Kontributi nga Bloggerët Ekspertë të UshqimitKontributi nga Bloggerët Ekspertë të Ushqimit

Këshillat e tyre të paçmuar na kanë ndihmuar të formojmë udhëzuesin tonë për ushqimin – dhe t’ju ofrojmë përvoja reale dhe në të njëjtën kohë të dobishme për Blogging për newbie-n e ushqimit. Klikoni në çdo bloger për të parë se çfarë ata kanë sugjeruar të jenë këshillat e tyre më të rëndësishme kur filloni një blog ushqimor.

Lista e të gjithë ekspertëve të Blogimit të Ushqimit

alexandra
Azary
Allie
Roomberg
becca
nevojtore
Dianne
Jacob
Emily
Wells
Irlandë
Gleeson
eva
Kosmas
Hannah
Kaminsky
shqopë
Poire
Helen
Best-Shaw
hare
jose
Kate
Taylor
Katie
Oberwager
laura
Tabacca
Melissa
Riker
Meredith
Steele
Rachel
Adams
Russ
Crandall
Samuel
Shelley
Shanna
Mallon
hedh në gjyq
Pressey
Susan
Moran
tara
Noland

Kthehu në listë ↑

Alexandra Azary - Pic

Alexandra Azary

www.brighteyedbaker.com

Alexandra është një vajzë që pëlqen të piqet dhe kështu filloi blogun e saj. Pasi kaloi kaq shumë kohë duke zbutur atë që pa në bloget e tjera të ushqimit, ajo kuptoi se çfarë po kruante të bënte, filloni blogun e saj të ushqimit. Shpejt përpara për të tashmen dhe ai frymëzim është bërë një zjarr i tërë frymëzimi në jetën e saj.

Përgjigjet nga Sondazhi i kryer:

P: Rekomandoni 1 mjet të vetë-organizuar për blogezim?
Një: WordPress.org

P: Rekomandoni 3 lloje të përmbajtjes së Blog-ut për Ushqim?
A: Receta, Video, Fotografi Ushqimore

P: Rekomandoni 3 mënyra për të promovuar blogun tuaj të Ushqimit?
A: Pinterest, Twitter, Facebook, Instagram, Google+, YouTube, Foodgawker dhe Tastespotting, Post në mënyrë të rregullt

P: Rekomandoni 3 mënyra për të fituar para?
A: Programet e reklamave (ish: Adsense, Amazon), Reklama private / sponsorizues, Reklama CPM (Kostoja për përshtypje)

Kthehu në listë ↑

Allie Roomberg - Pic

Allie Roomberg

www.bakingamoment.com

Në vitin 2011, motra e saj e prezantoi atë në botën e blogjeve. Ajo ishte bashkëautore e një blogu me të, për gati dy vjet, përpara se të degëzohej për të filluar Pjekjen e një Momenti më vete. Disa nga recetat e saj janë perfekte për fillestarët, por shumë janë më të përshtatshme për bukëpjekës më me përvojë.

Përgjigjet nga Sondazhi i kryer:

P: Rekomandoni 1 mjet të vetë-organizuar për blogezim?
Një: WordPress.org

P: Rekomandoni 3 lloje të përmbajtjes së Blog-ut për Ushqim?
A: Receta, Video, Fotografi Ushqimore

P: Rekomandoni 3 mënyra për të promovuar blogun tuaj të Ushqimit?
A: Pinterest, Twitter, Facebook, Instagram, Google+, YouTube, Foodgawker dhe Tastespotting, Post në mënyrë të rregullt

P: Rekomandoni 3 mënyra për të fituar para?
A: Programet e reklamave (ish: Adsense, Amazon), Reklama CPM (Kostoja për përshtypje), Programet e Filialeve, Bëhuni Blogger me Ushqim të paguar

Kthehu në listë ↑

Becca John - Pic

Becca John

www.amuse-your-bouche.com

Becca po jeton në Hertfordshire, në Mbretërinë e Bashkuar me burrin e saj të ri bukuroshe dhe miu i mrekullueshëm i përkëdhelur. Ajo i kalon ditët duke lexuar bloge kuzhine, duke u përpjekur në mënyrë të dëshpëruar të përmirësojë fotografinë e saj dhe të hajë ushqim të mirë. Argëtoni Bouche juaj është një vend për të gjetur recetat më të mira të thjeshta vegjetariane.

Përgjigjet nga Sondazhi i kryer:

P: Rekomandoni 1 mjet të vetë-organizuar për blogezim?
Një: WordPress.org

P: Rekomandoni 3 lloje të përmbajtjes së Blog-ut për Ushqim?
A: Receta, Fotografi Ushqimi, Burime falas

P: Rekomandoni 3 mënyra për të promovuar blogun tuaj të Ushqimit?
A: Pinterest, Twitter, Facebook, Instagram, Google+, YouTube, Foodgawker and Tastespotting, StumbleUpon

P: Rekomandoni 3 mënyra për të fituar para?
A: Programet e reklamave (ish: Adsense, Amazon), Reklama private / sponsorizues, Reklama CPM (Kostoja për përshtypje)

Kthehu në listë ↑

Dianne Jacob - Pic

Dianne Jacob

www.diannej.com

Më parë një gazetë, revistë dhe kryeredaktore e kompanisë botuese, ajo u bë një trajner i shkrimit me kohë të plotë, autori dhe redaktori i pavarur në 1996. Ajo është autori i Will Writ for for Food: Udhëzuesi i plotë për të shkruar librat e gatshëm, Blogs , Shqyrtime, Memoir, dhe më shumë.

Përgjigjet nga Sondazhi i kryer:

P: Rekomandoni 1 mjet të vetë-organizuar për blogezim?
Një: WordPress.org

P: Rekomandoni 3 lloje të përmbajtjes së Blog-ut për Ushqim?
A: Receta, Fotografi të Ushqimit, Informacione Ushqimore

P: Rekomandoni 3 mënyra për të promovuar blogun tuaj të Ushqimit?
A: Pinterest, Twitter, Facebook, Instagram, Google+, YouTube, Foodgawker and Tastespotting, Giveaways and Anketimet

P: Rekomandoni 3 mënyra për të fituar para?
A: Programet e reklamave (ish: Adsense, Amazon), Programet e Filialeve, Shitet Tregtinë tuaj

Kthehu në listë ↑

Emily Wells - Pic

Emily Wells

www.gastronomista.com

Gastronomista është një uebfaqe e përqendruar në kulturën e koktejve dhe u themelua në Tetor të 2009 si një mënyrë për të ndjekur thesaret, shijet dhe udhëtimet e shijshme në të gjithë botën. Emily u emërua një “Epic Imbiber dhe Bon Vivant” në Znj. Lesley M.M. Blume i ka ardhur kokteji, Le të Kthehemi Prapa: Edicioni i Koktejlit.

Përgjigjet nga Sondazhi i kryer:

P: Rekomandoni 1 mjet të vetë-organizuar për blogezim?
Një: Blogger.com

P: Rekomandoni 3 lloje të përmbajtjes së Blog-ut për Ushqim?
A: Receta, Fotografi Ushqimi, Shqyrtime

P: Rekomandoni 3 mënyra për të promovuar blogun tuaj të Ushqimit?
Një: Pinterest, Twitter, Facebook, Instagram, Google+, YouTube, Drejtoritë e Blogjeve të Ushqimit, Dhuratat dhe Sondazhet

P: Rekomandoni 3 mënyra për të fituar para?
A: Programet e Filialeve, Shisni postimet dhe fotot tuaja, Rishikoni Produkte

Kthehu në listë ↑

Erin Gleeson - Pic

Erin Gleeson

www.theforestfeast.com

Gastronomista është një uebfaqe e përqendruar në kulturën e koktejve dhe u themelua në Tetor të 2009 si një mënyrë për të ndjekur thesaret, shijet dhe udhëtimet e shijshme në të gjithë botën. Emily u emërua një “Epic Imbiber dhe Bon Vivant” në Znj. Lesley M.M. Blume i ka ardhur kokteji, Le të Kthehemi Prapa: Edicioni i Koktejlit.

Përgjigjet nga Sondazhi i kryer:

P: Rekomandoni 1 mjet të vetë-organizuar për blogezim?
Një: Tumblr.com

P: Rekomandoni 3 lloje të përmbajtjes së Blog-ut për Ushqim?
A: Receta, Video, Fotografi Ushqimore

P: Rekomandoni 3 mënyra për të promovuar blogun tuaj të Ushqimit?
A: Pinterest, Twitter, Facebook, Instagram, Google+, Bloglovin.com, Getting Subscribers / RSS

P: Rekomandoni 3 mënyra për të fituar para?
A: Programet e reklamave (ish: Adsense, Amazon), Shpallje private / Sponzorues, Bëhuni Blogger me Ushqim të paguar

Kthehu në listë ↑

Eva Kosmas - Pic

Eva Kosmas

www.adventures-in-cooking.com

Gastronomista është një uebfaqe e përqendruar në kulturën e koktejve, dhe u themelua në Tetor të 2009 si një mënyrë për të ndjekur thesaret, shijet dhe udhëtimet e shijshme në të gjithë botën. Emily u emërua një “Epic Imbiber dhe Bon Vivant” në Znj. Lesley M.M. Blume i ka ardhur kokteji, Le të Kthehemi Prapa: Edicioni i Koktejlit.

Përgjigjet nga Sondazhi i kryer:

P: Rekomandoni 1 mjet të vetë-organizuar për blogezim?
Një: WordPress.com

P: Rekomandoni 3 lloje të përmbajtjes së Blog-ut për Ushqim?
A: Receta, Video, Fotografi Ushqimore

P: Rekomandoni 3 mënyra për të promovuar blogun tuaj të Ushqimit?
A: Pinterest, Twitter, Facebook, Instagram, Google+, YouTube, Foodgawker and Tastespotting, Giveaways and Anketimet

P: Rekomandoni 3 mënyra për të fituar para?
A: Programet e reklamave (ish: Adsense, Amazon), Reklama private / sponsorizues, Shiten postimet dhe fotot tuaja

Kthehu në listë ↑

Hannah Kaminsky - Pic

Hannah Kaminsky

www.bittersweetblog.com

Hannah është krijuesi i blogut fitues të çmimeve, BitterSweetBlog.com, dhe autor i disa blogeve të tjera si: My Sweet Vegan, Vegan a la Mode, Vegan Desserts dhe Easy si një byrek Vegan. Ajo është një bukëpjekës, shkrimtar dhe fotograf, duke punuar drejt BFA-së së saj në fotografinë komerciale.

Përgjigjet nga Sondazhi i kryer:

P: Rekomandoni 1 mjet të vetë-organizuar për blogezim?
Një: WordPress.org

P: Rekomandoni 3 lloje të përmbajtjes së Blog-ut për Ushqim?
Një: Receta, Fotografi Ushqimi, Tutoriale

P: Rekomandoni 3 mënyra për të promovuar blogun tuaj të Ushqimit?
A: Pinterest, Twitter, Facebook, Instagram, Google+, YouTube, Foodgawker dhe Tastespotting, Post në mënyrë të rregullt

P: Rekomandoni 3 mënyra për të fituar para?
A: Programet e reklamave (ish: Adsense, Amazon), Shisni postimet dhe fotot tuaja, Bëhuni Blogger me Ushqim të paguar

Kthehu në listë ↑

Heather Poire - Pic

Heather Poire

sundaymorningbananapancakes.yummly.com

Heather e filloi blogun e saj përsëri në 2011. Fillimi i këtij blogu e lejoi atë të dashurojë përsëri ushqimin, që dashuria ndaj ushqimit u shndërrua ngadalë në një dashuri për fotografinë dhe stilin e ushqimit. Pothuajse çdo të Dielë ajo dhe burri i saj bëjnë Banana Pancakes të fillojnë së Dielën e tyre dembelë, janë ato të Dielave që frymëzuan emrin e këtij blogu.

Përgjigjet nga Sondazhi i kryer:

P: Rekomandoni 1 mjet të vetë-organizuar për blogezim?
Një: Blogger.com

P: Rekomandoni 3 lloje të përmbajtjes së Blog-ut për Ushqim?
Një: Receta, Fotografi Ushqimi, Tutoriale

P: Rekomandoni 3 mënyra për të promovuar blogun tuaj të Ushqimit?
A: Pinterest, Twitter, Facebook, Instagram, Google+, YouTube, Foodgawker dhe Tastespotting, Post në mënyrë të rregullt

P: Rekomandoni 3 mënyra për të fituar para?
Përgjigje: Shisni postimet dhe fotot tuaja, Bëhuni Blogger me Ushqim të paguar, Shkruaj një Cookbook

Kthehu në listë ↑

Helen Best-Shaw - Pic

Helen Best-Shaw

www.fussfreeflavours.com

Helen Best-Shaw është një shkrimtar i pavarur për ushqime dhe receta, stilist dhe fotograf. Ajo filloi blogjet si një hobi që është shndërruar në punën e saj me kohë të plotë. Helen zhvillon receta të reja për një numër të markave të rrugëve të larta dhe supermarketeve britanikë. Recetat, fotografia dhe artikujt e Helenit shfaqen rregullisht në botime të shtypura dhe në internet. Ajo është anëtare e Sportit të Shkrimtarëve të Ushqimit.

Përgjigjet nga Sondazhi i kryer:

P: Rekomandoni 1 mjet të vetë-organizuar për blogezim?
Një: WordPress.org

P: Rekomandoni 3 lloje të përmbajtjes së Blog-ut për Ushqim?
A: Receta, Fotografi Ushqimi, Shqyrtime

P: Rekomandoni 3 mënyra për të promovuar blogun tuaj të Ushqimit?
Një: Pinterest, Pinterest, Twitter, Facebook, Instagram, Google+, YouTube, Posto në mënyrë të rregullt, SEO

P: Rekomandoni 3 mënyra për të fituar para?
A: Programet e reklamave (ish: Adsense, Amazon), Reklama private / sponsorizues, Shitet postimet dhe fotot, Bëhuni Blogger me Ushqim i paguar

Kthehu në listë ↑

Gëzimi Jose - Pic

Gëzimi Jose

www.gourmeted.com

Gëzimi u fut në gatim dhe pjekje sepse filloi të pakënaqësohej me ushqimin kur dilte jashtë. Blog-u i saj filloi një mbrëmje dimri në 2007. Që atëherë ajo ka ndarë receta, përvoja në darkë, shënime nga udhëtimet e saj dhe gjithçka në mes të Gourmeted.com.

Përgjigjet nga Sondazhi i kryer:

P: Rekomandoni 1 mjet të vetë-organizuar për blogezim?
Një: WordPress.org

P: Rekomandoni 3 lloje të përmbajtjes së Blog-ut për Ushqim?
A: Receta, Video, Tutoriale

P: Rekomandoni 3 mënyra për të promovuar blogun tuaj të Ushqimit?
Përgjigje: Pinterest, Twitter, Facebook, Instagram, Google+, YouTube, Posto rregullisht, Lexo dhe lër komente të mira në postime që i shton diskutimit në bloget e tjera

P: Rekomandoni 3 mënyra për të fituar para?
Përgjigje: Programet e reklamave (ish: Adsense, Amazon), Reklama private / sponsorizues, ofroni përmbajtje premium të tilla si video udhëzuese për recetat shumë të kërkuara

Kthehu në listë ↑

Kate Taylor - Pic

Kate Taylor

www.cookieandkate.com

Ky blog ka të bëjë me festimin e ushqimit të mirë – ushqim i vërtetë, i qëndrueshëm që kënaq shqisat dhe ushqen trupin. Kate beson se gatimi duhet të jetë argëtues dhe receta, fleksibël. Ajo zgjedh të mos gatuaj mish, kështu që të gjitha recetat në Cookie dhe Kate janë vegjetariane. Ajo beson në ngrënien e ushqimeve të tëra.

Përgjigjet nga Sondazhi i kryer:

P: Rekomandoni 1 mjet të vetë-organizuar për blogezim?
Një: WordPress.org

P: Rekomandoni 3 lloje të përmbajtjes së Blog-ut për Ushqim?
Një: Receta, Fotografi Ushqimi, Tutoriale

P: Rekomandoni 3 mënyra për të promovuar blogun tuaj të Ushqimit?
Një: Pinterest, Twitter, Facebook, Instagram, Google+, YouTube, Foodgawker dhe Tastespotting, Getting Subscribers / RSS

P: Rekomandoni 3 mënyra për të fituar para?
A: Programet e reklamave (ish: Adsense, Amazon), Programet e Filialeve, Bëhuni Blogger me Ushqim të paguar

Kthehu në listë ↑

Katie Oberwager - Pic

Katie Oberwager

www.24carrotlife.com

Unë fillova blogun tim në 2013 për të treguar se ushqimi i shëndetshëm mund të jetë argëtues dhe emocionues. Unë nuk ndjek një dietë specifike por shpesh postoj receta pa gluten, vegan dhe vegjetarian. Unë jam një Ambasadë Fitfluenciale, anëtar i The Recipe Redux, Kontraktues i Glam Foodie dhe Sugar Pop Zgjidhni Blogger Ushqim.

Përgjigjet nga Sondazhi i kryer:

P: Rekomandoni 1 mjet të vetë-organizuar për blogezim?
Një: WordPress.org

P: Rekomandoni 3 lloje të përmbajtjes së Blog-ut për Ushqim?
Një: Receta, Fotografi Ushqimi, Tutoriale

P: Rekomandoni 3 mënyra për të promovuar blogun tuaj të Ushqimit?
A: Pinterest, Twitter, Facebook, Instagram, Google+, YouTube, Foodgawker dhe Tastespotting, Post në mënyrë të rregullt

P: Rekomandoni 3 mënyra për të fituar para?
A: Programet e reklamave (ish: Adsense, Amazon), CPM Ads (Kostoja për përshtypje), Shitet Merchandise

Kthehu në listë ↑

Laura Tabacca - Pic

laura Tabacca

www.thespicedlife.com

Laura është një nënë e qëndrimit në shtëpi që i pëlqen të gatuajë dhe piqet dhe që pëlqen të shkruajë. Ajo vendosi t’i ndërthurë ato interesa në këtë blog, ku do të dëshironte të mendonte se po flet me lexuesit e saj ndërsa po gatuan dhe pjek. Dhe sigurisht që ajo gjithashtu thjesht pëlqen të flasë për ushqimin që e do.

Përgjigjet nga Sondazhi i kryer:

P: Rekomandoni 1 mjet të vetë-organizuar për blogezim?
Një: WordPress.org

P: Rekomandoni 3 lloje të përmbajtjes së Blog-ut për Ushqim?
A: Receta, Fotografi Ushqimi, Shqyrtime

P: Rekomandoni 3 mënyra për të promovuar blogun tuaj të Ushqimit?
Një: Pinterest, Twitter, Facebook, Instagram, Google+, YouTube, Foodgawker dhe Tastespotting, Getting Subscribers / RSS

P: Rekomandoni 3 mënyra për të fituar para?
A: Programet e reklamave (ish: Adsense, Amazon), CPM Ads (Kostoja për përshtypje), Programet e Filialit

Kthehu në listë ↑

Melissa Riker - Pic

Melissa Riker

www.thehappierhomemaker.com

Melissa është një punë në shtëpi, nëna e shkollimit në shtëpi për tre djem të vegjël. Ajo pëlqen çdo gjë krijuese. Ky blog ka transformuar jetën e saj në mënyra të paimagjinueshme. Ajo e ka bekuar atë me miq të rinj, mundësi të reja dhe e ka inkurajuar që të shtyjë kufijtë e saj personalisht dhe profesionalisht.

Përgjigjet nga Sondazhi i kryer:

P: Rekomandoni 1 mjet të vetë-organizuar për blogezim?
Një: WordPress.org

P: Rekomandoni 3 lloje të përmbajtjes së Blog-ut për Ushqim?
Një: Receta, Shqyrtime, Tutoriale

P: Rekomandoni 3 mënyra për të promovuar blogun tuaj të Ushqimit?
A: Pinterest, Twitter, Facebook, Instagram, Google+, YouTube, Foodgawker and Tastespotting, Ziplist.com, Postime Vizitorësh

P: Rekomandoni 3 mënyra për të fituar para?
A: Programet e reklamave (ish: Adsense, Amazon), CPM Ads (Kostoja për përshtypje), Programet e Filialit

Kthehu në listë ↑

Meredith Steele - Pic

Meredith Steele

Meredith Steele, një dizajner grafik i kthyer nëna e qëndrimit në shtëpi, përqendroi krijimtarinë dhe pasionin e saj për gatimin për të krijuar kompaninë e saj të zhvillimit të recetave dhe InSock MonkeySlippers.com, një blog i mbushur me receta familjare dhe histori të lehta për jetën.

Përgjigjet nga Sondazhi i kryer:

P: Rekomandoni 1 mjet të vetë-organizuar për blogezim?
Një: WordPress.org

P: Rekomandoni 3 lloje të përmbajtjes së Blog-ut për Ushqim?
A: Receta, Video, Fotografi Ushqimore

P: Rekomandoni 3 mënyra për të promovuar blogun tuaj të Ushqimit?
Një: Pinterest, Twitter, Facebook, Instagram, Google+, YouTube, Posto në mënyrë të rregullt, SEO

P: Rekomandoni 3 mënyra për të fituar para?
A: Reklamat CPM (Kostoja për përshtypje), Shisni postimet dhe fotot tuaja, Bëhuni Blogger me Ushqim të paguar

Kthehu në listë ↑

Rachel Adams - Pic

Rachel Adams

www.dinnerwasdelicious.com

Rachel dhe shoqja e saj Lucy janë me qendër në agoikago dhe kanë shkatërruar kuzhinat së bashku që nga viti 2011. Rachel shkruan dhe pjek, dhe Lucy është një fotografe profesioniste. Ata pëlqejnë të kenë biseda të vërteta me njerëz rreth ushqimit dhe nuk është për t’u habitur që blog-u i tyre i është akorduar në “Sitet që Ne i duam” Revista Saveur, Janar 2013.

Përgjigjet nga Sondazhi i kryer:

P: Rekomandoni 1 mjet të vetë-organizuar për blogezim?
Një: Tumblr.com

P: Rekomandoni 3 lloje të përmbajtjes së Blog-ut për Ushqim?
A: Receta, Fotografi të Ushqimit, Mendime të ndershme, mendime të menduara dhe ushqime, si e hani atë dhe si ju bën të ndjeheni (mendërisht, fizikisht, financiarisht, shpirtërisht, emocionalisht, shoqërisht)

P: Rekomandoni 3 mënyra për të promovuar blogun tuaj të Ushqimit?
Një: Pinterest, Twitter, Facebook, Instagram, Google+, YouTube, Posto në mënyrë të rregullt, duke u angazhuar me komunitetin tuaj të lexuesve në biseda të ndershme dhe përmbajtje të mirë.

P: Rekomandoni 3 mënyra për të fituar para?
A: Reklama / sponsorizues privatë, Programe Affiliate, Shkruani një Cookbook

Kthehu në listë ↑

Russ Crandall - Pic

Russ Crandall

www.thedomesticman.com

Blogu “The Domestic Man” ishte filluar në vitin 2010 dhe është paraqitur në People Magazine, Huffington Post, AOL.com dhe Mashable. Në çmimet e Blogut më të Mirë për Ushqimin Savuer 2013 ishte një nga finalistët. Ideja kryesore për fillimin e këtij blogu ishte mbajtja e traditave të mira të vjetra të përgatitjes së vakteve të shijshme në shtëpi.

Përgjigjet nga Sondazhi i kryer:

P: Rekomandoni 1 mjet të vetë-organizuar për blogezim?
Një: WordPress.com

P: Rekomandoni 3 lloje të përmbajtjes së Blog-ut për Ushqim?
A: Receta, Fotografi Ushqimi, Shqyrtime

P: Rekomandoni 3 mënyra për të promovuar blogun tuaj të Ushqimit?
A: Pinterest, Twitter, Facebook, Instagram, Google+, YouTube, Getting Subscribers / RSS, Dhuratat dhe Sondazhet

P: Rekomandoni 3 mënyra për të fituar para?
A: Programet e reklamave (ish: Adsense, Amazon), Programet e Filialeve, Shkruaj një Cookbook

Kthehu në listë ↑

Samuel Shelley - Pic

Samuel Shelley

www.islandmenu.com.au

Island menu është një blog ushqimi dhe fotografie, shkruar nga dy miq me një përqendrim të fortë në përdorimin e produkteve të mrekullueshme të freskëta Tasmanian në dispozicion. Ata synojnë të blejnë dhe burojnë sezonalisht dhe lokalisht ku munden, si për ushqime me raste të veçanta, ashtu edhe për ushqime të përditshme.

Përgjigjet nga Sondazhi i kryer:

P: Rekomandoni 1 mjet të vetë-organizuar për blogezim?
Një: WordPress.org

P: Rekomandoni 3 lloje të përmbajtjes së Blog-ut për Ushqim?
A: Receta, Video, Fotografi Ushqimore

P: Rekomandoni 3 mënyra për të promovuar blogun tuaj të Ushqimit?
Përgjigje: Pinterest, Twitter, Facebook, Instagram, Google+, YouTube, Posto në mënyrë të rregullt, Getting Subscribers / RSS

P: Rekomandoni 3 mënyra për të fituar para?
Përgjigje: Shisni postimet dhe fotot tuaja, Bëhuni Blogger me Ushqim të paguar, Shkruaj një Cookbook

Kthehu në listë ↑

Shanna Mallon - Pic

Shanna Mallon

www.foodloveswriting.com

Shanna filloi Shkrimet e Ushqimit Dashuruar në 2008, në përpjekjet për të gatuar kronikat dhe për të praktikuar shkrimin. Në vitet që pasuan, ajo ra në dashuri me ushqime të tëra. Ajo ka një MA për Shkrim nga Universiteti DePaul, dhe puna e saj është paraqitur në The Kitchn, Better Homes & Gardens, dhe Bon Appetit.

Përgjigjet nga Sondazhi i kryer:

P: Rekomandoni 1 mjet të vetë-organizuar për blogezim?
Një: SquareSpace.com

P: Rekomandoni 3 lloje të përmbajtjes së Blog-ut për Ushqim?
A: Receta, Video, Fotografi Ushqimore

P: Rekomandoni 3 mënyra për të promovuar blogun tuaj të Ushqimit?
Një: Pinterest, Twitter, Facebook, Instagram, Google+, YouTube, Foodgawker dhe Tastespotting, Postime Vizitorësh, Dhurata dhe Sondazhe, SEO

P: Rekomandoni 3 mënyra për të fituar para?
A: Programet e reklamave (ish: Adsense, Amazon), Shitet Merchandise tuaj, Shkruaj një Cookbook

Kthehu në listë ↑

Sue Pressey - Pic

Sue Pressey

www.mykoreankitchen.com

Kuzhina ime Koreane është një blog ushqimi që flet gjithçka për dashurinë dhe pasionin e Sue për ushqimin Kore dhe ushqimin Korenë. Ajo u fillua përsëri në Mars 2006 dhe përfshin receta hap pas hapi me foto të lotimit të gojës, diskutime kulturore dhe rishikime të produkteve dhe restoranteve.

Përgjigjet nga Sondazhi i kryer:

P: Rekomandoni 1 mjet të vetë-organizuar për blogezim?
Një: WordPress.org

P: Rekomandoni 3 lloje të përmbajtjes së Blog-ut për Ushqim?
Një: Receta, Fotografi Ushqimi, Tutoriale

P: Rekomandoni 3 mënyra për të promovuar blogun tuaj të Ushqimit?
Një: Pinterest, Twitter, Facebook, Instagram, Google+, YouTube, Ziplist.com, Shkruaj një udhëzues

P: Rekomandoni 3 mënyra për të fituar para?
A: Programet e reklamave (ish: Adsense, Amazon), Programet e Filialeve, Shkruaj një Cookbook

Kthehu në listë ↑

Susan Moran - Pic

Susan Moran

www.theviewfromgreatisland.com

Ky blog lindi kur, pas kaq vitesh gatimi për një familje, Susan papritmas ishte e lirë të prerë lirshme në kuzhinë. Stili i saj është entuziast, shumëngjyrësh dhe jo i bezdisshëm. Asnjë ushqim nuk është jashtë kufijve në blogun e saj, për sa kohë që është ‘i vërtetë’ dhe i papërpunuar, por të preferuarat e saj bëjnë paraqitje të përsëritura.

Përgjigjet nga Sondazhi i kryer:

P: Rekomandoni 1 mjet të vetë-organizuar për blogezim?
Një: WordPress.org

P: Rekomandoni 3 lloje të përmbajtjes së Blog-ut për Ushqim?
A: Receta, Fotografi Ushqimi, Shqyrtime

P: Rekomandoni 3 mënyra për të promovuar blogun tuaj të Ushqimit?
Një: Pinterest, Twitter, Facebook, Instagram, Google+, YouTube, Foodgawker dhe Tastespotting, SEO

P: Rekomandoni 3 mënyra për të fituar para?
A: Programet e reklamave (ish: Adsense, Amazon), Reklama CPM (Kostoja për përshtypje), Shitet Merchandise tuaj, Bëhuni Blogger me Ushqim të paguar

Kthehu në listë ↑

Tara Noland - Pic

Tara Noland

www.noshingwiththenolands.com

Tara nuk ka munguar asnjë ditë duke postuar diçka të re në blogun e saj dhe vazhdon të ketë sukses të madh me fotografi në faqet më të mira të fotografisë si Foodgawker, Tastespotting dhe Tasteologie, etj. Recetat e saj janë në Tasty Kitchen, Foodbuzz dhe Aperature të shëndetshme dhe është paraqitur një numri i herë në blogun e Gourmet Live.

Përgjigjet nga Sondazhi i kryer:

P: Rekomandoni 1 mjet të vetë-organizuar për blogezim?
Një: WordPress.org

P: Rekomandoni 3 lloje të përmbajtjes së Blog-ut për Ushqim?
A: Receta, Fotografi Ushqimi, Shqyrtime

P: Rekomandoni 3 mënyra për të promovuar blogun tuaj të Ushqimit?
Një: Pinterest, Twitter, Facebook, Instagram, Google+, YouTube, Foodgawker dhe Tastespotting, SEO

P: Rekomandoni 3 mënyra për të fituar para?
A: Programet e reklamave (ish: Adsense, Amazon), Bëhuni Blogger me Ushqim të paguar, Rishikoni Produkte

->

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map