Kontributi nga Bloggerët Ekspertë të ModësKontributi nga Bloggerët Ekspertë të Modës

Lexoni se çfarë ata sugjerojnë të jenë platforma më e mirë e pritjes, si dhe lloje të ndryshme të përmbajtjes së modës, mënyrat për të promovuar blogun tuaj të sapoh krijuar dhe si përfundimisht mund të fitoni para për Blogging.

Klikoni në çdo bloger për të parë se çfarë ata kanë sugjeruar të jenë këshillat e tyre më të rëndësishme kur filloni një blog të modës.

Lista e të gjithë ekspertëve të Blogimit në modë

Adriana
Gastelum
Alicia
Quan
Allyn
Lewis
Annie
Vazquez
Ashlyn
Williams
Bethany
Struble
Caitlin
Lindquist
Cathy
Anderson
Chanelle
Laurence
elizabeth
Clark
Enocha
Na thuaj
mugull
Seager
Grasie
mercedes
Haleigh
Walsworth
’Do ditë
mënyrë
Jen
Tam
Jennie
shtëpizë
Jennifer
Colgrove
julia
Travchenko
Katie
i mbrojtur nga era
Kier
Mellour
Kristin
Brophy
Kristin
Clark
Laureen
UY
Lynzy
Coughlin
permanent
Floruss
Marissa
Meade
Meaghan
Moynahan
Melanee
shist argjilor
Melanie
Pangilinan
Merrick
e bardhë
Nelia
Belkova
Patricia
Prieto
Hënë
Montague
Rachel
Ross
Sarah
Willcoks
Sharon
Rainey
Sheri
Pavlovic
Shini
park
Wendy H
Gilmour

Kthehu në listë ↑

Adriana Gastelum - Pic

Adriana Gastelum

www.fake-leather.com

Adriana është një dizajnuese grafike 24 vjeçare, që jeton në Tijuana, Meksikë, duke punuar si një blogere e stilit personal. Ajo pretendon se ka filluar blogun e saj, “nga mërzia” dhe “ka nevojë për një vend për të folur për modën”. Talenti i saj ka çuar në përfshirje në bloge të tilla mbresëlënëse, duke përfshirë, Glamour, Seventeen dhe RackedNY.

Përgjigjet nga Sondazhi i kryer:

P: Rekomandoni 1 mjet të vetë-organizuar për blogezim?
Një: WordPress.org

P: Rekomandoni 3 lloje të përmbajtjes së Blogut të Modës?
Përgjigje: Stili juaj personal, Fotografi, Video, Tutoriale

P: Rekomandoni 3 mënyra për të promovuar blogun tuaj të Modës?
Një: Postoni në mënyrë të rregullt, Bloglovin.com, Lookbook.nu

P: Rekomandoni 3 mënyra për të fituar para?
A: Reklama / sponsorizues privatë, Shitet mallin tuaj (Bleni dollapin / dyqanin tim personal), Rishikoni Produkte

Kthehu në listë ↑

Alicia Quan - Pic

Alicia Quan

www.aliciafashionista.com

Ajo që filloi si hobi u shndërrua në një pasion të plotë. Nga moda në muzikë, fotografia deri në momentet personale, blogu i Alicia ka evoluar me kalimin e viteve. Alicia u përcjell ndjekësve të saj, “faleminderit që rrini në këmbë – shpresoj vetëm se mund t’ju sjellë aq shumë lumturi sa më sjell.”

Përgjigjet nga Sondazhi i kryer:

P: Rekomandoni 1 mjet të vetë-organizuar për blogezim?
Një: Blogger.com

P: Rekomandoni 3 lloje të përmbajtjes së Blogut të Modës?
Përgjigje: Stili juaj personal, Filloni një seri të bazuar në një temë, përbërjen / bukurinë

P: Rekomandoni 3 mënyra për të promovuar blogun tuaj të Modës?
Përgjigje: Posto në mënyrë të rregullt, Pinterest, Twitter, Facebook, Instagram, Google+, Bloglovin.com

P: Rekomandoni 3 mënyra për të fituar para?
A: Reklama / sponsorizues privatë, Programe Affiliate (Threadflip.com, Chicisimo.com, Shopify.com), Reklama CPM (Kostoja për përshtypje)

Kthehu në listë ↑

Allyn Lewis - Pic

Allyn Lewis

www.allynlewis.com

Allyn, një universitet i diplomuar në U Pitt, model i njohur, balerin dhe shoqëror, nuk është i huaj për botët e modës. Pasioni i saj i parë dhe kryesor, modelimi, e ka çuar atë në shumë mundësi interesante të biznesit. Pasi kaloi një vit e gjysmë si bashkëpronare e Pretty Living PR, Allyn është e entuziazmuar që po degëzohet në përpjekjet e saj të biznesit. Duke trajtuar modelimin, prodhimin dhe marrëdhëniet me publikun, kjo vaksinë me flokë bjonde, me sy të gjelbër, është përkufizimi i përzierjes dhe dhembshurisë.

Përgjigjet nga Sondazhi i kryer:

P: Rekomandoni 1 mjet të vetë-organizuar për blogezim?
Një: WordPress.org

P: Rekomandoni 3 lloje të përmbajtjes së Blogut të Modës?
Përgjigje: Stili juaj personal, Fotografi, Video, Shqyrtime

P: Rekomandoni 3 mënyra për të promovuar blogun tuaj të Modës?
Përgjigje: Pinterest, Twitter, Facebook, Instagram, Google+, HeartIFB.com, Shkruani Postime dhe Komente të Vizitorëve

P: Rekomandoni 3 mënyra për të fituar para?
A: Programet e reklamave (ish: Adsense, Amazon), Programet e Filialeve (Threadflip.com, Chicisimo.com, Shopify.com), Rishikimi i Produkteve

Kthehu në listë ↑

Annie Vazquez - Pic

Annie Vazquez

www.TheFashionPoet.com

Annie është një Blogger në Modë në Miami, e cila është paraqitur në Vogue Brasil, TODAY Show, Marie Claire, Elle Magazine, Nylon Magazine, Paper dhe New York Times. Vazquez, një e rregullt në New York Fashion Week, gjithashtu ka kontribuar në raportet e saj të modës në faqen e Mercedes Benz të Modës Mercedes të IMG.

Përgjigjet nga Sondazhi i kryer:

P: Rekomandoni 1 mjet të vetë-organizuar për blogezim?
Një: WordPress.org

P: Rekomandoni 3 lloje të përmbajtjes së Blogut të Modës?
Përgjigje: Filloni një seri të bazuar në një temë, stilin e rrugës, duke përsëritur gjërat e vjetra

P: Rekomandoni 3 mënyra për të promovuar blogun tuaj të Modës?
Një: Pinterest, Twitter, Facebook, Instagram, Google+, Getting Abonentë / RSS, Optimizimi i Motorit të Kërkimit / SEO

P: Rekomandoni 3 mënyra për të fituar para?
A: Reklama / sponsorizues privatë, Shkruaj për Markat, Rishikoni Produkte

Kthehu në listë ↑

Ashlyn Williams - Pic

Ashlyn Williams

www.letitbebeautiful.com

Ashlyn është një bloger nga dita, projektuese natën dhe diku në mes të saj gjen kohë të jetë një student i diplomuar me kohë të plotë në Shkollën Mjekësore të Virxhinisë Lindore që studion të jetë asistent mjekësor i një mjeku. Një vendas i Virxhinias, thotë ajo, “një dozë e përditshme stili, modelimi dhe bukurie”.

Përgjigjet nga Sondazhi i kryer:

P: Rekomandoni 1 mjet të vetë-organizuar për blogezim?
Një: Blogger.com

P: Rekomandoni 3 lloje të përmbajtjes së Blogut të Modës?
Përgjigje: Stili juaj personal, filloni një seri të bazuar në një temë, komente

P: Rekomandoni 3 mënyra për të promovuar blogun tuaj të Modës?
A: Pinterest, Twitter, Facebook, Instagram, Google+, Bloglovin.com, Getting Subscribers / RSS

P: Rekomandoni 3 mënyra për të fituar para?
Një: Programet e Filialeve (Threadflip.com, Chicisimo.com, Shopify.com), Shkruaj për Markat, Rishikoni Produkte

Kthehu në listë ↑

Bethany Struble - Pic

Bethany Struble

www.bethanystruble.com

Bethany jeton në L.A. dhe thotë, “Unë jam një nënë e re, një fotograf, një muzikant, këngëtar / kantautor dhe çdo gjë tjetër që dua të jem. Ky është një ditar fotografik i jetës sime dhe aventurat e vogla që unë vazhdoj. ” Ndiqni aventurat dhe modën e Bethany në LookBook, Twitter, Facebook dhe Instagram.

Përgjigjet nga Sondazhi i kryer:

P: Rekomandoni 1 mjet të vetë-organizuar për blogezim?
Një: Blogger.com

P: Rekomandoni 3 lloje të përmbajtjes së Blogut të Modës?
Përgjigje: Stili juaj personal, Fotografi, Video, Tutoriale

P: Rekomandoni 3 mënyra për të promovuar blogun tuaj të Modës?
Përgjigje: Posto në mënyrë të rregullt, Pinterest, Twitter, Facebook, Instagram, Google+, Giveaways

P: Rekomandoni 3 mënyra për të fituar para?
A: Reklama / sponsorizues privatë, Reklama CPM (Kosto për përshtypje), Produkte Rishikimi

Kthehu në listë ↑

Caitlin Lindquist - Pic

Caitlin Lindquist

www.alittledashofdarling.com

Caitlin është një entuziast i modës me qendër në Arizona. Lindur nga dashuria e saj e përjetshme ndaj modës, blogu i saj mishëron stilin e saj femëror me lojëra, ndërsa ajo eksperimenton me trendet dhe ngjyrat dhe printimet e gjalla. Blog-u i saj i jep lexuesve çdo ditë frymëzim mbi stilet e fundit dhe çiftimet e veshjeve, si dhe këshilla të bukura, të udhëtimit, palestrës dhe zbukurimeve të lehta dhe të arritshme.

Përgjigjet nga Sondazhi i kryer:

P: Rekomandoni 1 mjet të vetë-organizuar për blogezim?
Një: Blogger.com

P: Rekomandoni 3 lloje të përmbajtjes së Blogut të Modës?
Përgjigje: Stili juaj personal, Stili i Rrugës, Makiazhja / Bukuria

P: Rekomandoni 3 mënyra për të promovuar blogun tuaj të Modës?
Përgjigje: Posto në mënyrë të rregullt, Pinterest, Twitter, Facebook, Instagram, Google+, Bloglovin.com

P: Rekomandoni 3 mënyra për të fituar para?
A: Reklama / sponsorizues privatë, Programe Affiliate (Threadflip.com, Chicisimo.com, Shopify.com), Rishikimi i Produkteve

Kthehu në listë ↑

Cathy Anderson - Pic

Cathy Anderson

www.poorlittleitgirl.com

Poor Little It Girl filloi në verën e vitit 2010 dhe që atëherë është bërë një përfaqësim i përsosur i kujt jam: një njëzet e nëntë vjeçar ish-redaktori i revistës së modës në New York u kthye në Uashington, i cili dëshiron veshje të shkëlqyeshme që të gjithë ne mund të na lejojnë vajzat “të varfëra”.

Përgjigjet nga Sondazhi i kryer:

P: Rekomandoni 1 mjet të vetë-organizuar për blogezim?
Një: WordPress.org

P: Rekomandoni 3 lloje të përmbajtjes së Blogut të Modës?
Përgjigje: Stili juaj personal, Filloni një seri të bazuar në një temë, përbërjen / bukurinë, udhëzimet mësimore

P: Rekomandoni 3 mënyra për të promovuar blogun tuaj të Modës?
Përgjigje: Posto në mënyrë të rregullt, Pinterest, Twitter, Facebook, Instagram, Google+, Bloglovin.com

P: Rekomandoni 3 mënyra për të fituar para?
A: Reklama / sponsorizues privatë, Programe Affiliate (Threadflip.com, Chicisimo.com, Shopify.com), Rishikimi i Produkteve

Kthehu në listë ↑

Chanelle Laurence - Pic

Chanelle Laurence

www.thepenelopetimes.com

Chanelle Laurence është një Maven cilësisë së mirë! Ajo është një vajzë që është “në mënyrë të pashpresë në dashuri me modën dhe gjithçka që përfshin”. Si pronare e Penelope’s Vintage dhe një bloger në thepenelopetimes.com, stili i saj unik është përhapur në daljet në mediat sociale si Bloglovin ‘, Lookbook, Facebook dhe Twitter.

Përgjigjet nga Sondazhi i kryer:

P: Rekomandoni 1 mjet të vetë-organizuar për blogezim?
Një: WordPress.org

P: Rekomandoni 3 lloje të përmbajtjes së Blogut të Modës?
Një: Fotografi, Video, Filloni një seri të bazuar në një temë, tutoriale

P: Rekomandoni 3 mënyra për të promovuar blogun tuaj të Modës?
Përgjigje: Posto në mënyrë të rregullt, Pinterest, Twitter, Facebook, Instagram, Google+, Lookbook.nu

P: Rekomandoni 3 mënyra për të fituar para?
A: Shpallje private / Sponzorues, Shitet mallin tuaj (Bleni dollapin / dyqanin tim personal), Shkruaj për Markat

Kthehu në listë ↑

Elizabeth Clark - Pic

Elizabeth Clark

www.elizabethvictoriaclark.com

Kjo vajzë e Torontos pëlqen 90-tën Kate Moss, qirinj diptikë, livando, Francesca Woodman, kimonos, Vanessa Paradis, kamera të disponueshme, shfaqje çmimesh, udhëtime taksi taksie, carven, kadife, vinyl rekorde, Tom Ford, Palm Beach, shkëlqim, Breton Stripes, Julian Piktura Schnabel, familja e saj, filmat Sofia Coppola, fustanet shqip, Richard Prince, infermierët dhe idealizmi rinor.

Përgjigjet nga Sondazhi i kryer:

P: Rekomandoni 1 mjet të vetë-organizuar për blogezim?
Një: Blogger.com

P: Rekomandoni 3 lloje të përmbajtjes së Blogut të Modës?
Përgjigje: Stili juaj personal, Filloni një seri të bazuar në një temë, përbërjen / bukurinë

P: Rekomandoni 3 mënyra për të promovuar blogun tuaj të Modës?
A: Posto në mënyrë të rregullt, Pinterest, Twitter, Facebook, Instagram, Google+, Getting Subscribers / RSS

P: Rekomandoni 3 mënyra për të fituar para?
A: Programet e reklamave (ish: Adsense, Amazon), Shpallje private / Sponzorues, Programe Affiliate (Threadflip.com, Chicisimo.com, Shopify.com)

Kthehu në listë ↑

Enocha Tellus - Pic

Enocha Tellus

www.locksandtrinkets.com

Sipas zonjës Enocha, “Bllokimet dhe xhinglat duhej të ishin pirja ime e vogël, një ditar i rrugëtimit tim për ta ndarë me këdo që ishte atje i gatshëm për të dëgjuar. Një kujtesë për botën se ëndrrat janë të vërteta dhe nuk është kurrë vonë për t’i ndjekur ato. Prandaj faleminderit që dëgjuat “

Përgjigjet nga Sondazhi i kryer:

P: Rekomandoni 1 mjet të vetë-organizuar për blogezim?
Një: WordPress.org

P: Rekomandoni 3 lloje të përmbajtjes së Blogut të Modës?
A: Stili juaj personal, Fotografi, Video, Filloni një seri të bazuar në një temë

P: Rekomandoni 3 mënyra për të promovuar blogun tuaj të Modës?
Përgjigje: Posto në mënyrë të rregullt, Pinterest, Twitter, Facebook, Instagram, Google+, duke bashkëpunuar me Blogger të tjerë

P: Rekomandoni 3 mënyra për të fituar para?
A: Reklama / sponsorizues privatë, Shitet mallin tuaj (Bleni dollapin / dyqanin tim personal), Rishikoni Produkte

Kthehu në listë ↑

Gemma Seager - Pic

Gemma Seager

www.retrochick.co.uk

Gemma Seager fytyrën prapa Blogut të Modës & Jetesës në Mbretërinë e Bashkuar Retro Chick, filloi në vitin 2007 për të promovuar një dyqan eBay tani të papjekur, dhe së shpejti zbuloi se ishte më argëtuese sesa udhëtimi në zyrën postare. Me këtë blog ajo po sjell shkëlqim të cilësisë së mirë në një jetë moderne. Me mbi 7000 ndjekës në Facebook, 11k në Twitter dhe 2000 në Instagram ajo është vlerësuar si një nga blogeret më të mira të modës në Mbretërinë e Bashkuar.

Përgjigjet nga Sondazhi i kryer:

P: Rekomandoni 1 mjet të vetë-organizuar për blogezim?
Një: WordPress.org

P: Rekomandoni 3 lloje të përmbajtjes së Blogut të Modës?
Përgjigje: Stili juaj personal, Shqyrtime, Tutoriale

P: Rekomandoni 3 mënyra për të promovuar blogun tuaj të Modës?
Një: Pinterest, Twitter, Facebook, Instagram, Google+, Bloglovin.com, HeartIFB.com

P: Rekomandoni 3 mënyra për të fituar para?
A: Reklama / sponsorizues privatë, Programe Affiliate (Threadflip.com, Chicisimo.com, Shopify.com), Shisni Mallin tuaj (Bleni dollapin / dyqanin tim personal)

Kthehu në listë ↑

Grasie Mercedes - Pic

Grasie Mercedes

www.stylemegrasie.com

Grasie filloi styling në 2007, duke u pavarur me American Eagle & Aerie si fushatë Stilist & Wardrobe Associate. Një stiliste profesioniste në L.A., përveç blogger-it të përditshëm në STYLE ME GRASIE, ajo gjithashtu ka një kolonë të modës në sitin jashtëzakonisht të popullarizuar “miqësor për vajzat” Hello Giggles, klipe në E! News, MAXIM dhe AmericanIdol.com.

Përgjigjet nga Sondazhi i kryer:

P: Rekomandoni 1 mjet të vetë-organizuar për blogezim?
Një: WordPress.org

P: Rekomandoni 3 lloje të përmbajtjes së Blogut të Modës?
Përgjigje: Stili juaj personal, Filloni një seri të bazuar në një temë, përbërjen / bukurinë

P: Rekomandoni 3 mënyra për të promovuar blogun tuaj të Modës?
Përgjigje: Posto në mënyrë të rregullt, Pinterest, Twitter, Facebook, Instagram, Google+, Bloglovin.com

P: Rekomandoni 3 mënyra për të fituar para?
A: Reklama / sponsorizues privatë, Reklama CPM (Kostoja për përshtypje), RewardStyle

Kthehu në listë ↑

Haleigh Walsworth - Pic

Haleigh Walsworth

www.makingmagique.com

Në blogun e saj do të gjeni histori të modës, miqve, ushqimit dhe argëtimit në Paris dhe në mbarë botën. Bloggerja super e njohur në Twitter dhe Instagram që do të tërheqë vëmendjen tuaj me vetëm një shkëlqim në blogun e saj.

Përgjigjet nga Sondazhi i kryer:

P: Rekomandoni 1 mjet të vetë-organizuar për blogezim?
Një: WordPress.org

P: Rekomandoni 3 lloje të përmbajtjes së Blogut të Modës?
Përgjigje: Stili juaj personal, Fotografi, Video, Tutoriale

P: Rekomandoni 3 mënyra për të promovuar blogun tuaj të Modës?
Përgjigje: Posto në mënyrë të rregullt, Pinterest, Twitter, Facebook, Instagram, Google+, Optimizim / SEO i Motorit të Kërkimit

P: Rekomandoni 3 mënyra për të fituar para?
Një: Programet e Filialeve (Threadflip.com, Chicisimo.com, Shopify.com), Shitet Merchandise (Shop My Dollap / Dyqan Personal), Shkruaj për Markat, nextshtë tjetër e pamundur të fitosh para me blogjet e modës ‘të reja’ këto ditë, përveç nëse në thelb e bëni atë një uebfaqe spam. Unë nuk do të filloja një blog me shpresën për të fituar para tani ose në të ardhmen (nëse e filluat para gjashtë vjetësh do të mundeshit) por patjetër që është tepër vonë në lojë nëse nuk ju ndodh të jeni jashtëzakonisht i talentuar dhe tejet origjinal. E mirë, e shkëlqyeshme, madje dhe e jashtëzakonshme nuk është e mjaftueshme këto ditë.

Kthehu në listë ↑

Moda e përditshme është - Pic

Moda e përditshme

www.jseverydayfashion.com

Jenn pëlqen të krijojë veshje në një buxhet për gruan e përditshme. Disa vështrime janë nga jeta e saj personale, ndërsa të tjera janë krijuar posaçërisht për këtë faqe në internet, për të frymëzuar shikuesit të provojnë diçka të re dhe t’i ndihmojnë ata të zgjidhin pyetjen e përditshme të “çfarë të veshësh?”

Përgjigjet nga Sondazhi i kryer:

P: Rekomandoni 1 mjet të vetë-organizuar për blogezim?
Një: Blogger.com

P: Rekomandoni 3 lloje të përmbajtjes së Blogut të Modës?
Përgjigje: Stili juaj personal, Stilimi i njerëzve të tjerë, Whfarëdo që të jeni më të apasionuar pas!

P: Rekomandoni 3 mënyra për të promovuar blogun tuaj të Modës?
Përgjigje: Posto në mënyrë të rregullt, Pinterest, Twitter, Facebook, Instagram, Google+, Optimizim / SEO i Motorit të Kërkimit

P: Rekomandoni 3 mënyra për të fituar para?
A: Programet e reklamave (ish: Adsense, Amazon), Shpallje Private / Sponzorues, Reklama CPM (Kosto për përshtypje), Shitet Merchandise (Shop My Doll / Dyqan personal), Shkruaj për Markat, ShopStyle

Kthehu në listë ↑

Jen Tam - Pic

Xhen Tam

www.herwaisechoice.com

Një bloger me stil personal me qendër në Vancouver, Xhen beson se mund të jesh elegant pa qenë sipërfaqësor, në trend pa qenë skllav i modës dhe të dukesh mirë, pa i parë të tjerët. Jen synon të frymëzojë gruan e përditshme me ide të afruara (megjithëse paksa të ngritura) veshje dhe imazhe me cilësi të lartë.

Përgjigjet nga Sondazhi i kryer:

P: Rekomandoni 1 mjet të vetë-organizuar për blogezim?
Një: WordPress.org

P: Rekomandoni 3 lloje të përmbajtjes së Blogut të Modës?
Përgjigje: Stili juaj personal, Make-up / Beauty, Tutorials

P: Rekomandoni 3 mënyra për të promovuar blogun tuaj të Modës?
Përgjigje: Posto në mënyrë të rregullt, Pinterest, Twitter, Facebook, Instagram, Google+, Shkruaj postime dhe komente

P: Rekomandoni 3 mënyra për të fituar para?
Një: Programet e Filialeve (Threadflip.com, Chicisimo.com, Shopify.com), Reklama CPM (Kostoja për përshtypje), Shkruaj për Markat

Kthehu në listë ↑

Jennie Lodge - Pic

Jennie Lodge

www.goingwest.net

Blog-u i Jennie është frymëzim sartorial i kuruar dhe shërben si “një regjistrim dixhital i pamjeve të mia ndërsa vazhdoj të zhvilloj stilin tim personal dhe të eksperimentoj me veshje që funksionojnë më mirë me personalitetin tim, llojin e trupit dhe buxhetin”. Një vendase e Iowa-s, ajo po e jeton ëndrrën e saj në San Francisko që prej vitit 2008.

Përgjigjet nga Sondazhi i kryer:

P: Rekomandoni 1 mjet të vetë-organizuar për blogezim?
Një: SquareSpace.com

P: Rekomandoni 3 lloje të përmbajtjes së Blogut të Modës?
A: Stili juaj personal, Fotografi, Video, Filloni një seri të bazuar në një temë

P: Rekomandoni 3 mënyra për të promovuar blogun tuaj të Modës?
Përgjigje: Posto në mënyrë të rregullt, Lookbook.nu, Optimizimi i Motorit të Kërkimit / SEO

P: Rekomandoni 3 mënyra për të fituar para?
A: Programet e reklamave (ish: Adsense, Amazon), Reklama private / sponsorizues, Shkruaj për Markat

Kthehu në listë ↑

Jennifer Colgrove - Pic

Jennifer Colgrove

www.visionsofvogue.com

“Jenna”, siç dihet, filloi Vision of Vogue si një prizë për të eksploruar dhe shprehur kreativitetin e saj. Jenna është magjepsur nga “tendencat e modës deri në atë pikë sa ëndrrat e mia për analiza financiare janë shndërruar në vizione të veshjeve të fundjavës. Për mua, moda nuk do të thotë domosdoshmërisht të veshësh të gjithë stilistët, gjatë gjithë kohës. ”

Përgjigjet nga Sondazhi i kryer:

P: Rekomandoni 1 mjet të vetë-organizuar për blogezim?
Një: WordPress.org

P: Rekomandoni 3 lloje të përmbajtjes së Blogut të Modës?
Përgjigje: Stili juaj personal, Shqyrtime, pajisje shtesë

P: Rekomandoni 3 mënyra për të promovuar blogun tuaj të Modës?
Një: Pinterest, Twitter, Facebook, Instagram, Google+, Bloglovin.com, Giveaways

P: Rekomandoni 3 mënyra për të fituar para?
A: Programet e reklamave (ish: Adsense, Amazon), Programet e Filialeve (Threadflip.com, Chicisimo.com, Shopify.com), Shisni Mallin tuaj (Bleni dollapin / dyqanin tim personal)

Kthehu në listë ↑

Julia Travchenko - Pic

Julia Travchenko

www.richclubgirl.com

Unë jetoj në qytetin e bukur dhe magjepsës turistik Marbella, perlë e Spanjës. Do ditë jam i rrethuar nga natyra e mrekullueshme, njerëzit e sofistikuar dhe produktet luksoze, gjë që më frymëzon të shkruaj për bollëkun në jetën tonë dhe mënyrat për ta arritur atë. U shfaqa në revista të ndryshme si në Spanjë, ashtu edhe në vendlindjen Letoni. Unë jam një udhëtar, shkrimtar dhe lexues i etur.

Përgjigjet nga Sondazhi i kryer:

P: Rekomandoni 1 mjet të vetë-organizuar për blogezim?
Një: WordPress.org

P: Rekomandoni 3 lloje të përmbajtjes së Blogut të Modës?
Përgjigje: Stili juaj personal, Stilimi i njerëzve të tjerë, Tutoriale

P: Rekomandoni 3 mënyra për të promovuar blogun tuaj të Modës?
A: Posto në mënyrë të rregullt, Pinterest, Twitter, Facebook, Instagram, Google+, Getting Subscribers / RSS

P: Rekomandoni 3 mënyra për të fituar para?
A: Programet e reklamave (ish: Adsense, Amazon), Shpallje private / Sponzorues, Programe Affiliate (Threadflip.com, Chicisimo.com, Shopify.com)

Kthehu në listë ↑

Katie Lee - Pic

Katie Lee

www.pearlsandtwirls.net

Pearls & Twirls është një blog personal i stilit nga Katie që, “kombinon një stil klasik jugor me një qëndrim të çuditshëm dhe të çuditshëm. Do të gjeni copa klasike të çiftuara me pajisje argëtuese dhe ngjyra të theksuara dhe të ndritshme që bëjnë cilindo veshje. “

Përgjigjet nga Sondazhi i kryer:

P: Rekomandoni 1 mjet të vetë-organizuar për blogezim?
Një: WordPress.org

P: Rekomandoni 3 lloje të përmbajtjes së Blogut të Modës?
A: Stili juaj personal, Fotografi, Video, Filloni një seri të bazuar në një temë

P: Rekomandoni 3 mënyra për të promovuar blogun tuaj të Modës?
Përgjigje: Posto në mënyrë të rregullt, Pinterest, Twitter, Facebook, Instagram, Google+, Bloglovin.com

P: Rekomandoni 3 mënyra për të fituar para?
A: Programet e Filialeve (Threadflip.com, Chicisimo.com, Shopify.com), Shisni Mallin tuaj (Bleni dollapin / dyqanin tim personal), Shkruaj për Markat, Rishikoni Produkte

Kthehu në listë ↑

Kier Mellour - Pic

Kier Mellour

www.fashionaddict.la

Lindja e lindjes në Washington State u kthye në fashionista të partisë L.A., dashnore taco dhe bjonde natyrale, Keir (Key-air) udhëheq tifozët nëpër ahengje, stilin e jetës, takë të lartë, ngjyra të ndritshme, këshilla për udhëtime dhe modë. ’Shtë një vajzë e një vajze që thotë se i pëlqen të “vishet si unë jam duke shkuar për një festë … sepse unë zakonisht jam”.

Përgjigjet nga Sondazhi i kryer:

P: Rekomandoni 1 mjet të vetë-organizuar për blogezim?
Një: WordPress.org

P: Rekomandoni 3 lloje të përmbajtjes së Blogut të Modës?
Përgjigje: Stili juaj personal, Shqyrtime, Tutoriale

P: Rekomandoni 3 mënyra për të promovuar blogun tuaj të Modës?
Një: Posto në mënyrë të rregullt, Pinterest, Twitter, Facebook, Instagram, Google+, Bloglovin.com, Lookbook.nu, Giveaways

P: Rekomandoni 3 mënyra për të fituar para?
A: Programet e reklamave (ish: Adsense, Amazon), Programet e Filialeve (ish: LinkShare.com, RewardStyle.com)

Kthehu në listë ↑

Kristin Brofi - Pic

Kristin Brofi

www.fancythingsblog.com

Kristin është themeluesi dhe redaktori i Fancy Things Blog. Ajo është gjithashtu një dizajner grafik dhe specialist i marketingut që jeton në Miami shumë të nxehtë (të mençur nga stili, jo vetëm temperatura). Përveç blogut të saj të modës dhe stilit, ajo ofron shërbime të projektimit. Fancy Things, LLC ofron shërbime të marketingut, blogezimit dhe dizajnit.

Përgjigjet nga Sondazhi i kryer:

P: Rekomandoni 1 mjet të vetë-organizuar për blogezim?
Një: Blogger.com

P: Rekomandoni 3 lloje të përmbajtjes së Blogut të Modës?
Përgjigje: Stili juaj personal, Shqyrtime, përbërje / bukuri

P: Rekomandoni 3 mënyra për të promovuar blogun tuaj të Modës?
Përgjigje: Posto në mënyrë të rregullt, Pinterest, Twitter, Facebook, Instagram, Google+, Giveaways

P: Rekomandoni 3 mënyra për të fituar para?
A: Programet e reklamave (ish: Adsense, Amazon), Shkruaj për Markat, Rishikoni Produkte

Kthehu në listë ↑

Kristin Clark - Pic

Kristin Clark

www.livingincolorprint.com

Kristin është një bloger me bazë në Miami dhe zëri i Living In Color Print – një faqe interneti për modën +. Duke dashur të gjitha gjërat femërore dhe shumëngjyrëshe, ajo siguron frymëzim të përditshëm për lexuesit e saj dhe është një burim i zbatueshëm për entuziastët e stilit në kërkim të tendencave aktuale, bashkimeve të veshjeve dhe këshillave të stilit të jetës.

Përgjigjet nga Sondazhi i kryer:

P: Rekomandoni 1 mjet të vetë-organizuar për blogezim?
Një: WordPress.org

P: Rekomandoni 3 lloje të përmbajtjes së Blogut të Modës?
Përgjigje: Stili juaj personal, Filloni një seri të bazuar në një temë, përbërjen / bukurinë

P: Rekomandoni 3 mënyra për të promovuar blogun tuaj të Modës?
A: Posto në mënyrë të rregullt, Pinterest, Twitter, Facebook, Instagram, Google+, Bloglovin.com, Giveaways

P: Rekomandoni 3 mënyra për të fituar para?
A: Reklama / sponsorizues privatë, Programe Affiliate (Threadflip.com, Chicisimo.com, Shopify.com), Shisni Mallin tuaj (Bleni dollapin / dyqanin tim personal), Shkruaj për Markat

Kthehu në listë ↑

Laureen Uy - Pic

Laureen Uy

www.breakmystyle.com

Laureen është një blogere e modës nga Filipinet. Ajo ka qenë ambasadori i markave për Sony Experia, Nestlé Fitness, Samsung Galaxy, Ponds and Vaseline, është paraqitur në botime dhe blogje të shumta të modës dhe është një frymëzim për shumëkush për kombinimet e saj të guximshme dhe të guximshme dhe personalitetin e saj po aq të dashur.

Përgjigjet nga Sondazhi i kryer:

P: Rekomandoni 1 mjet të vetë-organizuar për blogezim?
Një: WordPress.org

P: Rekomandoni 3 lloje të përmbajtjes së Blogut të Modës?
Përgjigje: Stili juaj personal, Fotografi, Video, Make up / Bukuri

P: Rekomandoni 3 mënyra për të promovuar blogun tuaj të Modës?
Një: Postoni në mënyrë të rregullt, Deklaratat, Optimizimi i Motorit të Kërkimit / SEO

P: Rekomandoni 3 mënyra për të fituar para?
A: Programet e reklamave (ish: Adsense, Amazon), Shkruaj për Markat, Rishikoni Produkte

Kthehu në listë ↑

Lynzy Coughlin - Pic

Lynzy Coughlin

www.sparklingfootsteps.com

Lynzy ka krijuar blogun në mënyrë që ajo të mund të ndante pak me stilin e saj personal me lexuesit e saj, si dhe dashurinë e saj për fitnes / produkte bukurie / dhe më shumë. Blogu po ndryshon së bashku me të dhe tani shfaq pamjet e maternitetit dhe herë pas here produktet / linjat e veshjeve të saj të preferuara për fëmijë.

Përgjigjet nga Sondazhi i kryer:

P: Rekomandoni 1 mjet të vetë-organizuar për blogezim?
Një: WordPress.org

P: Rekomandoni 3 lloje të përmbajtjes së Blogut të Modës?
Përgjigje: Stili juaj personal, Fotografi, Video, Tutoriale

P: Rekomandoni 3 mënyra për të promovuar blogun tuaj të Modës?
Përgjigje: Posto në mënyrë të rregullt, Pinterest, Twitter, Facebook, Instagram, Google+, Bloglovin.com

P: Rekomandoni 3 mënyra për të fituar para?
A: Programet e reklamave (ish: Adsense, Amazon), Reklama private / sponsorizues, Shkruaj për Markat

Kthehu në listë ↑

Marcel Floruss - Pic

Marcel Floruss

www.onedapperstreet.com

Me origjinë nga Gjermania, Marcel erdhi në New York City për të provuar shkollën e modës, modelimin, blerjen dhe fotografinë. Hapi tjetër logjik në epokën dixhitale ishte fillimi i një blog! Nga kombinimet dapper e deri tek rrobat e rrumbullakëta të rrugës, Marcel frymëzon një sens të modës tek të tjerët… me disa video vallëzimi të hedhura brenda.

Përgjigjet nga Sondazhi i kryer:

P: Rekomandoni 1 mjet të vetë-organizuar për blogezim?
Një: WordPress.org

P: Rekomandoni 3 lloje të përmbajtjes së Blogut të Modës?
Përgjigje: Stili juaj personal, Stilimi i njerëzve të tjerë, Fotografi, Video

P: Rekomandoni 3 mënyra për të promovuar blogun tuaj të Modës?
Një: Posto në mënyrë të rregullt, Pinterest, Twitter, Facebook, Instagram, Google+, Bloglovin.com, Lookbook.nu, Dhuratat, Optimizimi i Motorit të Kërkimit / SEO

P: Rekomandoni 3 mënyra për të fituar para?
A: Reklama / sponsorizues privatë, Programe Affiliate (Threadflip.com, Chicisimo.com, Shopify.com), Reklama CPM (Kostoja për përshtypje), Produkte Rishikimi

Kthehu në listë ↑

Marissa Meade - Pic

Marissa Meade

www.stylecusp.com

Marissa është një vajzë e lindur dhe e rritur në bregun lindor me një dëshirë gjithnjë në zhvillim për të frymëzuar dhe frymëzuar. Siç thotë ajo, zakonisht mund ta gjesh në dollapin e saj, kuzhinën, rrugicat e shënjestrës ose të humbasësh në Pinterest. Ajo është një bloge dhe një konsulente për marketing krijues. Ajo filloi blogun e saj personal Style Cusp në vitin 2011 dhe me 6000 ndjekës në Twitter dhe mbi 12000 në Instagram është një nga ato më të njohurat.

Përgjigjet nga Sondazhi i kryer:

P: Rekomandoni 1 mjet të vetë-organizuar për blogezim?
Një: WordPress.org

P: Rekomandoni 3 lloje të përmbajtjes së Blogut të Modës?
Përgjigje: Stili juaj personal, Filloni një seri të bazuar në një temë, përbërjen / bukurinë

P: Rekomandoni 3 mënyra për të promovuar blogun tuaj të Modës?
Përgjigje: Posto në mënyrë të rregullt, Pinterest, Twitter, Facebook, Instagram, Google+, Shkruaj postime dhe komente

P: Rekomandoni 3 mënyra për të fituar para?
A: Reklama / sponsorizues privatë, Programe Affiliate (Threadflip.com, Chicisimo.com, Shopify.com), Shkruaj për Markat

Kthehu në listë ↑

Meaghan Moynahan - Pic

Meaghan Moynahan

www.districtsparkle.com

“Pavarësisht nëse jeni duke kërkuar frymëzim për veshjet 9-5 apo stilin pas orarit, District Sparkle është dyqani juaj me një ndalesë,” thotë pronari i blogut, Meaghan Moynahan. Dashuria e saj për modën është e dukshme dhe filloi në moshën 9 vjeçare. Ajo blogon sepse ajo, “kuptoi që ëndrra ime e veshjes nuk duhej të mbaronte kurrë”.

Përgjigjet nga Sondazhi i kryer:

P: Rekomandoni 1 mjet të vetë-organizuar për blogezim?
Një: WordPress.org

P: Rekomandoni 3 lloje të përmbajtjes së Blogut të Modës?
A: Stili juaj personal, Fotografi, Video, Filloni një seri të bazuar në një temë

P: Rekomandoni 3 mënyra për të promovuar blogun tuaj të Modës?
Përgjigje: Posto në mënyrë të rregullt, Pinterest, Twitter, Facebook, Instagram, Google+, Shkruaj postime dhe komente

P: Rekomandoni 3 mënyra për të fituar para?
A: Programet e reklamave (ish: Adsense, Amazon), Reklama private / sponsorizues, Shkruaj për Markat

Kthehu në listë ↑

Melanee Shale - Pic

Melanee Shale

www.melaneeshale.com

Blogger Fashion Fashion me bazë në L.A dhe Reporter që dëshiron Argëtim, Melanee bën përdorim të madh të mediave sociale për të krijuar ndjekës dhe mund të gjendet në Twitter, Instagram, Pinterest dhe Facebook. Në blogun e saj, ajo thotë, “duke lëshuar lëngjet e mia krijuese ndërsa ndiqja ëndrrat e mia. Fotografitë më frymëzojnë. Shpresoj t’ju frymëzoj. “

Përgjigjet nga Sondazhi i kryer:

P: Rekomandoni 1 mjet të vetë-organizuar për blogezim?
Një: Blogger.com

P: Rekomandoni 3 lloje të përmbajtjes së Blogut të Modës?
Përgjigje: Stili juaj personal, Fotografi, Video, Stili Rrugor

P: Rekomandoni 3 mënyra për të promovuar blogun tuaj të Modës?
Përgjigje: Posto në mënyrë të rregullt, Pinterest, Twitter, Facebook, Instagram, Google+, Optimizim / SEO i Motorit të Kërkimit

P: Rekomandoni 3 mënyra për të fituar para?
A: Programet e reklamave (ish: Adsense, Amazon), Programet e Filialeve (Threadflip.com, Chicisimo.com, Shopify.com), Shkruaj për Markat

Kthehu në listë ↑

Melanie Pangilinan - Pic

Melanie Pangilinan

www.aetherlily.net

Blogimi i ka dhënë Melanie mundësi të mrekullueshme, të tilla si paraqitja në një reklamë në faqet e plota të një numri të revistës Nylon, korrespodent i StyleTV gjatë NYFW për Herve Leger dhe shfaqje BCBG Max Azria, duke zgjedhur pamjet për të ecur në pistën adidas Neo Label dhe folësin e miqve në Teen Vogue Haute Spot.

Përgjigjet nga Sondazhi i kryer:

P: Rekomandoni 1 mjet të vetë-organizuar për blogezim?
Një: Blogger.com

P: Rekomandoni 3 lloje të përmbajtjes së Blogut të Modës?
Përgjigje: Stili juaj personal, Shqyrtime, Stili Rrugor

P: Rekomandoni 3 mënyra për të promovuar blogun tuaj të Modës?
Përgjigje: Posto në mënyrë të rregullt, Pinterest, Twitter, Facebook, Instagram, Google+, Bloglovin.com

P: Rekomandoni 3 mënyra për të fituar para?
A: Programet e Filialeve (Threadflip.com, Chicisimo.com, Shopify.com), Shisni Mallin tuaj (Bleni dollapin / dyqanin tim personal), Rewardstyle

Kthehu në listë ↑

Merrick White - Pic

Merrick White

www.merricksart.com

Merrick është një bloger, rrobaqepëse, artist dhe nënë. Blog-u i saj, Arti i Merrick, ndan idetë e modës dhe stilit, si dhe mësime për të krijuar ose modifikuar të gjitha llojet e pjesëve të shkëlqyera për dollapin e çdo gruaje. Ajo jeton në Huntington Beach, CA me burrin e saj dhe dy djemtë e tyre të vegjël.

Përgjigjet nga Sondazhi i kryer:

P: Rekomandoni 1 mjet të vetë-organizuar për blogezim?
Një: Blogger.com

P: Rekomandoni 3 lloje të përmbajtjes së Blogut të Modës?
Përgjigje: Stili juaj personal, Fotografi, Video, Tutoriale

P: Rekomandoni 3 mënyra për të promovuar blogun tuaj të Modës?
Përgjigje: Posto në mënyrë të rregullt, Pinterest, Twitter, Facebook, Instagram, Google+, Bloglovin.com

P: Rekomandoni 3 mënyra për të fituar para?
A: Programet e reklamave (ish: Adsense, Amazon), Programet e Filialeve (Threadflip.com, Chicisimo.com, Shopify.com), CPM Ads (Kostoja për përshtypje)

Kthehu në listë ↑

Nelia Belkova - Pic

Nelia Belkova

www.styleblog.ca

Blog Blog ka lindur nga dashuria e Nelia për të gjitha gjërat elegant dhe në modë. Filloi si një blog në stilin e rrugës, me qëllim të kapjes së momenteve elegant në rrugët e Torontos, dhe evoluoi në një blog për jetën e saj. Blog Style po ndryshon një herë në një kohë, por duhet të jetë një gjë e mirë, pasi ndryshimi mund të shkaktojë përparim, pavarësisht nëse do të jetë në Blogging apo në botën e modës.

Përgjigjet nga Sondazhi i kryer:

P: Rekomandoni 1 mjet të vetë-organizuar për blogezim?
Një: WordPress.org

P: Rekomandoni 3 lloje të përmbajtjes së Blogut të Modës?
Një: Rekomandoni 3 lloje të përmbajtjes së Blogut të Modës: Stili juaj personal, Filloni një seri të bazuar në një temë, Shqyrtime

P: Rekomandoni 3 mënyra për të promovuar blogun tuaj të Modës?
Përgjigje: Posto në mënyrë të rregullt, Pinterest, Twitter, Facebook, Instagram, Google+, Optimizim / SEO i Motorit të Kërkimit

P: Rekomandoni 3 mënyra për të fituar para?
Përgjigje: Posto në mënyrë të rregullt, Pinterest, Twitter, Facebook, Instagram, Google+, Optimizim / SEO i Motorit të Kërkimit

Kthehu në listë ↑

Patricia Prieto - Pic

Patricia Prieto

www.itsparadigma.com

Patricia është një 22-vjeçare filipinase – blogere e modës dhe stilit personal spanjoll, stilist i pavarur i modës dhe një model i rastit. Paradigma ka të bëjë me zgjedhjet e saj të modës, muzikën e saj të preferuar, udhëtimet dhe pothuajse gjithçka në mes. Patricia sigurohet që ta jetojë jetën e saj në maksimum çdo ditë të vetme.

Përgjigjet nga Sondazhi i kryer:

P: Rekomandoni 1 mjet të vetë-organizuar për blogezim?
Një: WordPress.org

P: Rekomandoni 3 lloje të përmbajtjes së Blogut të Modës?
Përgjigje: Stili juaj personal, Vizitat e ftuarve, Blogimi për ato që gjenden në çantën tuaj ose në kozmetikë / etj

P: Rekomandoni 3 mënyra për të promovuar blogun tuaj të Modës?
Përgjigje: Posto në mënyrë të rregullt, Pinterest, Twitter, Facebook, Instagram, Google+, Lookbook.nu

P: Rekomandoni 3 mënyra për të fituar para?
A: Reklama / sponsorizues privatë, Rishikoni Produkte, Jini punëtor. Blogimi është një ton i punës

Kthehu në listë ↑

Phoebe Montague - Pic

Phoebe Montague

www.ladymelbourne.com.au

Si Redaktore e blogut të modës me bazë në Melbourne ‘Zonja Melbourne’, komenti dhe stili i modës i Phoebe Montague i ka fituar asaj një reputacion si një nga blogerët kryesorë të modës në Australi. Pasi e themeloi Zonjën Melbourne në vitin 2007, blogu është rritur për të përfshirë një shtrirje të mediave sociale mbi 50K pëlqime, fansa dhe ndjekës unikë në të gjithë platformat si Twitter, Instagram dhe Facebook.

Përgjigjet nga Sondazhi i kryer:

P: Rekomandoni 1 mjet të vetë-organizuar për blogezim?
Një: WordPress.org

P: Rekomandoni 3 lloje të përmbajtjes së Blogut të Modës?
Përgjigje: Stili juaj personal, Make-up / Beauty, Tutorials

P: Rekomandoni 3 mënyra për të promovuar blogun tuaj të Modës?
Përgjigje: Posto në mënyrë të rregullt, Pinterest, Twitter, Facebook, Instagram, Google+, Shkruaj postime dhe komente

P: Rekomandoni 3 mënyra për të fituar para?
A: Reklama / sponsorizues privatë, Programe Affiliate (Threadflip.com, Chicisimo.com, Shopify.com), Shitet në faqet e internetit të palëve të treta (Etsy.com, Ebay.com)

Kthehu në listë ↑

Rachel Ross - Pic

Rachel Ross

www.therachelross.com

Fokusimi im për blogelin ka qenë këshilla të shpejta dhe sugjerime për veshje për nënat e reja si unë, gratë shtatzëna me stil dhe gratë e reja, profesionale që nuk kanë kohë për të shpenzuar blerjen e tendencave të fundit. Ne të gjithë nuk duhet të humbasim vëmendjen e vetvetes vetëm sepse vëmendja dhe përparësitë tona janë zhvendosur.

Përgjigjet nga Sondazhi i kryer:

P: Rekomandoni 1 mjet të vetë-organizuar për blogezim?
Një: WordPress.org

P: Rekomandoni 3 lloje të përmbajtjes së Blogut të Modës?
Përgjigje: Posto në mënyrë të rregullt, Pinterest, Twitter, Facebook, Instagram, Google+, Giveaways

P: Rekomandoni 3 mënyra për të promovuar blogun tuaj të Modës?
Një: Postoni në mënyrë të rregullt, Deklaratat, Optimizimi i Motorit të Kërkimit / SEO

P: Rekomandoni 3 mënyra për të fituar para?
A: Programet e reklamave (ish: Adsense, Amazon), Programet e Filialeve (Threadflip.com, Chicisimo.com, Shopify.com), Shkruaj për Markat

Kthehu në listë ↑

Sarah Willcoks - Pic

Sarah Willcoks

www.stylemelbourne.com

Fokusimi im për blogelin ka qenë këshilla të shpejta dhe sugjerime për veshje për nënat e reja si unë, gratë shtatzëna me stil dhe gratë e reja, profesionale që nuk kanë kohë për të shpenzuar blerjen e tendencave të fundit. Ne të gjithë nuk duhet të humbasim vëmendjen e vetvetes vetëm sepse vëmendja dhe përparësitë tona janë zhvendosur.

Përgjigjet nga Sondazhi i kryer:

P: Rekomandoni 1 mjet të vetë-organizuar për blogezim?
Një: WordPress.org

P: Rekomandoni 3 lloje të përmbajtjes së Blogut të Modës?
A: Fotografi, Video, Filloni një seri të bazuar në një temë, burime të lira

P: Rekomandoni 3 mënyra për të promovuar blogun tuaj të Modës?
Një: Postoni në mënyrë të rregullt, Deklaratat, Optimizimi i Motorit të Kërkimit / SEO

P: Rekomandoni 3 mënyra për të fituar para?
A: Reklama / sponsorizues privatë, Shitet mallin tuaj (Bleni dollapin / dyqanin tim personal), Shitet në faqet e internetit të palëve të treta (Etsy.com, Ebay.com)

Kthehu në listë ↑

Sharon Rainey - Pic

Sharon Rainey

www.queeninheels.com

Sharon Rainey është zëri që qëndron pas Queen in Heels, një blog që ka të bëjë me të qenit i shkëlqyeshëm, i ashpër, i patrembur, argëtues, flirtues dhe që ndjek ëndrrat tuaja në një palë takë të larta gorgeus. Ajo dëshiron të përdorë përvojat dhe ekspertizën e saj për të mbështetur blogerët e tjerë në rritjen e blogeve, lidhjeve dhe rrjeteve të tyre.

Përgjigjet nga Sondazhi i kryer:

P: Rekomandoni 1 mjet të vetë-organizuar për blogezim?
Një: WordPress.org

P: Rekomandoni 3 lloje të përmbajtjes së Blogut të Modës?
Përgjigje: Stili juaj personal, Make-up / Bukuri, Stili i Famshëm

P: Rekomandoni 3 mënyra për të promovuar blogun tuaj të Modës?
Përgjigje: Posto në mënyrë të rregullt, Pinterest, Twitter, Facebook, Instagram, Google+, Shkruaj postime dhe komente

P: Rekomandoni 3 mënyra për të fituar para?
A: Programet e reklamave (ish: Adsense, Amazon), Reklama private / sponsorizues, Shërbime Ofertash si këshillime ose stilist personal

Kthehu në listë ↑

Sheri Pavlovic - Pic

Sheri Pavloviç

www.awesomesauceasshattery.com

Sheri Pavloviç është diva DIY pas Rrëfimet e një Refikucionista, një blog i çuditshëm i mbushur me mësime për gjithçka, nga veshja dhe aksesorët e zakonshëm deri tek dekorimi i shtëpisë + një dozë e shëndetshme e frymëzimit të mbathjeve të veshjeve! Ky krijues kanadez fab është një upcikler i zjarrtë që jetoi një ekzistencë më të jashtëzakonshme në Amerikën e Veriut, Japoni, Angli dhe Greqi para se të përfundonte në Gjermani.

Përgjigjet nga Sondazhi i kryer:

P: Rekomandoni 1 mjet të vetë-organizuar për blogezim?
Një: WordPress.org

P: Rekomandoni 3 lloje të përmbajtjes së Blogut të Modës?
Përgjigje: Stili juaj personal, Tutorials, Moda Frugal

P: Rekomandoni 3 mënyra për të promovuar blogun tuaj të Modës?
Përgjigje: Posto në mënyrë të rregullt, Pinterest, Twitter, Facebook, Instagram, Google+, Shkruaj postime dhe komente

P: Rekomandoni 3 mënyra për të fituar para?
A: Reklama / sponsorizues privatë, Shitet mallin tuaj (Bleni dollapin / dyqanin tim personal), Rishikoni Produkte

Kthehu në listë ↑

Parku Shini - Pic

Parku Shini

www.parkandcube.com

Shini Park është një stilist dhe shkrimtar Grafik pas blogut të modës, Park & ​​Cube. Blog-u u lançua në nëntor 2008. Blog-u i saj ka mbi 11k ndjekës në Twitter dhe 27k në Facebook dhe që përbëhet kryesisht nga fotografia e saj dhe mendimet personale mbi tema që variojnë nga moda në ushqim..

Përgjigjet nga Sondazhi i kryer:

P: Rekomandoni 1 mjet të vetë-organizuar për blogezim?
Një: WordPress.org

P: Rekomandoni 3 lloje të përmbajtjes së Blogut të Modës?
Përgjigje: Stili juaj personal, Filloni një seri të bazuar në një temë, tutoriale

P: Rekomandoni 3 mënyra për të promovuar blogun tuaj të Modës?
Përgjigje: Posto në mënyrë të rregullt, Pinterest, Twitter, Facebook, Instagram, Google+, Lookbook.nu

P: Rekomandoni 3 mënyra për të fituar para?
A: Reklama / sponsorizues privatë, Reklama CPM (Kosto për përshtypje), Produkte Rishikimi

Kthehu në listë ↑

Wendy H Gilmour - Pic

Wendy H Gilmour

www.thankfifi.com

Me kalimin e viteve Thanksfifi është përzgjedhur në listat e çmimeve ndërkombëtare në blog përfshirë Marie Claire dhe Vixen dhe Wendy ka punuar në bashkëpunime emocionuese me shumë prej markave të saj të preferuara si Guess, Gap dhe Reiss. Fotografuar rregullisht në Javën e Modës në Londër për stilin e saj të ndritshëm dhe të guximshëm të rrugës që ajo është shfaqur në Vogue, Harpers Bazaar, Marie Claire, InStyle dhe Refinery29.

Përgjigjet nga Sondazhi i kryer:

P: Rekomandoni 1 mjet të vetë-organizuar për blogezim?
Një: WordPress.org

P: Rekomandoni 3 lloje të përmbajtjes së Blogut të Modës?
Përgjigje: Stili juaj personal, Fotografi, Video, Tutoriale

P: Rekomandoni 3 mënyra për të promovuar blogun tuaj të Modës?
Përgjigje: Posto në mënyrë të rregullt, Pinterest, Twitter, Facebook, Instagram, Google+, Giveaways

P: Rekomandoni 3 mënyra për të fituar para?
A: Reklama / sponsorizues privatë, Programe Affiliate (Threadflip.com, Chicisimo.com, Shopify.com), Rishikimi i Produkteve

->

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map