet
 • Ndarja e profilit social
 • Menaxhimi i profilit
 • Ndarja e formatit të shumë mediave
 • Planifikimi i personalizuar

HootSuite

E krijuar si një platformë softuerësh për marrëdhënie shoqërore, Hootsuite lejon markat të zhvillojnë dhe ekzekutojnë strategji të mediave sociale që do t’i lejojnë ata të rrisin rritjen e biznesit.

Karakteristikat kryesore

 • caktimin
 • Kurimi i përmbajtjes
 • promovojë
 • analitikë
 • Monitorimi
 • Përditësimet me një hap të shumëfishtë të rrjeteve

Mjetet më të mira të menaxhimit shoqëror gjithëpërfshirës

Një biznes mund të fitojë aq shumë duke thithur mjetin e duhur për nevojat e tyre specifike. Bizneset e ndryshme kanë nevoja të ndryshme, dhe mjetet SMM-të-një-në-një thjesht mund të jenë zgjidhja më e mirë për t’iu përgjigjur këtyre nevojave. Me këtë në mendje, këtu janë dy mjete që ofrojnë një përvojë të tillë gjithëpërfshirëse.

HubSpot

Edhe pse HubSpot është kryesisht një mjet i marketingut përbrenda shitjeve dhe shërbimit ndaj klientit, ai gjithashtu siguron një suitë të plotë CRM. Hubspot ka shumë karakteristika të ndryshme, por katër prej këtyre karakteristikave ndihmojnë bizneset të rriten shitjet, çon dhe trafiku: CMS, marketing, CRM dhe shitje.

Karakteristikat kryesore

 • Sistemi i menaxhimit të përmbajtjes
 • Integrimi i blogut dhe CRM
 • Marketingu gjithëpërfshirës
 • Qendra e shitjeve
 • Qendër shërbimi

Agorapulse

Agorapulse është një mjet SMM me performancë të lartë për tregtarët, agjensitë dhe bizneset. Sshtë një programues automatik dhe botues i përmbajtjes me karakteristika fantastike.

Karakteristikat kryesore

 • Programim fleksibël
 • Dëgjimi social
 • Kategoritë e radhëve duke i dhënë secilës temë një orar automatik të botimit
 • Mjetet e botimit social
 • Menaxhimi i komenteve të reklamave sociale
 • Karakteristikat e bashkëpunimit
 • Filtrimi i fjalëve kyçe
 • Ndjekja e konvertimit

Mjetet më të mira me më shumë rrjete

Rrjetet e ndryshme të mediave sociale ofrojnë mundësi të ndryshme që mund të ndihmojnë bizneset të arrijnë qëllime të ndryshme, varësisht nga nevoja e tyre. Këtu janë dy mjete fantastike që punojnë me shumicën e rrjeteve.

HootSuite

Hootsuite jep performancë të jashtëzakonshme nëpër rrjete si Reddit, StumbleUpon, Tumblr, Slideshare, Edocr, Storify, MailChimp, Evernote, Instagram, etj..

Karakteristikat kryesore

 • Analizë dhe raporte të përparuara
 • Mbledhja e të dhënave
 • Optimizimi i rrjetit

Sendible

Sendible lejon që një biznes të trajtojë gjithçka që media sociale ka të bëjë me çdo shkallë, veçanërisht kur bëhet fjalë për angazhimin e audiencës, analitikën dhe monitorimin.

Karakteristikat kryesore

 • Botim i shumëfishtë i rrjetit social
 • Paraprakisht postimet në media sociale
 • Ndjekja e përparuar
 • Ndërtimi i markës
 • Monitorimi i reputacionit

Mjetet më të mira për Instagram

Në botën e internetit, platformat e mediave sociale janë bërë çdo strategji e marketingut që përdorin bizneset. Rrjetet si Instagram ofrojnë veçori që janë ndërtuar posaçërisht për marketing në mediat sociale. Le të shohim se cilat janë dy nga mjetet më të mira për Instagram.

më vonë

Më vonë është një mjet që i lejon një biznesi të fitojë para nga përmbajtja, postimet dhe përpjekjet e mediave sociale. Optimizoni përmbajtjen tuaj sociale për të rritur biznesin tuaj duke drejtuar më shumë trafik në kanalet tuaja.

Karakteristikat kryesore

 • Menaxhimi i postës
 • Menaxhimi i ushqimit në Instagram
 • Linkin.bio – përcjellni shitjet dhe drejtoni më shumë trafik duke lidhur Instagramin tuaj me Linkin.bio
 • Sinkronizimi i përmbajtjes në shumë pajisje
 • Reklamimi i përmbajtjes i gjeneruar nga përdoruesit

Snaplytics

Instagram ka të bëjë me angazhimin e audiencës dhe Snaplytics ofron të gjitha tiparet që ju nevojiten për të krijuar histori angazhuese që do të sjellin rezultatet e dëshiruara. Krijoni strategjinë më të shkallëzuar të tregimeve për Snapchat dhe Instagram dhe krahasoni analitikën për të vendosur një prani më autoritative sociale.

Karakteristikat kryesore

 • Publikim suite
 • Repostimi i përmbajtjes i gjeneruar nga përdoruesit
 • Analizë e automatizuar
 • Monitorimi dhe dëgjimi i mediave sociale

Mjetet më të mira për kompanitë B2B

Kompanitë B2B janë aq konkurruese sa mund të rrisin ekspozimin e markës dhe të tërheqin më shumë konsumatorë. Nuk ka vend më të mirë për ta bërë këtë sesa në mediat sociale. Këtu janë dy mjete të shkëlqyera që janë posaçërisht të destinuara për ndërmarrjet B2B.

skifter

Falcon ju sjell të gjithë ekspozimin në internet që ju nevojitet pasi ky mjet i marketingut në mediat sociale ofron veçori të mjaftueshme për të trajtuar gjithçka që lidhet me median sociale.

Karakteristikat kryesore

 • Krijimi i përmbajtjes
 • Menaxhimi i kanalit
 • Analizat e të dhënave
 • Menaxhimi i CX dhe unifikimi i mediave sociale

Oktopost

Oktopost lejon bizneset të rrisin ekspozimin dhe ndërgjegjësimin e markës duke shpërndarë përmbajtje me audiencën e duhur.

Karakteristikat kryesore

 • Publikoni në Google+, Twitter, LinkedIn dhe Facebook
 • Dëgjimi social
 • ROI social
 • Avokatia sociale

FAQs

A kam nevojë për një mjet të menaxhimit të mediave sociale?

Nëse doni të merrni përpara konkurrencën tuaj, do t’ju duhet softuer i mediave sociale për të azhurnuar lojën tuaj të mediave sociale dhe të bëni lëvizjet e duhura në kohën e duhur.

Sa kushton menaxhimi i mediave sociale?

Ndërsa çmimet e menaxhimit të mediave sociale ndryshojnë në muaj, ka shumë programe falas të botuesve dhe mjete falas të caktimit të mediave sociale në dispozicionin tuaj. Shumica e mjeteve të paguara lejojnë një gjykim falas të provojë tiparet.

A mund ta bëj vetë menaxhimin e mediave sociale?

Nëse keni kohë dhe jeni gati të investoni disa përpjekje në të, po, mundeni. Ju mund të eksploroni mjete të ndryshme falas derisa të gjeni atë që plotëson nevojat tuaja.

Kur duhet të kërkoj të punësoj një menaxher të mediave sociale?

Momenti i duhur kur rritja e biznesit tuaj ka tejkaluar potencialin tuaj aktual është momenti i duhur për të konsideruar marrjen në punë të një menaxheri të mediave sociale. Ky është një investim afatgjatë, kështu që ju rekomandoj ta bëni sa më shpejt të jetë e mundur.

Sa duhet të paguaj për një menaxher të mediave sociale?

Shkalla e popullarizuar që menaxherët e mediave sociale ngarkojnë shkon nga 25 në 35 dollarë, që do të thotë se një mesatare është afërsisht 250-750 $ në muaj, në varësi të fushës së punës.

përfundim

Në një peizazh modern të biznesit të sotëm, drejtimi i një biznesi kërkon shumë aftësi dhe teknika për të mposhtur konkurrencën dhe për të mbetur i rëndësishëm. Mjetet e menaxhimit të mediave sociale janë thjesht thelbësore për përpjekjet e biznesit tuaj, veçanërisht kur bëhet fjalë për gjurmimin e angazhimit të audiencës, përhapjen e vetëdijes për markën, organizimin dhe publikimin e përmbajtjes.

Këto 20 mjete kryesore të menaxhimit të mediave sociale të gjitha ofrojnë një seri karakteristikash të ndryshme që mbulojnë aspekte të ndryshme të nevojave tuaja për media sociale. Këto mjete superiore kanë për qëllim t’ju ndihmojnë të vendosni standarde të reja në industrinë tuaj dhe të shfaqni markën tuaj si një autoritet i denjë në linjën tuaj të punës.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Liked Liked