Mjetet më të mira në internet Analitika 2020

Biznesi juaj nuk mund të funksionojë siç duhet në tregun e sotëm, pa marrë parasysh industrinë tuaj, nëse nuk dini si të mirëmbani një uebfaqe aktive që është ndërtuar në përputhje me tendencat aktuale.


Sidoqoftë, për të zhvilluar një faqe interneti fitimprurëse, duhet ta vendosni atë nën një gotë zmadhuese. Mënyra e vetme efektive për të shkulur dhe përshtatur faqen tuaj te internetit me nevojat e audiencës tuaj të synuar është t’i nënshtroheni asaj analitik.

Për këtë arsye, ju duhet të mësoni në lidhje me mjetet e analitikës në internet, të gërmoni thellë në diversitetin e tyre dhe të zbuloni se si t’i zbatoni ato në faqen tuaj të internetit.

analitikë

Udhëzuesi i fillestarit për Google Analytics

Në këtë udhëzues do të diskutojmë mjete të ndryshme të analitikës dhe mënyrën sesi ato mund t’ju ndihmojnë të përmirësoni aspekte të ndryshme të biznesit tuaj, duke ju siguruar një pasqyrë të rëndësishme për informacionin e përdoruesit..

Lexoni Udhëzuesin

Farë është analitika në internet?

grafik

Analizat e faqes në internet përfshijnë një seri procesesh të zhvilluara për gjurmimin e sjelljes së vizitorëve në faqen tuaj të internetit.

Për shkak të mjeteve të analitikës në internet, mund ta shndërroni faqen tuaj në një hartë. Kjo hartë do t’ju tregojë rajonet më të njohura të faqes tuaj të internetit, por gjithashtu mund t’ju tregojë për zona që janë plotësisht të lënë pas dore dhe të vizituara rrallë.

Kjo degë e CRM gjithashtu mund t’ju lejojë të ndiqni rrugën e klikimit të vizitorëve tuaj. Ju mund të ndiqni udhëtimin e tyre nga faqja e parë në të cilën ata zbarkuan, në momentin kur ata të përfundojnë blerjen e tyre ose të braktisin karrocën e tyre.

Gjëja e shkëlqyeshme për këto mjete është se ata mund të paraqesin të dhënat tuaja jo në një listë të gjerë të të dhënave që janë të vështira për t’u interpretuar dhe të lexueshme, por në formën e grafikëve, grafikëve dhe tabelave..

Pse ju duhen mjete për analitikë në internet?

Falë kthimit të të dhënave, rezultateve të analizave të faqes në internet, ju jeni në gjendje të bëni azhurnime të caktuara që do të rrisin trafikun e blogut ose uebfaqes tuaj, do të ngjallin besnikëri tek klientët tuaj ekzistues dhe do t’ju ndihmojnë të mbledhni të reja.

Pasi të aplikoni mjete analitike në faqen tuaj të internetit, do të merrni njohuri të vlefshme në sjelljen e vizitorëve të faqes suaj të internetit. Do të keni mundësi të krijoni modele që rrotullohen rreth produkteve më të shitura, të blini braktisjet dhe zonat që vizitorët tuaj i konsiderojnë problematikë.

Pasi të mblidhni këto informacione, do të jeni në gjendje të bëni rregullime efektive në faqen tuaj të internetit. Kur të heqni qafe vështirësitë e faqes në internet dhe optimizoni faqet tuaja duke përdorur ato më të njohurat si një shembull, do të jeni në gjendje të rritni kënaqësinë e klientit.

Për më tepër, mjetet e analitikës në internet mund të përdoren gjithashtu si një mjet për kërkimin e tregut. Duke ndjekur hapat e vizitorëve të faqes suaj të internetit, ju mund të mësoni për preferencat e tyre, të shihni se çfarë ata shohin më joshëse në ofertën tuaj dhe ta përmirësoni atë në përputhje me ato të dhëna.

Lista e mjeteve më të njohura të analitikës në internet

Sidoqoftë, është e nevojshme që të gjeni pajisjet e duhura. Vetëm me mjete cilësore mund të mbledhni informacione të vlefshme në lidhje me faqen tuaj të internetit, vizitorët tuaj dhe kërkesën e industrisë suaj. Lista e mëposhtme përmban mjetet më të njohura analitike në internet që tashmë e kanë provuar veten efektive, kështu që duhet të filloni kërkimin tuaj duke shfletuar përmes tij.

Crazyegg

Crazyegg

Crazy Egg është një aplikacion në internet që ju siguron mjete për përcjelljen e syve si harta e nxehtësisë, harta lëvizëse, mbivendosje dhe konfeti për të ndjekur funksionimin e një faqe në internet. Crazy Egg ju jep përparësinë konkurruese për të përmirësuar faqen tuaj në një rrahje zemre pa kosto të larta.

Google Analytics

Google Analytics

Google Analytics është një shërbim i analitikës freemium në internet i ofruar nga Google që gjurmon dhe raporton trafik në internet. Kjo ju lejon të matni ROI tuaj të reklamave, si dhe të gjurmoni faqet dhe aplikimet e Flash, video dhe rrjeteve sociale.

Clicky

Clicky

Clicky është një mjet i plotë i analitikës në internet që ju lejon të shihni pothuajse gjithçka që mund të dëshironi ndonjëherë rreth trafikut të faqes tuaj. Ai kombinon raportimin historik me monitorimin në uebfaqe në kohë reale në një mënyrë të thjeshtë dhe elegante.

Vizitoni Clicky
Pingdom

Pingdom

Pingdom ju ofron një zgjidhje të vetme të platformës për të monitoruar disponueshmërinë dhe performancën e faqeve të internetit, serverëve ose aplikacioneve në internet.

SimilarWeb

SimilarWeb

SameWeb është një mjet i inteligjencës së trafikut në internet që veçon veten nga mjetet e tjera të inteligjencës konkurruese dhe mjetet e rangimit të uebit duke shfrytëzuar trovin e madh të të dhënave në rrjedhën e klikimeve që vijnë nga shtesat e shfletuesve të tyre.

Njoftime PageSpeed

Njoftime PageSpeed

Google PageSpeed ​​është një familje mjetesh nga Google Inc, e krijuar për të ndihmuar në optimizimin e performancës së një faqe në internet.

ClickMeter

ClickMeter

ClickMeter është një mjet i plotë dhe përfundimtar që ju lejon të menaxhoni ridrejtimin, ndjekjen e ngjarjeve dhe monitorimin e statusit të të gjitha lidhjeve tuaja të jashtme (burimet e trafikut).

Vizitoni ClickMeter
Piwik

Piwik

Piwik është një platformë softuerike për të shkarkuar, analitikë falas në internet, që ofron raporte të hollësishme në faqen tuaj të internetit dhe vizitorët e saj, përfshirë motorët e kërkimit dhe fjalët kyçe që ata përdorën, gjuhën që ata flasin, cilat faqe u pëlqejnë, skedarët që shkarkojnë dhe shumë më tepër

Woopra

Woopra

Woopra është një aplikim i lehtë për t’u përdorur, ndjekja në internet dhe analiza në kohë reale që ju lejon të gjurmoni aktivitetin në internet dhe celular të klientëve tuaj, format, postat elektronike, biletat mbështetëse dhe më shumë, të gjitha në një vend me analizat e klientëve.

logoja e supermetrikës

Supermetrics

Supermetrika është mjeti kryesor për automatizimin e raportimit për PPC, SEO, analitikë sociale dhe në internet. Ndihmon tregtarët dixhitalë me lehtësi të raportojnë, monitorojnë dhe analizojnë matjet e tyre të marketingut në Google Sheets, Google Data Studio, Excel dhe kudo që ata duan të përdorin të dhënat.

Vizitoni Supermetrikën

përfundim

Me përdorimin e vazhdueshëm të mjeteve cilësore të analitikës në internet, mund të mbledhni të dhëna shumë të vlefshme dhe mjaft precize në lidhje me faqen tuaj të internetit. Bazuar në informacionin në lidhje me sjelljen e vizitorëve në faqen tuaj të internetit, ju do të jeni në gjendje të bëni të gjitha rregullimet e nevojshme, dhe kështu të përmbushni kërkesën e tregut tuaj.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Liked Liked